2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende akıntı hep var canım yeşile döndüğünde suyu çoğaltıyorum hemen sarıya dönüyor Kahve olmadı ama kahveyi doktoruna sor enfeksiyondan olabilir o

Canım daha şimdi çıktım nst giriyorum ben artık ikiz olunca :)
Herşey yolunda çok şükür bin şükür 🙏🏻 Ama göremedik yüzlerini yüz üstü yatmışlar ikiside 😀 ancak rahat etmişlerdir dedi doktor yer daralıyor dedi 26 hafta 4 günlük olmuşlar ciğer geliştirici ilk iğnemizi olduk yarın ikinci dozu olacağız. Şimdilik rahim boyu uzunluğu vs herşey iyi sancı çıkmadı kiloları da yerinde dedi 🤲
Evet canım enfeksiyondanmış.. Sağlıkla al kucağına bebişlerini inşAllah 🤗 rahim boyu ne kdr çıktı söyledimi canım

oyyy maşallah kuzulara 😍❤ bide yüz üstümü yatıyorlar yaaa 🤗 iyi olsunlarda yüzlerinide göstermesinler napalım. sanada maşallah böyle sorunsuz sıkıntısız atlatırsın inşallah doğum zamanın gelene kadar 🙏🙏
Maşallah ❤️ Evet ya genetikmiş babaları gibi yatıyorlar 😀 inşallah canım hepimiz sorunsuz atlatalım 🤲

Kızlar idrar tahlili verdim enfeksiyon çıktı antibiyotik ve fitil verdi doktorum sizde de oldu mu hiç kaç günde geçti bir zararı olur diye korkuyorum..

Bendede oldu, fitil ve tek seferlik bi ilaç kullandım, hala ara ara kaşıntı oluyor.

Herşey yolunda çok şükür bin şükür 🙏🏻 Ama göremedik yüzlerini yüz üstü yatmışlar ikiside 😀 ancak rahat etmişlerdir dedi doktor yer daralıyor dedi 26 hafta 4 günlük olmuşlar ciğer geliştirici ilk iğnemizi olduk yarın ikinci dozu olacağız. Şimdilik rahim boyu uzunluğu vs herşey iyi sancı çıkmadı kiloları da yerinde dedi 🤲

Maşallah kuzulara. ❤️ Ciğer geliştirici ne için canım? Erken doğum riskli için mi?

Bendede oldu, fitil ve tek seferlik bi ilaç kullandım, hala ara ara kaşıntı oluyor.

Maşallah kuzulara. ❤ Ciğer geliştirici ne için canım? Erken doğum riskli için mi?
İdrar yolu enfeksiyonumuydu canım mantar mı banada antibiyotik ve fitil verdi kullanıyorum bakalım sızlama devam ediyor etkisini gösterse bi an önce 🙄

Evet canım benimde 40cm dedi perinatologda 37dedi iyiymiş bu aralarda olması 🤗
Evet canım iyiymiş çok şükür aman öyle olsun 😀 iyi olsun

Maşallah kuzulara. ❤️ Ciğer geliştirici ne için canım? Erken doğum riskli için mi?
Evet canım erken Doğum riski için korkma birşey yok ama haftasıyla uyumlu artık vuralım dedi ikizlerde her zaman bir risk vardır dedi Allah korusun bişey olsa iğne vurulunca rahat nefes alabiliyorlarmıs doğduklarında baya da okudum internette herkes vurdurmuş hatta doktorundan özellikle isteyenler var iğnenin hiç bir zararı yokmuş aksine iyi etkileri varmış. İnşallah tüm kuzular zamanında gelirler ❤️🙏🏻

A 101'e mama sandalyesi geliyormuş. Fiyatı çok uygun ama sağlam mı bilemiyorum. Bebek kendini öne arkaya sallar, oynar filan o sırada dengede durması sağlam basması lazım sonuçta. Erken daha ama fiyat çok cazip. 😄
Canım benim görümcem ilk kızına BİM’den almış onu büyütmüş şimdi ikinci kızını da büyütüyor 😀 o zaman o da 40’tl gibi bir fiyata aldım demişti çok sağlam çıktı demişti.
Ama erken gibi geldi bana da bende gördüm de 6 aydan sonra lazım o zamana kadar tekrar gelir sürekli geliyor çünkü

Bende akıntı hep var canım yeşile döndüğünde suyu çoğaltıyorum hemen sarıya dönüyor Kahve olmadı ama kahveyi doktoruna sor enfeksiyondan olabilir o

Sağlıkla gelsin minikler 💞👼👼

Dün bi kaç alışveriş için Kızılaya indim, eşiminde bi arkadaşı var o da geldi aylardır görmüyorduk, konuşurken dediki bi arkadaşımın eşide hamile sıkıntılı geçiyormuş Sami ulusta, eskiden özeldi şimdi devlete geçmiş çok memnunmuş. Tesadüf duyunca onuda hemen aldık randevuyu haftamız geçmeden. Bakıcaz bi memnun kalırsak oraya devam edicez, memnun kalmazsak şehir hastanesine gidip şansımızı deniycez.

Kızılay'a gitmeyeli o kadar çok oldu ki adı bile bir tuhaf geldi. Bence herşey bitince Ankara'da buluşalım çocuklarla birlikte bir araya gelelim 🤗

bence çok süper düşünmüşsünüz.bizimde eşimle hep dilimizde keşke şehirden uzak bi hobi bahçemiz olsa ne güzel olur diye.çok hevesleniyorum.doğaya sessizliğe bayılıyorum resmen huzur ❤ inşallah ilerde yapabiliriz bu düşüncemizi 🙏

bende sürekli hayal ediyorum bebiş gelince nasıl olacağız diye.bugün yasaktan dolayı işe gitmedim evdeydim.sabah 8 de uyandım eşimi yolladim.8 den beri ve şu an hala o kadar hareketliki hiç durmadı maşallah :nazar: resmen karnımı sallıyor😊 eskiden buralar hep tarlaydı diyerek dolaşıyor galiba içerde 😂😂 bi tanenin etkisi böyleyse seninkiler aynı anda hareket edince nasıl oluyor acaba 😍🤗

Eskiden buralar tarlaydi 😂😂

Öyle canım onlar rahat olsun da :) iyice yukarı çıktılar ne yemek yiyebiliyorm midem den ne de yanmasından durabiliyorum. Hani bana diyorlardı yersin 3 aydan sonra oooo sen gör bak nasıl yiyeceksin Şişeceksin nerdesinizzzzz :) diye bağırasım geliyor 😂4 kilo aldım daha yiyemiyorum 😒

Mide yanması için gaviscon alacağım bulunsun bir de akşam sadece sebze yiyorum en geç 8de bitecek şekil... az ve hafif yiyorum. Gündüz gayet iyiyim, muz ve tahin yatıştırıcı aklında olsun.

Kızlar idrar tahlili verdim enfeksiyon çıktı antibiyotik ve fitil verdi doktorum sizde de oldu mu hiç kaç günde geçti bir zararı olur diye korkuyorum..

Bende sürekli oluyor. Bence flora bozuldu bende gynoflor kullanmayı düşünüyorum. Benim de salı günü randevum var. Geçmeyen enfeksiyon hakkında soracağım.

Bende sürekli oluyor. Bence flora bozuldu bende gynoflor kullanmayı düşünüyorum. Benim de salı günü randevum var. Geçmeyen enfeksiyon hakkında soracağım.
Hadi ya canım bi sor bakalım ne diyecek 🙄 ne zaman başlamıştı sende yanma sızı oluyor mu bende sızı oldu. Bide netten bakınca erken doğuma sebep olur falan diyor canım sıkıldı iyice 🤦‍♀️

Mide yanması için gaviscon alacağım bulunsun bir de akşam sadece sebze yiyorum en geç 8de bitecek şekil... az ve hafif yiyorum. Gündüz gayet iyiyim, muz ve tahin yatıştırıcı aklında olsun.
Sabahtan beri var açken de oluyor tokken de oluyor rennie duo kullanıyorum ama nafile akşamları bende birşey yemiyorum çok fazla yanmasın diye gece yanarken uykumdan uyanıyorum 😔 muz yiyorum aslında canım tayin deneyeyim birde

Hadi ya canım bi sor bakalım ne diyecek 🙄 ne zaman başlamıştı sende yanma sızı oluyor mu bende sızı oldu. Bide netten bakınca erken doğuma sebep olur falan diyor canım sıkıldı iyice 🤦‍♀️

Tedavi edilmezse evet öyle. Bende 4. Aydan beridir var. Ayda bir fitil kullandım bir de ornicid dört antibiyotik....ilac bitince 3 gün iyiydi sonra yine başladı. idrar yaparken yanma yok bende sadece akıntı o da yeşil değil sarı. Doktor çok koyu sarı değilse sorun etme dedi ama ben ediyorum çünkü sıkıntı veriyor psikolojik olarak bana. Sizi kesin ondandır. Bende batma oluyordu sızı degil... dün bir adet gynoflor kullandım. Sanki iyi geldi. Salı günü Kayseri'deki doktora hepsini sorcam. Sabrediyorum.

Sabahtan beri var açken de oluyor tokken de oluyor rennie duo kullanıyorum ama nafile akşamları bende birşey yemiyorum çok fazla yanmasın diye gece yanarken uykumdan uyanıyorum 😔 muz yiyorum aslında canım tayin deneyeyim birde

Çok beter bir şey. Neyin iyi geleceği de belli olmuyor. Evet tahin öneriler arasında canım hem de faydalı bir dene bakalım...

Tedavi edilmezse evet öyle. Bende 4. Aydan beridir var. Ayda bir fitil kullandım bir de ornicid dört antibiyotik....ilac bitince 3 gün iyiydi sonra yine başladı. idrar yaparken yanma yok bende sadece akıntı o da yeşil değil sarı. Doktor çok koyu sarı değilse sorun etme dedi ama ben ediyorum çünkü sıkıntı veriyor psikolojik olarak bana. Sizi kesin ondandır. Bende batma oluyordu sızı degil... dün bir adet gynoflor kullandım. Sanki iyi geldi. Salı günü Kayseri'deki doktora hepsini sorcam. Sabrediyorum.
Banada 6lı bi fitil verdi bide enfexia diye bi antibiyotik bi hafta kullanacam inş. Fayda eder neden tekrarlıyor acaba ya çok sinir bozucu bendede sarı akıntı oldu iki kere bende çok kafaya taktım hemen doktora gittim idrar da çıktı leu 75 ilaçları verdi sonra idrar kültürü yapmadı ama senin yapılmışmıydı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X