- 9 Ağustos 2019
- 5.072
- 2.468
- 123
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #13.161
Ben lierac kullanıyorum canım bide bio oil aldımÇatlak kremi ne kullanıyorsunuz kızlar
Benimde aynı canım bebek arabası almıştık zamdan önce bi o var BİM’den o dediklerinden aldık başka yok bide ne alınacak kaçar tane cart curt hiç bi bilgim yok. Sıcaklarda fena yavaştan başlamak lazım diom çok alınacak şey var hepsi birden zor olur diye bakalım..Kızlar biz geldik kv evine hiç bir şey almadım sadece o dediğiniz gün Bim den zıbın ve penye battaniye aldım başka hiç bir şey yok donunce 1 hafta ayırıp herşeyi hazır edeceğim inşallah o da bayram sonrasi. Burda dışarı çıkılmaz çok sıcak. 38 39 derece evde mal gibi oturuyoruz. Ankara gibi değil.
Bende çok araştırdım canım biberon meme reddine neden oluyormuş . Alacaktım ama vazgeçtim almayacağım. Mecbur kalmazsam da kullanmayı düşünmüyorumBugün doğum danışmanıyla görüştük hastanede paketi anlattı bize doğumdan sonra bebeğe istediklerini bi kağıtta verdi hatta bana bu kağıttakiler x2 olacak size dedi.
3 er tane hastane çıkışı istiyorlar ben 2 gece kalacağım hastanede Sezayen olacağından.
(2 si 10 lu 1 i beşli takım koyacağım )
3 battaniye istiyorlar
Bebek bezi bebek basına 10 adet yazmışlar
Bir paket de ıslak mendil
Bir de kesinlikle biberon emzik ve mama getirmeyin yazmışlar tüm mama ihtiyacı hastaneden karşılanacakmış ve hastane biberon kullanmaya karşı olduğundan görümcem de de öyle olmuştu minicik yenidoğan bardakları var pet onlarla mama veriyorlar anneyi bir daha emmez diye ama bence skaıncası yok biberonun verebilirler ben koyacağım çantama
Sarı akıntı geliyor mu sizden kızlar benden küçük yine geldi silincede şeffaf akıntı vardı hafif sarımsı gibi geçen geldiğinde doktora girmiştim işte enfeksiyon çıkmıştı ilaçları kullandım bitti ama geçmedi de ondan mı geldi yoksa normal bi akıntı mı anlayamadım sizde de oluyor mu bu aylardan sonra akıntı artar diyorlar şeffaf olması normalmidr çok azdı.
[/QUOTEbenim akıntım hep var bazen sarı oluyor 2 3 gün geçiyor doktoruma söylüyorum 1 haftadan fazla sarı akıntı devam ederse fitil veririm demişti ama benim sürekli değil 1 kaç gün oluyor geçip sonra yine oluyor hatta geçen şeffaf akıntım vardı su geliyor zannettim doktorum alttan muayne etti normal akıntı dedi
Canım sizin hangi hastane benim memorialde olucak ama hiç doğum paketi felan birşey demiyorlar bizimmi sormamız gerekiyor acabaBugün doğum danışmanıyla görüştük hastanede paketi anlattı bize doğumdan sonra bebeğe istediklerini bi kağıtta verdi hatta bana bu kağıttakiler x2 olacak size dedi.
3 er tane hastane çıkışı istiyorlar ben 2 gece kalacağım hastanede Sezayen olacağından.
3 battaniye istiyorlar
Bir de kesinlikle biberon emzik ve mama getirmeyin yazmışlar tüm mama ihtiyacı hastaneden karşılanacakmış ve hastane biberon kullanmaya karşı olduğundan görümcem de de öyle olmuştu minicik yenidoğan bardakları var pet onlarla mama veriyorlar anneyi bir daha emmez diye ama bence skaıncası yok biberonun verebilirler ben koyacağım çantama
Evet öyleymiş ama canım ikisine benim sütüm yeter mi bilemiyorum zor tabi rabbim ol derse olur orası ayrı da mecbur ben mama vereceğim gibi geliyor ondan aldım emzik kullanmayı düşünüyorum zaten onu da ondan aldım ama hastane kesinlikle istemiyor kullanılmasınıBende çok araştırdım canım biberon meme reddine neden oluyormuş . Alacaktım ama vazgeçtim almayacağım. Mecbur kalmazsam da kullanmayı düşünmüyorum
Benim Acıbadem canım. Telefonla arayıp kontrolümüzün olduğu güne randevu yazdılar hem odayı hem bebek bakım odasını gösterdiler paketi anlattılar içinde neler kapsadğınu söylediler istersen sen hastaneye bir sor belki prosedür farklıdır ordaCanım sizin hangi hastane benim memorialde olucak ama hiç doğum paketi felan birşey demiyorlar bizimmi sormamız gerekiyor acaba
Ya çok haklısın seninkilerin ikiz olduğunu unuttum bi an.Evet öyleymiş ama canım ikisine benim sütüm yeter mi bilemiyorum zor tabi rabbim ol derse olur orası ayrı da mecbur ben mama vereceğim gibi geliyor ondan aldım emzik kullanmayı düşünüyorum zaten onu da ondan aldım ama hastane kesinlikle istemiyor kullanılmasını
Benim Acıbadem canım. Telefonla arayıp kontrolümüzün olduğu güne randevu yazdılar hem odayı hem bebek bakım odasını gösterdiler paketi anlattılar içinde neler kapsadğınu söylediler istersen sen hastaneye bir sor belki prosedür farklıdır orda
Bugün doğum danışmanıyla görüştük hastanede paketi anlattı bize doğumdan sonra bebeğe istediklerini bi kağıtta verdi hatta bana bu kağıttakiler x2 olacak size dedi.
3 battaniye istiyorlar
Anladım canım olmadı yarın tekrar gidicem kontrole sorarım sekretereEvet öyleymiş ama canım ikisine benim sütüm yeter mi bilemiyorum zor tabi rabbim ol derse olur orası ayrı da mecbur ben mama vereceğim gibi geliyor ondan aldım emzik kullanmayı düşünüyorum zaten onu da ondan aldım ama hastane kesinlikle istemiyor kullanılmasını
Benim Acıbadem canım. Telefonla arayıp kontrolümüzün olduğu güne randevu yazdılar hem odayı hem bebek bakım odasını gösterdiler paketi anlattılar içinde neler kapsadğınu söylediler istersen sen hastaneye bir sor belki prosedür farklıdır orda
Ben Lierac çatlak önleyici jel kullanıyorum canımÇatlak kremi ne kullanıyorsunuz kızlar
Acıbademde hemşireler gelip değiştiriyodu bebeğin altını bez ve ıslak mendil de getiriyolardı neden istediler acaba? Hatta doğum sonrası mesane pedini bile veriyolar çıkana kadarBugün doğum danışmanıyla görüştük hastanede paketi anlattı bize doğumdan sonra bebeğe istediklerini bi kağıtta verdi hatta bana bu kağıttakiler x2 olacak size dedi.
3 battaniye istiyorlar
Evet canım ikizYa çok haklısın seninkilerin ikiz olduğunu unuttum bi an.rabbim inşaallah bebişlerin rızkını bol bol verir
Kullanmamak en güzeli ama ben kullanacağım yani baş edemem zaten onun icin hiç kasmadan kullanayım diyorumBende bugün belki hiç kullanmıycam diye cam uygun fiyatlı bi biberon aldım, mecbur kalmazsam biberon hiç düşünmüyorum.. Meme reddine sebep oluyor diyorlar hep.
Evet canım tekrar sor senAnladım canım olmadı yarın tekrar gidicem kontrole sorarım sekretere
Evet canım hala öyle bebek bakım hemşiresi var eğitim veriyor değiştiriyor değiştireceği zaman da bezi ve ıslak mendiliyle geliyor Ama gece vs olduğunda kendinde değiştiriyorsun yani refakatçin bence yanında yedek olması icin istedilerAcıbademde hemşireler gelip değiştiriyodu bebeğin altını bez ve ıslak mendil de getiriyolardı neden istediler acaba? Hatta doğum sonrası mesane pedini bile veriyolar çıkana kadar
Bana epidural önerdi yine doktorum sen normal sezeryan mı olcan canım ? Gece gündüz demeden gelir hemşireler sen rahat ol bi de seninkiler ikiz dört dönerler etrafındaEvet canım ikizaminnnn hepimizin bebeğine inşallah ❤
Kullanmamak en güzeli ama ben kullanacağım yani baş edemem zaten onun icin hiç kasmadan kullanayım diyorum
Evet canım tekrar sor sen
Evet canım hala öyle bebek bakım hemşiresi var eğitim veriyor değiştiriyor değiştireceği zaman da bezi ve ıslak mendiliyle geliyor Ama gece vs olduğunda kendinde değiştiriyorsun yani refakatçin bence yanında yedek olması icin istediler
Canım pakette neler varmışEvet öyleymiş ama canım ikisine benim sütüm yeter mi bilemiyorum zor tabi rabbim ol derse olur orası ayrı da mecbur ben mama vereceğim gibi geliyor ondan aldım emzik kullanmayı düşünüyorum zaten onu da ondan aldım ama hastane kesinlikle istemiyor kullanılmasını
Doktorla konuşmadım canım epidural desteği olursa +1000 TL dediler ama spinall olursa Daha iyi isteğim bu çünkü epidural de belden sürekli ilaç gelecek yani hep uyuşuk olacağım aslında bende bir an önce acısın bitsin istiyorum:)Bana epidural önerdi yine doktorum sen normal sezeryan mı olcan canım ? Gece gündüz demeden gelir hemşireler sen rahat ol bi de seninkiler ikiz dört dönerler etrafında
2 gece hastanede yatışCanım pakette neler varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?