2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende aslında normal doğum istiyorum ama nasıl olacak hiç bilmiyorum. Oğlan önden gidiyor, doktor son kontrolde kafasıda biraz büyük dedi.. 40 haftaya kalmadan 37-38de doğsun istiyorum, eşimin bi arkadaşının eşi 2 doğum yapmış, ikiside sezeryan olmuş ama hep suyu gelmiş 37 38de, normal planlanıp sezeryana dönülmüş kadın ıkınamayınca..

bende bundan korkuyorum ama sonra etrafımda doğum yapan insanlara bakıyorum,geçirdiğim operasyon ve işlemler geliyor aklıma dayandığım ağrıları hatırlıyorum ben niye yapamayım diyorum dün eşim eski bi video seyretmiş bana anlatıyor.ben seyretmiştim daha önce.kedi doğum yapamıyor sağlık ocağının önüne gidiyor orda doğurtuyorlar. dedim kedi bile doğum yapacak yeri buldu biz hala araştırıyoruz nerde yapalım diye.bi sabit yer bulamadık dedim

Eşim ister sezeryan desinler, ister normal doğum olsun ikisininde üstesinden çok rahat gelirsin sen nelere katlandın diyor. 1 düşük, 1 opu, hsg, histereskopi, opu sonrası sıvı birikmesi derken 5 günde öyle kıvranmıştım.. Sonrasında zorluk çekmemek için normal doğum istiyorum aslında, kv daha şimdiden ben bakamam demeye getirdi.. Kardeşimde okulu olduğu için uzun süre kalamaz yanımda, eşimle kardeşimle idare edicez ama normal doğumda 1 günde ağrıdan sızıdan kurtulmak varken ameliyat olmak gözümde büyüyor.. Bu arada yarın şehir hastanesine gidiyorum.. Randevu aldım tekrar, doğumu filan konuşucam.

aynen çoğumuz aynı işlemlerden geçtik bu tüp bebek serüveninde.biz bu bebişleri bu kadar bekledik Allahın izniyle doğumunda üstesinden geliriz bende ayın 21 ine aldım tekrardan.önceki aldiğimda kadın doğum polikliniği yazıyordu,bazılarında sadece gebe polikliniği yazıyor.dedim giderim bu seferde gebelere bakmıyoruz derler diye onu iptal ettim gebe yazan yerden aldım.hadi inşallah herşey yolunda gider kafanada yatarda bu derdi de kafandan atmış olursun canım

Bende gebe polikliniğinden randevu aldım. Bakalım nasıl yaklaşımları, internetten baktığım kadarıyla epizyotomisiz normal doğum destekliyorlarmış.. Ama tüp bebeğe yaklaşım farklı oluyor genelde.. Sende memnun kalırsın inşallah gideceğin hastaneden. Çünkü artık kesinleşmesi lazım doğum yapacağımız hastanenin.

inşallah canım.zaten ordan da memmun kalmazsam artık aramaktan vazgeçip zübeyde hanıma giderim.

kızlar hastanede doğumdan sonra bebeğe giydirilecek kıyafetlerle birlikte vereceğiniz battaniye nasıl olacak.şimdilik bir tane nohut bir tane penye battaniye var ama müslin battaniye daha mı iyi olur ki.zaten yedek battaniye olacak hastanede yattığı beşiğe ve üstüne sermek için ama ilk saracakları nasıl olsun bilemedim

Gayet iyiymiş canım fiyatı neydi paket olarak olunca. Refakatçi 1 kişi eş gelince eşmi sayılıyor canım ekime kadar değişrmiymiş acaba

Gayet iyiymiş canım fiyatı neydi paket olarak olunca. Refakatçi 1 kişi eş gelince eşmi sayılıyor canım ekime kadar değişrmiymiş acaba
6500 TL canım. İndirim yapmışlar normal de 8000 TL idi dün öğrendik biZde ocağa kadar indirim devam edecekmiş. Her Acıbadem de aynı mıdır bilmiyorum ama sorun derim ben
Refakatçi + eş canım eş istediği zaman odaya girip çıkabiliyor

Hadi ya canım çok iyiymiş sorucam bende. Bu ücrete doktor ücretide dahil mi canım bu paketli fiyatı dimi.. bide doktorun Acıbadem doktorumu. Eşi refakatçi olarak seçebiliyormuyuz acaba gece yanımızda hangisi kalıyor

Canım tabi ki de doğum doktorun içerisinde takip eden doktorun giriyor zaten yani öyle olacak benim.
Seçebilirsin ama onlar istersen eş zaten istediği zaman gelir gider refakatçin de başkası olabilir diyor. Sor bakalım her il de var mı bu kampanya bilmiyorum İnan ama olursa sana da iyi denk gelmiş olur. Bu ücrete mesela Allah korusun 1 ay boyunca küvöz paraları da dahil sadece ayrıca doktor gelirse küvöz de kaldığı süre de o zaman muayene ücreti ödeniyormus

Evet canım çok iyi olur ya inş. Vardır benim doktorumun kendi kliniği var bağlı olduğu hastaneler var Acıbadem’de de yaptırıyor bizde düşünüyoruz ama daha konuşmadık ücretlerini bizede denk gelir inş. Bunu hastaneylemi görüştünüz doktorlar bilgi veriyor mu bu konuda canım

Kızlar liste yapalım benim arkadaş bana liste yaptırdı. Ama şu an toparlamam lazım onu. Hastane çıkış ve doğum çantası olması gerekenler ilk etapta olması gerekenler. Buraya bir liste yapıp ortak akıl üzerinden ekler çıkarırız bir şeyleri .. ne dersiniz

Anladım canım o zaman doktor ücreti eklenebilir dışardan gelmiş olacak doktor ben Acıbadem’in kendi doktoruna muayene oluyorum istersen ordan bi kadın doğumcuyla görüş içine sinerse öyle devam et
Onlar bizi aradılar doğum danışmanı var Acıbadem de randevu aldı bizden arayıp görüşelim dedi kontrole gittiğimizde de muayeneden sonra hemen yanımıza geldi görüştük odaları gezdirdi anlattı Falan öyle canım

Aynen ben de öyle düşünüyorum.

Evet var surekli... Tekrarlıyor muhtemelen... Ben ayda bir fitil kullanıp geri kalan zamanlarda idare ediyorum.

Bu hangi acıbadem? Ben Kayseri Memorial de sordum aynı böyle paket eğitim fotoğraf şerbet hediye kuaför 2 gece kalış 8750 TL ve eski fiyat zamlanacak filan dedi ne kadar pahalı yaaa... Kayseri'de iyi ve daha uygun bir seçenek yok mu bilen??

Eskişehir Acıbadem canım burası. Ama benim paketin içerisinde kuaför ve fotoğraf yok öyle olursa eğer süit odaya giriyor 3000 TL daha artıyor fiyat bu standart doğum paket ücreti.

Olur canım valla benim hiç bir bilgim yok yapan arkadaşlardan liste istedim ama atanda olmadı ne alıncak kaçar tane kaç aylık ne olacak hiç bilmiom

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…