- 27 Temmuz 2018
- 6.650
- 7.357
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #13.181
bende bundan korkuyorum ama sonra etrafımda doğum yapan insanlara bakıyorum,geçirdiğim operasyon ve işlemler geliyor aklıma dayandığım ağrıları hatırlıyorum ben niye yapamayım diyorumBende aslında normal doğum istiyorum ama nasıl olacak hiç bilmiyorum. Oğlan önden gidiyor, doktor son kontrolde kafasıda biraz büyük dedi.. 40 haftaya kalmadan 37-38de doğsun istiyorum, eşimin bi arkadaşının eşi 2 doğum yapmış, ikiside sezeryan olmuş ama hep suyu gelmiş 37 38de, normal planlanıp sezeryana dönülmüş kadın ıkınamayınca..
bende bundan korkuyorum ama sonra etrafımda doğum yapan insanlara bakıyorum,geçirdiğim operasyon ve işlemler geliyor aklıma dayandığım ağrıları hatırlıyorum ben niye yapamayım diyorumdün eşim eski bi video seyretmiş bana anlatıyor.ben seyretmiştim daha önce.kedi doğum yapamıyor sağlık ocağının önüne gidiyor orda doğurtuyorlar. dedim kedi bile doğum yapacak yeri buldu biz hala araştırıyoruz nerde yapalım diye.bi sabit yer bulamadık dedim
aynen çoğumuz aynı işlemlerden geçtik bu tüp bebek serüveninde.biz bu bebişleri bu kadar bekledik Allahın izniyle doğumunda üstesinden gelirizEşim ister sezeryan desinler, ister normal doğum olsun ikisininde üstesinden çok rahat gelirsin sen nelere katlandın diyor. 1 düşük, 1 opu, hsg, histereskopi, opu sonrası sıvı birikmesi derken 5 günde öyle kıvranmıştım.. Sonrasında zorluk çekmemek için normal doğum istiyorum aslında, kv daha şimdiden ben bakamam demeye getirdi.. Kardeşimde okulu olduğu için uzun süre kalamaz yanımda, eşimle kardeşimle idare edicez ama normal doğumda 1 günde ağrıdan sızıdan kurtulmak varken ameliyat olmak gözümde büyüyor.. Bu arada yarın şehir hastanesine gidiyorum.. Randevu aldım tekrar, doğumu filan konuşucam.
aynen çoğumuz aynı işlemlerden geçtik bu tüp bebek serüveninde.biz bu bebişleri bu kadar bekledik Allahın izniyle doğumunda üstesinden gelirizbende ayın 21 ine aldım tekrardan.önceki aldiğimda kadın doğum polikliniği yazıyordu,bazılarında sadece gebe polikliniği yazıyor.dedim giderim bu seferde gebelere bakmıyoruz derler diye onu iptal ettim gebe yazan yerden aldım.hadi inşallah herşey yolunda gider kafanada yatarda bu derdi de kafandan atmış olursun canım
inşallah canım.zaten ordan da memmun kalmazsam artık aramaktan vazgeçip zübeyde hanıma giderim.Bende gebe polikliniğinden randevu aldım. Bakalım nasıl yaklaşımları, internetten baktığım kadarıyla epizyotomisiz normal doğum destekliyorlarmış.. Ama tüp bebeğe yaklaşım farklı oluyor genelde.. Sende memnun kalırsın inşallah gideceğin hastaneden. Çünkü artık kesinleşmesi lazım doğum yapacağımız hastanenin.
inşallah canım.zaten ordan da memmun kalmazsam artık aramaktan vazgeçip zübeyde hanıma giderim.
Gayet iyiymiş canım fiyatı neydi paket olarak olunca. Refakatçi 1 kişi eş gelince eşmi sayılıyor canım ekime kadar değişrmiymiş acabaDoktorla konuşmadım canım epidural desteği olursa +1000 TL dediler ama spinall olursa Daha iyi isteğim bu çünkü epidural de belden sürekli ilaç gelecek yani hep uyuşuk olacağım aslında bende bir an önce acısın bitsin istiyorum:)
2 gece hastanede yatış
Kapı süsleme
Bebek bakım ürünleri mama bez vs ordan karşılanması
Anne bebek bakım çantası her bebek için bir tane
Refakatçinin yemeği
Lohusa şerbeti
Emzirme eğitimi
Bebek bakım eğitimi
Psikolojik eğitim
İlk doktor kontrolü
Bebeklerin işitme testi
İlk aşıları
Allah korusun kövez de kalmaları gerekirse 1 ayA kadar kövez de kalma
Bunlar Var canım.
Ziyaretçi yasağı var , tek bir refakatçi kabul ediliyor o da sabit olacak.
6500 TL canım. İndirim yapmışlar normal de 8000 TL idi dün öğrendik biZde ocağa kadar indirim devam edecekmiş. Her Acıbadem de aynı mıdır bilmiyorum ama sorun derim benGayet iyiymiş canım fiyatı neydi paket olarak olunca. Refakatçi 1 kişi eş gelince eşmi sayılıyor canım ekime kadar değişrmiymiş acaba
Hadi ya canım çok iyiymiş sorucam bende. Bu ücrete doktor ücretide dahil mi canım bu paketli fiyatı dimi.. bide doktorun Acıbadem doktorumu. Eşi refakatçi olarak seçebiliyormuyuz acaba gece yanımızda hangisi kalıyor6500 TL canım. İndirim yapmışlar normal de 8000 TL idi dün öğrendik biZde ocağa kadar indirim devam edecekmiş. Her Acıbadem de aynı mıdır bilmiyorum ama sorun derim ben
Refakatçi + eş canım eş istediği zaman odaya girip çıkabiliyor
Canım tabi ki de doğum doktorun içerisinde takip eden doktorun giriyor zaten yani öyle olacak benim.Hadi ya canım çok iyiymiş sorucam bende. Bu ücrete doktor ücretide dahil mi canım bu paketli fiyatı dimi.. bide doktorun Acıbadem doktorumu. Eşi refakatçi olarak seçebiliyormuyuz acaba gece yanımızda hangisi kalıyor
Evet canım çok iyi olur ya inş. Vardır benim doktorumun kendi kliniği var bağlı olduğu hastaneler var Acıbadem’de de yaptırıyor bizde düşünüyoruz ama daha konuşmadık ücretlerini bizede denk gelir inş. Bunu hastaneylemi görüştünüz doktorlar bilgi veriyor mu bu konuda canımCanım tabi ki de doğum doktorun içerisinde takip eden doktorun giriyor zaten yani öyle olacak benim.
Seçebilirsin ama onlar istersen eş zaten istediği zaman gelir gider refakatçin de başkası olabilir diyor. Sor bakalım her il de var mı bu kampanya bilmiyorum İnan ama olursa sana da iyi denk gelmiş olur. Bu ücrete mesela Allah korusun 1 ay boyunca küvöz paraları da dahil sadece ayrıca doktor gelirse küvöz de kaldığı süre de o zaman muayene ücreti ödeniyormus
Benimde aynı canım bebek arabası almıştık zamdan önce bi o var BİM’den o dediklerinden aldık başka yok bide ne alınacak kaçar tane cart curt hiç bi bilgim yok. Sıcaklarda fena yavaştan başlamak lazım diom çok alınacak şey var hepsi birden zor olur diye bakalım..
Anladım canım o zaman doktor ücreti eklenebilir dışardan gelmiş olacak doktor ben Acıbadem’in kendi doktoruna muayene oluyorum istersen ordan bi kadın doğumcuyla görüş içine sinerse öyle devam etEvet canım çok iyi olur ya inş. Vardır benim doktorumun kendi kliniği var bağlı olduğu hastaneler var Acıbadem’de de yaptırıyor bizde düşünüyoruz ama daha konuşmadık ücretlerini bizede denk gelir inş. Bunu hastaneylemi görüştünüz doktorlar bilgi veriyor mu bu konuda canım
Çok bilmiş insanlardan cidden nefret ediyorum. Benimkide eşimi bile nasıl büyütmüş meçhul ama sorsan herşeyi en iyi o biliyor. Aman boşver bize zararı olmasınlar da yarar sağlamalarını geçtim artık ben.
Sarı akıntı geliyor mu sizden kızlar benden küçük yine geldi silincede şeffaf akıntı vardı hafif sarımsı gibi geçen geldiğinde doktora girmiştim işte enfeksiyon çıkmıştı ilaçları kullandım bitti ama geçmedi de ondan mı geldi yoksa normal bi akıntı mı anlayamadım sizde de oluyor mu bu aylardan sonra akıntı artar diyorlar şeffaf olması normalmidr çok azdı.
6500 TL canım. İndirim yapmışlar normal de 8000 TL idi dün öğrendik biZde ocağa kadar indirim devam edecekmiş. Her Acıbadem de aynı mıdır bilmiyorum ama sorun derim ben
Refakatçi + eş canım eş istediği zaman odaya girip çıkabiliyor
Eskişehir Acıbadem canım burası. Ama benim paketin içerisinde kuaför ve fotoğraf yok öyle olursa eğer süit odaya giriyor 3000 TL daha artıyor fiyat bu standart doğum paket ücreti.Bu hangi acıbadem? Ben Kayseri Memorial de sordum aynı böyle paket eğitim fotoğraf şerbet hediye kuaför 2 gece kalış 8750 TL ve eski fiyat zamlanacak filan dedi ne kadar pahalı yaaa... Kayseri'de iyi ve daha uygun bir seçenek yok mu bilen??
Olur canım valla benim hiç bir bilgim yokKızlar liste yapalım benim arkadaş bana liste yaptırdı. Ama şu an toparlamam lazım onu. Hastane çıkış ve doğum çantası olması gerekenler ilk etapta olması gerekenler. Buraya bir liste yapıp ortak akıl üzerinden ekler çıkarırız bir şeyleri .. ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?