2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım mecbur bu doktoruma devam edicem tanıdığımz bir doktor öncedende tadavilerimi yaptı tüp bebek merkezimle de o doktorumla da bağlantı halinde artık bunla devam ederiz bakalım konuştuğumuzda sorucam paketleri falan belki hastaneye yönlendirir bide hastaneyle görüşürüm..

Anladım canım doktorunla konuş bakalım anlaşması vardır illa ki hastane ile fiyat öğrenirsin en azından

Kızlar alışverişini yaptım bugün miniğimin daha fazla dayanamadık eşimle ama çok fazla patikli alt almışım hep 3 6 ay arası şimdi eve gelince bakınca çok minik geldiler gözüme sizler kaç ay aldınız

burda bir iki kişi dışında herkesin ilk gebeliği olunca hepimiz birbirimizden acemiyiz haliyle yani kimse tam anlamıyla ne alınır ne gerekli bilmiyor.ben şahsen etrafıma sora sora youtube dan başka annelerin paylaştığı videolara bakarak kendimce fikir edinmeye çalışıp kafama yatanları alıyorum.

canım sağlıkla güzel günlerde giysin inşallah.benimkiler hep 0-3 ay.yani ilk etapta giyeceği şeyleri aldım ben.ben iki tane 5 li hastane çıkışı aldım,3 tane ayaklı tulum,iki tane ayaklı alt,3 tane uzun kollu çıtçıtlı badi,10 tanede kısa kollu çıtçıtlı badi aldım.bunların 2 si minik ilk doğduğu zaman giyeceği gibi.diğerleri gene 0-3 ay ama yumuşak esniyor.baya giyer gibi.sonrasındada büyüdükçe alcam kıyafet

Çok sağol canım bende 10 lu hastane çıkışı 2 tane 5 li 8 tane alt patikli çıtçıtlı badiler aldım baya bi iyi o zaman seninde 0 3 müş ay çok minik geldiler gözüme rahatladım

Çok önemli değil battaniyeye sarmıyolar bebeği zaten direk getiriyolar senle kalıyo artık üstüne be örtmek istersen ört ama eylül ayında zaten o hastane çıkışlarını kat kat giydiriyolar bence müslin örtü yeterli olur

ben 5 li takım vercem hastanede.o takımların içinin zıbını yok sadece onun yerinede ben çıtçıtlı badi koycam.o zaman bi tane müslin alayım.bide penye battaniye alırım yanıma yeter.

Çok sağol canım bende 10 lu hastane çıkışı 2 tane 5 li 8 tane alt patikli çıtçıtlı badiler aldım baya bi iyi o zaman seninde 0 3 müş ay çok minik geldiler gözüme rahatladım
zaten bebişlerde minnacık olacak canım.biraz giyerler toparlandıkları zaman gene alırız senin 6 ay olanlarda varmış rahat rahat giyer..banada hastane için aldığım takımlardan birinin beli çok ufak gelmişti.bir karış yok ablama söyledim onu genişletsekmi diye,emin ol belide ancak o kadar olacak,olur o genişletmeye gerek yok dedi

Olur canım valla benim hiç bir bilgim yok yapan arkadaşlardan liste istedim ama atanda olmadı ne alıncak kaçar tane kaç aylık ne olacak hiç bilmiom
Kızlar ilk etapta 0-3 aylık bikaç alt üst veya takım alın çok fazla almayın çünkü çok çabuk büyüyolar. Zaten büyüdükçe ihtiyaçlarını görüceksiniz. Mesela göğüs pompası bence çok önemli çünkü bebek ilk başta çok güçlü ememiyo ve süt birikirse iltihaplanabiliyo süt kanallarınız. Sıcak soğuk göğüs kompresleri de çok işe yarıyo öyle durumlarda. Bi de devamlı süt geldiği için göğüs pedi artı göğüs kalkanı kullanıyodum hem sütyene deyip yara olmasını da önlüyodu. Ağız mendili mutlaka alın küçük küçük müslin bezlerden, ağızlarından hep süt akıyo emerken ben ilk 1 ay eldiven kullanmıştım devamlı eli gözüne gidiyo diye ama çıkarıyodu o yüzden bilekleri lastikli olanlar vardı e bebekte hem de terletmeyen onlardan da alın derim. Aklıma geldikçe yazarım valla kızlar hatta liste bulursam atarım direk

ben 5 li takım vercem hastanede.o takımların içinin zıbını yok sadece onun yerinede ben çıtçıtlı badi koycam.o zaman bi tane müslin alayım.bide penye battaniye alırım yanıma yeter.
Aynen canım bence de hastanede de veriyolar zaten. Bi de bence anakucağında çıkarıcaksanız bebeği üstüne yine bi müslin örtü serin. Hatta her yere giderken örtüyodum ben. Özel olarak anakucağına takılanlar da var, normal büyük kare olanları bi aparatla da tutturabiliyosun.

ben muhtemelen devlette yapacağım için doğumu vermezler.müslin örtü görümcemde diktirdi ama o şehir dışından gelecek.ne olur ne olmaz belki gelemez ben alayım gene.fazla olsun,banyo sonrasında da kullanılıyormuş.hepside kullanılır doğru diyosun anakucağınada serilir.direk anakucağı için özel olanlara bakayım ben.

Olur canım valla benim hiç bir bilgim yok yapan arkadaşlardan liste istedim ama atanda olmadı ne alıncak kaçar tane kaç aylık ne olacak hiç bilmiom

Canım dün unuttum..

Bi tane kundak, bi kaç takım tulum, tek alt, alt üst pijama takımı, yazlık zıbın, çorap, eldiven, mama önlüğü, saç tarağı, fırça, tırnak makası, banyo havlusu, emzik, biberon aldım.. Perşembe günü A101e küvet, su kovası filan gelicek onları alıcam. Hastane çıkışı ve beşik için yarın tekrar bakıcam. Battaniye almıştım önceden 2 tane, 1 tane pike almıştım, 1 tanede hastane çıkışında olacak yeter galiba. Alt açma örtüsü almadım bilmiyorum alır mıyım..

Sıcak havada doğuyor zaten canım bizimkiler, hastane çıkışını mevsime göre alıcam, onun battaniyesini kullanırım diye düşünüyorum. Yedek koyarım yine aldıklarımdan..

Bende 0-3 ay aldım 2 3 tane, 2 3 tanede 3 6 ay aldım, zıbınlarını bi tane yenidoğan, 3 4 tane 0 3 var 3 4 tane 6 ay aldım.

Ayyy çok sağol canım ya çok makbule geçti valla göğüs pompası mochi var baya memnun kalanlar var ondan alayım diyorum.. e bebekten gidip bakmak lazım kıyafetlere de

Doğru söylüyorsun belki ilk başlarda onlar bile büyük gelicek benim ilk oğlum 12 yaşında aradan zaman çok geçince unutuyor insan resimlere baktım şimdide o minicik kıyafetler büyük bile duruyor üstünde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…