- 22 Ocak 2020
- 411
- 390
- 23
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #13.221
Valla canım ben lansinoh almıştım çiftli olanlardan, bi kere bile iki göğsümü aynı anda sağmadım çok gereksiz oldu yaniAyyy çok sağol canım ya çok makbule geçti vallagöğüs pompası mochi var baya memnun kalanlar var ondan alayım diyorum.. e bebekten gidip bakmak lazım kıyafetlere de
Olsun canım önemli değil sağolCanım dün unuttum..
Bi tane kundak, bi kaç takım tulum, tek alt, alt üst pijama takımı, yazlık zıbın, çorap, eldiven, mama önlüğü, saç tarağı, fırça, tırnak makası, banyo havlusu, emzik, biberon aldım.. Perşembe günü A101e küvet, su kovası filan gelicek onları alıcam. Hastane çıkışı ve beşik için yarın tekrar bakıcam. Battaniye almıştım önceden 2 tane, 1 tane pike almıştım, 1 tanede hastane çıkışında olacak yeter galiba. Alt açma örtüsü almadım bilmiyorum alır mıyım..
Aynen canım bencede bende tekli almayı düşünüyorum bi birini bi birini sağarızValla canım ben lansinoh almıştım çiftli olanlardan, bi kere bile iki göğsümü aynı anda sağmadım çok gereksiz oldu yanisonrasında da acil gerekli olduğu için manuel almıştım işimi gördü gayet o da. Tabi biraz yoruyo 20 dk sağmak gerektiği için. Ama sonuç olarak hepsi aynı işi yapıyo
Sağlıklı günlerde giydiririz inşallah hepimiz
Olsun canım önemli değil sağol ❤
bende bakayım bunlara. A101’den alıcam bende küveti. Alt açma örtüsü bezini alırken son zamanda alıcam ben bi paket. Normal örtü olarak alırmıyım bende bilmiyorum..
Bende ebebekten dün filesi aldım yarın 101 de çıkıcak küvet kovası hepsi 37 lira felan tutuyor ebebekte dün sadece kova 27 liraydı sonuçta hepsi aynı pilastikInşallah canım. ❤
Dün E bebekte 60 liraydı küvet. Zaten file alıp üstüne yatırıcaz, 25 lira dururken 60 lira vermek istemedim.
Ben dün ebebekten 3 tane aldım indirimde penyeside gayet güzelKızlar emzirme sütyenlerini unutmayın çook uzun bi süre onları kullancaksınızbi de rahat emzirme gecelikleri alın
Göğüs pompası mutlaka almalımıyız hastaneden felanmı istiyorlarMerhaba kizlar uzun zamsndir girmiyordum. Ben de alisverise basladim.size aldiklarimi soyleyeyim fikir olur:Lansinoh göğüs kremi,Lansinoh manuel göğüspompasi,Mustela sampuan,Sudocrem pisik kremi,Emzirme atleti 2tane ,emzirme sutyeni, pijama takimi aldim ama bir tane de gecelik alicam.1tane onlu hastane cikisi,Prima yenidogan bez,sleepy bez islak mendil setini de aldim.bebek havlusu,muslin,battaniyelerim vardi almadim.
A101dekinde file yok mu canım geçen bimdekinde varmışBende ebebekten dün filesi aldım yarın 101 de çıkıcak küvet kovası hepsi 37 lira felan tutuyor ebebekte dün sadece kova 27 liraydı sonuçta hepsi aynı pilastik
File civil de de uygundu e bebeğe göre bakmıştım bende KızlarA101dekinde file yok mu canım geçen bimdekinde varmış
Zorunlu degil ama ilk etapta sutun gelmesi icin lazim olucak.hastsnede elektrikli varmis herkesin kullandigi seyi de kullanmak istemiyorum.ilk gebeligimde bana cok lazim olmustu.Göğüs pompası mutlaka almalımıyız hastaneden felanmı istiyorlar
Hastanede lazım olduğunda getiriyolar steril edilmiş olarak istersen hastaneden de kiralayıp eve götürebiliyosun ama çok gerekli bişey bence manuel olsa bile bi tane bulundurmakta fayda var. Göğüste süt birikmesi olunca ateşleniyosun iltihaplanmaya kadar gidiyo o yüzden dikkat etmek lazımGöğüs pompası mutlaka almalımıyız hastaneden felanmı istiyorlar
Tamam canım bakayım orayadaFile civil de de uygundu e bebeğe göre bakmıştım bende Kızlar
Çok geçmiş olsun canım ya aç aç etkileyebiliyor tabi.. şimdi Nasıl oldun yat dinlen istirahat et bugünKızlar şeker yükleme testinde fenalaştım. İlk aç karna verdim kan. Sonra 100 Gr glukoz aldık eczaneden 1 saat sonra ikinci kanı vermemle fenalaştım. Servise aldılar yatırdılar soğuk soğuk ter mide bulantısı ve baş dönmesi renk menk gitti bende. Görümcem yanımda çok ilgilendi sağolsun eşim de yanimda o da emara gitti iki aydır kolu ağrıyordu. Hiç böyle fenalaşan oldu mu aranızda?
Onu görmedim yok diye bende dün aldım ebebektenA101dekinde file yok mu canım geçen bimdekinde varmış
Çok geçmiş olsun canım bana 75 gr yüklemişlerdi kötü oldum ama seni baya etkilemiş inşallah sonucun güzel çıkarKızlar şeker yükleme testinde fenalaştım. İlk aç karna verdim kan. Sonra 100 Gr glukoz aldık eczaneden 1 saat sonra ikinci kanı vermemle fenalaştım. Servise aldılar yatırdılar soğuk soğuk ter mide bulantısı ve baş dönmesi renk menk gitti bende. Görümcem yanımda çok ilgilendi sağolsun eşim de yanimda o da emara gitti iki aydır kolu ağrıyordu. Hiç böyle fenalaşan oldu mu aranızda?
çok geçmiş olsun canım.neden ilk etapta direk 100 gramla yapıldıki. bana ilk 50 gr la yapıldı.bi etki yapmadı.tabi benim ki 157 çıktı yüklemeden sonra.önümüzdeki hafta tekrar gidicem.açlık,sıcak birde birden o kadar tatlı yüklemesi ağır geldi demekki sana canım.Kızlar şeker yükleme testinde fenalaştım. İlk aç karna verdim kan. Sonra 100 Gr glukoz aldık eczaneden 1 saat sonra ikinci kanı vermemle fenalaştım. Servise aldılar yatırdılar soğuk soğuk ter mide bulantısı ve baş dönmesi renk menk gitti bende. Görümcem yanımda çok ilgilendi sağolsun eşim de yanimda o da emara gitti iki aydır kolu ağrıyordu. Hiç böyle fenalaşan oldu mu aranızda?
Geçmiş olsun şimdi nasılsın? Benim 100mg şeker yüklememde damar yolu açtılar 4 deda kan alcakları için. Ve fenalaşmamak yattım devamlı hareket etmedim. Verdikleri bilgi formunda yazıyodu bulantı ve fenalaşma olabilir diye korkma yani normal, doktorunla konuştun mu?Kızlar şeker yükleme testinde fenalaştım. İlk aç karna verdim kan. Sonra 100 Gr glukoz aldık eczaneden 1 saat sonra ikinci kanı vermemle fenalaştım. Servise aldılar yatırdılar soğuk soğuk ter mide bulantısı ve baş dönmesi renk menk gitti bende. Görümcem yanımda çok ilgilendi sağolsun eşim de yanimda o da emara gitti iki aydır kolu ağrıyordu. Hiç böyle fenalaşan oldu mu aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?