2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Fenalaşman normal. Burda oda veriyorlar seker yuklemesi icin. Fenalasma diye yatiriyorlar. Ayrica damar yolunu actiklari icin. Tek 1 kere igne olmus oluyosun. Ac karna seker yukleme ve kan alma.. bunye kaldirmayabilir. Helede hareket halindeysen

100 gr çok vermişler sana canım neden 100 sordun mu ? Benim ikiz olduğundan 75gr glikoz içtim ben ki normalde 50 gr yapılıyor ağır gelmiş olabilir ondan fenalaşmışsındır şimdi nasılsın ? Sonuçların çıktı mi

Sonuçlar yarın çıkacak işte .. görümcemin iş yerinin karşısi o alacak sonuçları ben de Kayseri'ye doktoruma gönderecegim.. yorum ona kalacak... Tüm gün ilgilendi benimle valla şaşırdım.

Benim daha önce 50gr tarama testi yapıldı yüksek çıktığı için 100gr lik test yapıldı. Kağan Kocatepe yi izleyin o da böyle diyor türk jinekoloji derneği sitesi var o da böyle anlatmış. 75 Gr doktorun tercihi tabii ki ve şüphe olma durumuna göre doktor karar veriyor. Ama standart uygulama bu yukarda yazdığım.

Evet doğru ben yüksek çıktığını unutmuşum senin canım ben ilk kez 100 yapıldı sanıyorum. Muhtemelen 100 ağır geldi sana ondan kötü oldun ama olabiliyor zaten böyle

Valla gittiğimiz merkez öyle hassas bir yer değildi yani .. fenalaşmam konusunda doktor bir uyarıda bulunmamıştı. Ama Allah'tan yanimda ilgilenenler vardı hemşireler iyiydi ama hastane değildi orası yani.. apartmandan bozma bir tıp merkezi ... Yan tarafta sünnet çocukları filan vardı bir kaos ortamı idi... Pratik olan seçenek neyse onu yaptım. Sonuçta buranın da yabancısıyım yani... muhtemelen iyi hastanelerde yatırıyorlardir bana sürpriz oldu fenalaşmam ve şu an baş ağrısı var bir de eve gelince aksi gibi kafamı mutfak dolabının köşesine geçirdim kısaca mortingen strasse

Bana 50 gr yükleme yapıldı, baş ağrısı ve ateş basması oldu biraz sonrasında geçti. Geçmiş olsun.. Sonuç güzel çıkar inşallah.

hilallll Bugün şehir hastanesine gittim sonunda canım. Çok temizdi, içeri sadece hasta alınıyor, ateş ölçülüyor yurtdışı teması varmı, covid testi yapıldı mı, yakınında yapılan biri oldu mu soruluyor. Lavabolarda kağıt havlular sabunlar vardı, çoğu devlet hastanesinde olmuyor biliyorsun.. Tuvaletler temizdi, hastanenin içi temizdi. Bi doktor, bi asistan vardı.. Kaydımı yaptılar, burada mı devam etmek istiyorsun diye sordular. Kan uyuşmazlığı iğnesi için gitmiştim zaten ben söylemeden bütün tahlillerimi istemiş doktor. İşleyiş hızlı sıra beklemedim hiç kan verirken.. Orada devam edicem. Doğum olayını sordum, tüp bebek olması doğumu etkilemez bebek ve sizin durumunuza göre sezeryan yada normal doğum diye karar veriyoruz dediler.

Bugün minikomun beşiğini aldım, bi tanede 10lu hastane çıkışı aldım. Artık kıyafet almayı düşünmüyorum. İhtiyaç oldukça alırım. Sadece bez, krem, şampuan, deterjan filan eksik onlarda son hazırlıklarda alınır artık.

valla çok sevindim senin adına canım.bu derttende kurtulmuş oldun,darısı benim başıma inşallah ben bazen sami ulusa gitmekten bile vazgeçiyorum amann git zübeydeye diyorum.o kadar bezdim yani bu hastane olayından.muayenesi nasıldı ultrasona girdin mi ?

hadi hayırlısı olsun canım sağlıkla yatıp büyüsün inşallah minik erkek aynen ihtiyaca göre alınır canım aldıkların yeter şimdilik.ben bezini almıştım ama diğerlerini ben de en sona bıraktım

Aynen öyle, sabah gidip alıcam bende küvet, maşrapa ve kovayı.. Dediğin gibi hepsi plastik.

Ben alamıyorum ondan kızlar. Bir anlamı yok evimden uzağım benim için onu alacak birisi lazım o da yok yani. Burda almak anlamsız nereye sığacak nasıl gidecek neyse artık e bebekte kazık yiyeceğim çaresizce ve de umarsızca .....

Gözünaydin ne güzel

Ben ilk gebeligimde fenalasmistim.sekerle ilgili bir sıkıntımolmadigi halde degerlerim de düşük cikmisti.bu gebeligimde yaptirmak istemedim ve yapmadım

Sağol canım. Gördüğüm kadınlara sordum, herkes memnunum dedi. İlk kez geliyorum diyende epey vardı benim gibi.. Bence bi Sami ulusa git şansını dene canım o kalabalık odalarda bu dönemde olmaz. Ultrasona girdim, asistan bakıyor ama benim oğlanın kafasını bulamadı kız. Aşağı dönmüştür diye aşağı baktı durdu, sonra doktoru çağırdı doktor geldi kafası yukarıda ondan bulamamışsın dedi. Bana bebeği göstermediler, tam olarak kaç hafta kaç günlük söylemediler yaklaşık 30 haftalık dedi ama şekerin olmadığı için suyuda iyi olduğu için önden gitmesi problem değil dedi. Özeldeki doktorum geçen perşembe 28+3 filan ölçmüştü. Normalde 28+0 bile 29 olarak hesaplanıyor ama gittiğim doktor öyle hesaplamıyordu. Bu doktor 29+2 filan gördüde yaklaşık 30 hafta dedi galiba, haftaya gidince sorucam.

Çok teşekkür ederim canım, inşallah.

Belki yine kampanya olur canım. Civile filan bakarsın e bebekten uygun olabilir.

Gözünaydin ne güzel

Sağol canım teşekkür ederim.

Hayırlı olsun canım İçinde huzurla sağlıkla uyuyup büyüsün inşaallah bu arada bende bebek arabası dolabı beşiğini aldım hatta kurduk bile gelip gidip bakıyorum kıyafet olarak hala hiç bir şey almadım onu da bayramdan sonra alıp hastane çantasını hazırlamayı düşünüyorum.

ay 30 haftalık diye okuyunca değişik oldum.bişey kalmamış gibi doğuma maşallah yavruya aman bi sıkıntı olmasında önde gitsin,vakti zamanında gelsin inşallah ayın 21 ine aldım bende randevuyu.28.haftanın içinde olacağım o zaman.umarım kabul ederler.tabi kabul etmelerinden ziyade benimde ilk etapta hastanenin genel görünüşünün hoşuma gitmesi lazım.bakalım hayırlısı..

Teşekkür ederim canım. Bütün kuzular sağlıkla büyüsün inşallah. Bende dolap alıcam bi kaç haftaya, bebek arabasınıda hala araştırıyorum. Seninde hayırlı olsun, bende 2 3 hafta sonra beşiğini kurdurucam senin gibi gidip gelip bakarım artık.

Ederler canım 28.hafta oluyor çünkü çoğu 28den sonra kabul etmiyor diye biliyorum. İçine siner inşallah. Bende dün 30 hafta deyince şaşırdım. Son düzlükteyiz artık Allahın izniyle.

Küvet, maşrapa, su kovası aldım geldim 3ü 37 lira tuttu galiba. File gelirse filede alırım. İhtiyacı olan varsa bakabilir A101e.
bende sabah söylemiştim eşime.onun iş yerine yakın yerde var A101.şimdi konuştuk almış oda çok uygun geldi valla iyi oldu.ben sadece küveti al yeter demiştim,evde de kova maşrapa var onlara gerek yok dedim ama benim ki görünce heves etmiş takım olsun diye onlarıda almış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…