2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
inşallah kabul ederler ve hastanede içime siner.bazı odaları 2 kişilikmiş ama olsun 6 kişiyle aynı odada olmaktan iyidir.bide umarım doğum zamanı yer yok deyip doğuma almamazlık yapmazlar.çünkü boş yatak olmayınca böyle şeylerde mümkünmüş.Allahım hayırlısını versin ne deyim

İyi yapmış çok tatlı duruyor takım olarak. Güzel günlerde kullanalım inşallah.

Şehir hastanesindede 2 kişilik ve tek kişilikmiş odalar ama pandemi olunca hep tek kişilik olmuş. Sami ulusla ilgili bende gördüm öyle bi yorum, doğum zamanı oda yok deyip başka yere yönlendirdikleri olmuş. Dün şehir hastanesinde kadın doğumdan hariç 10 tane gebe kliniği vardı, hepside çalışıyordu. Kapsamlı ve çok büyük olduğu için orada böyle bi sorun olacağını düşünmüyorum. Randevusuz hastada kabul ediliyordu, o da cazip geldi açıkçası. Sami Ulus içine sinmezse birde oraya git istersen.

aminn canım sağlıkla kullanalım hepimiz inşallah
şehir hastanesi çok iyi o zaman canım.bide büyük hastane olmasida iyi.odası çoktur.bencede orda geri çevirme gibi bir olay olmaz diye düşünüyorum bende.burası öyle değil özel hastaneden çevrilmiş olsada ufak bir yer.gidince soracam artık doğum zamanı böyle bir durum olurmu diye.olabilir derlerse hiç o ihtimali göze alamam yani.olmadı dediğin gibi bide şehir hastanesine giderim

Hatta kadın doğum ve çocuk acil diye bi büyük hastane vardı, birde yanında kadın doğum hastanesi vardı. Uzak ama önemli olanda iyi hizmet almak ve hijyen. Hayırlısı olsun hakkımızda.

Canım Nasıl güzel mi plastiği bazıları plastiği ince falan demiş
Sabah ben baktım canım almadım ama güzel bence zaten bir sene kullanılacak yani sonrasında ya verilecek birisine ya kaldırılacak bence alınır fiyattı da çok iyi ayrıca ama e bebekte ki çok daha büyük oradakini de gördüm ben çünkü ondna pahalı sanırım bu da bebeğe yeter hem yer kaplamaz

Aynen canım bende öyle düşündüm sonra koyacak yer bulamaycaz kalcak öyle e bebektekini görmüştüm ama unuttum ebatını eşim almış bakalım gelince nasılmış

Aynen canım bende öyle düşündüm sonra koyacak yer bulamaycaz kalcak öyle e bebektekini görmüştüm ama unuttum ebatını eşim almış bakalım gelince nasılmış
Yani benim gözüme öyle geldi oradaki baya bi büyüktü. Ama bence çok iyi duşa kabinİn içine falan sığar bu yer kaplamaz. Güle güle güzel günlerde kullanılsın inşallah

Hatta kadın doğum ve çocuk acil diye bi büyük hastane vardı, birde yanında kadın doğum hastanesi vardı. Uzak ama önemli olanda iyi hizmet almak ve hijyen. Hayırlısı olsun hakkımızda.
çok iyiymiş gerçekten.bana uzak değil aslında arabayla çabucak gideriz diyo eşim.ama doğum zamanı ailem gelmek istese onlar için uzak baya.gerçi o zamanda bu pandemi muhtemelen olur ziyaretçi bile kabul etmezler belki.amin canım

Fileyi köpüklü olandan tercih etmek gerek bence çünkü diğerleriN de sırtı acıyabiliyormuş Canım civil de 50 TL köpüklü file e bebekte sanırım 65 falan
Bende onu düşündüm canım köpüklüde üşür diyenler olmuş şaşırdım napsam bilemedim köpüklü daha rahat duruyor zaten daha sağlam olur

Yani benim gözüme öyle geldi oradaki baya bi büyüktü. Ama bence çok iyi duşa kabinİn içine falan sığar bu yer kaplamaz. Güle güle güzel günlerde kullanılsın inşallah
bende henüz görmedim ama çok kaba değilse iyi.çünkü benim banyom çok ufak.kabinin içine sığsa yeter.koyacak yerim bile yok doğru düzgün eşim banyo dolabının üstüne koyarız dedi.zaten bi tek orası var koyacak.sonrada ihtiyacı olan birine veririz

Olabilir canım bide plastiği kalındır onun. Aynen sığar duşakabine küçükse ne zamana kadar kullanıcaz bunu aminn canım hepimiz İnşAllah

bende civilden almıştım file alırken dikkat edin kizlar yumuşak olanı alin ben önceki aldığımda altına havlu koymak zorunda kaldım sırtını acıttı esim sonra civilden aldı o daha iyiydi

Tamam canım eşim almış file almak kaldı bi

Benimde sadece file kaldı. Bu arada e bebekteki kadar büyük değil ama iş görür, az yer kaplar zaten 1 yıl sonra kaldırılacak.

Zaten pandemi var canım, ziyaretçi yasak.. Sezeryan olursa refakatçi 1 kişi olur onuda kabul ederlerse eşim kalacak, etmezlerse kardeşim kalacak. Kardeşim kalırsa eşim getirir. Daha iyi aslında kimsenin gelmemesi sonuçta emin olamıyoruz ki..

Bende onu düşündüm canım köpüklüde üşür diyenler olmuş şaşırdım napsam bilemedim köpüklü daha rahat duruyor zaten daha sağlam olur
Evet benim arkadaşım da dedi bana üşür file de üstünden çıkanları altına ser küvetin yıka dedi ama ilk doğduklarında çok küçük oluyorlar ben göze alamadım açıkçası bi de benim çocuklarım en fazla doktorun dediği 2-2.5 arası doğar dedi tutamam falan file mantıklı geldi
Köpük olan ama diğerleri iyi değil civildeki baya İyi bence fiyat olarak da kendisi de
Yok yok kaba değil canım gayet kibar bence olsun dolabın üstü de olur sonuçta orası
bebekli ev Bende duşa kabinin içine koymayı düşünüyorum
Olabilir canım bide plastiği kalındır onun. Aynen sığar duşakabine küçükse ne zamana kadar kullanıcaz bunu aminn canım hepimiz İnşAllah
Olsun canım önemli olan kullanışa uygun olması bence. En fazla yaşına kadar kullanacaksın zaten sonra mecbur kaldırılacak

odada tek kişi kalacaksan eşini kabul ederler bence ama işte aynı koridorda başka bayan hastalar falan olursa odaya girip çıkacak sonuçta eşin o yüzden bayan olsun derler belki.benimde annem kardeşlerim dışında kimse gelmez zaten.aslında hiç hastane ortamına girmeseler daha iyi ama beni tek bırakmazlar hastanede.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…