- 27 Temmuz 2018
- 6.650
- 7.357
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #13.281
odada tek kişi kalacaksan eşini kabul ederler bence ama işte aynı koridorda başka bayan hastalar falan olursa odaya girip çıkacak sonuçta eşin o yüzden bayan olsun derler belki.benimde annem kardeşlerim dışında kimse gelmez zaten.aslında hiç hastane ortamına girmeseler daha iyi ama beni tek bırakmazlar hastanede.
eşim dolabın üstünü akıl etmese ben eski usul ip takıp duvara asacaktım vallaEvet benim arkadaşım da dedi bana üşür file de üstünden çıkanları altına ser küvetin yıka dedi ama ilk doğduklarında çok küçük oluyorlar ben göze alamadım açıkçası bi de benim çocuklarım en fazla doktorun dediği 2-2.5 arası doğar dedi tutamam falan file mantıklı geldi
Köpük olan ama diğerleri iyi değil civildeki baya İyi bence fiyat olarak da kendisi de
Yok yok kaba değil canım gayet kibar bence olsun dolabın üstü de olur sonuçta orası
bebekli ev Bende duşa kabinin içine koymayı düşünüyorum
Olsun canım önemli olan kullanışa uygun olması bence. En fazla yaşına kadar kullanacaksın zaten sonra mecbur kaldırılacak
ben normalde sıcaktan hiç yatamam çok uyanırım ama hiç uyanmıyorum çok değişik.ama tuvalet için kalktğımda terin suyun içinde oluyorum.nasıl uyanmıyorum bilmiyorum.bide yön değiştirirken uyanıyorum.çünkü alt tarafım çok ağrıyor dönerken.hatta son bir haftadır her dönüşümde kemiklerim kütlüyor alt tarafta.sanki kemiklerim yerinden çıkıp geri giriyor gibiKızlar gece uyumak çok zorlaştı benim için hiç rahat yatamıyorum artık, sıcakta çok rahatsız ediyor.. Gündüzde öyle hiç bişeye halim yok. Sizde durumlar nasıl?
ben normalde sıcaktan hiç yatamam çok uyanırım ama hiç uyanmıyorum çok değişik.ama tuvalet için kalktğımda terin suyun içinde oluyorum.nasıl uyanmıyorum bilmiyorum.bide yön değiştirirken uyanıyorum.çünkü alt tarafım çok ağrıyor dönerken.hatta son bir haftadır her dönüşümde kemiklerim kütlüyor alt tarafta.sanki kemiklerim yerinden çıkıp geri giriyor gibi
ayy bende hiç misafirliğe gitmek istemem.eve kendimi atayım istiyorum bir an önce.sağolsun eşim bir haftadır artık işe bırakıp alıyor.yoksa yürümeye bile mecalim olmuyor bazenBende dönerken uyanıyorum çünkü karnımda basınç oluyor. Hiç bişey yapmak gelmiyor içimden, eşimde misafirliğe gidicez cumartesi diyor amcasıgile. Hiç içimden gelmiyor...
En mantıklısı canım hem ortadan kalkmış olacak başka da koyacak yerim yok benim banyo da zatenkelebekmkelebek bende duşakabin içine koymayı düşünüyorum.
Hem de nasıl zorlaştı Dönerken basınçla birlikte acıyor karnımm bi de çok çatladım ben onlar da acıtıyor. Çürük acısı gibi aynıKızlar gece uyumak çok zorlaştı benim için hiç rahat yatamıyorum artık, sıcakta çok rahatsız ediyor.. Gündüzde öyle hiç bişeye halim yok. Sizde durumlar nasıl?
Bana da diyorlar valla alışacağız mecbureşim dolabın üstünü akıl etmese ben eski usul ip takıp duvara asacaktım vallaannemlerin evde hala leğen duvarda asılı durur arkadaşımın 1,5 yaşında bir oğlu var.arada durum paylaşıyor ev savaş alanı gibi bana,alış canımm.evinin temiz düzenli haline doya doya bak.orası artık bebekli ev olacak ve herşey değişecek diyo
Pandemi filanda diyemedim.ayy bende hiç misafirliğe gitmek istemem.eve kendimi atayım istiyorum bir an önce.sağolsun eşim bir haftadır artık işe bırakıp alıyor.yoksa yürümeye bile mecalim olmuyor bazen
En mantıklısı canım hem ortadan kalkmış olacak başka da koyacak yerim yok benim banyo da zaten
Hem de nasıl zorlaştı Dönerken basınçla birlikte acıyor karnımm bi de çok çatladım ben onlar da acıtıyor. Çürük acısı gibi aynıVe inanılmaz sıcak bi uyanıyorum heryerim ter içinde resmen su dökülmüş üzerime gündüz de uyukluyorum
Bende eşime aldırdım dediğin gibi biraz küçük benim evde oğlumdan kalma küvet vardı o daha büyük takım olsun diye aldım biraz kullanır küçük gelirse öbürünü kullanırımSabah ben baktım canım almadım ama güzel bence zaten bir sene kullanılacak yani sonrasında ya verilecek birisine ya kaldırılacak bence alınır fiyattı da çok iyi ayrıca ama e bebekte ki çok daha büyük oradakini de gördüm ben çünkü ondna pahalı sanırım bu da bebeğe yeter hem yer kaplamaz
ben de öyleydim valla ama zaten hamilelik başladığından beri öyle eskisi givi eve girişemiyorum.eşimin yaptığı kadar.yapmak istesemde olmuyor çünkü hemen yoruluyorumEn mantıklısı canım hem ortadan kalkmış olacak başka da koyacak yerim yok benim banyo da zaten
Hem de nasıl zorlaştı Dönerken basınçla birlikte acıyor karnımm bi de çok çatladım ben onlar da acıtıyor. Çürük acısı gibi aynıVe inanılmaz sıcak bi uyanıyorum heryerim ter içinde resmen su dökülmüş üzerime gündüz de uyukluyorum
Bana da diyorlar valla alışacağız mecburben bir gün temizlik yapmasam ikinci gün kesin yapardım işten gelir akşam 1 saat içinde süpürür silerdim toz oldu diye 2 aydır kayınvalidem deyim ev ne durumda kim bilir eşim Arada bakıp geliyor bayramdan sonra geçiyorum evime artık annem gelecek bi yardımcı abla bulduk onu çağırıp halıları verip doğum temizliği Startını veriyorum ben
çok iyi anlıyorum seni.bende öyle oluyorum geriliyorum o gün gelene kadarPandemi filanda diyemedim.Hepsi birlikte çalışıyorlar zaten birimize bulaşmış olsa hepimize bulaşır Allah korusun. Ama hiç bi yere gidesim yokki benim, ayaklarımı uzatıyorum, uzanıyorum.. Şimdiden gerildim.
çok iyi anlıyorum seni.bende öyle oluyorum geriliyorum o gün gelene kadar
aynen ya ağırlaştıkki artık.hareketlerimiz bile kısıtlı.bide sıcak iyice yoruyor bizi.geçen haftada eşimin çok yakın arkadaşı gelinsene ya oturalim falan dedi telefonda.eşimde duruma bi bakalım belki geliriz dedi.bende dedim valla hiiiçç bir yere gitmem ben,ben saatlerce oturamam öyle.bide nerden bileyim ne kadar dikkat ediyorlar dedim.konu kapandıNe gürültü kaldırıyor kafam, ne uzun süre oturabiliyorum. Eşimde diyorki sen ağırlaşmadan gitmiş oluruz. Ben zaten yeterince ağırlaştım farketmiyor sanırım.
Aynen canım bence en başta yeterli Ama tabi sonrasında büyüdüklerinde nasıl olur bilmiyorumBende eşime aldırdım dediğin gibi biraz küçük benim evde oğlumdan kalma küvet vardı o daha büyük takım olsun diye aldım biraz kullanır küçük gelirse öbürünü kullanırım
Ben de hiç yapmadım transferden bugüne kadar hiç süpürge almadım elime meselaben de öyleydim valla ama zaten hamilelik başladığından beri öyle eskisi givi eve girişemiyorum.eşimin yaptığı kadar.yapmak istesemde olmuyor çünkü hemen yoruluyorumbende evin boyanmasını bekliyorum.önümüzdeki hafta boyanır heralde.kıştan çıktık halılar perdeler gözüme batıyor artık.bende haftaya start veririm
Civildeki köpük olan mı canım.. aynen canım biraz küçükmüş iş görsünde sorun değilEvet benim arkadaşım da dedi bana üşür file de üstünden çıkanları altına ser küvetin yıka dedi ama ilk doğduklarında çok küçük oluyorlar ben göze alamadım açıkçası bi de benim çocuklarım en fazla doktorun dediği 2-2.5 arası doğar dedi tutamam falan file mantıklı geldi
Köpük olan ama diğerleri iyi değil civildeki baya İyi bence fiyat olarak da kendisi de
Yok yok kaba değil canım gayet kibar bence olsun dolabın üstü de olur sonuçta orası
bebekli ev Bende duşa kabinin içine koymayı düşünüyorum
Olsun canım önemli olan kullanışa uygun olması bence. En fazla yaşına kadar kullanacaksın zaten sonra mecbur kaldırılacak
Evet canım köpük olan güzelCivildeki köpük olan mı canım.. aynen canım biraz küçükmüş iş görsünde sorun değil
Ben sabaha kadar dönüp duruyorum yok uyku sabahta erkenden kalkıyorum uyuyamıyorum öğlen uyuyup kalıyorum bazen çok fena yaKızlar gece uyumak çok zorlaştı benim için hiç rahat yatamıyorum artık, sıcakta çok rahatsız ediyor.. Gündüzde öyle hiç bişeye halim yok. Sizde durumlar nasıl?
Canım oradaki sağlık ocağına sor bakalım misafir hasta olarak alınabiliyor mu diye aynı şehirde farklı sağlık ocağında yaptırabiliyorsun öyle belki farklı şehirdede oluyordur.Kizlar bana akıl verin benim sıcaktan beynim filan çalışmıyor da burda. Şimdi hemşire aradı ikinci doz tetanos için. Ayrıca kan kilo ve tansiyon da istiyoruz dediler. Ben şimdi farklı şehirde bu işi nasıl yaptıracağım nereye gideceğim bunun için ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?