- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #13.301
Canım oradaki sağlık ocağına sor bakalım misafir hasta olarak alınabiliyor mu diye aynı şehirde farklı sağlık ocağında yaptırabiliyorsun öyle belki farklı şehirdede oluyordur.
Yok canım kendi üstündende yaptırırsın eğer oluyorsa.. bir ara sor bakalım oluyorsa öyle gidersinİlla ki kayınv. veya kp. üzerinden mi giriş yaptırabilirim acaba? Bir telefon edip sorayım en iyisi.. sağol... Sıcak burası ya çıkamıyoz ühüüüüüü((
canım başka şehirden gelince misafir hasta olarak kabul ediyor sağlık ocakları.benim aile hekimliğim evimin olduğu yerdeydi ama ben iğnelerimi falan hep iş yerime yakın bi aile hekimliğinde misafir hasta olarak yaptırdımKizlar bana akıl verin benim sıcaktan beynim filan çalışmıyor da burda. Şimdi hemşire aradı ikinci doz tetanos için. Ayrıca kan kilo ve tansiyon da istiyoruz dediler. Ben şimdi farklı şehirde bu işi nasıl yaptıracağım nereye gideceğim bunun için ?
offf sendede iş çokmuş yaa :)) mutfak dolabı ve gardrop benimde kafamda ama onları ben yapamam.belki ablamla kardeşimi çağırırım.ya da bekler ben zaten artık çalışmayacağım için doğumdan sonra kendimi toparlayınca yavaş yavaş yaparım belki.ablam dedi evle ilgili işin olunca bize de biz gelir hallederiz dedi ama ben kıyıp diyemiyorum.bi eşime diyebiliyorum bazen onada kıyamıyorum.nasıl olacaksaAynen canım bence en başta yeterli Ama tabi sonrasında büyüdüklerinde nasıl olur bilmiyorum
Ben de hiç yapmadım transferden bugüne kadar hiç süpürge almadım elime mesela
Bende duvar sildireceğim ablaya koltukları silecek camları silecek bir de mutfak dolaplarını iç dış yaptıracağım o esnada halıları yıkamaya vereceğim geri kalanları annem eşim halledecekler tül perde yıkanacak kapılar silinecek banyo yıkanacak bir de yatak odası dolap içi toparlandı mı işim kalmıyor uzun bir süre gider bu temizlik bize
Hilal çok şükür ki ablanla kardeşin varmış bence onlara söyle onlar yapsınlar sende kadın tutup evin içini yaptırırsın cam kapı duvar falanofff sendede iş çokmuş yaa :)) mutfak dolabı ve gardrop benimde kafamda ama onları ben yapamam.belki ablamla kardeşimi çağırırım.ya da bekler ben zaten artık çalışmayacağım için doğumdan sonra kendimi toparlayınca yavaş yavaş yaparım belki.ablam dedi evle ilgili işin olunca bize de biz gelir hallederiz dedi ama ben kıyıp diyemiyorum.bi eşime diyebiliyorum bazen onada kıyamıyorum.nasıl olacaksa
İlla ki kayınv. veya kp. üzerinden mi giriş yaptırabilirim acaba? Bir telefon edip sorayım en iyisi.. sağol... Sıcak burası ya çıkamıyoz ühüüüüüü((
Çok çok hiç sorma :) olsun yapılır bayram dan sonra başlayacağız nasipse sonrada çanta vs hazırlığı olur nasipse sonra da vaktimiz gelmiş olur artıkofff sendede iş çokmuş yaa :)) mutfak dolabı ve gardrop benimde kafamda ama onları ben yapamam.belki ablamla kardeşimi çağırırım.ya da bekler ben zaten artık çalışmayacağım için doğumdan sonra kendimi toparlayınca yavaş yavaş yaparım belki.ablam dedi evle ilgili işin olunca bize de biz gelir hallederiz dedi ama ben kıyıp diyemiyorum.bi eşime diyebiliyorum bazen onada kıyamıyorum.nasıl olacaksa
Çok çok hiç sorma :) olsun yapılır bayram dan sonra başlayacağız nasipse sonrada çanta vs hazırlığı olur nasipse sonra da vaktimiz gelmiş olur artık
çok şükür canım.ya onlara desem kapı pencere herşeyi hallederler kadına gerek yok.eşime desem kadın tutalım diye oda ne gerek var sen bana de ben yaparım derHilal çok şükür ki ablanla kardeşin varmış bence onlara söyle onlar yapsınlar sende kadın tutup evin içini yaptırırsın cam kapı duvar falan
heee demi bide çanta var.kıyafetler yıkanacak ütülenecekÇok çok hiç sorma :) olsun yapılır bayram dan sonra başlayacağız nasipse sonrada çanta vs hazırlığı olur nasipse sonra da vaktimiz gelmiş olur artık
çok şükür canım.ya onlara desem kapı pencere herşeyi hallederler kadına gerek yok.eşime desem kadın tutalım diye oda ne gerek var sen bana de ben yaparım derartık derim napayım.şu an herkese muhtacım
Annem hallediyor onları sağolsun yıkama ütüleme kendi evinde deterjan aldık bebekler için gelince sadece yerleşecekDaha aldığımız kıyafetler yıkanarak yerleşecek derken hepimizin bayağı işi var valla
Ama tatlı telaş hepsiheee demi bide çanta var.kıyafetler yıkanacak ütülenecek
Annem hallediyor onları sağolsun yıkama ütüleme kendi evinde deterjan aldık bebekler için gelince sadece yerleşecek
Amin amin canımmmMaşallah canim Allah razı olsun rabbim onlara hayırlı uzun ömürler versin
Aynen öyle canım şuan mecburuz birilerine. Napalm inşallah bugünlerde hayırlı sağlıklı bir şekilde geçer de kendi işimizi kendimiz yaparızeşin istediğin gibi yapamaz ama ablangil yapar en iyisi ablan yani
aynen ya ağırlaştıkki artık.hareketlerimiz bile kısıtlı.bide sıcak iyice yoruyor bizi.geçen haftada eşimin çok yakın arkadaşı gelinsene ya oturalim falan dedi telefonda.eşimde duruma bi bakalım belki geliriz dedi.bende dedim valla hiiiçç bir yere gitmem ben,ben saatlerce oturamam öyle.bide nerden bileyim ne kadar dikkat ediyorlar dedim.konu kapandı
Ben sabaha kadar dönüp duruyorum yok uyku sabahta erkenden kalkıyorum uyuyamıyorum öğlen uyuyup kalıyorum bazen çok fena ya
Kizlar bana akıl verin benim sıcaktan beynim filan çalışmıyor da burda. Şimdi hemşire aradı ikinci doz tetanos için. Ayrıca kan kilo ve tansiyon da istiyoruz dediler. Ben şimdi farklı şehirde bu işi nasıl yaptıracağım nereye gideceğim bunun için ?
orası öyle canım çok şükür bugünümüzeAma tatlı telaş hepsi
gardropla mutfak benim de gözüme çok büyüyor.ama gardroba dokunmayacağım galiba.çünkü atılacak şeyde çok.onları bebekten sonra ben hallederim.mutfak dolabınıda boyadan sonra kızlarla birlikte hallederizKızlar temizlik demeyin bana, biz kendimize baza alıcaz bu hafta, o gelicek kaç günde teslim ederler bilmiyorum. Sonra kendi dolabımızı odamıza taşımamız lazım, koca dolap komple elden geçicek. Camları eşime sildirmiştim, mutfak dolaplarını kardeşim halledicek. Gündelik temizliği zaten yapıyorum kendim sürekli. Ev boyansın diyoruz, kararsızız.. Kendi odamızı düzene sokunca bebeğin kıyafetleri yıkanıp ütülenecek, beşiği kurulacak.. Bitmiyor düşündükçe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?