2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım oradaki sağlık ocağına sor bakalım misafir hasta olarak alınabiliyor mu diye aynı şehirde farklı sağlık ocağında yaptırabiliyorsun öyle belki farklı şehirdede oluyordur.

İlla ki kayınv. veya kp. üzerinden mi giriş yaptırabilirim acaba? Bir telefon edip sorayım en iyisi.. sağol... Sıcak burası ya çıkamıyoz ühüüüüüü ((

canım başka şehirden gelince misafir hasta olarak kabul ediyor sağlık ocakları.benim aile hekimliğim evimin olduğu yerdeydi ama ben iğnelerimi falan hep iş yerime yakın bi aile hekimliğinde misafir hasta olarak yaptırdım

offf sendede iş çokmuş yaa :)) mutfak dolabı ve gardrop benimde kafamda ama onları ben yapamam.belki ablamla kardeşimi çağırırım.ya da bekler ben zaten artık çalışmayacağım için doğumdan sonra kendimi toparlayınca yavaş yavaş yaparım belki.ablam dedi evle ilgili işin olunca bize de biz gelir hallederiz dedi ama ben kıyıp diyemiyorum.bi eşime diyebiliyorum bazen onada kıyamıyorum.nasıl olacaksa

Hilal çok şükür ki ablanla kardeşin varmış bence onlara söyle onlar yapsınlar sende kadın tutup evin içini yaptırırsın cam kapı duvar falan

Çok çok hiç sorma :) olsun yapılır bayram dan sonra başlayacağız nasipse sonrada çanta vs hazırlığı olur nasipse sonra da vaktimiz gelmiş olur artık

Çok çok hiç sorma :) olsun yapılır bayram dan sonra başlayacağız nasipse sonrada çanta vs hazırlığı olur nasipse sonra da vaktimiz gelmiş olur artık

Daha aldığımız kıyafetler yıkanarak yerleşecek derken hepimizin bayağı işi var valla

Hilal çok şükür ki ablanla kardeşin varmış bence onlara söyle onlar yapsınlar sende kadın tutup evin içini yaptırırsın cam kapı duvar falan
çok şükür canım.ya onlara desem kapı pencere herşeyi hallederler kadına gerek yok.eşime desem kadın tutalım diye oda ne gerek var sen bana de ben yaparım der artık derim napayım.şu an herkese muhtacım

çok şükür canım.ya onlara desem kapı pencere herşeyi hallederler kadına gerek yok.eşime desem kadın tutalım diye oda ne gerek var sen bana de ben yaparım der artık derim napayım.şu an herkese muhtacım

Aynen öyle canım şuan mecburuz birilerine. Napalm inşallah bugünlerde hayırlı sağlıklı bir şekilde geçer de kendi işimizi kendimiz yaparız eşin istediğin gibi yapamaz ama ablangil yapar en iyisi ablan yani

aminn canım inşallah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalımda sonrasını kendimiz hallederiz aynen aynen kadın eli değmesi gerekiyor.kocişle olacak iş değil

Herkes gelecek dedi benimkide itirazda edemedim. Mecbur gidicem artık.

Ben sabaha kadar dönüp duruyorum yok uyku sabahta erkenden kalkıyorum uyuyamıyorum öğlen uyuyup kalıyorum bazen çok fena ya

Ben sabah 8 gibi uyanıyorum, eşimle kahvaltı ediyorum, öğlene ev işimi bitirmiş oluyorum sonra biraz uyuyorum. Uyanınca yemek yapıyorum. Akşamda sıcak fırsat verdikçe uyuyorum.

Misafir girişi yaptırırsın canım sağlık ocağından. Kv'nin doktoruna gidersen o bakar.

Kızlar temizlik demeyin bana, biz kendimize baza alıcaz bu hafta, o gelicek kaç günde teslim ederler bilmiyorum. Sonra kendi dolabımızı odamıza taşımamız lazım, koca dolap komple elden geçicek. Camları eşime sildirmiştim, mutfak dolaplarını kardeşim halledicek. Gündelik temizliği zaten yapıyorum kendim sürekli. Ev boyansın diyoruz, kararsızız.. Kendi odamızı düzene sokunca bebeğin kıyafetleri yıkanıp ütülenecek, beşiği kurulacak.. Bitmiyor düşündükçe.

Ama tatlı telaş hepsi
orası öyle canım çok şükür bugünümüze dün aldığım herşeyi yatağımın üzerine serdim,geçtim karşısına baktım.nasıl mutlu oldum.geçen sene tv de izlediğimiz bi sahnede kadın hamile olduğunu eşinin elini alıp karnına koyarak söylüyordu,gözümden yaşlar öylece akmaya başlamıştı hiç sesim çıkmadan.dönüp eşime baktım nasıl göz yaşı döküyor oda sessizce.onuda öyle görünce hıçkırıklarla ağlamaya başladım.kalktı yanıma geldi bana sarıldı öyle ağladık o güne kadar bir kere bile üzüldüğünü hissettirmedi bana.hep bana destek oldu hep teselli verdi.adet olduğum zaman üzülür ağlardım.akşam çiçekle gelirdi maymunluk yapardı güleyim diye.ama o gün onun öyle ağlaması bana çok dokundu.şimdi yazarken gene musluklar açıldı benim bu yüzden binlerce kez şükür Allahım nasip etti.ve isteyen herkese de en hayırlı zamanda çok bekletmeden nasip etsin inşallah

gardropla mutfak benim de gözüme çok büyüyor.ama gardroba dokunmayacağım galiba.çünkü atılacak şeyde çok.onları bebekten sonra ben hallederim.mutfak dolabınıda boyadan sonra kızlarla birlikte hallederiz olur hepsi bir şekilde yaa.bakmışız hepsi bitmiş gitmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…