2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ilk tüp bebekten önce giyilmeyen herşeyi atmıştım, ama ocaktan beri düzenlemedim çok karıştı artık. Evdeki diğer dolap içlerini temizlemiş düzenlemiştim tekrar yapamam diye hiç dağıtmadık.. Ama gözümde büyüyor herşey gündelik temizlik bile zor geliyor çünkü.

bende çok attım.hatta kaç poşet yaptım hatırlamıyorum.attım derken de hani bazı yerlerde ihtiyaç kutuları oluyor konteyner.eşime verdim gitti oraya bıraktı.hamileliğimin ikinci ayıydı heralde o zamanda bir sürü ayakkabı topladım giynilmeyen onlarida biri eşimin elimden almış esnaflardan.buraya bırak burdan ihtiyacı olanlar alır demiş.iyi bari dedim.gardrobu bi boşlayınca karışıp gidiyor işte..şu an herşey zor geliyorki.hiç birimizin bişey yapmaya dermanı yok.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Aynen bende giysi toplama kutusuna bıraktım hepsini. Birinin işine yarar mutlaka. Allah yardımcımız olsun, son zamanlardayız güzel güzel geçsin inşallah.

Kızlar açık kahverengi böyle karamel rengi gibi bir akıntınız oldu mu hiç?? Evetse ne anlama geliyor. Benim bugün sabahtan beri ikinci kez oluyor biraz korktum.

Sorma hep aynı. Reklam izleyemiyordum dizi izleyemiyordum, bir film izlesen mutlaka konusu geçiyor diziler zaten hep sürpriz hamilelik konu alıyor ...gece gündüz reklamlarda hep bebekler var. Bez reklamları mama reklamları görmek acı veriyor ... Çok zor ... Bizi ancak biz anlarız. Allah olmayana sabır versin isteyen herkese de nasip etsin inşallah. Olmadı dünyanın sonu değil diyebilmek o kadar ama o kadar güç ki. Bin tane de terapi alsan ne yaparsan yap o acıyı geciremiyorsun. Bunları hiç unutmadım ben. O yüzden şimdi ne kadar şükretsek az. Tamamına erdiğini de görsek daha ne isteriz.

Aynen çok torba yapıp attık. Konteynerlara götürsün diye apartman görevlisine verdik. Daha atılacak bot ayakkabı var.. kiler gibi kullandığımız küçük tuvalet var girişte orda ölen kedimin eşyaları var ve ıvır zıvır şeyler orası temizlenmeli. Ki ışığı yanmıyor karanlık. Sonra perdeler camlar ev komple temizlenmeli. Ben iki kadın birden alıyorum. İki kez iki kadın alsam onlar dolap içlerini de halleder. Daha bilmiyorum bebeğin eşyaları nereye girecek. Sadece iki çekmece boşalttım şifonyerde. Bir tane daha öyle çekmeceli dolap alıp koyarsam oraya koyarım diyorum. Anne yani beşik doğum çantası ve bebek ile ilgili diğer giysi vs eksik. Umarım 1 haftada yaşadığım şehirde hallederim. Biraz da internetten vs derken tamamlarım.

Bir de ben mutfakta kullandığım teflon vs eski kap kacak atmayı düşünüyorum.... Tamamen granit setler var onlardan alacağım. Eve bebek gelecek hepimiz sanki depresyondan çıktık. Atılacak giysileri eşyaları atmak içimden gelmezdi benim... Çok şükür şimdi yeni bir dünya geliyor hayatımıza

Bende hallettim o işi 2 hafta önce. Teflon olan herşeyi elden çıkardım. Granit tencere tava seti ve sahan seti aldım. Çok şükürki minik gelince daha sağlıklı tencerede yemek pişirmek istedik.

Kızlar açık kahverengi böyle karamel rengi gibi bir akıntınız oldu mu hiç?? Evetse ne anlama geliyor. Benim bugün sabahtan beri ikinci kez oluyor biraz korktum.
Benim ilk 4aya yakın oldu ama kanama alanından ötürüydü.. enfeksiyon olmuş olabilir belki doktorunla bi görüş istersen.. benimde sarı geliyor yine enfeksiyon tekrarladı muhtemelen

aynen canım gerçekten bunu yaşamayan bilemez.zaten kimseylede paylaşamıyordum herkes abartıyorum sanıyordu ama öyle değildi.eşimde hep ben üzülmeyim diye napalim hadi hiç olmadı ölelimmi yani derdi ama onunda ne kadar üzüldüğünü istediğini ben çok iyi biliyordum. yolda hamile görsem kafamı çevirirdim.çok şükür ki nasip etti Allahım.isteyen herkese de nasip etsin inşallah
sanki hiç temizlik yapmamış gibi bir dolu iş var hepimizin yapacağı.yavaş yavaş hallolur hepsi.bebeğin eksiklerinide kafana takma bi başladın mı oluyor hepsi.bak kızlar bir gün alışverişe çıkıp çoğu şeyini hallediyor.sende öyle yaparsın.birazda internetten alınır dediğin gibi biter gider

Aynen bende giysi toplama kutusuna bıraktım hepsini. Birinin işine yarar mutlaka. Allah yardımcımız olsun, son zamanlardayız güzel güzel geçsin inşallah.
tabi canım mutlaka birinin işine yarar.çöpe atmaya içim elvermiyor zaten.aminn canım inşallah.çoğu gitti azı kaldı.son bi gayret daha diyelim

Kızlar bu kalça kemiği oluyor galiba elimizi belimize koyduğumuzda sağ ve soldaki kemik.. benim sağdakine arada sızı gibi bişey girip çıkıyor sizde de oldu mu hiç normalmidir

Kızlar bu kalça kemiği oluyor galiba elimizi belimize koyduğumuzda sağ ve soldaki kemik.. benim sağdakine arada sızı gibi bişey girip çıkıyor sizde de oldu mu hiç normalmidir
Benim kuyruk sokumum da ağrım çok oluyor o da çok oturup yatmaktan da olabilir de ayağa kalkarken falan bazen zorluyor yani

Benim kuyruk sokumum da ağrım çok oluyor o da çok oturup yatmaktan da olabilir de ayağa kalkarken falan bazen zorluyor yani
Benimde bu yeni başladı canım kuyruk sokumunda oluyordu ara ara şimdi o sağ kemiğin olduğu yer sızlıyor geçiyor sonra bida kalça kemiği herlde netten baktım kalça ağrıları normalmiş ama bilemedim ki

Bende de oluyor o ağrı genisliyoruz ondan bence normal yani... Egzersiz yapmak lazım bunlar için aslında... Sonuçta bizim güçlü kaslara ihtiyacimiz olacak ama ben iyice saldım

Bende de oluyor o ağrı genisliyoruz ondan bence normal yani... Egzersiz yapmak lazım bunlar için aslında... Sonuçta bizim güçlü kaslara ihtiyacimiz olacak ama ben iyice saldım
Ayyy inşAllah normaldir yaaa ilk defa olunca panik yaptım.. Bende öyle ilk baştan beri hep kanama alanı leke var diye hep yatmam gerekiyordu şimdi korkudan egzersiz falan yapamıom şimdi daha da ağırlaşcaz daha da zor olacak

Geçmiş olsun Sen şehir mi değiştirdin? Bi de akıntı işini doktoruna sor bence ciddi bişey değildir ama tedbirli olmak lazımm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…