2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Göğüs ucundan sıvı gelen var mı kızlar? Benim hamilelik öncesi tek göğsümden çok nadiren 1 damla sıvı gelirdi, göğüs ucumda beyaz bi kalıntı olurdu onu çıkardığımda gelirdi sadece. Şu an o kalıntı hep oluyor ben temizledikçe sıvı geliyor. Miktar olarakta öyle 1 damla filan denemez. Sıkmasam gelmeyecek belki ama bu kezde birikiyor ve dokunduğum an epey bi akıyor..

Canım sıkma sıkmak iyi değil diye biliyorum ben erken doğuma sebep oluyor sanırım

Araştırdım biraz, sıkmak iyi değilmiş evet erken doğuma sebep olur mu, oluyor mu soranlar olmuş böyle bi etkisi yok demiş doktorlar. Ama giderek miktarı artıyor sanki..
demekki vücudun süt üretmeye başlamış canım.kimiside iyi der.sütün çok olacak derlermiş.umarım öyle olur

Araştırdım biraz, sıkmak iyi değilmiş evet erken doğuma sebep olur mu, oluyor mu soranlar olmuş böyle bi etkisi yok demiş doktorlar. Ama giderek miktarı artıyor sanki..
Olsun sen yine de sıkma canım ne olur ne olmaz tedbiri elden bırakma derim doktoruna bi sor bence yakınlarda gideceksen

Gogsundeki kabuklanmalari soyma. Hic dokunma kalsin oyle

Kızlar bu arada şeker yükleme test sonuçlarım belli oldu: bir değer sınırın biraz altında (138) bir değer 142 çıkmış yani kısaca gebelik şekeri yok. Doktor yine de çok tatlı ve karbonhidratlı yeme dikkat et, her gün yarım saat 45 dk yürüyüş yap dedi.

Akıntıyı sormadım ama geçti gibi. Bir de açık kahverengi akıntı östrojenden diye okudum internette. Devam ederse soracağım ama sanki geçti gibi bakalım yarın belli olur.

Bu arada A101 online mağazadan küvet kovayı maşrapayı aldım bir de fil desenli bir battaniye gördüm onu aldım. Apartman görevlisine söylerim kutusunda durur. Dönünce alırım

Gozun aydin.

Cok guzeller bende begendim a101dekini. Burda takim olarak bole seyler satilmiyor

demekki vücudun süt üretmeye başlamış canım.kimiside iyi der.sütün çok olacak derlermiş.umarım öyle olur
İnşallah dediğin gibi olur canım. Bayılıyorum iştahla meme emen bebeklere.

Olsun sen yine de sıkma canım ne olur ne olmaz tedbiri elden bırakma derim doktoruna bi sor bence yakınlarda gideceksen

Pazartesi kan sonuçlarım için gidicem canım sorayım gittiğimde.

Gogsundeki kabuklanmalari soyma. Hic dokunma kalsin oyle

Hiç ellemesem kese yaparken soyuluyor, ellemeyim bakalım.

Hastaneye dogumda ziyaretci gelebiliyor mu turkiyede.
Burda eşten baska kimse giremez. Umarima eylule kadar degisir bu durum.
Valla burda eşi bile almayacaklar nerdeyse benim gittiğim hastanede. Normal doğum olursa refakatçi kabul etmiyorlarmış. Sezeryan olursa bi kişi kalabilir diyorlar o da erkek kabul edilmiyormuş sanırım. Detaylı öğrenemedim.

kızlar günaydın ben detarjan siparişi verdim. bunlardan aldım.siz ne düşünüyorsunuz.normalde duru granül alacaktım ama çamaşır makinesini tıkıyor falan bişeyler okuyunca buna döndüm

Canım bunlar çok güzel bence bende böyle alabilirim ama granül de alacağım dalin granül. ya bunu ya da uni sensetive diye düşünüyorum. Ama birisi de yazmış ki çok mantıklı geldi biz bebekler için bu deterjanla Yıkayacağız kendi yıkadığımız deterjan makina da illa ki kalacak nasıl olacak diye kendimize de mi granül sabun alsam artık bilemedim

Makinenin ilac bolumunu cikarip yika. okadarina gerek yok yahu

Makinenin ilac bolumunu cikarip yika. okadarina gerek yok yahu
Makina oradan su alıyor ayrıca orda kalan değil kazanda kalandan bahsediyorlardı. Kazanın içinde deliklerinde kalıyormuş. Alerji olmamaları için bence gerek var ben dikkat edeceğim düşünüyorum yani madem onların kimyasala bulaşmasını istemiyorum ona da dikkat etmem gerek gibi geldi bilemedim işte

Deterjan kalıntısından alerji olmazlar merak etme canım. Makine kendini duruluyo zaten, sonraki kullanımda tekrar duruluyo sonra alıyo deterjanı. Yani bulaşsa bile çok çok çok az bi miktar bulaşır için rahat olsun :) hiç kimyasala değmelerini istemiyosan ki imkansız bişey, dediğin gibi kendi deterjanını da değiştir çünkü kucağına alıcaksın senin kıyafetlerine de değicekler :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…