2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bizim ailede 4 çocuk büyüdü,ikisi yeğenlerim diğer ikisi halamın çocukları ve hiç biri emzik almadı benim ablamda memeyi zor bıraktırdı. 2 yaşını geçmişti bıraktırdığında.gerçi eskiden 6 ay diyorlardı ama şimdi 2 yaşına kadar emzirin diyorlar.yeğenim biraz 3 e yaklaşmıştı aynen zordu.ablam ağlayarak bıraktırdı.çok üzüldü.

Bakalım bizde durumlar nasıl olacak. Yaşayıp görücez inşallah.

Kizlar ben hem kendi camasirlarimizi hemde kızımın camasirlarini ekstradan bir kez daha dururlatiyorum hiç kalıntı kalmıyor bende bugün duru granül aldım yıkadım bütün çamaşırları utuleyip kaldıracağım çok çabuk yorulmaya başladım yapıp kurtulmak istiyorum

hadi Allah kolaylık versin canım.bende deterjanı sipariş ettim.gelir bir iki günde.gelince bende beklemem yıkar bir hurca koyup kaldırırım.sonra çantasını hazırlarım

O kadar çabuk alışıyosun ki inanamazsın sağlıkla gelsinler de inşallah her şey halloluyo valla :)

Evet en mantıklısı canım baktın ihtiyaç hemen alırsın ne olacak her yer biberon ben mecbur kalırım mamaya nasıl olsa yetmeyecek vereceğim diye düşünüyorum :)
Lansinohun da güzel diyorlar ben gene de avent diyorum ama :) büyüyünce cam tehlikeli olmaya başlayabilir ama görümcem hep verdi alışınca çocuk ona da birşey olmuyor aslında da ben de veremem herhalde korkarım

Dediğin gibi canım avent en iyisi ama benim göğüs pompam lansinohtu direk kendi biberonuna sağıyodu ondan devam ettim ben de :) ya uslu çocuk bişey yapmıyo da bizimki hep atıyodu elinden olur olmaz yerde

Dediğin gibi canım avent en iyisi ama benim göğüs pompam lansinohtu direk kendi biberonuna sağıyodu ondan devam ettim ben de :) ya uslu çocuk bişey yapmıyo da bizimki hep atıyodu elinden olur olmaz yerde
Bende süt sağma makinasını lansinoh olarak kullanacağım elektrikli miydi canım senin ki memnun muydun ? Benim görümcemin gerçi almayacağım ama o memnun kalırsın hiç alma ben vereyim dedi bende tamam dedim. Evet ya çocuğa güven olmaz bende cesaret edemem avent plastikle devam ederim

Çok memnun kaldım canım ya sen de çok memnun kalırsın ben lansinoh biberonla verdim ilk başta sağdığım sütü sonra memeyi reddetti kızım baya uğraştım memeye döndürmek için. Yani sağdığın biberonla vermek çok kolay ama biberona alışırsa sorun olabiliyo

İnşallah canım herkes güzel yorumlar yazmış sağolasın Ben o biberonla değil de aventle vermeyi düşünüyorum ama mecbur zaten sütüm yetmeyebilir ikisine mama takviyesi de yaparım gibi geliyo zaten biberon benim vazgeçilmezim olabilir sanki umarım gerek kalmaz bol bol sütüm olur ama biraz zor gibi

Sütün yetmezse de hiç dert etme kendine anne sütüyle beslenen de büyüyo mama takviyesiyle de :) önemli olan senin iyi olman o dönemde kulağını tıka herkese. Valla gelen giden emiyo mu diye soruyodu sinir oluyodum sanane yani

O kadar çabuk alışıyosun ki inanamazsın sağlıkla gelsinler de inşallah her şey halloluyo valla :)

İnşallah sağ salim kavuşalımda dediğin gibi herşey hallolur.

Evet en mantıklısı canım baktın ihtiyaç hemen alırsın ne olacak her yer biberon ben mecbur kalırım mamaya nasıl olsa yetmeyecek vereceğim diye düşünüyorum :)

Evet canım senin ikizler biberon kurtarıcı olabilir.

hadi Allah kolaylık versin canım.bende deterjanı sipariş ettim.gelir bir iki günde.gelince bende beklemem yıkar bir hurca koyup kaldırırım.sonra çantasını hazırlarım
Aynen canım sıcaklar bastırınca zor olmaya başladı sen bide çalışıyorsun yapıp koymak kenara en iyisi

Ay evet demi bi de öyle bir kesim var yetiyor mu emiyor mu geliyormu ne yapacaklarsa. Bundan önce benim hamile olmadığımı falan kendine dert edinmiş bir kadın vardı kayınvalidemin akrabası dün gördüm söyleyecektim hadi dedim boşver senden büyük sen kendine baya dert etmiştin bak diyecektim insanlar çok değişik coook
İnşallah sağ salim kavuşalımda dediğin gibi herşey hallolur.

Evet canım senin ikizler biberon kurtarıcı olabilir.
Aynen canım ben ondan araştırıp duruyorum yoksa vermemek en güzeli zaten hastane kabul etmiyor yanınıza da koymayın diye yazmışlar kağıda sanki eve gidince kullanmayacağım hiç işte

Aynen canım sıcaklar bastırınca zor olmaya başladı sen bide çalışıyorsun yapıp koymak kenara en iyisi
evet ya ağustos sonuna kadar çalışacağım daha.o yüzden detarjan gelsin bi hafta sonu yavaş yavaş hallederim.zaten bebişe alacağım kıyafet kalmadı şimdilik

İnşallah öyle olur bu sefer ağrımaz çok...Hemencik geçer ve unuturum

Aynen canım ben ondan araştırıp duruyorum yoksa vermemek en güzeli zaten hastane kabul etmiyor yanınıza da koymayın diye yazmışlar kağıda sanki eve gidince kullanmayacağım hiç işte

Sen takım olarak al güzelce emzik biberon. Hastaneye götürmesen ne olacak ki evde vereceksin.

İnşallah öyle olur bu sefer ağrımaz çok...Hemencik geçer ve unuturum

Benim hiç aşı yapılmamış gibi. İlki epey ağrımıştı sonradan.

Sen takım olarak al güzelce emzik biberon. Hastaneye götürmesen ne olacak ki evde vereceksin.

Benim hiç aşı yapılmamış gibi. İlki epey ağrımıştı sonradan.
Aynen öyle canım ikisini de avent den düşünüyorum zaten çünkü emzik de de önemli anne memesine yakın olması tabi alırlarsa bakalım bi de işin o kısmı var emzik beğenmiyorlar ya

Aynen öyle canım ikisini de avent den düşünüyorum zaten çünkü emzik de de önemli anne memesine yakın olması tabi alırlarsa bakalım bi de işin o kısmı var emzik beğenmiyorlar ya

Minicik kuzular hayatımızı ele geçirecek. Emzik beğenmez, ağlar susmaz, gazıydı, altıydı, üstüydü.. Çok şükür bugünlerimize..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…