- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #13.501
Canım ne deyim ya çok geçmiş olsun inşallah öyle bir şey olmaz.daha çok küçükler yaDoktordan geldim.
Nst de bir kez ufak bir sancım çıktıdoktorum da yaşadığım şeyin erken doğum sancısı olabileceğini söyledi. Full yatacaksın dedi sanki başka ne yapıyordum ki çarşamba günü tekrar kontrole gidicem yarın ve diğer gün iki doz daha ciğer geliştirici vurunacağım
Sağol canım yani şuan çok ciddi bir durum yok ama bu sancının da olmaması gerekirdi dedi doktorCanım ne deyim ya çok geçmiş olsun inşallah öyle bir şey olmaz.daha çok küçükler yabiraz daha sabretse minikler hiç kalkma artık kuzum evet evdeydin hep dinleniyordun ama artık biraz daha fazlasını yapacaksın.ihtiyaçların dışında kalkma.çok dikkat et kendine olur mu
kendini yoracak şeyler yapma.sağolsun annenlerde başındalar bakıyorlar sana.sen sadece kendine dikkat et yeter.sen iki can birden taşıyorsun kolay değil.Allah senin ve miniklerinin yanında olsunSağol canım yani şuan çok ciddi bir durum yok ama bu sancının da olmaması gerekirdi dedi doktorsabretmeleri lazım küçücükler yavrularım dün biraz dışarı çıktım etkilenmiş olabilir mi dedim evet tabi olabilir dedi hiç çıkma dedi. Sağol canım öyle yapacağım zaten annem kayınvalidem hep yanımda
Yapmıyorum inan canım normal de de yapmıyorum ama daha da dikkat edeceğim iyi ki bir çok şeyi hazır etmiştim yoksa hiç yapamıcakmışım sizlerde hazırlayın hiç belli olmuyor halimiz.kendini yoracak şeyler yapma.sağolsun annenlerde başındalar bakıyorlar sana.sen sadece kendine dikkat et yeter.sen iki can birden taşıyorsun kolay değil.Allah senin ve miniklerinin yanında olsuninşallah bir daha böyle bir şancı olmaz ❤
Çok çok geçmiş olsun canım inşallah bir sıkıntı olmadan az bir zamanımız kaldı sayılır elimize sağlıklı alırız yavrularımızıYapmıyorum inan canım normal de de yapmıyorum ama daha da dikkat edeceğim iyi ki bir çok şeyi hazır etmiştim yoksa hiç yapamıcakmışım sizlerde hazırlayın hiç belli olmuyor halimiz.
Sağol canım benim teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah
Çok geçmiş olsun cnmDoktordan geldim.
Nst de bir kez ufak bir sancım çıktıdoktorum da yaşadığım şeyin erken doğum sancısı olabileceğini söyledi. Full yatacaksın dedi sanki başka ne yapıyordum ki çarşamba günü tekrar kontrole gidicem yarın ve diğer gün iki doz daha ciğer geliştirici vurunacağım
Canım dikkat et kendine çok geçmiş olsunDoktordan geldim.
Sağol canım imşallah tek istediğim zamanında olmaları sabretmeleri çok küçük yavrularım daha çok erkenÇok çok geçmiş olsun canım inşallah bir sıkıntı olmadan az bir zamanımız kaldı sayılır elimize sağlıklı alırız yavrularımızı
Aynen öyle yapıyorum canım sağolasın inşallahÇok geçmiş olsun cnmbol bol dinlen güzel şeyler düşün erken gelmicek minikler merak etme üzmeler annelerini
Çok teşekkür ederim canım inşallah zamanında geleceklerCanım dikkat et kendine çok geçmiş olsunAz kaldı bebişlerin de sen de sabredin biraz daha
kızlar kıl tüy konusu açıcamya ben normalde hep sır ağdaya gidiyordum hep.bacaklarımada bikini bölgesinede. kuaförler açıldığında gene gittim ohh mis gibi oldum çıktım.1,5 ay oldu şimdi tekrar uzadılar ama ağrılarımdan hiç sıcak bakamıyorum ağdaya.alt tarafım çok ağrıyor,kemiklerim kaslarım.bacaklarımı alırken yanları almak için sağa sola döndürüyor.ben her gece sağımdan soluma dönerken alt tarafımın ağrısına uyanıyorum zor dönüyorum.kendimi zorlayıp biraz iş yapsam ağrılarım çoğalıyor.o yüzden hiç kendimi bu strese sokmayıp jiletmi yapsam diyorum.kuaförler kapalıykende mecbur yapmıştım.siz nasıl hallediyorsunuz bu meseleyi tabi daha önce lazer yaptıran şanslı arkadaşlarım hariç
Doktordan geldim.
Teşekkür ederim canım hep yatıyorum zaten aslında o kadar dikkatliydim ki.. ama olacak olduktan sonra.. bi pazar günleri çıkıyordumm artık onu da bıraktım tamamen evdeyimBen makinayla alıyordum zaten, öyle devam ediyorum. Zor oluyor biraz göbekten ama hallediyorum.
Canım çok dikkatli ol artık, geçmiş olsun. Bol bol dinlen, yat sürekli enerji depola. Çok lazım olacak o enerji sana doğduklarında. İyi düşün iyi olsun.
Sırt ağrısını öyle Çok yaşadım ki bundan 2 hafta 3 hafta önceydi sabahlara kadar uyuyamıyordum. Magnezyum kullanıyormusun bilmiyorum canımm ama benim ağrımı o kesti doktor magnezyum verdi su da eriyen çok şükür ağrımadı sonraİyice asabiyet, gerginlik çöktü bana. Sanırım bozulan uyku düzenimden ve sırt ağrımdan kaynaklı. Çatacak yer arıyorum. Geceleri yattığımda sırt ağrım uykuya geçmeme bile engel olacak kadar çoğalıyor.
makinayla alabiliyorsan valla tebrik ederim canım.ben onun acısına hiç dayanamıyorum hele şimdi hiç dayanamamBen makinayla alıyordum zaten, öyle devam ediyorum. Zor oluyor biraz göbekten ama hallediyorum.
Canım çok dikkatli ol artık, geçmiş olsun. Bol bol dinlen, yat sürekli enerji depola. Çok lazım olacak o enerji sana doğduklarında. İyi düşün iyi olsun.❤
uykunu tam alamadığın içinde asabiyet oluyordur haliyle canım.ben şimdiye kadar sırt ağrısı yaşamadım ama alt tarafımın ağrısı da beni çok rahatsız ediyor gece dönerken onun ağrısına uyanıyorum. bugün kontrol hemde açlık tokluk şekerine bakılacaktı. tekrar söyledim doktora.bugün hafif bacaklarımda çekmede vardı.onuda deyince magnezyum yanında sonundaİyice asabiyet, gerginlik çöktü bana. Sanırım bozulan uyku düzenimden ve sırt ağrımdan kaynaklı. Çatacak yer arıyorum. Geceleri yattığımda sırt ağrım uykuya geçmeme bile engel olacak kadar çoğalıyor.
Canım bugün bende yazdırdım magnezyum.eczane hergün tok karna bir kere dedi de sen hergün içiyormusun yoksa ağrın olursamı içiyorsunTeşekkür ederim canım hep yatıyorum zaten aslında o kadar dikkatliydim ki.. ama olacak olduktan sonra.. bi pazar günleri çıkıyordumm artık onu da bıraktım tamamen evdeyimiyi olur inşallah
Sırt ağrısını öyle Çok yaşadım ki bundan 2 hafta 3 hafta önceydi sabahlara kadar uyuyamıyordum. Magnezyum kullanıyormusun bilmiyorum canımm ama benim ağrımı o kesti doktor magnezyum verdi su da eriyen çok şükür ağrımadı sonra
Canım ben hergün kullandım tok karnına sonra ishal yaptı beni çok kontrolüm vardı gittiğimde söyledim ağrın ne durumda dedi geçti dedim o zaman bırak ishal olma Dedi vücuttaki su oranı azalıyor ya ishal olunca. Bıraktırdı şimdi kullanmıyorum artıkCanım bugün bende yazdırdım magnezyum.eczane hergün tok karna bir kere dedi de sen hergün içiyormusun yoksa ağrın olursamı içiyorsun
o zaman bende ağrılarım geçene kadar kullanayim.ishal durumu olursa bırakırım bende.şu alt tarafımdaki ağrılarım geçsin yeterki.şimdiden 9 aylıkmışım gibi hareket ediyorum ağrıdanCanım ben hergün kullandım tok karnına sonra ishal yaptı beni çok kontrolüm vardı gittiğimde söyledim ağrın ne durumda dedi geçti dedim o zaman bırak ishal olma Dedi vücuttaki su oranı azalıyor ya ishal olunca. Bıraktırdı şimdi kullanmıyorum artık
Çok faydasını görürsün canım Kullan hemen Benim baş ağrımı sırt ağrımı magnezyum geçirdi. İki parça halinde oluyor kutunun içinde suda eriyen haplar dan bir parçasını tamamen bitirdim diğerine başlamadım hiç beno zaman bende ağrılarım geçene kadar kullanayim.ishal durumu olursa bırakırım bende.şu alt tarafımdaki ağrılarım geçsin yeterki.şimdiden 9 aylıkmışım gibi hareket ediyorum ağrıdan
Hic kalkma bisey olmaz. Ama kalkma bir tuvalete kalk. Bence 1 kez sanci kotu dgl. Ben cok sanci cikip 34 haftaya geleni gordum. Ama hic kalkmamis yataktanDoktordan geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?