- 27 Temmuz 2018
- 6.650
- 7.357
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #13.521
Teşekkür ederim canım hep yatıyorum zaten aslında o kadar dikkatliydim ki.. ama olacak olduktan sonra.. bi pazar günleri çıkıyordumm artık onu da bıraktım tamamen evdeyimiyi olur inşallah
Sırt ağrısını öyle Çok yaşadım ki bundan 2 hafta 3 hafta önceydi sabahlara kadar uyuyamıyordum. Magnezyum kullanıyormusun bilmiyorum canımm ama benim ağrımı o kesti doktor magnezyum verdi su da eriyen çok şükür ağrımadı sonra
makinayla alabiliyorsan valla tebrik ederim canım.ben onun acısına hiç dayanamıyorum hele şimdi hiç dayanamam
uykunu tam alamadığın içinde asabiyet oluyordur haliyle canım.ben şimdiye kadar sırt ağrısı yaşamadım ama alt tarafımın ağrısı da beni çok rahatsız ediyor gece dönerken onun ağrısına uyanıyorum. bugün kontrol hemde açlık tokluk şekerine bakılacaktı. tekrar söyledim doktora.bugün hafif bacaklarımda çekmede vardı.onuda deyince magnezyum yanında sonunda
Kalkmıyorum hiç zaten normal de de pazar günü hariç hep evde yatıyordum. Doktorda bir kez sancı birşey değil önlem alalım dedi yani açılmam yok rahim ağzı boyutum da iyi çok şükür kanama vs de yok sancı da 40 çıktı zaten 50 üzeri de değil ama riske atamam dediHic kalkma bisey olmaz. Ama kalkma bir tuvalete kalk. Bence 1 kez sanci kotu dgl. Ben cok sanci cikip 34 haftaya geleni gordum. Ama hic kalkmamis yataktan
İç canım ben faydasını göreceğini düşünüyorum çok şükür benim öyle geçti ama tabi içmeye başladıktan 4 gün sonra falan etkisini gördümBana 19.hafta yazmıştı doktor kendi tembelliğimden ihmal ettim. Dün içtim artık aksatmadan içerim.
Ben alıştım canım artık hiç acımıyor nerdeyse.
Uykumu deliksiz uyurdum ben, şimdi parça parça uyumak geriyor galiba beni. Ağrılarda cabası tabi. Magnezyum bacak ağrılarıma iyi gelmişti benim. Sırtada iyi gelir inşallah. Sen ne zaman gidiceksin Sami Ulusa?
bugün başlarım bende hemen.tek sıkıntım ağrılarım çünkü.inşallah faydasını görürüm bendeÇok faydasını görürsün canım Kullan hemen Benim baş ağrımı sırt ağrımı magnezyum geçirdi. İki parça halinde oluyor kutunun içinde suda eriyen haplar dan bir parçasını tamamen bitirdim diğerine başlamadım hiç ben
İnşallah canımbugün başlarım bende hemen.tek sıkıntım ağrılarım çünkü.inşallah faydasını görürüm bende
uykusuz kalmanın etkisi çoktur canım.sende magnezyuma tekrar başla belki sırt ağrılarında geçer rahat edersin.ilerde yeterince uykusuz kalacağız.en azından şimdi uykunu güzel alBana 19.hafta yazmıştı doktor kendi tembelliğimden ihmal ettim. Dün içtim artık aksatmadan içerim.
Ben alıştım canım artık hiç acımıyor nerdeyse.
Uykumu deliksiz uyurdum ben, şimdi parça parça uyumak geriyor galiba beni. Ağrılarda cabası tabi. Magnezyum bacak ağrılarıma iyi gelmişti benim. Sırtada iyi gelir inşallah. Sen ne zaman gidiceksin Sami Ulusa?
Canım ben çayı çok içmiyorum.eskiden her akşam demlerdim evde ama şimdi sadece pazarları kahvaltıda 3 küçük bardakla içiyorum açık olarak.nescafe bende çok seviyordum.4 .aya kadar bende içmedim.ama şimdi arada işyerimde içiyorum bir kupa.evde içersemde sütle yapıyorum.bir çay kaşığı kahve atıyorum sadece.Kizlar ben su ara gunde 2 buyuk bardak cay. 1 buyuk bardak nescafe iciyorum. Ilk 5 ay hic agzima surmemistm kahveyi. Suan canim cok cekiyor cokmu zararkievde can sıkısıntindan bogaza verdim
Zaten içiyordum bi kaç gün ihmal ettim. Artık yapmam öyle bişey.İç canım ben faydasını göreceğini düşünüyorum çok şükür benim öyle geçti ama tabi içmeye başladıktan 4 gün sonra falan etkisini gördüm
uy
uykusuz kalmanın etkisi çoktur canım.sende magnezyuma tekrar başla belki sırt ağrılarında geçer rahat edersin.ilerde yeterince uykusuz kalacağız.en azından şimdi uykunu güzel aleğer iptal olmazsa 21 ine almıştım randevu canım.eğer buda iptal olursa artık zübeydeye gideceğim.odalara bi düzenleme yapmışlardır heralde diye düşünüyorum.o kadar kişiyi aynı odaya sokmazlarsa sıkıntı yok.
Vallah ben aci seviom 1 bucuk tatli kasigi atiyorum kahvesini. Hemsire bsy olmaz dedi. Ne kdr dogru bilmemCanım ben çayı çok içmiyorum.eskiden her akşam demlerdim evde ama şimdi sadece pazarları kahvaltıda 3 küçük bardakla içiyorum açık olarak.nescafe bende çok seviyordum.4 .aya kadar bende içmedim.ama şimdi arada işyerimde içiyorum bir kupa.evde içersemde sütle yapıyorum.bir çay kaşığı kahve atıyorum sadece.
Gecmis olsun insallah saglikla gelirler.erken gelmezler. Buarada doktor herhangi bir sey kullan dedi mi?Benim doktor her gece bir progestsn fitil olarak kullan dedi.erken dogum riskine karşıDoktordan geldim.
Nst de bir kez ufak bir sancım çıktıdoktorum da yaşadığım şeyin erken doğum sancısı olabileceğini söyledi. Full yatacaksın dedi sanki başka ne yapıyordum ki çarşamba günü tekrar kontrole gidicem yarın ve diğer gün iki doz daha ciğer geliştirici vurunacağım
Teşekkür ederim inşallahGecmis olsun insallah saglikla gelirler.erken gelmezler. Buarada doktor herhangi bir sey kullan dedi mi?Benim doktor her gece bir progestsn fitil olarak kullan dedi.erken dogum riskine karşı
iyi bari randevusuz sıra veriyorlarsa.devlet hastanelerinde sabit doktor bulmak zor zaten canım.benimde öyle olacak hangisine gitsem.hastaneden memmun kalda doktor değişsin artık napalimZaten içiyordum bi kaç gün ihmal ettim. Artık yapmam öyle bişey.
Ben kan sonucu için şehir hastanesine geldim tekrar. Randevusuz geldim sıra verdiler bekliyorum bakalım. Farklı doktora verdiler ama sabit doktor yok burada.
bende normalde acı severim.kahve daha yoğun olacak ve şekersiz içerim ama şimdi dikkat etmek için kendimi öyle teselli ediyorum.ama bence günlük alınması gereken kafein miktarını geçmiyorsundur.hemşire sıkıntı yok diyorsa yokturVallah ben aci seviom 1 bucuk tatli kasigi atiyorum kahvesini. Hemsire bsy olmaz dedi. Ne kdr dogru bilmem
Sağolasın evet aynen öyle doktorum ne derse o yarın tekrar gideceğim kontrol icinkelebekmkelebek çok geçmiş olsun canım... Doktor ne diyorsa o yapılacak artık çaresiz. Güzel günler yakındır.
Kızlar benim de ağrılarım var uyanınca bugün sağ bacağım ağrıyordu kramp da giriyor çok olmasa da... Suda eriyene magnorm var elimde ama tadı çok kötü içemiyorum Zorla içiyorum ve şişiriyor sanki. Bugün eczaneden magnezink aldım yani hem magnezyum hem çinko içerikli bir hap. Ben Multivitamin alamadığım için bari çinko da alayım dedim.
Bir de size at kestanesi balsam öneririm ağrılar için...özellikle @canimmkendimm sana öneririm. Eşin sürebilir sırtına. Dr. Tuna nin ürünü güzel jel balsam şeklinde. Çok faydası var ağrılara ve bitkisel olduğu için kullanabiliriz. Bana faydalı oldu.
iyi bari randevusuz sıra veriyorlarsa.devlet hastanelerinde sabit doktor bulmak zor zaten canım.benimde öyle olacak hangisine gitsem.hastaneden memmun kalda doktor değişsin artık napalim
Bir de size at kestanesi balsam öneririm ağrılar için...özellikle @canimmkendimm sana öneririm. Eşin sürebilir sırtına. Dr. Tuna nin ürünü güzel jel balsam şeklinde. Çok faydası var ağrılara ve bitkisel olduğu için kullanabiliriz. Bana faydalı oldu.
iyi bari canım ilgili olmalarıda güzel.inşallah bi sıkıntı çıkmaz şekerde de.bende bugün tekrar yükleme yapılacak sandım ama yapılmadı.sadece açlık tokluk şekeri için kan aldılar.bakalım yarın ne çıkacak sonuç.benim bebişte 2 hafta önce 800 gramdı bugün 950 gram olmuş dedi.Bugün muayene olduğum doktor çok daha ilgiliydi. Bebek önden gittiği için 50 gr yüklemede sınırda çıktığı için 100 gr şeker yüklemesi yapalım sana tekrar dedi. Perşembe için çağırdı, kayıtta kendini hatırlat bana kayıt yaptır dedi.
Bi bakayım canım. Bu arada sana 100 grlık şeker yüklemesi yapılmıştı ya canım. Aç gittin, kaç kez kan verdin?
Bugün muayene olduğum doktor çok daha ilgiliydi. Bebek önden gittiği için 50 gr yüklemede sınırda çıktığı için 100 gr şeker yüklemesi yapalım sana tekrar dedi. Perşembe için çağırdı, kayıtta kendini hatırlat bana kayıt yaptır dedi.
Bi bakayım canım. Bu arada sana 100 grlık şeker yüklemesi yapılmıştı ya canım. Aç gittin, kaç kez kan verdin?
Zaten İlki sınırda açlık tokluk normal. Benim oğlan önden gidiyor diye yapalım dedi doktor. Resmen 31 haftalıkiyi bari canım ilgili olmalarıda güzel.inşallah bi sıkıntı çıkmaz şekerde de.bende bugün tekrar yükleme yapılacak sandım ama yapılmadı.sadece açlık tokluk şekeri için kan aldılar.bakalım yarın ne çıkacak sonuç.benim bebişte 2 hafta önce 800 gramdı bugün 950 gram olmuş dedi.
Ay sorma I don't wanna remember anythingn
Aç gittim sıra da bekledim kan verdim sonra eczaneden o şeyi aldık yanında limon götür iğrenç bir de hazır kan alınırken değerlere de bakılabilir ama yapmadılar. 1 saat sonra 2. Kanı verdim ve fenalaştım.... Sonra serviste iki kez daha kan verdim. Yalnız olma sohbet edecek birileri olsun o arada hep aç duruyorsun ben az az su içtim ama 3. Kan öncesi. 4. Kandan hemen sonra ayran içtim.
kızlar şimdi baktım sonucuma ilkinde 50 gr yükleme sonrası 157 çıkmıştı.bugün yemek yeyip 1 saat sonra kan verdim ve sonuç 161 çıkmış.benim bildiğim 180 üzeri çıkarsa gebelik diyabeti teşhisi konuyor.bu sonuçla acaba tekrar yükleme yaparmı ki.çünkü şey dedi eğer gene bu seviyelerde çıkarsa kendi yeme içmene biraz dikkat ederek bu şekilde idare ederiz demişti.bide bebeğin suyu normal,kilosu normal.ben aşıro kilo almadım.hatta 3 haftadır kilomda gram oynamadı.nasıl bir yol izleyecek merak ediyorum
e senin değerlerin normal sana neden tekrar tekrar yapıyorlarki canım.seninkine bakarak benimki çok yüksek o zaman.Canım benim açlık 84 tokluk 106 çıkmış, geçen yine şekere bakmışlar yemekten 1 saat sonraydı 112 çıkmış, doktorda bebek önden gidiyor suyu normal ama yinede 100 grlık yapalım bakalım dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?