- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #13.561
aynen canım.lokman hekim demet tıp merkezine gittim gene.arıyorum ama hastası olunca telefona bakmıyorlarSen özele mi gitmiştin?
Canım değerin evet yüksek ama korkulacak insülin kullanılacak kadar değil diyetle düşer benim iş yerinde bahsettiğim arkadaşım da böyleydi yediklerine dikkat etmesiyle son 3 ayını tamamladı hiç de sorun çıkmadı inan sen aldın mı Eczaneden o dediğim şeker ölçerikızlar günaydın.kan sonuçlarımın tamamını sistemden gördüm ama henüz hocaya ulaşamadım.açlık 81 çıkmış,tokluk 161.birde şeker tanısı konulması için kanda Hb A1C değerine bakılıyormuş. benim buda %4.9 çıkmış.yani normal değerler aralığında.bi sıkıntı olmaz galiba demibide burda tokluk kan şekeri bakılma saati 2 saat yazıyor ama ben son lokmamda saate baktım 1 saat sonra gittim verdim kanı.bana yemek ye 1 saat sonra gel dedi hemşire çünkü.buda etkilemiş olabilirmi
yok ya bulamadım burda sordum bi kaç yere.sonra ablama sordum medikalci oda.o sadece cihaz fiyatıdır onların stripleri pahalı zaten dedi.sonrada bi daha bakmadım.olmadı gerek olursa normal bir cihaz alırım.Canım değerin evet yüksek ama korkulacak insülin kullanılacak kadar değil diyetle düşer benim iş yerinde bahsettiğim arkadaşım da böyleydi yediklerine dikkat etmesiyle son 3 ayını tamamladı hiç de sorun çıkmadı inan sen aldın mı Eczaneden o dediğim şeker ölçeri
Ulaşırsın canım gün içinde. Endişe etme sende dikkat et yediklerine derler sadece bana kalırsa.aynen canım.lokman hekim demet tıp merkezine gittim gene.arıyorum ama hastası olunca telefona bakmıyorlar
yok ya bulamadım burda sordum bi kaç yere.sonra ablama sordum medikalci oda.o sadece cihaz fiyatıdır onların stripleri pahalı zaten dedi.sonrada bi daha bakmadım.olmadı gerek olursa normal bir cihaz alırım.
Ulaşırsın canım gün içinde. Endişe etme sende dikkat et yediklerine derler sadece bana kalırsa.
şimdi sekreteri açtı telefonu.ameliyattaymış hoca.öğleden sonra arayın dedi.dikkat ederim yeterki öyle desin.eğer ihtiyaç duyarsam ablam aracılığıyla alırım bir cihaz canım.abimde medikalci.yardımcı olurlarBenim eşim şeker hastası doktor yazmıştı eşime. Evde var bizim ben onunla ölçüyorum. Sende istersen yazarlar.
Canım sana muhtemelen diyet ve takip diyecek çünkü 180 ve sonrasına insülin başlanıyor sen yediklerine dikkat et sadece pirinç makarna beyaz ekmek şekerli yiyecek tatlı çok tuzlu yememeye Çalış meyve çok yeme meyve de çok etkiliyor çünkü korkma hiçyok ya bulamadım burda sordum bi kaç yere.sonra ablama sordum medikalci oda.o sadece cihaz fiyatıdır onların stripleri pahalı zaten dedi.sonrada bi daha bakmadım.olmadı gerek olursa normal bir cihaz alırım.
Canım orda yok demek bak stripleri ile birlikte çünkü bizde öyle almıştıkyok ya bulamadım burda sordum bi kaç yere.sonra ablama sordum medikalci oda.o sadece cihaz fiyatıdır onların stripleri pahalı zaten dedi.sonrada bi daha bakmadım.olmadı gerek olursa normal bir cihaz alırım.
açıkçası bende çok aman aman dikkat etmedim. bundan sonra daha dikkat ederim.meyve zaten çok yemiyorum.yersem oda gün de 1 tane. iş yerinde ki yemek işimide bir şekilde çözeceğim artıkCanım sana muhtemelen diyet ve takip diyecek çünkü 180 ve sonrasına insülin başlanıyor sen yediklerine dikkat et sadece pirinç makarna beyaz ekmek şekerli yiyecek tatlı çok tuzlu yememeye Çalış meyve çok yeme meyve de çok etkiliyor çünkü korkma hiç
aynen çok uygun fiyatı.ben işyerime yakın bir iki yere sordum yoktu.ama sorun değil.dediğim gibi ihtiyaç duyarsam tedarik ederim cihaz.Canım orda yok demek bak stripleri ile birlikte çünkü bizde öyle almıştık
İş yerine evden yemek götürme şansın yok mu canım ya da sulu yemek yapan yer bulsan mesela ekmeğini de kendin alsan ordan beyaz ekmek yemesen olur. Hiç korkma tedirgin olma sen dikkat ettiğin sürece Allah’ın izniyle birşey olmazaçıkçası bende çok aman aman dikkat etmedim. bundan sonra daha dikkat ederim.meyve zaten çok yemiyorum.yersem oda gün de 1 tane. iş yerinde ki yemek işimide bir şekilde çözeceğim artık
aynen çok uygun fiyatı.ben işyerime yakın bir iki yere sordum yoktu.ama sorun değil.dediğim gibi ihtiyaç duyarsam tedarik ederim cihaz.
zaten senelerdir hep buğday,çavdar yada kepekli ekmek yerim.sabahlarıda iki dilimle sandviç yapıp getiriyorum iş yerine.beyaz ekmeği çok arada yerdim hiç yemem.tatlıda öyle akşam evde sütün yanında yada çay,kahve yanında bir kaç bisküvi yada arada çikolata yiyordum.benim düzeltmem gereken işyerim.ben bi sulu yemek yapan bir yer araştırayım dediğin gibiİş yerine evden yemek götürme şansın yok mu canım ya da sulu yemek yapan yer bulsan mesela ekmeğini de kendin alsan ordan beyaz ekmek yemesen olur. Hiç korkma tedirgin olma sen dikkat ettiğin sürece Allah’ın izniyle birşey olmazBenim o arkadaşım fastfood baklava ooo neler neler yiyordu bi ara 230 u gördü yani sen düşün ona rağmen insülin kullanmadı ben bunu düşürürüm diyetle dedi o düşürdüyse sen hayli hayli düşürürsün
Aynen canım inşallah bulabilirsin. Rabbim yardım etsin inşallah düzelecek ben inanıyorumz
zaten senelerdir hep buğday,çavdar yada kepekli ekmek yerim.sabahlarıda iki dilimle sandviç yapıp getiriyorum iş yerine.beyaz ekmeği çok arada yerdim hiç yemem.tatlıda öyle akşam evde sütün yanında yada çay,kahve yanında bir kaç bisküvi yada arada çikolata yiyordum.benim düzeltmem gereken işyerim.ben bi sulu yemek yapan bir yer araştırayım dediğin gibi
çok sağol canım benim ❤ bide doktorla konuşsaydım içim daha rahat edecek.irademe güveniyorum bende,halledeceğim inşallahAynen canım inşallah bulabilirsin. Rabbim yardım etsin inşallah düzelecek ben inanıyorum
şimdi sekreteri açtı telefonu.ameliyattaymış hoca.öğleden sonra arayın dedi.dikkat ederim yeterki öyle desin.eğer ihtiyaç duyarsam ablam aracılığıyla alırım bir cihaz canım.abimde medikalci.yardımcı olurlar
Canım ben kasılmalarımı not ediyorum dünden beri yani bebek toplanır gibi his sizde hiç oluyor mu bilmiyorum ama ben yaşıyorum sanki böyle poposunu dayamış ya da kafasını dayamış gibi dün 8 kez olmuş doktorum 5 e kadar normal ama sonrası sancı olabilir dedi işte bugün akşam 5 de tekrar gideceğim kontrole bakalım ama hiç sancı vs yaşamadım 2 gündür çok şükür yerimden de kalkmıyorum ama haftaya annem gelecek evime geçeceğim malum kaynanamdayım. Temizliği yapacağız hazır bekleyeceğiz napalımkelebekmkelebek sen nasılsın canım?
inşallah canımHayırlı haberler alırsın inşallah canım.
Halledersin bende inanıyorum canımçok sağol canım benim ❤ bide doktorla konuşsaydım içim daha rahat edecek.irademe güveniyorum bende,halledeceğim inşallah
kızlar günaydın.kan sonuçlarımın tamamını sistemden gördüm ama henüz hocaya ulaşamadım.açlık 81 çıkmış,tokluk 161.birde şeker tanısı konulması için kanda Hb A1C değerine bakılıyormuş. benim buda %4.9 çıkmış.yani normal değerler aralığında.bi sıkıntı olmaz galiba demibide burda tokluk kan şekeri bakılma saati 2 saat yazıyor ama ben son lokmamda saate baktım 1 saat sonra gittim verdim kanı.bana yemek ye 1 saat sonra gel dedi hemşire çünkü.buda etkilemiş olabilirmi
aynen doktor ne diyecek bende merak ediyorum.bakalım arayacağım birazdanYok etkilemez 1 saat yeterli ama en iyi doktor yorumlar. Tokluk 161 fazla. Ama dediğim gibi doktorun yorumu önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?