- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.917
- 158
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #13.601
Hic kalkma durur insaallah. Kalkma strestende uzak dur.Ultrasonda kızım 29 ile uyumlu oğlum 28 ile uyumlu ama ultrason değil son adet tarihin den önemli dedi 28+2 yim doğarlar sa yaşarlar küvöz de ama gerek yok 1 ay daha durmaları gerekir dedi
İnşallah hiç kalkmıyorum sadece tuvalet zaten adım bile atmaya niyetim yok aklım basımdan gitti resmen ciğerim yandı anlatamam içimde olan duyguyu yaşadıklarımı hislerimi ama sakin kalmam gerekiyor stres etkiliyor kendimi sakin tutmalıyım 1 hafta sonra gideceğim nasıl dayanacağım bilmiyorum 1 hafta bir sene gibiHic kalkma durur insaallah. Kalkma strestende uzak dur.
Streste yapma. Ben inaniorum Allahin izniyle daha durur korkma. Yeterki dikkat etİnşallah hiç kalkmıyorum sadece tuvalet zaten adım bile atmaya niyetim yok aklım basımdan gitti resmen ciğerim yandı anlatamam içimde olan duyguyu yaşadıklarımı hislerimi ama sakin kalmam gerekiyor stres etkiliyor kendimi sakin tutmalıyım 1 hafta sonra gideceğim nasıl dayanacağım bilmiyorum 1 hafta bir sene gibi
Dua edin ne olur dursunlar en azından 32 yi görmem gerekiyor benimStreste yapma. Ben inaniorum Allahin izniyle daha durur korkma. Yeterki dikkat et
Ederim canim. Merak etme insaallah durur. Yeterki stres yapma dusunme. Kendini sikmaDua edin ne olur dursunlar en azından 32 yi görmem gerekiyor benim
Canım kendini üzmemeye çalış yatarak ve ilaçlara bi süre daha gidebilirler bence korkmaDoktordan geliyorum
Sancım yok ama iksiininde başı aşağıya dönmüş kasıklarımdalar resmen ikisi birdendoktorum WC harici kalkmamı yasakladı. Tamamen yatıyorum evime geldim annem gelecek birazdan ayaklarına yastık koyup yatacaksın dedi hiç kalkmak yok burda bile durma hemen evine git dedi bana. Çok korktum ağladım yolda evet ağlamak iyi değil ama duramadım ki içim çekildi sandım rahim ağzı boyutum 34 mm düşmüş daha dün değil eveli gün 38 mm di içim yanıyor resmen öyle üzgünüm ki anlatamam size
Allah razı olsun canım. Yapmıyorum İnşallah iyi olacak herşey inanıyorumEderim canim. Merak etme insaallah durur. Yeterki stres yapma dusunme. Kendini sikma
İnşallah canım 4 hafta daha gitsinler en aZıdan 32 olalımCanım kendini üzmemeye çalış yatarak ve ilaçlara bi süre daha gidebilirler bence korkmaBenimkide bu haftaki kontrolümde baş aşağıydı doktor bu haftalarda artık öyle durabileceklerini doğumla alakalı olmadığını söyledi canım yat dinlen bende ilk 5ay kanama alanından ötürü hep yattım şükür geçti seninde az bi süre var o süreçte yatarak atlatırsın Allah’ın izniyle
Canım kasıklarımdalar yani o kadar Aşağıdalar ki nasıl anlatayım rahimin hemen üstündeler. Baş aşağı olduklarında baskı yapacaklarından rahim ağzı kısalıyormuş ki 4 mm bir günde kısalmış Bir de Rahime baskı yapar açıklık olur diye düşünüyor ikisi birden olunca kiloları sonuçta 1300 falan oldu ayakta durmak evde dolanmak bile yasak Artık tamamen yatacaksın dedi hiç kalkmayacaksın dedi çok üzüldüm elim kolum tutmuyor
Ultrasonda kızım 29 ile uyumlu oğlum 28 ile uyumlu ama ultrason değil son adet tarihin den önemli dedi 28+2 yim doğarlar sa yaşarlar küvöz de ama gerek yok 1 ay daha durmaları gerekir dedi
Anlıyorum seni canım insan ne duysa doktordan çok canı sıkılıyor panik yapıyor gerçekten Allah yardımcımız olsun..Allah razı olsun canım. Yapmıyorum İnşallah iyi olacak herşey inanıyorum
İnşallah canım 4 hafta daha gitsinler en aZıdan 32 olalımRabbim yardımcımız olsun baş aşağı dönmek belki normaldir ama fazla aşağıda olması beni korkuttu vajinamın hemen üstünde kafaları çünkü İnşallah geçer gider bu günler de
Aminnn canım inşallah inşallahİnşallah bugünler geride kalacak canım. Allahım korusun üçünüzüde.
Amin canım aklım basımdan gittiAnlıyorum seni canım insan ne duysa doktordan çok canı sıkılıyor panik yapıyor gerçekten Allah yardımcımız olsun..ama o kadar çok okuyorum ki erken doğum riski olan ikiz bebişleri hepsi kendilerini kurtaracak duruma gelip doğuyorlar çoğunlukla.. çok kısa rahim ağzıyla haftaları devirenler var yatarak inan sende bu şekilde atlatacaksın inşAllah ❤
canım benim paniklemen ağlaman o kadar normalki,bizki en ufak şeyde paniğe kapılıp aklımız yerinden çıkıyor.ama ben inanıyorum herşey yolunda gidecek.miniklerin bekleyecek hemen gelmeyecekDoktordan geliyorum
Sancım yok ama iksiininde başı aşağıya dönmüş kasıklarımdalar resmen ikisi birdendoktorum WC harici kalkmamı yasakladı. Tamamen yatıyorum evime geldim annem gelecek birazdan ayaklarına yastık koyup yatacaksın dedi hiç kalkmak yok burda bile durma hemen evine git dedi bana. Çok korktum ağladım yolda evet ağlamak iyi değil ama duramadım ki içim çekildi sandım rahim ağzı boyutum 34 mm düşmüş daha dün değil eveli gün 38 mm di içim yanıyor resmen öyle üzgünüm ki anlatamam size
aynen canımBende bi kaç gündür kafasını dayamış gibi bi basınç hissediyorum alt tarafımda.. Benimki dönmüş zaten geçen hafta kafası yukardaydı şu an aşağıda. Korktum hatta biraz basınçtan ama geçti. Artık yaşam sınırındalar zaten hiç telaş etme..
Dediğimiz gibi oldu bak. Biraz dikkat edersen düzelir canım.
İnşallah canım inşallah beni korkutan şey kasılmaların devam etmesicanım benim paniklemen ağlaman o kadar normalki,bizki en ufak şeyde paniğe kapılıp aklımız yerinden çıkıyor.ama ben inanıyorum herşey yolunda gidecek.miniklerin bekleyecek hemen gelmeyecekbu kontrolde benimde bebişin başı aşağıdaydı.sen içini ferah tut rahat olmaya çalış,ve onların gelmek için acele etmeyeceklerine inan olur mu.senin bebeklerin savaşcı biliyorsun annelerini üzmeyecek onlar.sende onları üzme,kafan ve için rahat istirahat et ❤
sen zaten yapman gereken ne varsa yapıyorsun canım.sadece elinden geldiğince biraz daha sakin kalmaya çalışmak.zor biliyorum ama stres şu an senin için hiç iyi değil.zaten yapman gerekeni doktorun söylemiş,ekstra bişey olsa söylerdi.üzme kendini ne olurİnşallah canım inşallah beni korkutan şey kasılmaların devam etmesiyani hap da yutuyorum Daha ne yapmak gerek gerçekten bilmiyorum
Aynen canım iyi o seni götürür belli bir süre bence inşAllah güzel olacak sakin olmaya çalışAminnn canım inşallah inşallah
Amin canım aklım basımdan gitti
Gerçektenöyle zor ki inşallah geçer gider rahim ağzı boyum İyi çok şükür Tek tesellim o
Canım üzülme şakın kendini de bebekleri de strese sokma. Olmayacağı varsa bile böyle düşünerek oldurtursun. Bende dün muayene oldum. Bebek daha dönmemiş seninki tembel bebekler şimdi baş aşağı döner dedi. Çünkü başları vücutların dan daha ağır olurmuş. Duam seninleCanım kasıklarımdalar yani o kadar Aşağıdalar ki nasıl anlatayım rahimin hemen üstündeler. Baş aşağı olduklarında baskı yapacaklarından rahim ağzı kısalıyormuş ki 4 mm bir günde kısalmış Bir de Rahime baskı yapar açıklık olur diye düşünüyor ikisi birden olunca kiloları sonuçta 1300 falan oldu ayakta durmak evde dolanmak bile yasak Artık tamamen yatacaksın dedi hiç kalkmayacaksın dedi çok üzüldüm elim kolum tutmuyor
Yatarak azalacak inşallah kasılmalarım en azından bayram ve sonrasını göreceğim inşallahsen zaten yapman gereken ne varsa yapıyorsun canım.sadece elinden geldiğince biraz daha sakin kalmaya çalışmak.zor biliyorum ama stres şu an senin için hiç iyi değil.zaten yapman gerekeni doktorun söylemiş,ekstra bişey olsa söylerdi.üzme kendini ne olur
İnşallah canımAynen canım iyi o seni götürür belli bir süre bence inşAllah güzel olacak sakin olmaya çalış
Evet stres çok etkiler dedi doktorum da. Başları ağır olduğundan zaten korkuyor doktor da açılma yapar iki tane diyeCanım üzülme şakın kendini de bebekleri de strese sokma. Olmayacağı varsa bile böyle düşünerek oldurtursun. Bende dün muayene oldum. Bebek daha dönmemiş seninki tembel bebekler şimdi baş aşağı döner dedi. Çünkü başları vücutların dan daha ağır olurmuş. Duam seninle
Canım hiç üzülme benim kuzenimde tüp bebekle ikizleri oldu onunda aynı şekildeydi hatta onun rahmini dikmişlerdi hep yattı WC haricinde kalkmadı 35.haftaya kadar durdular 2 buçuk civarı kiloda doğdular maşallah küveze bile girmediler canını hiç sıkmaDoktordan geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?