2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hic kalkma durur insaallah. Kalkma strestende uzak dur.
İnşallah hiç kalkmıyorum sadece tuvalet zaten adım bile atmaya niyetim yok aklım basımdan gitti resmen ciğerim yandı anlatamam içimde olan duyguyu yaşadıklarımı hislerimi ama sakin kalmam gerekiyor stres etkiliyor kendimi sakin tutmalıyım 1 hafta sonra gideceğim nasıl dayanacağım bilmiyorum 1 hafta bir sene gibi

Streste yapma. Ben inaniorum Allahin izniyle daha durur korkma. Yeterki dikkat et

Canım kendini üzmemeye çalış yatarak ve ilaçlara bi süre daha gidebilirler bence korkma Benimkide bu haftaki kontrolümde baş aşağıydı doktor bu haftalarda artık öyle durabileceklerini doğumla alakalı olmadığını söyledi canım yat dinlen bende ilk 5ay kanama alanından ötürü hep yattım şükür geçti seninde az bi süre var o süreçte yatarak atlatırsın Allah’ın izniyle

Ederim canim. Merak etme insaallah durur. Yeterki stres yapma dusunme. Kendini sikma
Allah razı olsun canım. Yapmıyorum İnşallah iyi olacak herşey inanıyorum
İnşallah canım 4 hafta daha gitsinler en aZıdan 32 olalım Rabbim yardımcımız olsun baş aşağı dönmek belki normaldir ama fazla aşağıda olması beni korkuttu vajinamın hemen üstünde kafaları çünkü İnşallah geçer gider bu günler de

İnşallah bugünler geride kalacak canım. Allahım korusun üçünüzüde.

Anlıyorum seni canım insan ne duysa doktordan çok canı sıkılıyor panik yapıyor gerçekten Allah yardımcımız olsun.. ama o kadar çok okuyorum ki erken doğum riski olan ikiz bebişleri hepsi kendilerini kurtaracak duruma gelip doğuyorlar çoğunlukla.. çok kısa rahim ağzıyla haftaları devirenler var yatarak inan sende bu şekilde atlatacaksın inşAllah ❤

İnşallah bugünler geride kalacak canım. Allahım korusun üçünüzüde.
Aminnn canım inşallah inşallah
Amin canım aklım basımdan gitti
Gerçekten öyle zor ki inşallah geçer gider rahim ağzı boyum İyi çok şükür Tek tesellim o

canım benim paniklemen ağlaman o kadar normalki,bizki en ufak şeyde paniğe kapılıp aklımız yerinden çıkıyor.ama ben inanıyorum herşey yolunda gidecek.miniklerin bekleyecek hemen gelmeyecek bu kontrolde benimde bebişin başı aşağıdaydı.sen içini ferah tut rahat olmaya çalış,ve onların gelmek için acele etmeyeceklerine inan olur mu.senin bebeklerin savaşcı biliyorsun annelerini üzmeyecek onlar.sende onları üzme,kafan ve için rahat istirahat et ❤

aynen canım artık daha çok dikkat edeceğim ce düzelteceğim bu durumu

İnşallah canım inşallah beni korkutan şey kasılmaların devam etmesi yani hap da yutuyorum Daha ne yapmak gerek gerçekten bilmiyorum

İnşallah canım inşallah beni korkutan şey kasılmaların devam etmesi yani hap da yutuyorum Daha ne yapmak gerek gerçekten bilmiyorum
sen zaten yapman gereken ne varsa yapıyorsun canım.sadece elinden geldiğince biraz daha sakin kalmaya çalışmak.zor biliyorum ama stres şu an senin için hiç iyi değil.zaten yapman gerekeni doktorun söylemiş,ekstra bişey olsa söylerdi.üzme kendini ne olur

Canım üzülme şakın kendini de bebekleri de strese sokma. Olmayacağı varsa bile böyle düşünerek oldurtursun. Bende dün muayene oldum. Bebek daha dönmemiş seninki tembel bebekler şimdi baş aşağı döner dedi. Çünkü başları vücutların dan daha ağır olurmuş. Duam seninle

Yatarak azalacak inşallah kasılmalarım en azından bayram ve sonrasını göreceğim inşallah tek duam bu zor geçecek hep düşüneceğim ama geçsin bir an önce
Aynen canım iyi o seni götürür belli bir süre bence inşAllah güzel olacak sakin olmaya çalış
İnşallah canım
Evet stres çok etkiler dedi doktorum da. Başları ağır olduğundan zaten korkuyor doktor da açılma yapar iki tane diye şuan hiç zamanı değildi dedi tamam erken bekliyordum ama bu da çok erken oldu dedi

Canım hiç üzülme benim kuzenimde tüp bebekle ikizleri oldu onunda aynı şekildeydi hatta onun rahmini dikmişlerdi hep yattı WC haricinde kalkmadı 35.haftaya kadar durdular 2 buçuk civarı kiloda doğdular maşallah küveze bile girmediler canını hiç sıkma

Benimde geçen hafta gittiğimde başı aşağıdaydı ama erken felan demedi dönmesine hatta kaşıklarıma çok baskı yapıyor sürekli WC ye gidiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…