2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bence en güzeli evde yulaflı cevizli keten tohumlu yoğurtlu meyve hazırlamak... bunları karıştırıp bir kavanoza koy. YouTube da böyle ara öğün atıştırmalık tarifler var. Sulu yemek de iyi olur tabii ama yulaf lapası acayip tok tutuyor keten tohumunu değirmende çektirip yoğurda katmak çok düşürüyor mesela bir de çörek otu faydalı.

Canım açlık iyi çıkmış ama tokluk yüksek çıkmış yediklerine dikkat edersin birşey olmaz birde genelde sabah tokluk yüksek çıkıyor benimde aynı

O toparlanma bende de oluo cnm ama günde bir ya da iki kere genelde duştan sonra ya da dondurma çikolata yersem oluo

O toparlanma bende de oluo cnm ama günde bir ya da iki kere genelde duştan sonra ya da dondurma çikolata yersem oluo
Günde 5 e kadar bu haftalarda çok normalmiş canım çünkü 4 5 kez olunca gerçekten toparlanıyor da olabilirmiş ama benim ki sanırım kasılma öyle olmasa sancı çıkmazdı çünkü tam toparlandığı anda sancı çıktı hatta kafamı çevirdim nst cihazına 40 oldu eyvah dedim bu kasılmaymış ben toplanma sanıyorum değilmiş meğer. Senin ki normal günde bir iki kez 6. Aydan sonra olabilirmiş yani. Hakkımız da hayırlısı zamanında gelsinler başka hiç bir istediğim yok

sulu yemek yapan yer bulamadım zaten.birde dışarda yapılan sulu yemeklere kullanılan yağlar benim reflümüde azdırıyor.dükkanda tost makinesi vardı.gittim yam buğday dilimli ekmek,domates,peynir,ayran aldım.tost yapıp yiyeceğim.dediğin şeyi de yapabilirim severim bide o tarz yiyecekleri
Canım açlık iyi çıkmış ama tokluk yüksek çıkmış yediklerine dikkat edersin birşey olmaz birde genelde sabah tokluk yüksek çıkıyor benimde aynı
aynen canım artık daha çok dikkat edeceğim .şurda 3 ayım kalmış doğuma. boğazımı tutacağım

Bu arada çikolataya dikkat et eğer onu yediğinde oluyorsa çikolata rahim kasılmasını arttıran birşey canım ben ocaktan beri hiç yemedim kasılma olmasın diye

kızlar biraz önce doktorla konuştum.açlık kanın çok iyi ama tokluk yüksek bunu 140 in altına düşürmemiz lazım dedi.biraz daha özenli dikkatli beslen 2 hafta sonra sadece tokluk kanına bakalım dedi.direk tok gel dedi.hemde tekrar bi muayene ederiz dedi.bunsan sonrası artık bende

Gördün mü canım korkma hiç diyetle çözersin sen bunu Bebişler için herşeye dayanacağız anayız ana

Gördün mü canım korkma hiç diyetle çözersin sen bunu Bebişler için herşeye dayanacağız anayız ana
ayy anası kurban olsun ona ❤ valla dayanırım herşeyi de yaparım.yeterki o sağlıklı olsun.hepimiz ne sıkıntılarla geldik bu zamana kadar,çoğu gitti azı kaldı.Allahım elimizde olmayan dertler vermesin.bunları düzeltmek en azından bizim elimizde.hepimizin yavruları sağlıkla vakti zamanında gelsin inşallah

Aminnnn canım inşallah

Ay korktum bende bi an valla bide bugün sanki inadına bi sertleşme oldu ahhh hakkımız da hayırlısı artık cnm sağ Salim bi kucağımıza alsaydık şu sıpaları

Ay korktum bende bi an valla bide bugün sanki inadına bi sertleşme oldu ahhh hakkımız da hayırlısı artık cnm sağ Salim bi kucağımıza alsaydık şu sıpaları
Hiç sorma ya hiç derdimiz de bitmedi. rabbim sağ Salim kucağımıza aldırsın canım Çoğu gitti azı kaldı

Bende bi kaç gündür kafasını dayamış gibi bi basınç hissediyorum alt tarafımda.. Benimki dönmüş zaten geçen hafta kafası yukardaydı şu an aşağıda. Korktum hatta biraz basınçtan ama geçti. Artık yaşam sınırındalar zaten hiç telaş etme..

Dediğimiz gibi oldu bak. Biraz dikkat edersen düzelir canım.

Doktordan geliyorum
Sancım yok ama iksiininde başı aşağıya dönmüş kasıklarımdalar resmen ikisi birden doktorum WC harici kalkmamı yasakladı. Tamamen yatıyorum evime geldim annem gelecek birazdan ayaklarına yastık koyup yatacaksın dedi hiç kalkmak yok burda bile durma hemen evine git dedi bana. Çok korktum ağladım yolda evet ağlamak iyi değil ama duramadım ki içim çekildi sandım rahim ağzı boyutum 34 mm düşmüş daha dün değil eveli gün 38 mm di içim yanıyor resmen öyle üzgünüm ki anlatamam size

Canım ağlama kendini üzmek hiç iyi gelmez sana. Ultrasona göre kaç haftalıklar? Zaten bu haftalarda aşağı dönüyorlar benimde ultrason kağıdında yazıyor. T Translokasyon1521 arkadaşımızında bebeğinin başı aşağı dönmüştü.

Evet basin asagida olmasi normal bu haftalarda.

Evet basin asagida olmasi normal bu haftalarda.

Banada dün baktı doktor, yazmış ultrason kağıdına ama hiç kötü bişey söylemedi. Benimki zaten 31 haftalık çıkıyor ultrasonda, 31 haftada aşağıda olmasında problem görülmüyor diye biliyorum. Hatta 27 28de dönmeye başlıyorlar sanırım.

Evet cnm ben ozelikle sordum o haftalarda donerlermis . 32 haftaya kadar yolu var dedi. 32 haftadan sonra nadir degisio dedi

Canım kasıklarımdalar yani o kadar Aşağıdalar ki nasıl anlatayım rahimin hemen üstündeler. Baş aşağı olduklarında baskı yapacaklarından rahim ağzı kısalıyormuş ki 4 mm bir günde kısalmış Bir de Rahime baskı yapar açıklık olur diye düşünüyor ikisi birden olunca kiloları sonuçta 1300 falan oldu ayakta durmak evde dolanmak bile yasak Artık tamamen yatacaksın dedi hiç kalkmayacaksın dedi çok üzüldüm elim kolum tutmuyor

Ultrasonda kızım 29 ile uyumlu oğlum 28 ile uyumlu ama ultrason değil son adet tarihin den önemli dedi 28+2 yim doğarlar sa yaşarlar küvöz de ama gerek yok 1 ay daha durmaları gerekir dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…