- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #13.581
z
zaten senelerdir hep buğday,çavdar yada kepekli ekmek yerim.sabahlarıda iki dilimle sandviç yapıp getiriyorum iş yerine.beyaz ekmeği çok arada yerdim hiç yemem.tatlıda öyle akşam evde sütün yanında yada çay,kahve yanında bir kaç bisküvi yada arada çikolata yiyordum.benim düzeltmem gereken işyerim.ben bi sulu yemek yapan bir yer araştırayım dediğin gibi
Canım açlık iyi çıkmış ama tokluk yüksek çıkmış yediklerine dikkat edersin birşey olmaz birde genelde sabah tokluk yüksek çıkıyor benimde aynıkızlar günaydın.kan sonuçlarımın tamamını sistemden gördüm ama henüz hocaya ulaşamadım.açlık 81 çıkmış,tokluk 161.birde şeker tanısı konulması için kanda Hb A1C değerine bakılıyormuş. benim buda %4.9 çıkmış.yani normal değerler aralığında.bi sıkıntı olmaz galiba demibide burda tokluk kan şekeri bakılma saati 2 saat yazıyor ama ben son lokmamda saate baktım 1 saat sonra gittim verdim kanı.bana yemek ye 1 saat sonra gel dedi hemşire çünkü.buda etkilemiş olabilirmi
O toparlanma bende de oluo cnm ama günde bir ya da iki kere genelde duştan sonra ya da dondurma çikolata yersem oluoCanım ben kasılmalarımı not ediyorum dünden beri yani bebek toplanır gibi his sizde hiç oluyor mu bilmiyorum ama ben yaşıyorum sanki böyle poposunu dayamış ya da kafasını dayamış gibi dün 8 kez olmuş doktorum 5 e kadar normal ama sonrası sancı olabilir dedi işte bugün akşam 5 de tekrar gideceğim kontrole bakalım ama hiç sancı vs yaşamadım 2 gündür çok şükür yerimden de kalkmıyorum ama haftaya annem gelecek evime geçeceğim malum kaynanamdayım. Temizliği yapacağız hazır bekleyeceğiz napalım ❤ Sen nasılsın canım
Günde 5 e kadar bu haftalarda çok normalmiş canım çünkü 4 5 kez olunca gerçekten toparlanıyor da olabilirmiş ama benim ki sanırım kasılma öyle olmasa sancı çıkmazdı çünkü tam toparlandığı anda sancı çıktı hatta kafamı çevirdim nst cihazına 40 oldu eyvah dedim bu kasılmaymış ben toplanma sanıyorum değilmiş meğer. Senin ki normal günde bir iki kez 6. Aydan sonra olabilirmiş yani. Hakkımız da hayırlısı zamanında gelsinler başka hiç bir istediğim yokO toparlanma bende de oluo cnm ama günde bir ya da iki kere genelde duştan sonra ya da dondurma çikolata yersem oluo
sulu yemek yapan yer bulamadım zaten.birde dışarda yapılan sulu yemeklere kullanılan yağlar benim reflümüde azdırıyor.dükkanda tost makinesi vardı.gittim yam buğday dilimli ekmek,domates,peynir,ayran aldım.tost yapıp yiyeceğim.dediğin şeyi de yapabilirim severim bide o tarz yiyecekleriBence en güzeli evde yulaflı cevizli keten tohumlu yoğurtlu meyve hazırlamak... bunları karıştırıp bir kavanoza koy. YouTube da böyle ara öğün atıştırmalık tarifler var. Sulu yemek de iyi olur tabii ama yulaf lapası acayip tok tutuyor keten tohumunu değirmende çektirip yoğurda katmak çok düşürüyor mesela bir de çörek otu faydalı.
aynen canım artık daha çok dikkat edeceğim .şurda 3 ayım kalmış doğuma. boğazımı tutacağımCanım açlık iyi çıkmış ama tokluk yüksek çıkmış yediklerine dikkat edersin birşey olmaz birde genelde sabah tokluk yüksek çıkıyor benimde aynı
Bu arada çikolataya dikkat et eğer onu yediğinde oluyorsa çikolata rahim kasılmasını arttıran birşey canım ben ocaktan beri hiç yemedim kasılma olmasın diyeO toparlanma bende de oluo cnm ama günde bir ya da iki kere genelde duştan sonra ya da dondurma çikolata yersem oluo
Gördün mü canım korkma hiç diyetle çözersin sen bunukızlar biraz önce doktorla konuştum.açlık kanın çok iyi ama tokluk yüksek bunu 140 in altına düşürmemiz lazım dedi.biraz daha özenli dikkatli beslen 2 hafta sonra sadece tokluk kanına bakalım dedi.direk tok gel dedi.hemde tekrar bi muayene ederiz dedi.bunsan sonrası artık bende
ayy anası kurban olsun ona ❤Gördün mü canım korkma hiç diyetle çözersin sen bunuBebişler için herşeye dayanacağız anayız ana
Aminnnn canım inşallahayy anası kurban olsun ona ❤valla dayanırım herşeyi de yaparım.yeterki o sağlıklı olsun.hepimiz ne sıkıntılarla geldik bu zamana kadar,çoğu gitti azı kaldı.Allahım elimizde olmayan dertler vermesin.bunları düzeltmek en azından bizim elimizde.hepimizin yavruları sağlıkla vakti zamanında gelsin inşallah
Ay korktum bende bi an valla bide bugün sanki inadına bi sertleşme olduGünde 5 e kadar bu haftalarda çok normalmiş canım çünkü 4 5 kez olunca gerçekten toparlanıyor da olabilirmiş ama benim ki sanırım kasılma öyle olmasa sancı çıkmazdı çünkü tam toparlandığı anda sancı çıktı hatta kafamı çevirdim nst cihazına 40 oldu eyvah dedim bu kasılmaymış ben toplanma sanıyorum değilmiş meğer. Senin ki normal günde bir iki kez 6. Aydan sonra olabilirmiş yani. Hakkımız da hayırlısı zamanında gelsinler başka hiç bir istediğim yok
Hiç sorma yaAy korktum bende bi an valla bide bugün sanki inadına bi sertleşme olduahhh hakkımız da hayırlısı artık cnm sağ Salim bi kucağımıza alsaydık şu sıpaları
Canım ben kasılmalarımı not ediyorum dünden beri yani bebek toplanır gibi his sizde hiç oluyor mu bilmiyorum ama ben yaşıyorum sanki böyle poposunu dayamış ya da kafasını dayamış gibi dün 8 kez olmuş doktorum 5 e kadar normal ama sonrası sancı olabilir dedi işte bugün akşam 5 de tekrar gideceğim kontrole bakalım ama hiç sancı vs yaşamadım 2 gündür çok şükür yerimden de kalkmıyorum ama haftaya annem gelecek evime geçeceğim malum kaynanamdayım. Temizliği yapacağız hazır bekleyeceğiz napalım ❤ Sen nasılsın canım
kızlar biraz önce doktorla konuştum.açlık kanın çok iyi ama tokluk yüksek bunu 140 in altına düşürmemiz lazım dedi.biraz daha özenli dikkatli beslen 2 hafta sonra sadece tokluk kanına bakalım dedi.direk tok gel dedi.hemde tekrar bi muayene ederiz dedi.bunsan sonrası artık bende
Doktordan geliyorumBende bi kaç gündür kafasını dayamış gibi bi basınç hissediyorum alt tarafımda.. Benimki dönmüş zaten geçen hafta kafası yukardaydı şu an aşağıda. Korktum hatta biraz basınçtan ama geçti. Artık yaşam sınırındalar zaten hiç telaş etme..
Dediğimiz gibi oldu bak. Biraz dikkat edersen düzelir canım.
Doktordan geliyorum
Sancım yok ama iksiininde başı aşağıya dönmüş kasıklarımdalar resmen ikisi birdendoktorum WC harici kalkmamı yasakladı. Tamamen yatıyorum evime geldim annem gelecek birazdan ayaklarına yastık koyup yatacaksın dedi hiç kalkmak yok burda bile durma hemen evine git dedi bana. Çok korktum ağladım yolda evet ağlamak iyi değil ama duramadım ki içim çekildi sandım rahim ağzı boyutum 34 mm düşmüş daha dün değil eveli gün 38 mm di içim yanıyor resmen öyle üzgünüm ki anlatamam size
Evet basin asagida olmasi normal bu haftalarda.Canım ağlama kendini üzmek hiç iyi gelmez sana. Ultrasona göre kaç haftalıklar? Zaten bu haftalarda aşağı dönüyorlar benimde ultrason kağıdında yazıyor. T Translokasyon1521 arkadaşımızında bebeğinin başı aşağı dönmüştü.
Evet basin asagida olmasi normal bu haftalarda.
Evet cnm ben ozelikle sordum o haftalarda donerlermis . 32 haftaya kadar yolu var dedi. 32 haftadan sonra nadir degisio dediBanada dün baktı doktor, yazmış ultrason kağıdına ama hiç kötü bişey söylemedi. Benimki zaten 31 haftalık çıkıyor ultrasonda, 31 haftada aşağıda olmasında problem görülmüyor diye biliyorum. Hatta 27 28de dönmeye başlıyorlar sanırım.
Canım kasıklarımdalar yani o kadar Aşağıdalar ki nasıl anlatayım rahimin hemen üstündeler. Baş aşağı olduklarında baskı yapacaklarından rahim ağzı kısalıyormuş ki 4 mm bir günde kısalmış Bir de Rahime baskı yapar açıklık olur diye düşünüyor ikisi birden olunca kiloları sonuçta 1300 falan oldu ayakta durmak evde dolanmak bile yasak Artık tamamen yatacaksın dedi hiç kalkmayacaksın dedi çok üzüldüm elim kolum tutmuyorCanım ağlama kendini üzmek hiç iyi gelmez sana. Ultrasona göre kaç haftalıklar? Zaten bu haftalarda aşağı dönüyorlar benimde ultrason kağıdında yazıyor. T Translokasyon1521 arkadaşımızında bebeğinin başı aşağı dönmüştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?