- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #13.621
Allahın izniyle görürsün canım hiç üzme kendini sadece yat dinlen inanıyorum 35 36 yı bile göreceksin inşallahDua edin ne olur dursunlar en azından 32 yi görmem gerekiyor benim
Kaç haftalıksın canımBenimde geçen hafta gittiğimde başı aşağıdaydı ama erken felan demedi dönmesine hatta kaşıklarıma çok baskı yapıyor sürekli WC ye gidiyorum
Dikiş atılacak kadar hiç kısalmadı Allah’a şükür rahim ağzım zaten tek iyi olan şey o sanırım 41mm le başlamıştım 20. Hafta Şimdi 34 e kadar düştü ama internette araştırdığıma göre 25 mm ve altı tehlikeliymiş sanırım suları plesantaları güzel sadece başları çok aşağıda kasıklarında ikisi birden hiç kalkma dedi canım hiç kalkmıyorum yatıyorum Rabbim yardım etsin aklım gidiyor zaten birşey olursa diye şu bir hafta nasıl geçecek bakalım umarım gittiğimde kafaları yukarı çıkmış olur 3 gün boyunca çok kasılma yaşadım demek o zaman döndüler diyor doktorCanım hiç üzülme benim kuzenimde tüp bebekle ikizleri oldu onunda aynı şekildeydi hatta onun rahmini dikmişlerdi hep yattı WC haricinde kalkmadı 35.haftaya kadar durdular 2 buçuk civarı kiloda doğdular maşallah küveze bile girmediler canını hiç sıkma
Belki de aşağıda değildir senin ondan dememiştir canım bunlar baya bi aşağı da sıpalarBenimde geçen hafta gittiğimde başı aşağıdaydı ama erken felan demedi dönmesine hatta kaşıklarıma çok baskı yapıyor sürekli WC ye gidiyorum
İnşallah canım inşallah şuan ilk hedefim 32 yi görmekAllahın izniyle görürsün canım hiç üzme kendini sadece yat dinlen inanıyorum 35 36 yı bile göreceksin inşallah
kızlar sabah tuvalet için kalktığımda peçeteyle temizlendiğimde peçeteye bir parmak kalınlığı kan geldi.yarım saat kırk dk sonra kalkıp tekrar kontrol ettim şimdi yok çok çok hafif belli belirsiz pembelik geldi ağrım falanda yok.doktorun mesaisinin başlamasını bekliyorum.telefon etcem gel derse gitcem hemen
yok canım ne dün ne de şimdi her hangi bir ağrım falan yok.uyandığımdan beri bebek te hareket ediyor.ağır bi iş kendi mi zorlayacak bişeyde yapmadım.niye böyle oldu bilmiyorum.hiç bu özeli beklemeyip etliğin acilinemi gitsem.burası 8 de açılıyor doktorda 8buçukta gelir galiba.randevuları 8.45 de başlıyor çünküAllah Allah niye oldu ki öyle bişey.. Ağrın filan var mıydı hiç? Yada ters bi hareket yapmış mıydın?
yok canım ne dün ne de şimdi her hangi bir ağrım falan yok.uyandığımdan beri bebek te hareket ediyor.ağır bi iş kendi mi zorlayacak bişeyde yapmadım.niye böyle oldu bilmiyorum.hiç bu özeli beklemeyip etliğin acilinemi gitsem.burası 8 de açılıyor doktorda 8buçukta gelir galiba.randevuları 8.45 de başlıyor çünkü
etliğin acili kalabalıktır diye o kalabalığa da girmek istemiyorum aslında.ara ara kendimi kontrol edeyim 8 e kadar kanamam olmazsa kalkıp tıp merkezine gideyim geneSen bilirsin canım. Orada her saatte doktor oluyor tabi. İçine hangisi sinecekse oraya git.
Hay Allah canım çok gelmemiş ama tabi hiç gelmemesi gerekir Ayakta mı kaldın acaba canım bekleme sen gidebileceğin yakın neresiyse git derim hayırlı haberle dön inşallahkızlar sabah tuvalet için kalktığımda peçeteyle temizlendiğimde peçeteye bir parmak kalınlığı kan geldi.yarım saat kırk dk sonra kalkıp tekrar kontrol ettim şimdi yok çok çok hafif belli belirsiz pembelik geldi ağrım falanda yok.doktorun mesaisinin başlamasını bekliyorum.telefon etcem gel derse gitcem hemen
İnşallah canım öyle tabi ki 1 ay daha dursalar ben daha da rahat olacağım zaten çoğunda bile gözüm yok Kendilerini az daha toplasınlar yeter banakelebekmkelebek sıkma canını sen. İnşallah duracak minikler biraz daha. Zaten ne kaldı ki, ne günleri geride bıraktık. Ferah tut içini.
aslında çok ayakta da kalmadım.iş yerinde yoğunda değildim ama merdiven çok inip çıkıyorum.şu an kanamam yok.doktorunda sabah sezeryanı varmış 10 buçukta gelecekmiş.isterseniz diğer hastanemizin acilinden giriş yaptırabilirsiniz dedi. 10 buçuğu bekleyim mı gideyim mi bilemedimHay Allah canım çok gelmemiş ama tabi hiç gelmemesi gerekir Ayakta mı kaldın acaba canım bekleme sen gidebileceğin yakın neresiyse git derim hayırlı haberle dön inşallahBize yaz mutlaka
İnşallah canım öyle tabi ki 1 ay daha dursalar ben daha da rahat olacağım zaten çoğunda bile gözüm yok Kendilerini az daha toplasınlar yeter bana
Canımm bence git sonra gene kendi doktoruna da git derim hiç ihmal etme riskli haftalara girdik ne olur ne olmaz git sen tekrar gelmediğine ağrın olmadığına göre birşey yok belki enfeksiykndan bile olabilir korkma ama git derim benaslında çok ayakta da kalmadım.iş yerinde yoğunda değildim ama merdiven çok inip çıkıyorum.şu an kanamam yok.doktorunda sabah sezeryanı varmış 10 buçukta gelecekmiş.isterseniz diğer hastanemizin acilinden giriş yaptırabilirsiniz dedi. 10 buçuğu bekleyim mı gideyim mi bilemedim
canım ağrım yok kanamamda yok şimdilik.sekreteri kanamanız devam etmiyorsa belki bi ihtimal kabul edemeyebilirler acile dedi.bende ordan oraya dolaşmak istemedim açıkçası bu durumda.bebek harekette ediyor.10 buçuğu bekleyip kendi doktoruma gitcem.arabayla evime 5 dk.Canımm bence git sonra gene kendi doktoruna da git derim hiç ihmal etme riskli haftalara girdik ne olur ne olmaz git sen tekrar gelmediğine ağrın olmadığına göre birşey yok belki enfeksiykndan bile olabilir korkma ama git derim ben
27+2 ama ultrasonda bir hafta önde ölçümlerdeKaç haftalıksın canım
Çok şükür aman olmasın canımcanım ağrım yok kanamamda yok şimdilik.sekreteri kanamanız devam etmiyorsa belki bi ihtimal kabul edemeyebilirler acile dedi.bende ordan oraya dolaşmak istemedim açıkçası bu durumda.bebek harekette ediyor.10 buçuğu bekleyip kendi doktoruma gitcem.arabayla evime 5 dk.
sorma valla hastane işi çok sıkıntılı artık.hadi durumumuz var özele gidiyoruz,bide gidemeyenler var..çok şükür hareket ediyor canım.sabah kanamamı görüp yattığım zaman bile baya baya vuruyordu benim kız.inşallah bi sıkıntı çıkmaz.herşey yolundadır.zaten ağrım olmadığı için panik yapmadan yattım eşimi uyandırıp onuda telaşlandırmadım.uyandığında söyledim onada.Çok şükür aman olmasın canımAcille gitmek de mesele oldu artık istediğimiz zaman hastaneye ulaşmak da sorun oldu şu virüs hayatımızı gerçekten alt üst etti. Olsun canım 10.30 a ne kaldı şurda 1 Saat kalmış zaten Hareketleri varmış ya çok şükür en önemlisi o zaten
etliğin acili kalabalıktır diye o kalabalığa da girmek istemiyorum aslında.ara ara kendimi kontrol edeyim 8 e kadar kanamam olmazsa kalkıp tıp merkezine gideyim gene
İnşallah canım öyle tabi ki 1 ay daha dursalar ben daha da rahat olacağım zaten çoğunda bile gözüm yok Kendilerini az daha toplasınlar yeter bana
inşallah canım.bebek şu an bile hareket etmeye devam ediyor sıkıntı olsa etmez heralde diyorum.ama kanama neden oldu işte onu merak ediyorumİnşallah önemli bişey yoktur canım.
Duracaklar canım inşallah. Sen dikkat et Allaha emanetler merak etme.
Canım ağrım sızım yok yatıyorum devamlı hareket sabah etti azıcık bakalım daha yok bi de onun telaşına düşmesem Balikelebekmkelebek canım sen nasılsın bugün.varmı bi sıkıntı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?