- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #13.641
maşallahCanım ağrım sızım yok yatıyorum devamlı hareket sabah etti azıcık bakalım daha yok bi de onun telaşına düşmesem Bali
Öyle kuzum minik minik ediyorlar Allah’a şükür de eskiden çok hareketli olunca ben o hallerine alışkınım dönünce azaldı belki de bilemiyorum sağlıklı ve zamanında gelmeleri tek dileğimmaşallahminik minik hareket ederler annesi,yerleri dar ne yapsın kuzucuklar inşallah ağrısız sıkıntısız böyle gidersiniz canım bizim yavrular atraksiyon seviyor
aynen valla.gelene kadar ayrı uğraştırdılar, geldiler böyle uğraştırıyorlarÖyle kuzum minik minik ediyorlar Allah’a şükür de eskiden çok hareketli olunca ben o hallerine alışkınım dönünce azaldı belki de bilemiyorum sağlıklı ve zamanında gelmeleri tek dileğimRabbim yardım etsin hepimize bizim sıpalar pek yaramaz ya durdurak yok baksana halimize hepimizin derdi ayrı
Canım kendini strese sokma arkadaşımin ikiz bebekleri dediğin gibi bu haftalarda 30 'ün altına düşmüştü rahim ağzı. Sonra dinlenerek tekrar 40 a cıktı ve 36. Haftada doğum yaptı endişe etme Allahın izniyle düzelicekDua edin ne olur dursunlar en azından 32 yi görmem gerekiyor benim
inşallah canım.bebek şu an bile hareket etmeye devam ediyor sıkıntı olsa etmez heralde diyorum.ama kanama neden oldu işte onu merak ediyorum
canım şimdi çıktım doktordan alttan muayene de etti(hiç müsait değildim ama sen rahat ol dediNaptın canım?
Sakin ol canım stres yapma iyi olacak inşallahaynen valla.gelene kadar ayrı uğraştırdılar, geldiler böyle uğraştırıyorlarbende geldim bekliyorum.aksi gibi doktor da yoğun bugün.şimdi böyle sanki adet olduğum zamanlardaki gibi adet olacakmışım gibi sıkıntı var üzerimde
Ay maşallah ne güzel bende dinleniyorum canım ama sırt üstü yatmam da sıkıntı olur mu onu da bilmiyorum bu sefer de ondan korkuyorumCanım kendini strese sokma arkadaşımin ikiz bebekleri dediğin gibi bu haftalarda 30 'ün altına düşmüştü rahim ağzı. Sonra dinlenerek tekrar 40 a cıktı ve 36. Haftada doğum yaptı endişe etme Allahın izniyle düzelicek
Oh çok şükür tahmin etmiştim ben canım enfeksiyon da yapıyor çünkü bazen bende geçmiş de yaşamıştım :) korkma önemli olan herşeye bakmış bebek de iyi Allah’a şükürcanım şimdi çıktım doktordan alttan muayene de etti(hiç müsait değildim ama sen rahat ol dedi) hiç bi kanama yok rahim ağzın kapalı herşey yolunda dedi sadece içerde mantar gördü.onun için fitil verdi.bi sorun yok ama her ihtimale karşı düşük önleyici iğne yazıyorum dedi.bide nst ile bakılacak şimdi
Gözün aydın canımcanım şimdi çıktım doktordan alttan muayene de etti(hiç müsait değildim ama sen rahat ol dedi) hiç bi kanama yok rahim ağzın kapalı herşey yolunda dedi sadece içerde mantar gördü.onun için fitil verdi.bi sorun yok ama her ihtimale karşı düşük önleyici iğne yazıyorum dedi.bide nst ile bakılacak şimdi
Sukurcanım şimdi çıktım doktordan alttan muayene de etti(hiç müsait değildim ama sen rahat ol dedi) hiç bi kanama yok rahim ağzın kapalı herşey yolunda dedi sadece içerde mantar gördü.onun için fitil verdi.bi sorun yok ama her ihtimale karşı düşük önleyici iğne yazıyorum dedi.bide nst ile bakılacak şimdi
Sakin ol canım stres yapma iyi olacak inşallah
Ay maşallah ne güzel bende dinleniyorum canım ama sırt üstü yatmam da sıkıntı olur mu onu da bilmiyorum bu sefer de ondan korkuyorum
Oh çok şükür tahmin etmiştim ben canım enfeksiyon da yapıyor çünkü bazen bende geçmiş de yaşamıştım :) korkma önemli olan herşeye bakmış bebek de iyi Allah’a şükür
Gözün aydın canım
çok sağolun kızlar aynen çok şükür bi sorunumuz çıkmadı.iğnemide vuruldum eve geldim.mantar içinde fitil verdi 5 günlük.nts de de bi sıkıntı görülmedi.nts de zaten benimki coştu,sırt üstü yattığım için heralde sanki içerde top sektiriyordu sıpa.bi ara canımı bile yaktı.dedim dalga geçiyorsun resmen benimle
Çok şükür canım rabbim sağlıkla nasip etsin evlatlarımızı üzülme artık geçti gittiçok sağolun kızlar aynen çok şükür bi sorunumuz çıkmadı.iğnemide vuruldum eve geldim.mantar içinde fitil verdi 5 günlük.nts de de bi sıkıntı görülmedi.nts de zaten benimki coştu,sırt üstü yattığım için heralde sanki içerde top sektiriyordu sıpa.bi ara canımı bile yaktı.dedim dalga geçiyorsun resmen benimle
aminnn canım.sorunsuz sıkıntısız şu son düzlüğünde hayırlısıyla geçip sağlıkla alalım kucağımıza inşallahÇok şükür canım rabbim sağlıkla nasip etsin evlatlarımızı üzülme artık geçti gittievet ya bu sıpalar oynatıyor bizi
Aman onlar sağlıklı olsun da canım ben oynamaya falan razıyımaminnn canım.sorunsuz sıkıntısız şu son düzlüğünde hayırlısıyla geçip sağlıkla alalım kucağımıza inşallahdoğsunlarda anneyi oynatmak neymiş görür onlar
neler neler kafalara takılmış neler konuşulmuş
Vallah hele ben cok komigimneler neler kafalara takılmış neler konuşulmuşhepimizin bugününe çok şükür
hepimiz aşağı yukarı aynı şeylerden korkmuştuk ki.bende direk parfüm,koltuk altı deodarantını falan bırakmıştım.o zamanlar Allahtan kıştıda sıkıntı olmadıVallah hele ben cok komigimmakyajdan bile korkmusum. O gun bugundur yapmiorum makyaj
Yok yok ben baya abartmisim. Simdi okuyunca guluyorumhepimiz aşağı yukarı aynı şeylerden korkmuştuk ki.bende direk parfüm,koltuk altı deodarantını falan bırakmıştım.o zamanlar Allahtan kıştıda sıkıntı olmadıiki haftadır yeni kullanmaya başladım.makyaj bende yapmıyorum eskisi gibi.eskiden işe hazırlanmak için ne kadar erken kalkıyormuşum.şimdi 20 dk da hazırım
Yok yok ben baya abartmisim. Simdi okuyunca guluyorum
Maşallah canım.canım şimdi çıktım doktordan alttan muayene de etti(hiç müsait değildim ama sen rahat ol dedi) hiç bi kanama yok rahim ağzın kapalı herşey yolunda dedi sadece içerde mantar gördü.onun için fitil verdi.bi sorun yok ama her ihtimale karşı düşük önleyici iğne yazıyorum dedi.bide nst ile bakılacak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?