- 27 Temmuz 2018
- 6.650
- 7.357
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #13.661
çok sağol canım.şükür sorunsuz atlattıkMaşallah canım. ❤
çok şükür canım hadi gözün aydınŞeker yüklemesi fena geçti vallahi.. Aç susuz o şekerli su üstüne 3 saat geçirdim.. 4 kan sonucumda çok iyi çıkmış.
Tuvalete girmeyipte napacaksanAhahaha.Tuvalete girdim kızıyorum kendime.
SukurŞeker yüklemesi fena geçti vallahi.. Aç susuz o şekerli su üstüne 3 saat geçirdim.. 4 kan sonucumda çok iyi çıkmış.
çok şükür canım hadi gözün aydın❤ demekki senin minik çabuk büyümek istiyor
Tuvalete girmeyipte napacaksan
Sukur
Ben soganli kisiri baska grupada sormustum. Hamile kadinlardi hepsi. Yemin ederim neye ugradigima sasirdim. Hepsi birden haşat ettiler beniBiz yine 29 haftalık baz alalım, sen 3 hafta sonra tekrar gel dedi. Randevulu giderim artık hep aynı doktora. Eşimde yapılı benim babasına çekecek muhtemelen.
Aynen sanki başka seçenek varmış gibi.Kısır yemiştim bende sen deyince maydonoz koymuştum azıcık sonrada korkmuştum içten içe.
ayy okurken nasıl güldümBen soganli kisiri baska grupada sormustum. Hamile kadinlardi hepsi. Yemin ederim neye ugradigima sasirdim. Hepsi birden haşat ettiler beni
Canlari cekecegi aklima gelmedi. Bide icimden dedim alt tarafi kisir. Bulamicak bisey dgl yanihatta bu soru yuzunden ban yemistim
aynen canım niye olmasın,babasınada çekebilirBiz yine 29 haftalık baz alalım, sen 3 hafta sonra tekrar gel dedi. Randevulu giderim artık hep aynı doktora. Eşimde yapılı benim babasına çekecek muhtemelen.
Aynen sanki başka seçenek varmış gibi.Kısır yemiştim bende sen deyince maydonoz koymuştum azıcık sonrada korkmuştum içten içe.
ayy okurken nasıl güldümsen onlardan medet umarken onlar seni kovaladı desene
Çok şükür atlattın canım geçmiş olsunŞeker yüklemesi fena geçti vallahi.. Aç susuz o şekerli su üstüne 3 saat geçirdim.. 4 kan sonucumda çok iyi çıkmış.
Ben soganli kisiri baska grupada sormustum. Hamile kadinlardi hepsi. Yemin ederim neye ugradigima sasirdim. Hepsi birden haşat ettiler beni
Canlari cekecegi aklima gelmedi. Bide icimden dedim alt tarafi kisir. Bulamicak bisey dgl yanihatta bu soru yuzunden ban yemistim
aynen canım niye olmasın,babasınada çekebiliryeterki sende o da sağlıklı olunda gerisi önemli değil
Çok şükür atlattın canım geçmiş olsun ❤
Gunaydin canim. Ben hala kulaniyorum. Fitil patlamiş sekilde geldi dimi . Eridi en azindan?kızlar günaydın.bu hap gibi olan fitillerden daha önce kullanan var mı ? ben dün gece yatarken yaptın,olabildiğincede ileri itekledim ama sabah tuvalette pıt fitil olduğu gibi geri düştü benden.erimemiş.bunu nasıl yapcam ben
canım benimki normal hap şeklinde.bildiğin 1000mg lık antibiotik gibi bir tablet.akşam koyduğum gibi sabah geri düştü benden.eğer vajinal kuruluk varsa bir damla suyla ıslatıp öyle yerleştirin yazıyordu.öylede yaptım ama erimemiş.daha mı fazla ıslatmak gerekiyordu kiGunaydin canim. Ben hala kulaniyorum. Fitil patlamiş sekilde geldi dimi . Eridi en azindan?
Icinde patlamis olmasi lazim. Geri beyazca akinti geliyor o normal.
Vucut gerek oldugu kadarini çekiyor . Geriisni birakiyor
canım inşallah bir sorun yoktur.tam anlamıyla kan gelmiyorsa çok korkma demişti benim doktorum.ağrın falanda yoksa korkma bişey yoktur inşallahKızlar bugünde ben kahverengi çok az bir lekelenmem oldu şimdi doktorumu aradık gel bakalım dedi bakalım inşallah bir sıkıntı yoktur bugün de bana dua edin
Seninki daha baska demek ki. Benimki 200 mg. Dışı plastik gibiydi.canım benimki normal hap şeklinde.bildiğin 1000mg lık antibiotik gibi bir tablet.akşam koyduğum gibi sabah geri düştü benden.eğer vajinal kuruluk varsa bir damla suyla ıslatıp öyle yerleştirin yazıyordu.öylede yaptım ama erimemiş.daha mı fazla ıslatmak gerekiyordu ki
Bisey yoktur insaallah arada oyle olabiliyor. Doktorda icini rahatlatir zaten insaallahKızlar bugünde ben kahverengi çok az bir lekelenmem oldu şimdi doktorumu aradık gel bakalım dedi bakalım inşallah bir sıkıntı yoktur bugün de bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?