2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok şükür canım hadi gözün aydın ❤ demekki senin minik çabuk büyümek istiyor

Biz yine 29 haftalık baz alalım, sen 3 hafta sonra tekrar gel dedi. Randevulu giderim artık hep aynı doktora. Eşimde yapılı benim babasına çekecek muhtemelen.

Tuvalete girmeyipte napacaksan

Sukur

Aynen sanki başka seçenek varmış gibi. Kısır yemiştim bende sen deyince maydonoz koymuştum azıcık sonrada korkmuştum içten içe.

Ben soganli kisiri baska grupada sormustum. Hamile kadinlardi hepsi. Yemin ederim neye ugradigima sasirdim. Hepsi birden haşat ettiler beni
Canlari cekecegi aklima gelmedi. Bide icimden dedim alt tarafi kisir. Bulamicak bisey dgl yani hatta bu soru yuzunden ban yemistim

ayy okurken nasıl güldüm sen onlardan medet umarken onlar seni kovaladı desene

aynen canım niye olmasın,babasınada çekebilir yeterki sende o da sağlıklı olunda gerisi önemli değil

Halbuki ben ciddiydim
Haklilar tabi bizim neler cektigimizi bilmiyorlar..
Cidden ne komik soru

Eklentiler

• Screenshot_20200716-172209_Samsung Internet.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_20200716-172154_Samsung Internet.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 22

Hatırlıyorum ben o ban yemeyi.

aynen canım niye olmasın,babasınada çekebilir yeterki sende o da sağlıklı olunda gerisi önemli değil

Hatta 3.saat şekerim o kadar düşmüş ki 49a inmiş fenalaştım zaten resmen, direkt kahvaltıya gittim 4.kandan sonra.

Çok şükür atlattın canım geçmiş olsun ❤

Teşekkür ederim canım.

kızlar günaydın.bu hap gibi olan fitillerden daha önce kullanan var mı ? ben dün gece yatarken yaptın,olabildiğincede ileri itekledim ama sabah tuvalette pıt fitil olduğu gibi geri düştü benden.erimemiş.bunu nasıl yapcam ben

Gunaydin canim. Ben hala kulaniyorum. Fitil patlamiş sekilde geldi dimi . Eridi en azindan?
Icinde patlamis olmasi lazim. Geri beyazca akinti geliyor o normal.
Vucut gerek oldugu kadarini çekiyor . Geriisni birakiyor

Gunaydin canim. Ben hala kulaniyorum. Fitil patlamiş sekilde geldi dimi . Eridi en azindan?
Icinde patlamis olmasi lazim. Geri beyazca akinti geliyor o normal.
Vucut gerek oldugu kadarini çekiyor . Geriisni birakiyor
canım benimki normal hap şeklinde.bildiğin 1000mg lık antibiotik gibi bir tablet.akşam koyduğum gibi sabah geri düştü benden.eğer vajinal kuruluk varsa bir damla suyla ıslatıp öyle yerleştirin yazıyordu.öylede yaptım ama erimemiş.daha mı fazla ıslatmak gerekiyordu ki

Kızlar bugünde ben kahverengi çok az bir lekelenmem oldu şimdi doktorumu aradık gel bakalım dedi bakalım inşallah bir sıkıntı yoktur bugün de bana dua edin
canım inşallah bir sorun yoktur.tam anlamıyla kan gelmiyorsa çok korkma demişti benim doktorum.ağrın falanda yoksa korkma bişey yoktur inşallah benin kanamanın sebebide belli oldu.idrarımda yoğum kum çıkmış.kum döküyormuşum

Seninki daha baska demek ki. Benimki 200 mg. Dışı plastik gibiydi.
Daha fazla islat derine sok. Ve uzan bakalim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…