- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #13.681
gece yatarken uzamış vaziyette yapın yazıyor ama sanki çömelerek yapsam daha kolay olur gibi.bu akşamda öyle yapayım olmadı.daha fazla ıslatıp çömelerek yapayım sonra hemen yatarımSeninki daha baska demek ki. Benimki 200 mg. Dışı plastik gibiydi.
Daha fazla islat derine sok. Ve uzan bakalim.
Bnde comelip yapiorum. Uzanikken elim nasil yetişsingece yatarken uzamış vaziyette yapın yazıyor ama sanki çömelerek yapsam daha kolay olur gibi.bu akşamda öyle yapayım olmadı.daha fazla ıslatıp çömelerek yapayım sonra hemen yatarım
aynen yaaa zor oluyor.bide eşim hep benden önce yatağa girmiş oluyor.onun yanında da rahat yapamıyorum.o ne kadar sen rahat rahat yap ben sana bakmıyorum deyip telefonuyla ilgilensede olmuyorBnde comelip yapiorum. Uzanikken elim nasil yetişsin
Sağol canım çok şükür bişey yok plesentadan olabiliyormuş bazen bu şekilde açılma sancı felan çıkmadı şükürBisey yoktur insaallah arada oyle olabiliyor. Doktorda icini rahatlatir zaten insaallah
canım şimdi çıktım doktordan alttan muayene de etti(hiç müsait değildim ama sen rahat ol dedi) hiç bi kanama yok rahim ağzın kapalı herşey yolunda dedi sadece içerde mantar gördü.onun için fitil verdi.bi sorun yok ama her ihtimale karşı düşük önleyici iğne yazıyorum dedi.bide nst ile bakılacak şimdi
Ay kızlar resmen rüyam da sizleri gördüm böyle bir piknik alanında oturmuş piknik yapıoduk birbirimize nicklermizle sesleniyorduk falan
bende herkeste olup bende olmamasına şaşırırdım :) kanamamın asıl sebebi kum döküyor olmammış.idrar vermiştim onda yoğun kum görülmüşMantar görmese şaşırdım canımben saldım artık yaaa o işleri akıntı var takmıyorum pek.
Akıntın hangi renk canım enfeksiyon varmıydıMantar görmese şaşırdım canımben saldım artık yaaa o işleri akıntı var takmıyorum pek.
kızlar günaydın.bu hap gibi olan fitillerden daha önce kullanan var mı ? ben dün gece yatarken yaptın,olabildiğincede ileri itekledim ama sabah tuvalette pıt fitil olduğu gibi geri düştü benden.erimemiş.bunu nasıl yapcam ben
Sağol canım çok şükür bişey yok plesentadan olabiliyormuş bazen bu şekilde açılma sancı felan çıkmadı şükür
sağol canım.benimki hiç erimemişti ya.koyduğum gibi sabah tuvalete düştü geri benden.vajina içi kuru olunca erimezmiş.bugün fitili ıslatıp tekrar deneyeceğimBende 19. Hafta filan kullandım sanırım o tarz bi fitil, geri geldi ama erimişti. Geçmiş olsun canım. ❤
Geçmiş olsun canım. ❤
sağol canım.benimki hiç erimemişti ya.koyduğum gibi sabah tuvalete düştü geri benden.vajina içi kuru olunca erimezmiş.bugün fitili ıslatıp tekrar deneyeceğim
Canım geçmiş olsun çok şükür evet bazen plesenta yapıyor korkmaSağol canım çok şükür bişey yok plesentadan olabiliyormuş bazen bu şekilde açılma sancı felan çıkmadı şükür
Canım ben de kullandım en nefret ettiğim en zor olan fitil şekli tamamen hap gibi kupkuru değil mi öyle zor oluyor ki sokmasısağol canım.benimki hiç erimemişti ya.koyduğum gibi sabah tuvalete düştü geri benden.vajina içi kuru olunca erimezmiş.bugün fitili ıslatıp tekrar deneyeceğim
Sağol canımCanım geçmiş olsun çok şükür evet bazen plesenta yapıyor korkma ❤
Benim rahim girişinden yukarı çıkarken oluyor bazen sağ bazen sol bugün sağda enfeksiyon mı yapıyor anlamadım ya sızı olup geçiyor gene oluyor anlayamadımKızlar karın içinde rahme inen bölgede sızlama hisseden oluyor mu hiç? Salı günü ultrasona girdim daha, rahim uzunluğu bebeğin suyu iyiydi. Batma gibi, sızlama gibi.. Saniyelik oluyor geçiyor, çok tekrarlı değil, gün içinde bi kaç kez sadece.
Benim rahim girişinden yukarı çıkarken oluyor bazen sağ bazen sol bugün sağda enfeksiyon mı yapıyor anlamadım ya sızı olup geçiyor gene oluyor anlayamadım
Benimde çok sık oldu bugün olup duruyor valla şaşırdım iyice normal mi değil mi diye düşünmekten enfeksiyon da var omu ilerledi naptı diyorum canım sıkıldı vallaBenimde öyle oluyor işte. Bende anlamadım, dün arabadan inerken tam adımımı attığım an oldu geçti, ters bi hareket ettim birden attım kendimi galiba dedim, bugün durduk yere yine oldu.
Benimde çok sık oldu bugün olup duruyor valla şaşırdım iyice normal mi değil mi diye düşünmekten enfeksiyon da var omu ilerledi naptı diyorum canım sıkıldı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?