- 9 Ağustos 2019
- 5.072
- 2.468
- 123
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #13.701
Benim kaşıntı yok canım sadece sızlama oluyor vajinanın girişinden yukarı çıkarken sağ yada solda mantar varmıydı sendeBen doktora kaşıntımı söyledim, ilaç vermek istemiyorum bu haftalardaki gebelere sirkeli suyla sil biraz hafifletir dedi.
ben aksine kuruyum ya.içeri zorla itekledim.aynen canım kimisinde vücut süt üretimine başlarmış öyle.maşallah sütün çok olur inşallahHiç öyle gelmedi benim. Zaten hep akıntım var başından beri. Bu arada göğüs ucumdan gelen sıvıyı sordum dün doktora, vücut hormonal olarak süt üretimine başlamış olabilir dedi.
Bende antibiyotik kullanmak zorunda kaldım valla korumaya çalıştıkça bişiler terse gidio valla idrar yolları enfeksiyonu çıktıBen doktora kaşıntımı söyledim, ilaç vermek istemiyorum bu haftalardaki gebelere sirkeli suyla sil biraz hafifletir dedi.
aynen yaa bildiğin hap işte kup kuru.kaygan değil bişey değil bende kuruyum içeri iteklemek bile çok zor oldu.yatarak yapmakta zor oldu,bugün bide çömelerek deneyeceğim bakalım.Canım ben de kullandım en nefret ettiğim en zor olan fitil şekli tamamen hap gibi kupkuru değil mi öyle zor oluyor ki sokmasıben dayanamayıp son 1 taneyi kullanmamıştım gece olunca resmen stres yapıyordum çok ıslatma elinde eriyip kalıyor derine itmek lazım canım
Evet çok zor oluyor en sevmediğim fitil o benim ben yatarak yaptım hep canım korkarım aman öyle çömelemem benaynen yaa bildiğin hap işte kup kuru.kaygan değil bişey değil bende kuruyum içeri iteklemek bile çok zor oldu.yatarak yapmakta zor oldu,bugün bide çömelerek deneyeceğim bakalım.
keşke kapsül gibi kaygan bişey olsaymışEvet çok zor oluyor en sevmediğim fitil o benim ben yatarak yaptım hep canım korkarım aman öyle çömelemem bensen dene bakalım kolay olur belki.
canım eğer eşin de ya da sende normal yolla hamile kalmaya engel önemli bir sebep yoksa tek yumurta transfer ediyorlar. ama yaş 35 in üstüyse 2 tane transfer ediyorlar.yani ben devlet hastanesinde yaptırdım.ordaki prosedür öyleydikızlar tüp bebek konularında yeniyim yeni başladım tüp bebeğe. Sizlere bi sorum olacak. 35 yaş altında transfer edilen embriyo sayısı 1 taneymiş bu doğru mu ? 2 embriyo transfer edilemiyor mu
Benim kaşıntı yok canım sadece sızlama oluyor vajinanın girişinden yukarı çıkarken sağ yada solda mantar varmıydı sende
ben aksine kuruyum ya.içeri zorla itekledim.aynen canım kimisinde vücut süt üretimine başlarmış öyle.maşallah sütün çok olur inşallah
Bende antibiyotik kullanmak zorunda kaldım valla korumaya çalıştıkça bişiler terse gidio valla idrar yolları enfeksiyonu çıktı
Benim de öyle oldu son olanı sinirlendim yapmadım yapamadımkeşke kapsül gibi kaygan bişey olsaymışzaten 6 taneydi biri boşa gitti deneme yanılma yoluyla yapcam inşallah
Ben 35 yaş altındayım tedavi sürecim özelde gerçekleşti bana iki transferimdede iki adet embriyo transfer edildikızlar tüp bebek konularında yeniyim yeni başladım tüp bebeğe. Sizlere bi sorum olacak. 35 yaş altında transfer edilen embriyo sayısı 1 taneymiş bu doğru mu ? 2 embriyo transfer edilemiyor mu
Edilebiliyor ikiye kadar benim ilk transferim iki tane olmuştu 35 yaş altıyımkızlar tüp bebek konularında yeniyim yeni başladım tüp bebeğe. Sizlere bi sorum olacak. 35 yaş altında transfer edilen embriyo sayısı 1 taneymiş bu doğru mu ? 2 embriyo transfer edilemiyor mu
Öyle valla ya minnaklarımıza bişi olmasın da her türlü zorluğu çekmeye razı anneleriz bizYok canım, enfeksiyon çıkmıştı ama o da çok ciddi bi enfeksiyon diyemeyiz demişti doktor.
Bakalım canım inşallah.
Sakınan göze çöp batar dedikleri şey bizim başımıza gelenler. Çok şükür bugünlerimize.. Bende kaşıntı var işte, geçmiyor bi türlü.
ayy valla dert oldu başımaBenim de öyle oldu son olanı sinirlendim yapmadım yapamadımeksik kalsın dedim ya strese girmiştim resmen. Evet kaygan olanlar çok rahat oluyor Bende araştırmıştım fitili internetten nasıl kullanabilirim diye ıslatın yazmışlar ama birisini zor koydum ıslatınca eriyip gitmeye başladı hemen onun için ıslatmakta çözüm değil bu fitile
Akıntın hangi renk canım enfeksiyon varmıydı
Geçtimi sonra canım benimki geçmemiş yaYok canım, enfeksiyon çıkmıştı ama o da çok ciddi bi enfeksiyon diyemeyiz demişti doktor.
Bakalım canım inşallah.
Sakınan göze çöp batar dedikleri şey bizim başımıza gelenler. Çok şükür bugünlerimize.. Bende kaşıntı var işte, geçmiyor bi türlü.
Geçmedi antibiyotikten sonra canım benim ki geçmedi yaBende antibiyotik kullanmak zorunda kaldım valla korumaya çalıştıkça bişiler terse gidio valla idrar yolları enfeksiyonu çıktı
Sızlama oluyor mu vajinanın girişinde yukarı doğru sağ yada solA
Açık sarı .. her ay bir fitil kullanıyorum.
Ay deme ya bugün biraz iyi gibiydim düne nazaran ama bakalım inşallah geçer geçsin yani geçmeli çünkü çok moralim bozuluyor keyfim kaçıyor resmen ağrıdanGeçmedi antibiyotikten sonra canım benim ki geçmedi ya
Dogum fiyati ne dediler acaba?Kızlar bu arada Ankara da zahide küçük var Doğum için instagram dan da takip ediyorum da arayıp sordum Doğum fiyatı uygun geldi bana . Ankara da olanlar bakabilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?