2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç öyle gelmedi benim. Zaten hep akıntım var başından beri. Bu arada göğüs ucumdan gelen sıvıyı sordum dün doktora, vücut hormonal olarak süt üretimine başlamış olabilir dedi.
ben aksine kuruyum ya.içeri zorla itekledim.aynen canım kimisinde vücut süt üretimine başlarmış öyle.maşallah sütün çok olur inşallah

Ben doktora kaşıntımı söyledim, ilaç vermek istemiyorum bu haftalardaki gebelere sirkeli suyla sil biraz hafifletir dedi.
Bende antibiyotik kullanmak zorunda kaldım valla korumaya çalıştıkça bişiler terse gidio valla idrar yolları enfeksiyonu çıktı

aynen yaa bildiğin hap işte kup kuru.kaygan değil bişey değil bende kuruyum içeri iteklemek bile çok zor oldu.yatarak yapmakta zor oldu,bugün bide çömelerek deneyeceğim bakalım.

aynen yaa bildiğin hap işte kup kuru.kaygan değil bişey değil bende kuruyum içeri iteklemek bile çok zor oldu.yatarak yapmakta zor oldu,bugün bide çömelerek deneyeceğim bakalım.
Evet çok zor oluyor en sevmediğim fitil o benim ben yatarak yaptım hep canım korkarım aman öyle çömelemem ben sen dene bakalım kolay olur belki.

Evet çok zor oluyor en sevmediğim fitil o benim ben yatarak yaptım hep canım korkarım aman öyle çömelemem ben sen dene bakalım kolay olur belki.
keşke kapsül gibi kaygan bişey olsaymış zaten 6 taneydi biri boşa gitti deneme yanılma yoluyla yapcam inşallah

kızlar tüp bebek konularında yeniyim yeni başladım tüp bebeğe. Sizlere bi sorum olacak. 35 yaş altında transfer edilen embriyo sayısı 1 taneymiş bu doğru mu ? 2 embriyo transfer edilemiyor mu

kızlar tüp bebek konularında yeniyim yeni başladım tüp bebeğe. Sizlere bi sorum olacak. 35 yaş altında transfer edilen embriyo sayısı 1 taneymiş bu doğru mu ? 2 embriyo transfer edilemiyor mu
canım eğer eşin de ya da sende normal yolla hamile kalmaya engel önemli bir sebep yoksa tek yumurta transfer ediyorlar. ama yaş 35 in üstüyse 2 tane transfer ediyorlar.yani ben devlet hastanesinde yaptırdım.ordaki prosedür öyleydi

Benim kaşıntı yok canım sadece sızlama oluyor vajinanın girişinden yukarı çıkarken sağ yada solda mantar varmıydı sende

Yok canım, enfeksiyon çıkmıştı ama o da çok ciddi bi enfeksiyon diyemeyiz demişti doktor.

ben aksine kuruyum ya.içeri zorla itekledim.aynen canım kimisinde vücut süt üretimine başlarmış öyle.maşallah sütün çok olur inşallah

Bakalım canım inşallah.

Bende antibiyotik kullanmak zorunda kaldım valla korumaya çalıştıkça bişiler terse gidio valla idrar yolları enfeksiyonu çıktı

Sakınan göze çöp batar dedikleri şey bizim başımıza gelenler. Çok şükür bugünlerimize.. Bende kaşıntı var işte, geçmiyor bi türlü.

keşke kapsül gibi kaygan bişey olsaymış zaten 6 taneydi biri boşa gitti deneme yanılma yoluyla yapcam inşallah
Benim de öyle oldu son olanı sinirlendim yapmadım yapamadım eksik kalsın dedim ya strese girmiştim resmen. Evet kaygan olanlar çok rahat oluyor Bende araştırmıştım fitili internetten nasıl kullanabilirim diye ıslatın yazmışlar ama birisini zor koydum ıslatınca eriyip gitmeye başladı hemen onun için ıslatmakta çözüm değil bu fitile

Ben 35 yaş altındayım tedavi sürecim özelde gerçekleşti bana iki transferimdede iki adet embriyo transfer edildi

Edilebiliyor ikiye kadar benim ilk transferim iki tane olmuştu 35 yaş altıyım

Öyle valla ya minnaklarımıza bişi olmasın da her türlü zorluğu çekmeye razı anneleriz biz

ayy valla dert oldu başıma bugün ben de en kolay nasıl yaparım diye çok baktım ama bişey bulamadım.bi şekiller yapcam artık

Geçtimi sonra canım benimki geçmemiş ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…