2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
baktın mı hapın yan etkilerinde varmı öyle bir şey canım.inşallah haptandır bir iki güne belli olur

Bende iri bebek olduğunda normal doğum yaptırılmıyor diye biliyorum. Ağustosun ilk haftası gidicem bakalım kontrole, biraz daha netleşir bişeyler.

Maşallah nasıl doğurmuş öyle..
Evet canım artık iri bebekte normal doğum olmuyor eskiden oluyormus ama kilosu fazla olursa izin vermiyorlar
Bende şehir hastanesine gidiyorum, benim oğlanda geçecek bu gidişle bakalım..
Olsun sağlıklı olsun da canım napalım.
5 kilo nedir yaa hay maşallah biraz daha dursa yürüyerek çıkarmış
Hahaha aynen evet
baktın mı hapın yan etkilerinde varmı öyle bir şey canım.inşallah haptandır bir iki güne belli olur
Yan etkisinde yok ama karaciğer enzimlerinde yükselme olabilir diye kesti hapı çok aşırı değil kaşıntı ama olmaması lazım sonuçta

Ya aslinda ne kadar kotu. Niye bole yapiyorlarki. Normal dogum gibi saglikli sey varmi.

Inan sen burda olsan sanada asla sezeryan yapmazlar. Ikiz bebek dogurdu esimin kuzeni. Kadin 120 kiloydu dusun ikiz dogururken. 2 tane pehlivan dogurdu normal dogumla

inşallah tekrarı olmaz canım.bir iki gün bekle bakalım tekrar olacak mı.hem ilaçsız kasılma durumunda oluyormu olmuyormu ona da bakmış olursun benim de bugün gene alt tarafım çok ağrıyor ya.resmen kemiği sancıyor öyle ağrıyor yani

Evet çok sağlıklı normal Doğum bende böyle düşünüyorum ama ben bu aşama da istemezdim iyi ki orda değilim

Aynen öyle yapcam canım bakalım bugün benim de bebişler baya sessiz korkutmaya başladılar gene ağrın rahim büyümesinden olabilir belki canım adet sancısı gibi değil demi

Aynen öyle yapcam canım bakalım bugün benim de bebişler baya sessiz korkutmaya başladılar gene ağrın rahim büyümesinden olabilir belki canım adet sancısı gibi değil demi
sen şimdi hep yatıyorsun ya haliyle bütün konsantrasyonun bebişlerde,onları dinliyorsun.korkma herşey yolundadır canım.Allah korusun kötü bişey olsa vücudun sana haber verir bir şekilde heralde sıkıntın ağrın sızın yoksa korkma rahatlamaya çalış ❤ yok canım adet ağrısı gibi değil.direk şeyim ağrıyor hatta kemiği ağrıyor öyle deyim.çoktandır var bu ağrı bende.doktorada söyledim çok üstünde durmadı.magnezyuma başlayalıda yarın 1 hafta olacak ama oda kesmedi

Vallah sasirdim tr niye oyleki. Hic risk misk yok burda. Cok kolayda dogurdu

Bilmiyorum valla canım. Benim tüp bebek yaptırdığım hastanedeki kadın doğum doktoru doğumun muhtemelen sezeryan olur dedi bana, hastane değiştirdim ben oradada bebeğin durumuna senin durumuna bakıp kadar verilir dediler, şimdiki hastanede epidural doğumda var, epidural normal doğum istiyorum aslında ben.. Ama tabi bebek iri olursa rahim kanalına takılıp kalabilir filan deniyor, yırtık, kesi çok olur deniyor..

Evet canım artık iri bebekte normal doğum olmuyor eskiden oluyormus ama kilosu fazla olursa izin vermiyorlar

Olsun sağlıklı olsun da canım napalım.

Sağlıklı olsunda doğum şekli çokta önemli değil aslında. Sağ salim kavuşalım gerisi hallolur.

Ya aslinda ne kadar kotu. Niye bole yapiyorlarki. Normal dogum gibi saglikli sey varmi.

Evet bebek için ve anne için çok sağlıklı deniyor ama durum ne gösterecek bakalım.

Ya tamamda kesi olsa kotu degilki. Kaynanami poposune kdr kesmisler 5 kilo dogurunca. 1 hafta idrar yaparken acimis. Bizim burda kolay kolay sezeryan yapmiyorlar. En sagliklisi normal dogum diye. Ilk kizimda benidr hafif kestiler hic hisetmedim bile sonrada acimadi

Hakkinda hayirlisi olsun insaallah. Ama vallah ben ilk kez duyuyorum normal dogumun risk oldugunu kilolu olunca. Hic duymamistim sasirdim

İnşallah rabbim seninki gibi kolay doğum nasip etsin.

Hakkinda hayirlisi olsun insaallah. Ama vallah ben ilk kez duyuyorum normal dogumun risk oldugunu kilolu olunca. Hic duymamistim sasirdim

Türkiyede hep öyle deniliyor canım, sezeryan oranı fazla zaten türkiyenin.

kızlar benim idrar kültürü sonucum çıkmış.doktorla görüştüm üreme çıkmamış her hangi bir sorun yok dedi.üreme yok dediği enfeksiyon,mantar gibi herhangi bişeyin olmadığı anlamınamı geliyor ? kanama sebebin tamamen kumdan bol su iç yeterli dedi.

Ya benim de hareketli olan bebek hareketsizleşti diğeri hareketlendi anlamadım ki eskiden tepen dışarıdan belli olan bebek üç dört gündür minik minik hareket ediyor.bunlar yer değiştirebilir mi acaba çünkü tam tersine döndü.derdimiz bitmiyor ya doğursak da kurtulsak dicem o zaman da çocuklarda bişey buluruz dert edecek

Valla benimde sabahtan beri azar azar ediyorlar ama ediyorlar korkutmayacak kadar olsun o zaman yanımızda gözümüzün önünde olacaklar en azından

Evet canım eğer ki kültür de çıkmamışsa korkma ileri derece de değil demek yani canlı bakteri yok demek en tehlikelisi canlı bakteri zaten benim de kültür hep temiz çıkıyor mesela ama enfeksiyonum hep var ölü bakteriden dolayı da oluyor ya da dediği gibi kum dan senin

Haklisiniz paranoyaklasiorum iste.
Hicbukadar yorulmamistim simdiye kadar, belim falan tutmuyor. Cok yorulunca korktum.
Gelen misafirlerdr biraz okuz cikti affedersiniz.
Ben zaten hamur isi yaptim. Yoruldum. Bari cayida arada siz doldurun nerdeee
Benim de kayınvalidemler geldi 15 gün kaldılar yanımda . Valla iş güç temizlik her şeyi kendileri yaptı arada ben yemek yaptım . Geri kalanı kayınvalidem ve görümcem yaptı. Böyle misafir baş göz üstüne

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…