2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Canım 2-3 hafta daha sık dişini.. İnşallah biraz daha büyümüş olacaklar. Hepsi geçecek..

Sağlıkla gelsinler inşallah kaçıncı hafta oldu şimdi geçen bende lekelenmem olduğunda gittiğimde doktor 33 haftayı atlattıkmı korkma demişti seninde az kaldı biraz daha sabreder inşallah miniklerin dualarım seninle Allahım hepimize zamanında sağlıkla kavuştursun yavrularımıza

demekki hapı bırakmamak gerekiyor şu aşamada.peki elindeki kaşıntı ilaçtanmıymış onun için bişey dedi mi.inşallah minikler gelmek için acele etmezler bir kaç hafta daha anneleriyle dururlar. ama en istemediğimiz olasılığı düşünelim,gelirlersede korkma çünkü sen de biliyorsun artık dışarda da yaşamlarını devam ettirecek durumdalar.tabiki bunun olmasını genede istemiyoruz.biraz daha büyümeleri ve seninle durmaları hem senin için hem onlar için en güzel olanı.ama ben duracaklarına inanıyorum sana yatmak biraz zor gelecek ama ha bir gayret daha diyelim❤

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum . Şimdi biz beşik yaptırıyoruz 90×190 ilerde de kullanabilsin diye . Ben buna nasıl nevresim takımı alacam. Yanına şifonyeri falan koyunca acaba nasıl oluyor kaça kaç uyku seti nevresim alınacak . İnşallah anlatabilmişimdir

Onu yatak bitince ölçün öyle alın bence benim ilk oğlumun odasında yatağını o şekilde yaptırmıştım hemen hemen aynı ölçülerdeydi sizinkinle yanında şifonyeri vardı ama ben o zaman normal bebek karyolalarının ölçüsünde almıştım uyku setini tam gelmşti tabi şimdi sizinki şifonyerin büyüklüğü nasıl bilemedim en güzeli bitsin ona göre alın hatta biz içine yatağı zor bulmuştuk yanı boşluk kalmıştı

Canım 2-3 hafta daha sık dişini.. İnşallah biraz daha büyümüş olacaklar. Hepsi geçecek..
Evet canım 3 hafta daha sabretsek herşey daha iyi olacak inşal
inşallah canım bugün 29+2olduk. Bana da doktorum 32 den sonra hiç korkma dedi biraz daha dayan dedi amin inşallah
Evet hapı bırakmamam gerekiyor canım hap geçiriyor çünkü ellerim de ki kaşıntı karaciğerden değilmiş doktor ilaç Karaciğere etki etti sandı demek ki ellerin de ki damarlar genişledi yan etki yaptı dedi kaşınsın suyla yıka kolonya dök devam et dedi yutman gerekiyor dedi bende dedim ben önemli değilim Onlara zarar gelmesin dedim. Evet şuan doğsalar bile çok şükür Yaşarlar dedi doktor korkma ama gerek yok 32 olurlarsa herşey daha iyi olur dedi

aynen canım durmaları daha iyi.yani senin içindeki gelişimleri daha önemli sonuçta.kaşıntınında başka bir sebebi yoksa idare edilir artık.zaten 30 hafta olmak üzeresin.32 ye birşey kalmadı.çoğu gitti çok çok azı kaldı

Çok teşekkür ederim . En iyisi ölçüp almak dediğiniz gibi ☺

Evet tabi tek onlar dursun da kaşınsın napim çok şükür 5 gğn sonra 30 olacağım sonra 2 hafta kalmış olacak inşallah gene küvöz e girerler ama kısa kalırlar dedi doktorumuz. Keşke hiç girmeseler

Canımmm inşallah onlar seninle daha fazla kalacaklar emin ol . İlaca vücudun olumlu tepki veriyor e dr un dediğini de yapıyorsun . O yüzden hiç kafanı takma .

Insaallah gerekk kalmaz . Rahatca dururlar bebisler.
hapta verdi ya bence sorun olmaz insaallah

32 hafta olunca hemen sezeryana mı alacaklar. yani bi sıkıntı olmazda daha fazla dururlarsa beklenir galiba demi

Gün doğmadan neler doğar canım. Belki 35 36yı görecekler, iyi düşün iyi olsun.

Insaallah gerekk kalmaz . Rahatca dururlar bebisler.
hapta verdi ya bence sorun olmaz insaallah
İnşallah Hapa rağmen gün içerisinde hala oluyor ki hapı günde 3 kez yutuyorum aman diyim sertleşme vs yaşarsanız hemen gidin hiç ihmale gelecek bir durum değilmiş meğer senden öğrenmiştim ben zaten 4-5 haftadır falan var biliyorsun bi 5 hafta daha dayansak ne güzel olur :)

Ben standart bi nevresim takımı aldım. Beşiğine büyük gelecek muhtemelen, çarşaf altada katlanır, yorganda örterim örtmem bilmiyorum, evimiz kışın bile 23 24 derece. Beşiğinin takımında elyaf yorganı var zaten olmadı onu kullanırız. Yerim dar diye sepet beşik aldığım için yaşına gelince mecbur yatak alıcaz, yataktada kullanabilir sanırım aldığım takımları.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…