- 27 Temmuz 2018
- 6.650
- 7.357
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #13.881
Canım gittim sancım baya çıktı bu sefer 5 kez falan hem dedoktor hapı kesmişti ellerimde kaşıntı yaptığı için iki tane hap yut 20 dk sonra nst gir tekrar eğer sancı çıkarsa hastaneye yatıracağım dedi çok şükür çıkmadı hap yutunca sonra karaciğerime baktı tahliller de birşey çıkmayınca hapa devam edeceğiz dedi yoksa doğacaklar dedi aklım basımdan gitti gene Hareketsiz Kımıldamadan yatmaya devam dedi. Kızım dönmüş geri yukarda yan yatmış ama oğlum baya baya kasığım da aşağıda
Sağlıkla gelsinler inşallah kaçıncı hafta oldu şimdi geçen bende lekelenmem olduğunda gittiğimde doktor 33 haftayı atlattıkmı korkma demişti seninde az kaldı biraz daha sabreder inşallah miniklerin dualarım seninle Allahım hepimize zamanında sağlıkla kavuştursun yavrularımızaCanım gittim sancım baya çıktı bu sefer 5 kez falan hem dedoktor hapı kesmişti ellerimde kaşıntı yaptığı için iki tane hap yut 20 dk sonra nst gir tekrar eğer sancı çıkarsa hastaneye yatıracağım dedi çok şükür çıkmadı hap yutunca sonra karaciğerime baktı tahliller de birşey çıkmayınca hapa devam edeceğiz dedi yoksa doğacaklar dedi aklım basımdan gitti gene Hareketsiz Kımıldamadan yatmaya devam dedi. Kızım dönmüş geri yukarda yan yatmış ama oğlum baya baya kasığım da aşağıda
demekki hapı bırakmamak gerekiyor şu aşamada.peki elindeki kaşıntı ilaçtanmıymış onun için bişey dedi mi.inşallah minikler gelmek için acele etmezler bir kaç hafta daha anneleriyle dururlar.Canım gittim sancım baya çıktı bu sefer 5 kez falan hem dedoktor hapı kesmişti ellerimde kaşıntı yaptığı için iki tane hap yut 20 dk sonra nst gir tekrar eğer sancı çıkarsa hastaneye yatıracağım dedi çok şükür çıkmadı hap yutunca sonra karaciğerime baktı tahliller de birşey çıkmayınca hapa devam edeceğiz dedi yoksa doğacaklar dedi aklım basımdan gitti gene Hareketsiz Kımıldamadan yatmaya devam dedi. Kızım dönmüş geri yukarda yan yatmış ama oğlum baya baya kasığım da aşağıda
Evet canım 3 hafta daha sabretsek herşey daha iyi olacak inşalCanım 2-3 hafta daha sık dişini.. İnşallah biraz daha büyümüş olacaklar. Hepsi geçecek..
inşallah canım bugün 29+2olduk. Bana da doktorum 32 den sonra hiç korkma dedi biraz daha dayan dedi amin inşallahSağlıkla gelsinler inşallah kaçıncı hafta oldu şimdi geçen bende lekelenmem olduğunda gittiğimde doktor 33 haftayı atlattıkmı korkma demişti seninde az kaldı biraz daha sabreder inşallah miniklerin dualarım seninle Allahım hepimize zamanında sağlıkla kavuştursun yavrularımıza
Evet hapı bırakmamam gerekiyor canım hap geçiriyor çünkü ellerim de ki kaşıntı karaciğerden değilmiş doktor ilaç Karaciğere etki etti sandı demek ki ellerin de ki damarlar genişledi yan etki yaptı dedi kaşınsın suyla yıka kolonya dök devam et dedi yutman gerekiyor dedi bende dedim ben önemli değilim Onlara zarar gelmesin dedim. Evet şuan doğsalar bile çok şükür Yaşarlar dedi doktor korkma ama gerek yok 32 olurlarsa herşey daha iyi olur dedidemekki hapı bırakmamak gerekiyor şu aşamada.peki elindeki kaşıntı ilaçtanmıymış onun için bişey dedi mi.inşallah minikler gelmek için acele etmezler bir kaç hafta daha anneleriyle dururlar.ama en istemediğimiz olasılığı düşünelim,gelirlersede korkma çünkü sen de biliyorsun artık dışarda da yaşamlarını devam ettirecek durumdalar.tabiki bunun olmasını genede istemiyoruz.biraz daha büyümeleri ve seninle durmaları hem senin için hem onlar için en güzel olanı.ama ben duracaklarına inanıyorum sana yatmak biraz zor gelecek ama ha bir gayret daha diyelim❤
aynen canım durmaları daha iyi.yani senin içindeki gelişimleri daha önemli sonuçta.kaşıntınında başka bir sebebi yoksa idare edilir artık.zaten 30 hafta olmak üzeresin.32 ye birşey kalmadı.çoğu gitti çok çok azı kaldıEvet canım 3 hafta daha sabretsek herşey daha iyi olacak inşal
inşallah canım bugün 29+2olduk. Bana da doktorum 32 den sonra hiç korkma dedi biraz daha dayan dedi amin inşallah
Evet hapı bırakmamam gerekiyor canım hap geçiriyor çünkü ellerim de ki kaşıntı karaciğerden değilmiş doktor ilaç Karaciğere etki etti sandı demek ki ellerin de ki damarlar genişledi yan etki yaptı dedi kaşınsın suyla yıka kolonya dök devam et dedi yutman gerekiyor dedi bende dedim ben önemli değilim Onlara zarar gelmesin dedim. Evet şuan doğsalar bile çok şükür Yaşarlar dedi doktor korkma ama gerek yok 32 olurlarsa herşey daha iyi olur dedi
Onu yatak bitince ölçün öyle alın bence benim ilk oğlumun odasında yatağını o şekilde yaptırmıştım hemen hemen aynı ölçülerdeydi sizinkinle yanında şifonyeri vardı ama ben o zaman normal bebek karyolalarının ölçüsünde almıştım uyku setini tam gelmşti tabi şimdi sizinki şifonyerin büyüklüğü nasıl bilemedim en güzeli bitsin ona göre alın hatta biz içine yatağı zor bulmuştuk yanı boşluk kalmıştı
Evet tabi tek onlar dursun da kaşınsın napimaynen canım durmaları daha iyi.yani senin içindeki gelişimleri daha önemli sonuçta.kaşıntınında başka bir sebebi yoksa idare edilir artık.zaten 30 hafta olmak üzeresin.32 ye birşey kalmadı.çoğu gitti çok çok azı kaldı
Evet tabi tek onlar dursun da kaşınsın napimçok şükür 5 gğn sonra 30 olacağım sonra 2 hafta kalmış olacak inşallah gene küvöz e girerler ama kısa kalırlar dedi doktorumuz. Keşke hiç girmeseler
Insaallah gerekk kalmaz . Rahatca dururlar bebisler.Evet tabi tek onlar dursun da kaşınsın napimçok şükür 5 gğn sonra 30 olacağım sonra 2 hafta kalmış olacak inşallah gene küvöz e girerler ama kısa kalırlar dedi doktorumuz. Keşke hiç girmeseler
32 hafta olunca hemen sezeryana mı alacaklar. yani bi sıkıntı olmazda daha fazla dururlarsa beklenir galiba demiEvet tabi tek onlar dursun da kaşınsın napimçok şükür 5 gğn sonra 30 olacağım sonra 2 hafta kalmış olacak inşallah gene küvöz e girerler ama kısa kalırlar dedi doktorumuz. Keşke hiç girmeseler
Evet tabi tek onlar dursun da kaşınsın napimçok şükür 5 gğn sonra 30 olacağım sonra 2 hafta kalmış olacak inşallah gene küvöz e girerler ama kısa kalırlar dedi doktorumuz. Keşke hiç girmeseler
Yok yok tabi ki beklenecek bu şekilde olursa yatarak devam ama aksilik olacaksa bile 32 olsunlar diyor yani32 hafta olunca hemen sezeryana mı alacaklar. yani bi sıkıntı olmazda daha fazla dururlarsa beklenir galiba demi
İnşallah canım benimGün doğmadan neler doğar canım. Belki 35 36yı görecekler, iyi düşün iyi olsun.
anladım canım.iyi bari öyle olamasına sevindim,inşallah aksi bir durum olmazYok yok tabi ki beklenecek bu şekilde olursa yatarak devam ama aksilik olacaksa bile 32 olsunlar diyor yani
İnşallah canım sağolasınanladım canım.iyi bari öyle olamasına sevindim,inşallah aksi bir durum olmaz
İnşallahInsaallah gerekk kalmaz . Rahatca dururlar bebisler.
hapta verdi ya bence sorun olmaz insaallah
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum . Şimdi biz beşik yaptırıyoruz 90×190 ilerde de kullanabilsin diye . Ben buna nasıl nevresim takımı alacam. Yanına şifonyeri falan koyunca acaba nasıl oluyor kaça kaç uyku seti nevresim alınacak . İnşallah anlatabilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?