2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet resmen hem uyuştu hem ağrıyor çok zormuş Bebişlerim iyi olsun da ben buna dayanırım ne yapalım zaten bi hareket ediyorlar dünyalar benim oluyor herşeyi unutuyorum yüzüm gülüyor inşallah canım çarşambayı sabırla bekliyorum bakalım. 29 hafta olacağız yarın , bir gün bir gündür kâr diyorum çok şükür diyorum

aslında zübeyde hanım pandemi hastanesi değil ama uzun süre oldu gitmeyeli önlemleri nasıl bilmiyorum.dediğin doktorun yakın zamanlara randevusu varmı bi bakayım.salı günü de sami ulusa gidermiyim bilmiyorum.çok kararsızım ama bir yerede başlamam gerekiyor.28.haftaya girdim çünkü.

öyle tabi canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik yeterki onlar iyi olsun bizi üzmesinler maşallah,aynen ne kadar seninle dururlarsa kâr kârdır. inşallah dahada fazla dururlar ve çarşamba günü hayırlı haberlerle dönersin canım

İnşallah canım benim tek istediğim durmaları zaten bütün çabamız bunun için aile boyu hepimiz seferber olduk bakalım

Merhaba arkadaşlar.siz deneyimli annelre bir sorum var aranızda progestron fitil kullanan var mı ben cuma günü transfer oldum ve dün akşam fitil atarken farkettim parmağıma sertlik geldi bunu yaşayan var mı aranızda transferden önce böyle bir şey yoktu ama dün gece ve sabah farkettim. Nette okumuştum böyle ele sertlik gelince rahim aşağıda olur ve adet olunur diye moralim. Bozuldu çok daha tranferim çok yeni ama yinede ister istemez etkilendim

Zübeyde hanımdan gelen hasta çoktu şehir hastanesinde. Çok kalabalık oldu dedi bi kaç kişi. Nerde doğum yapılacaksa oraya geçmek lazım tabi artık.

@canimmkendimm ya birşey daha soracağım.şehir hastanesinde belli bir haftadan sonra takibe alınmama durumu var mı peki biliyormusun ?

Yok canım, başka yerlerdende sevk edilen hasta çok olduğu için herkese bakılıyor.. Benimde gittiğim hafta sata göre 28 ultrasona göre 30 haftalıktı.

Hiç öyle şeylere canını sıkma, bende kullandım 12 haftaya kadar, hiç dikkat etmedim öyle bişeye. Hayırlı olsun inşallah.

şu dertten bi kurtulsaydım hayırlısıyla.ben salı günü sami ulusa bi gideyim.dediğin doktorunda en yakın randevusu ayın 27 sine var.o zamanda tıp merkezine gitcem şekere bakılacak tekrar.sami ulustanda memmun kalmazsam bayramdan sonrada şehir hastanesine giderim artık

Hiç öyle bir şey yok sakın canınızı sıkmayın boş yere . Ben o fitili hâlâ kullanıyorum . Şuan 29. Haftadayım kullanıyorum fitili . Elini karnına koy sadece dua et . Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Hayırlısı olsun canım, inşallah içine sinen bi yer bulursun.

Kizlar biz artik normal hamileyiz dimi yani diger gebelerden farkimiz yok. ?
Bu tup bebek diye hep korku var icimde.
Mesela bugun misafirim vardi hic oturmadm. Sabahtan aksama kadar ayaktaydim
Misafir gelecek diye bide hamur isiyle ugrastimm. suan cocugu hisetsemde korktum cok yoruldum diye. Sabahtam beri anca bu saat dinlenmeye cekilebildim

Normal hamilelik tabi canım, bi risk olmadığı sürece diğer gebeliklerden farkı yok.

canım doktorlar her zaman tüp bebekte olsa hamilelik oluştuktan sonra artık normal gebesiniz der.her gebelik için riskler neyse sizin için de o riskler var diyorlardı benim tedavimin olduğu yerde.ama biz bin bir emekle sahip olduğumuz için kaybetme korkusuyla herşeyde korkuyoruz maalesef elimizde olmadan.dün bende iş güç yaptım çamaşır falan serdim. çok yoruldum ama bebeğin hareketlerinde bi sıkıntı olmayınca sıkıntı yok diyorum.sende korkma birşey olmaz.sonuçta iş yapmayıp biraz fazla yürüsen o bile yoruyor.bu tüp bebek içinde aynı,normal gebeler içinde aynı bence

Normal hamilelik tabi canım, bi risk olmadığı sürece diğer gebeliklerden farkı yok.
Haklisiniz paranoyaklasiorum iste.
Hicbukadar yorulmamistim simdiye kadar, belim falan tutmuyor. Cok yorulunca korktum.
Gelen misafirlerdr biraz okuz cikti affedersiniz.
Ben zaten hamur isi yaptim. Yoruldum. Bari cayida arada siz doldurun nerdeee

Hicbukadar yorulmamistim simdiye kadar, belim falan tutmuyor. Cok yorulunca korktum.

Kimseyi kabul etmemek en güzeli.. Kendimi yoracak bişey yapamam vallahi.

Kızlar normal doğum istiyorum ben ama sonrası deformasyon oluyor mu acaba? Oluyorsa kalıcı mı oluyor? İnternette 6 haftadan sonra toparlanır deniyor ama sonrasında sorun yaşamak istemem açıkçası..

bazısı tam misafir modunda oluyor onlara yapacak bişey yok.kendini misafir gibi görmeyip rahat edenlerde zaten seni kendi evinde misafir gibi hissettirir.en bi sevdiğim

Kızlar normal doğum istiyorum ben ama sonrası deformasyon oluyor mu acaba? Oluyorsa kalıcı mı oluyor? İnternette 6 haftadan sonra toparlanır deniyor ama sonrasında sorun yaşamak istemem açıkçası..
canım benim en yakınımda normal doğum yapan biri olarak ablam var.ben ona özellikle sordum.hiçte birşey olmadı valla diyor.tabi oraya yapılan müdahalenin,açılan kesinin ve dikişinde önemi var.bunun dışında azda olsa karında bi deformasyonu var çatlaklardan dolayı

Bende zaten doğum yapılan bölgeyi merak ediyorum canım, eskisi gibi olmuyor esniyor diyende var, açıkçası hiç istemem öyle bişey, kesi yapılması daha iyi sanırım düzgün bi kesi yapılırsa düzgün bi dikişle eskisi gibi olur gibi geliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…