2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilseydim evde yokkum derdim. Daha cay bitti deyip soylendi ikinci demlik demledim. Cay tazelemeye kalkip durdum. Bgn cok yorgunum. Yemek falan yapamadm

ay iyi bari ya sevindim valla.doktorda hep bizim için kültür sonucun önemli diyordu.o zaman görünen mantarda çok ileri düzeyde değil.suya yapışcam artık.suyu çok içmeye çalış başka yapacağımız bir şey yok dedi çünkü

çarşamba gideceğim ben Merak ediyorum bi Çarşamba olsa da gitsem Karnım hala sert gibi hissediyorum psikolojik de olabilir inanın bilmiyorum artık

Canım karnımız gerginleşiyor zaten, benimde çok gergin mesela sertte denebilir, ama serviks iyiydi, suyu iyi..

Kızlar bi pijama takımı almıştım hani atmıştım burayada. Minicity diye bi mağaza.. Nevresim takımları indirime girmiş, ben unutmuşum toplu alışverişte onu almayı, 59 lirayla 69 lira arasıydı. Alıcam bi kaç takım.. Başka yerlerde baktım, 120 130a vardı en uygun 90a vardı. %100 pamuk hepsi zaten.

Evet canım kültür sonucu önemli olan yani canlı bakteri olup olmadığını kültür sonucu veriyor canlı bakteri
Üremmişse korkulacak birşey yok :) Evet su su herşey su maalesef
Canım karnımız gerginleşiyor zaten, benimde çok gergin mesela sertte denebilir, ama serviks iyiydi, suyu iyi..
Yani gergin de diyebiliriz aslında kasılma da olmayabilir ben telaşa düşmüş olabilirim çünkü dediğin gibi serviks su hepsi iyiydi son Kontrol de sadece Nst de bir kez sancım oldu 40 çıktı o da

Yani gergin de diyebiliriz aslında kasılma da olmayabilir ben telaşa düşmüş olabilirim çünkü dediğin gibi serviks su hepsi iyiydi son Kontrol de sadece Nst de bir kez sancım oldu 40 çıktı o da

Hiç stres yapma bence canım, çünkü benim gördüğüm bütün hamilelerin karnı gergin oluyor. Ben bişey için aşağı eğildiğimde resmen baskı hissediyorum mesela, yada yatarken sağa sola dönerken sanki içimde bişey başka bişeye çarpıyor gibi bi his oluyor.. Sırt üstü birazcık uzansam nefesim daralıyor.. Benim oğlan önden gittiği halde nstye girmedim hiç, bilmiyorum 2 hafta sonra gittiğimde girecek miyim.. Ultrasona göre oğlan şuan 32 haftalık..

Evet sağa sola dönerken bende de oluyor bi değişik his baskı gibi sırt üstü yatmıyorum ayaklarımı uzatıp oturuyorum sırtıma yastık koyuyorum nst şikayet olmadığı sürece Adet tarihini baz alıp ona göre 32 de alıyorlar çünkü 30 sun hala ama bebiş 32 ile uyumlu maşallah doktor bana Kaç haftalık oldun dedi bende kızım önde bir hafta dedim sözümü kesti hayır hayır adet tarihine göre söyle uyumlu olduğu haftayı boşver sen şimdi dedi önemli olan son adet tarihiN dedi demek ki ondan almıyorlar seni de nst ye canım olsun tek ki sağlıklı olsunlar herşeyi çekmeye razıyız zaten

Benim kafamdaki tek soru doğum normal olursa ultrasona göre mi olur, sata göre mi olur? Bi sonraki gittiğimde 32 olucam sata göre, o zaman alırlar yada sonraki kontrolde nstye gir derler belki.. Tabiki sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil.

Benim doktorumun konuşmasından anladığım sat a göre oluyor canım ama tabi şöyle birşey var bebek gelişimini tamamlar bekletmez diye düşünüyorum doğumda çok beklemesi de iyi değil diye biliyorum 37 den sonra herhangi bir zaman da olsa olur gelişimi tamamlanmış oluyor zaten

Evet gelişimi tamamlandıktan sonra çok beklemeside iyi değil diye biliyorum bende. İçeride kakasını yapma durumu söz konusu oluyor çünkü. En güzel zamanda gelsinler inşallah.

Geçmiş olsun canım sevindim izole edilemedi gibi bir şey çıkmıştır idrarda.. kültürde genelde öyle yazıyordu....

Kızlar sizde de akşam yemek sonrası şişkinlik oluyor mu ben az ve sık yiyemedim pek yazlık yerde düzen bozuldu biraz. Kabızlık arttı şişkinlik arttı tansiyon düşük nabız yüksek ne bileyim çekeceğiz herhalde çok da takmıyorum ama insanın kendi evi gibi olmuyor bir kahvaltı hazırlanıyor maşallah ve olunca kalabalıkta yiyorsun ister isteme... Çok da isteyerek yiyorum ama akşam yemeği sonrası baygınlık hissi ile şişkinlik geliyor çok fena... Rennie surup içiyorum günde 3 kez.

sağol canım su içerek artık atlatmaya çalışacağım.akşamları zaten çok yersem şişkinlik ve karnımda sertlik bende de oluyor.pandalar gibi yuvarlanasım geliyor ama bu ara az yiyorum şekerden dolayı..kalabalıkta çok güzel yemek yeniyor sende haklısın insanın iştahı açılıyor.bende öyle olunca çok yiyorum.

Ben yemek yedikten sonra. Pozisyondan pozisyona giriyorum. Hicbi turlu rahat edemiyorum. Nefes darligi oluyor. Doktor normal dedi

Bendede oluyor, iştahım çok açıldı zaten benim.. Kabızlık yaşamıyorum omega 3e başladığımdan beri. Şişkinlik ödem fazlaca var, nabzım benimde yüksek, tansiyonum 11/7 civarı ilk aylar çok düşüyordu. Gece uykuları şimdiden parça parça.. Uykuya dalmakta zorlanıyorum, tam uyuyorum tuvalete uyanıyorum.. Sabaha karşı 4ten 5ten sonra 8e kadar uyanmadan uyuyorum. Uyandığımda yataktan zor kalkıyorum.

@canimmkendimm kuzum sana yazayım dedim hemen.benim kuzenimin baldızı dün şehir hastanesinde doğum yapmış.bende kuzenimin eşine sordurdum nasıl diye.odaları tek kişilikmiş,tedbirler çok sıkı kimseyi almıyorlar demiş.temizmiş çok memmun kalmışlar.refakatçi alıyorlarmış ama galiba erkek almıyorlarmış ben öyle anladım.refakatçi içinde koltuk falan varmış odada.iyiymiş yani hastane.senin içine de iyice sinsin diye yazayım dedim ben zaten sami ulusa gitmedim iptal ettim randevuyu oraya ayağım hiç gitmedi içime sinmedi bir türlü gitmek bile istemedim.burda madem belli bir haftaya kadar almama olayı yok bayramdan sonra şehir hastanesine gideyim diyorum bende

Ben de çok şişiyorum yemekten sonra hem de çoook Şu son bir haftadır yemekten sonra çıkıp kısa bir yürüyüş yapıp geliyorum biraz rahatlatıyor. Benim de @canimmkendimm gibi çok fena işhahım açıldı bu ara sürekli abur cubur yemek istiyorum

Kızlar lcw de muslinler indirimde almak isterseniz puset üzerine falan örtmek için 15 TL yeni üyelik açarsanız internetten Kargo ücreti de bedava oluyor.

Eklentiler

• 172B7A1E-2D3C-41DE-BDBE-5172E106925E.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 30

Benimde hiç ayağım gitmedi sami ulusa. Şehir hastanesi içinde benim gözlemlerimde aynı anlattığın gibiydi ama yakın zamanda doğum yapan birinin gözlemleride çok iyi oldu, teşekkür ederim canım. Bence sende git tabi, tertemiz odada tek kişi kalmak çok iyi olur bu dönemde helede.

Bende öyle canım bende.. Doymak nedir bilmiyorum.. İyiki en başından böyle değil.

kelebekmkelebek canım bugün kontrolün vardı.ne yaptın gittin mi ?
Canım gittim sancım baya çıktı bu sefer 5 kez falan hem de doktor hapı kesmişti ellerimde kaşıntı yaptığı için iki tane hap yut 20 dk sonra nst gir tekrar eğer sancı çıkarsa hastaneye yatıracağım dedi çok şükür çıkmadı hap yutunca sonra karaciğerime baktı tahliller de birşey çıkmayınca hapa devam edeceğiz dedi yoksa doğacaklar dedi aklım basımdan gitti gene Hareketsiz Kımıldamadan yatmaya devam dedi. Kızım dönmüş geri yukarda yan yatmış ama oğlum baya baya kasığım da aşağıda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…