- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.917
- 158
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #13.861
Bilseydim evde yokkum derdim. Daha cay bitti deyip soylendi ikinci demlik demledim. Cay tazelemeye kalkip durdum. Bgn cok yorgunum. Yemek falan yapamadmBenim de kayınvalidemler geldi 15 gün kaldılar yanımda . Valla iş güç temizlik her şeyi kendileri yaptı arada ben yemek yaptım . Geri kalanı kayınvalidem ve görümcem yaptı. Böyle misafir baş göz üstüne
ay iyi bari ya sevindim valla.doktorda hep bizim için kültür sonucun önemli diyordu.o zaman görünen mantarda çok ileri düzeyde değil.suya yapışcam artık.suyu çok içmeye çalış başka yapacağımız bir şey yok dedi çünküEvet canım eğer ki kültür de çıkmamışsa korkma ileri derece de değil demek yani canlı bakteri yok demek en tehlikelisi canlı bakteri zaten benim de kültür hep temiz çıkıyor mesela ama enfeksiyonum hep var ölü bakteriden dolayı da oluyor ya da dediği gibi kum dan senin
çarşamba gideceğim ben Merak ediyorum bi Çarşamba olsa da gitsemKarnım hala sert gibi hissediyorum psikolojik de olabilir inanın bilmiyorum artık
Evet canım kültür sonucu önemli olan yani canlı bakteri olup olmadığını kültür sonucu veriyor canlı bakteriay iyi bari ya sevindim valla.doktorda hep bizim için kültür sonucun önemli diyordu.o zaman görünen mantarda çok ileri düzeyde değil.suya yapışcam artık.suyu çok içmeye çalış başka yapacağımız bir şey yok dedi çünkü
Yani gergin de diyebiliriz aslında kasılma da olmayabilir ben telaşa düşmüş olabilirim çünkü dediğin gibi serviks su hepsi iyiydi son Kontrol de sadece Nst de bir kez sancım oldu 40 çıktı o daCanım karnımız gerginleşiyor zaten, benimde çok gergin mesela sertte denebilir, ama serviks iyiydi, suyu iyi..
Yani gergin de diyebiliriz aslında kasılma da olmayabilir ben telaşa düşmüş olabilirim çünkü dediğin gibi serviks su hepsi iyiydi son Kontrol de sadece Nst de bir kez sancım oldu 40 çıktı o da
Evet sağa sola dönerken bende de oluyor bi değişik his baskı gibi sırt üstü yatmıyorum ayaklarımı uzatıp oturuyorum sırtıma yastık koyuyorum nst şikayet olmadığı sürece Adet tarihini baz alıp ona göre 32 de alıyorlar çünkü 30 sun hala ama bebiş 32 ile uyumlu maşallah doktor bana Kaç haftalık oldun dedi bende kızım önde bir hafta dedim sözümü kesti hayır hayır adet tarihine göre söyle uyumlu olduğu haftayı boşver sen şimdi dedi önemli olan son adet tarihiN dedi demek ki ondan almıyorlar seni de nst ye canım olsun tek ki sağlıklı olsunlar herşeyi çekmeye razıyız zatenHiç stres yapma bence canım, çünkü benim gördüğüm bütün hamilelerin karnı gergin oluyor. Ben bişey için aşağı eğildiğimde resmen baskı hissediyorum mesela, yada yatarken sağa sola dönerken sanki içimde bişey başka bişeye çarpıyor gibi bi his oluyor.. Sırt üstü birazcık uzansam nefesim daralıyor.. Benim oğlan önden gittiği halde nstye girmedim hiç, bilmiyorum 2 hafta sonra gittiğimde girecek miyim.. Ultrasona göre oğlan şuan 32 haftalık..
Evet sağa sola dönerken bende de oluyor bi değişik his baskı gibi sırt üstü yatmıyorum ayaklarımı uzatıp oturuyorum sırtıma yastık koyuyorum nst şikayet olmadığı sürece Adet tarihini baz alıp ona göre 32 de alıyorlar çünkü 30 sun hala ama bebiş 32 ile uyumlu maşallah doktor bana Kaç haftalık oldun dedi bende kızım önde bir hafta dedim sözümü kesti hayır hayır adet tarihine göre söyle uyumlu olduğu haftayı boşver sen şimdi dedi önemli olan son adet tarihiN dedi demek ki ondan almıyorlar seni de nst ye canım olsun tek ki sağlıklı olsunlar herşeyi çekmeye razıyız zaten
Benim doktorumun konuşmasından anladığım sat a göre oluyor canım ama tabi şöyle birşey var bebek gelişimini tamamlar bekletmez diye düşünüyorum doğumda çok beklemesi de iyi değil diye biliyorum 37 den sonra herhangi bir zaman da olsa olur gelişimi tamamlanmış oluyor zatenBenim kafamdaki tek soru doğum normal olursa ultrasona göre mi olur, sata göre mi olur? Bi sonraki gittiğimde 32 olucam sata göre, o zaman alırlar yada sonraki kontrolde nstye gir derler belki.. Tabiki sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil.
Benim doktorumun konuşmasından anladığım sat a göre oluyor canım ama tabi şöyle birşey var bebek gelişimini tamamlar bekletmez diye düşünüyorum doğumda çok beklemesi de iyi değil diye biliyorum 37 den sonra herhangi bir zaman da olsa olur gelişimi tamamlanmış oluyor zaten
kızlar benim idrar kültürü sonucum çıkmış.doktorla görüştüm üreme çıkmamış her hangi bir sorun yok dedi.üreme yok dediği enfeksiyon,mantar gibi herhangi bişeyin olmadığı anlamınamı geliyor ? kanama sebebin tamamen kumdan bol su iç yeterli dedi.
sağol canım su içerek artık atlatmaya çalışacağım.akşamları zaten çok yersem şişkinlik ve karnımda sertlik bende de oluyor.pandalar gibi yuvarlanasım geliyorGeçmiş olsun canım sevindim izole edilemedi gibi bir şey çıkmıştır idrarda.. kültürde genelde öyle yazıyordu....
Kızlar sizde de akşam yemek sonrası şişkinlik oluyor mu ben az ve sık yiyemedim pek yazlık yerde düzen bozuldu biraz. Kabızlık arttı şişkinlik arttı tansiyon düşük nabız yüksek ne bileyim çekeceğiz herhalde çok da takmıyorum ama insanın kendi evi gibi olmuyor bir kahvaltı hazırlanıyor maşallah ve olunca kalabalıkta yiyorsun ister isteme... Çok da isteyerek yiyorum ama akşam yemeği sonrası baygınlık hissi ile şişkinlik geliyor çok fena... Rennie surup içiyorum günde 3 kez.
Ben yemek yedikten sonra. Pozisyondan pozisyona giriyorum. Hicbi turlu rahat edemiyorum. Nefes darligi oluyor. Doktor normal dediGeçmiş olsun canım sevindim izole edilemedi gibi bir şey çıkmıştır idrarda.. kültürde genelde öyle yazıyordu....
Kızlar sizde de akşam yemek sonrası şişkinlik oluyor mu ben az ve sık yiyemedim pek yazlık yerde düzen bozuldu biraz. Kabızlık arttı şişkinlik arttı tansiyon düşük nabız yüksek ne bileyim çekeceğiz herhalde çok da takmıyorum ama insanın kendi evi gibi olmuyor bir kahvaltı hazırlanıyor maşallah ve olunca kalabalıkta yiyorsun ister isteme... Çok da isteyerek yiyorum ama akşam yemeği sonrası baygınlık hissi ile şişkinlik geliyor çok fena... Rennie surup içiyorum günde 3 kez.
Ben de çok şişiyorum yemekten sonra hem de çoookGeçmiş olsun canım sevindim izole edilemedi gibi bir şey çıkmıştır idrarda.. kültürde genelde öyle yazıyordu....
@canimmkendimm kuzum sana yazayım dedim hemen.benim kuzenimin baldızı dün şehir hastanesinde doğum yapmış.bende kuzenimin eşine sordurdum nasıl diye.odaları tek kişilikmiş,tedbirler çok sıkı kimseyi almıyorlar demiş.temizmiş çok memmun kalmışlar.refakatçi alıyorlarmış ama galiba erkek almıyorlarmış ben öyle anladım.refakatçi içinde koltuk falan varmış odada.iyiymiş yani hastane.senin içine de iyice sinsin diye yazayım dedimben zaten sami ulusa gitmedim iptal ettim randevuyu oraya ayağım hiç gitmedi içime sinmedi bir türlü gitmek bile istemedim.burda madem belli bir haftaya kadar almama olayı yok bayramdan sonra şehir hastanesine gideyim diyorum bende
Ben de çok şişiyorum yemekten sonra hem de çoookŞu son bir haftadır yemekten sonra çıkıp kısa bir yürüyüş yapıp geliyorum biraz rahatlatıyor. Benim de @canimmkendimm gibi çok fena işhahım açıldı bu ara sürekli abur cubur yemek istiyorum
Canım gittim sancım baya çıktı bu sefer 5 kez falan hem dekelebekmkelebek canım bugün kontrolün vardı.ne yaptın gittin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?