- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.917
- 158
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #13.821
Ah keskeee... bana denk gelmez oylesibazısı tam misafir modunda oluyor onlara yapacak bişey yok.kendini misafir gibi görmeyip rahat edenlerde zaten seni kendi evinde misafir gibi hissettirir.en bi sevdiğim
Yok kiz eski haline donuyorBende zaten doğum yapılan bölgeyi merak ediyorum canım, eskisi gibi olmuyor esniyor diyende var, açıkçası hiç istemem öyle bişey, kesi yapılması daha iyi sanırım düzgün bi kesi yapılırsa düzgün bi dikişle eskisi gibi olur gibi geliyor.
ablam eskiden nasılsa aynı şekline döndü bir sıkıntı olmadı diyor.normal doğum yaparsak inşallah bizlerinde öyle olurBende zaten doğum yapılan bölgeyi merak ediyorum canım, eskisi gibi olmuyor esniyor diyende var, açıkçası hiç istemem öyle bişey, kesi yapılması daha iyi sanırım düzgün bi kesi yapılırsa düzgün bi dikişle eskisi gibi olur gibi geliyor.
Yok kiz eski haline donuyorsahsen benimki döndü. Herkesde gecerlimi bilmem.
Ama suda var tabi demeyi unutmusum. Benim kiz ufak dogdu. 2850 kilo. Buda etkilidir belki
Valla normal doğum istiyorum işin aslı. Sonuçta normal doğumun toparlanma hızı çok daha erken sezeryana göre.. Birde sezeryan korkutuyor beni..ablam eskiden nasılsa aynı şekline döndü bir sıkıntı olmadı diyor.normal doğum yaparsak inşallah bizlerinde öyle olur
beni ikiside korkutuyor.hiç korkacağımı düşünmezdim ama doğumdan korkuyorumValla normal doğum istiyorum işin aslı. Sonuçta normal doğumun toparlanma hızı çok daha erken sezeryana göre.. Birde sezeryan korkutuyor beni..
Igneyle cok kolay normal dogumbeni ikiside korkutuyor.hiç korkacağımı düşünmezdim ama doğumdan korkuyorum
Bence en sağlıklı olan normal doğum şansın varsa onu tercih et derim canım dikiş vs ile normale döner birşey olmaz sezeryann gerçekten zor benim şansım olmadığından mecburum ama sizler normal yapın derim ertrsiValla normal doğum istiyorum işin aslı. Sonuçta normal doğumun toparlanma hızı çok daha erken sezeryana göre.. Birde sezeryan korkutuyor beni..
Hareketlerinde sıkıntı yoksa bence korkma. çünkü ekstra erken doğum vs gibi bi risk yoksa tabi ki artık normal gebelik Biz pimpirikliyiz de ondan zor günler geçti çok şükür öyle düşünKizlar biz artik normal hamileyiz dimi yani diger gebelerden farkimiz yok. ?
Bu tup bebek diye hep korku var icimde.
Mesela bugun misafirim vardi hic oturmadm. Sabahtan aksama kadar ayaktaydim
Misafir gelecek diye bide hamur isiyle ugrastimm. suan cocugu hisetsemde korktum cok yoruldum diye. Sabahtam beri anca bu saat dinlenmeye cekilebildim
Dun gece korktum hissetim sukur. Sabahta bi dalgalanma oldu. Baska yokHareketlerinde sıkıntı yoksa bence korkma. çünkü ekstra erken doğum vs gibi bi risk yoksa tabi ki artık normal gebelik Biz pimpirikliyiz de ondan zor günler geçti çok şükür öyle düşün
Bende öyleyim işte aslında bebekler hareket ediyor ama az geliyo bana nedense çok etsinler istiyorum psikolojik bence korkma 32 den sonra 10 hareket saymak gerekirmiş Bu haftalarda uykuları çok oluyormus bi gün çok uyuyup diğer gün uyanık olabilirlermiş falanDun gece korktum hissetim sukur. Sabahta bi dalgalanma oldu. Baska yokbenim gibi korkaga dalgalanma yetmiyo iste
beni ikiside korkutuyor.hiç korkacağımı düşünmezdim ama doğumdan korkuyorum
Bence en sağlıklı olan normal doğum şansın varsa onu tercih et derim canım dikiş vs ile normale döner birşey olmaz sezeryann gerçekten zor benim şansım olmadığından mecburum ama sizler normal yapın derim ertrsi
Gün ayakta olursunuz ne ertesi
Günü doğurduktan bir saat sonramillet yürüyerek doğumhaneden çıkıyor hiç korkmayın sezaryen ne de olsa ameliyat canım
En güzeli canım ama sanırım bebek kilosu 3500 geçince normal Doğum yaptırmıyorlar artık anneye risk olacak diyeSezeryan bi ameliyat sonuçta, normal doğumda doğumla birlikte ağrı sızı çok aza iniyor, korkuyorum tabiki ama sezeryan kadar değil.
Evet canım eğer normal doğuma engel yoksa en iyisi normal doğum tabiki. Benim oğlan çok büyük olmazsa normal istiyorum bende. Çünkü bakacak kimsede yok çabuk toparlanmam lazım benim.
Benim elti 4 kilo 750 dogurdu normal dogumEn güzeli canım ama sanırım bebek kilosu 3500 geçince normal Doğum yaptırmıyorlar artık anneye risk olacak diye
Burda yaptırmıyorlar artık eskiden yaptırıyorlardı eşimin teyzesi de oğlunu 5000 kilo doğurmuşBenim elti 4 kilo 750 dogurdu normal dogum
En güzeli canım ama sanırım bebek kilosu 3500 geçince normal Doğum yaptırmıyorlar artık anneye risk olacak diye
Benim elti 4 kilo 750 dogurdu normal dogum
Bende şehir hastanesine gidiyorum, benim oğlanda geçecek bu gidişle bakalım..Burda yaptırmıyorlar artık eskiden yaptırıyorlardı eşimin teyzesi de oğlunu 5000 kilo doğurmuşüst kat komşum geçen hafta doğum yaptı şehir hastanesinde 3500 geçti diye normal doğum yaptırmıyoruz risk olur diye sezaryen demişler normal doğum yaptırmamışlar
Vallah sasirdim tr niye oyleki. Hic risk misk yok burda. Cok kolayda dogurduBende iri bebek olduğunda normal doğum yaptırılmıyor diye biliyorum. Ağustosun ilk haftası gidicem bakalım kontrole, biraz daha netleşir bişeyler.
Maşallah nasıl doğurmuş öyle..
5 kilo nedir yaa hay maşallahBurda yaptırmıyorlar artık eskiden yaptırıyorlardı eşimin teyzesi de oğlunu 5000 kilo doğurmuşüst kat komşum geçen hafta doğum yaptı şehir hastanesinde 3500 geçti diye normal doğum yaptırmıyoruz risk olur diye sezaryen demişler normal doğum yaptırmamışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?