- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.917
- 158
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #13.921
Ben domup duruom hic rahat edemiom. Donerkende cok zor domuyom heryerim agriyor. Az kaldi insaallahbenimde sonradan değişir mi bilmiyorum.karnımız büyüdükçe şikayetler farklılaşıyor.aynen yan yatmakta çok yoruyor. bide ben dönerken çok ağrım oluyor alt tarafımda kemiklerim yer değiştiriyor sanki.o yüzden çok dönemiyorum da uzun süre tek tarafımda yatıp kalıyorum
aynen canım.az kaldı.hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz yavrularımızıBen domup duruom hic rahat edemiom. Donerkende cok zor domuyom heryerim agriyor. Az kaldi insaallah
Amin insaallahaynen canım.az kaldı.hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz yavrularımızıbunlarda gelip geçici
Insallah ya öyle olacagını umut ediyorum bugunden beri kendimi baya kötü hissediyorum morel olarak baya taktim kafama doktorum da normal dedi sorun yok dedi ama gel de kafana takma istecanım sonradan haftasıyla uyumlu hale geliyor diye biliyorum ben.1 hafta önde yada,geride olabiliyormuş
Çok şükürBenim de sırt ağrım başladı iyice ağırlaşıyoruz sanırım.
Ben uyurken ne zaman sirt ustu yatsam heryerime agri giriyor. Sizdede oluyormu.?
canım doktorunda normal demiş bak hiç canını sıkıp kendinide bebeğinide üzme.bi sorun olsa doktorun emin ol derdi sana.ultrasondan ultrasona bile değişiyor ölçümler.herşey yolundaInsallah ya öyle olacagını umut ediyorum bugunden beri kendimi baya kötü hissediyorum morel olarak baya taktim kafama doktorum da normal dedi sorun yok dedi ama gel de kafana takma iste
İnşallah canım rabbim cümlemize sagliklı hayırlı evlatlar nasip etsincanım doktorunda normal demiş bak hiç canını sıkıp kendinide bebeğinide üzme.bi sorun olsa doktorun emin ol derdi sana.ultrasondan ultrasona bile değişiyor ölçümler.herşey yolunda
ya benimde baktığım bi çocuk odası vardı,bebek odasından vazgeçmiştim.özellikle%100 mdf olsun diye bakıp beğenmiştim ama hiç bir yerde yok. nereye girdiysem tükendi yazıyor.civil de satıyordu aynı takımı gidip bakıp alırız diyordum ordada yokKızlar internetten kim bebek odası siparişi vermişti? Bende bi bakayım..
kendime hastane terliği aldım.normalde hiç tarzım değil ama görünce hoşuma gitti al gitsin dedim
Eki Görüntüle 2666474
ya benimde baktığım bi çocuk odası vardı,bebek odasından vazgeçmiştim.özellikle%100 mdf olsun diye bakıp beğenmiştim ama hiç bir yerde yok. nereye girdiysem tükendi yazıyor.civil de satıyordu aynı takımı gidip bakıp alırız diyordum ordada yokinşallah tekrar stoklara girer.ne gezmek nede tekrar sil baştan bakmak istiyorum
dedim sanki her zaman mı giyeceğim amannnAhahaha iyi yapmışsın tarzım olmayan çok şey alacak gibi hissediyorum.... Mesela hastane pijamasi olarak gecelik vs ki asla gecelik giymem normalde ama lohusa gecelik bakıyorum.... Beğendiğiniz olursa atın buraya kızlar ben iki gecelik bir de pijama almak istiyorum takım olarak...
12 bin miUzulme gelir yine ya da başka yerde bulursun... Şimdi bayram indirimleri geliyor ki ben yararlanamam sanırım çünkü tatildeyiz.... tatil yerinde deli gibi bebek arabası olanları yoldan çevirip marka ve memnuniyet anketi yapıyorumyalnız sorduklarimin fiyatlarına bakınca dudağım ucukladi filan.... Ziga mi ne diye marka ve bebek arabası yani uçak değil 12bin TL diyordu yok artık daha neler....
benimde işte kardeşim sürekli kullanıyor onada doktor hep ufak bi ekmek parçasına damlat ye demiş.bende ondan öyle duyduğum için bugün öyle aldım.canım bebeğin gelişimi yerindeyse kiloyu dert etme.bende toplamda 6 kilo aldım henüz ama kilolu hamile kaldım.o yüzden az aldığıma seviniyorum.etrafımda duyanda çok iyi ya 6 kilo bişey değil diyorlar.bunu diyenler genelde 25-30 kiloyla hamileliği bitirdikleri içinKızlar bende coledan damla var. Tiroit hastası olduğum için hasimato yani veriyordu doktor bana.... Ve çok iyi bir doktora gidiyorum bunun için.... Bana haftada bir 40 damla vermişti ama şimdi vermedi gebelik için. Önümüz yaz değerin iyi dedi... Ben yine de tatile yanima getirdim. Suya damlatmak iyi fikir değil... Katı ya da yarı katı şeylere damlatmak gerek... Yoğurda olabilir.... Ben bir 40 damla yapacağım o da zaten 1 ay götürüyor. Haberiniz olsun... Siz zaten multivitamin kullanıyorsunuz. Bende o da yok. Baya zayıfım da hala ama geçen tartıldım 60kg olmuşum yani toplam 5kg almışım hamilelikte....
ya benimde baktığım bi çocuk odası vardı,bebek odasından vazgeçmiştim.özellikle%100 mdf olsun diye bakıp beğenmiştim ama hiç bir yerde yok. nereye girdiysem tükendi yazıyor.civil de satıyordu aynı takımı gidip bakıp alırız diyordum ordada yokinşallah tekrar stoklara girer.ne gezmek nede tekrar sil baştan bakmak istiyorum
Ben oyshodan almıştım iki gecelik iki sabahlık emzirme sütyeni falan baya memnun kaldım ama sanırım oyshoda sadece gecelik olarak var pijama göremedimAhahaha iyi yapmışsın tarzım olmayan çok şey alacak gibi hissediyorum.... Mesela hastane pijamasi olarak gecelik vs ki asla gecelik giymem normalde ama lohusa gecelik bakıyorum.... Beğendiğiniz olursa atın buraya kızlar ben iki gecelik bir de pijama almak istiyorum takım olarak...
Canım ben çilekten almıştım kızımınkini ilk başta bebek odası olarak kullanılıyo sonra beşik kısmı çıkıyo genç odasına dönüyo bildiğin 1.90 yatak oluyo onlara da bak derimBende direkt çocuk odası olarak alıcam bebek odası atılacak sonuçta doğru dürüst kullanılmayacak bile. Bakıyorum internetten, teslimat tarihleride 1 ay sonra hep. 2 3 gün içinde almam lazım.
Ben oyshodan almıştım iki gecelik iki sabahlık emzirme sütyeni falan baya memnun kaldım ama sanırım oyshoda sadece gecelik olarak var pijama göremedim
aynen benimde sonradan aklıma dank etti.zaten beşikte 1,5-2 yaşına kadar yanımda yatırırım ben.sonra odasına geçince o beşikte yatamaz ayaklanacak çünkü.en azından karyolasının yanına bi korkuluk takılır düşmez uyurken.hiç bakmadım teslimat tarihlerine ama zaten beşikte yatacak geç gelsede sorun değil benim için.Bende direkt çocuk odası olarak alıcam bebek odası atılacak sonuçta doğru dürüst kullanılmayacak bile. Bakıyorum internetten, teslimat tarihleride 1 ay sonra hep. 2 3 gün içinde almam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?