2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Artik korkmana gerek yoknen kotu ihtimal dogum olsa allahima sukur gene yaşar. Sen yeterki stres yapma. Ama ben inaniyorum daha duracak insaallah

Bence kullanır. Biz bir daha oda almamak için biraz büyük yaptırmayı düşünüyoruz ama en iyisi ölçüp almak

Artik korkmana gerek yoknen kotu ihtimal dogum olsa allahima sukur gene yaşar. Sen yeterki stres yapma. Ama ben inaniyorum daha duracak insaallah
Tabi ki yaşarlar doktorum da öyle dedi riskli haftayı geçtin 24 dü dedi çok şükür ama ne kadar az küvöz de kalırlar derdine düştük :) yok yapmıyorum artık bugün baya ağladım hastane de eve gelince falan ama toparlandım çok şükür zaten yerimden de kalkmıyorum annem bakıyor evime de geçtim çok şükür iyiyim şimdilik inşallah dursunlar başka ne isterim ki

Bence kullanır. Biz bir daha oda almamak için biraz büyük yaptırmayı düşünüyoruz ama en iyisi ölçüp almak
Aslında daha mantıklı o şekilde almak ama benim odamda o kadar büyük beşik koyacak yer yok. Minicikkende odasında tek başına yatıramayacağım için beşiği küçük aldım.

Kızlar bu akşam oğlan sanki tam rahimin başladığı yere vurdu.. Korktum biraz, ilk kez oldu.. Sizdede oluyor mu, kontrole 2 hafta var daha..
CAnım pozisyondan kaynaklı oluyor bazen benim oğlan bası aşağıda olmasına tam kasığımdayken bile çok olmuyor korkma eli kolu gelmiştir boyları uzadı annesi yetişiyorlar her yere

kızlar günaydın❤ D vitamini kullanıyormusunuz kızlar ? dün aile hekimliği rutin kontrol için çağırdı.gittim bana D vitamini verdi.normalde 27.-28. haftadan sonra başlatıyorlar bunu,kullanmaya başlayabilirsin dedi de.ben bugün başladım ama doktoruma sorsamıydım ki.zararı olan bişey olmadığı için başlayım dedim

Canım ben ilk 3 ay da kullanmıştım sonra 6. Aydan sonra tekrar başladım kullanıyorum damla olanından suya damlatıp içiyorum

Canım ben ilk 3 ay da kullanmıştım sonra 6. Aydan sonra tekrar başladım kullanıyorum damla olanından suya damlatıp içiyorum
aynen banada damla olanından verdi. günde 7-8 damla dedi.bende bi parça ekmeğin üstüne damlatıp yedim sabah.aslında tüp bebeğe başlarken d vitaminim düşüktü niye bana d vitamini vermediler diye kafama takılmıştı.benim ablamda kardeşimde de hep düşük.onlar sürekli kan verip kontrol ettirirler.ben hiç umursamıyordum

Kullan kullan canım ben de çay bardağına su koyuyorum 9 damla damlatıyorum her gün hatta daha dün sordu içiyorsun değil mi diye

CAnım pozisyondan kaynaklı oluyor bazen benim oğlan bası aşağıda olmasına tam kasığımdayken bile çok olmuyor korkma eli kolu gelmiştir boyları uzadı annesi yetişiyorlar her yere

Gece korktum ama geçti sonra, yukarıdan hissettim tekrar. Bel ağrım çoğaldı iyiden iyiye..

Ben uyurken ne zaman sirt ustu yatsam heryerime agri giriyor. Sizdede oluyormu.?
bende aksine biraz sırt üstü yatınca sırtım rahatlıyor.sol tarafıma yatıyorum ve uzun bir süre öyle kalıyorum.sağıma dönerken yada tuvalet için uyandığımda sol tarafım uyuşmuş oluyor çünkü.arada sırt üstü yatmak rahatlatıyor ama yatmıyorum.bi kaç dk sadece

Eskiden bende sen gibiydim. Simdi degisti.
Sag sola yatmaktam yanlarim agriyor. Az ssirt ustu durayim diyorum. Sirt ustume yatinca dahada rahatsiz oluyorumn

Eskiden bende sen gibiydim. Simdi degisti.
Sag sola yatmaktam yanlarim agriyor. Az ssirt ustu durayim diyorum. Sirt ustume yatinca dahada rahatsiz oluyorumn
benimde sonradan değişir mi bilmiyorum.karnımız büyüdükçe şikayetler farklılaşıyor.aynen yan yatmakta çok yoruyor. bide ben dönerken çok ağrım oluyor alt tarafımda kemiklerim yer değiştiriyor sanki.o yüzden çok dönemiyorum da uzun süre tek tarafımda yatıp kalıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…