- 9 Ağustos 2019
- 5.072
- 2.468
- 123
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #13.961
Canım ilk çıktığında antibiyotik fitil kullandım geçmedi ya enfeksiyon bölümüne git dedi arkadaşıymış doktor ona gittim ikinci kültürde çıktı bayadır var yani kullanabileceğin antibiyotikler dedi ama gene içim rahat etmiyor kullanmasam ilerliycek diye korkuyorum baya oldu çünkü biri vajina içinmiş biride normal antibiyotik hamilelikte kullanılanBenim de dün gene yeşile dönük akıntım vardı söyledim fitil verdi antibiyotik kullandırmıyor bi kere sormuştum 3. Aydan sonra antibiyotik veremem dedi ama iyice ilerlemişse kullanman lazım yoksa o da tehlikeli canım
Enfeksiyon tehlikeli canım kullanman lazım çok ilerlememiş olsa sadece fitil veriyorlar ama ilerleyince maalesef antibiyotik veriyorlarCanım ilk çıktığında antibiyotik fitil kullandım geçmedi ya enfeksiyon bölümüne git dedi arkadaşıymış doktor ona gittim ikinci kültürde çıktı bayadır var yani kullanabileceğin antibiyotikler dedi ama gene içim rahat etmiyor kullanmasam ilerliycek diye korkuyorum baya oldu çünkü biri vajina içinmiş biride normal antibiyotik hamilelikte kullanılan
Evet canım kullancam mecbur inşAllah bu sefer geçirirEnfeksiyon tehlikeli canım kullanman lazım çok ilerlememiş olsa sadece fitil veriyorlar ama ilerleyince maalesef antibiyotik veriyorlar
Evet canım bendim. Trendyol dan almıştım. Ama bi ay sürdü gelmesi . Çokta beğendim tavsiye ederimKız minnak olur zaten annesi.
Dolabı atan senmiydin canım? İnstagramdan almıştın sanki..
Ben şu takımı aldım canım sabahlığı saten içi sıfır kol fotoğraf çekiminde güzel olur diye düşündüm bi tane de uzun kollu bi takım aldımAhahaha iyi yapmışsın tarzım olmayan çok şey alacak gibi hissediyorum.... Mesela hastane pijamasi olarak gecelik vs ki asla gecelik giymem normalde ama lohusa gecelik bakıyorum.... Beğendiğiniz olursa atın buraya kızlar ben iki gecelik bir de pijama almak istiyorum takım olarak...
Ben şu takımı aldım canım sabahlığı saten içi sıfır kol fotoğraf çekiminde güzel olur diye düşündüm bi tane de uzun kollu bi takım aldımAhahaha iyi yapmışsın tarzım olmayan çok şey alacak gibi hissediyorum.... Mesela hastane pijamasi olarak gecelik vs ki asla gecelik giymem normalde ama lohusa gecelik bakıyorum.... Beğendiğiniz olursa atın buraya kızlar ben iki gecelik bir de pijama almak istiyorum takım olarak...
Cok guzelBen şu takımı aldım canım sabahlığı saten içi sıfır kol fotoğraf çekiminde güzel olur diye düşündüm bi tane de uzun kollu bi takım aldım
Ben şu takımı aldım canım sabahlığı saten içi sıfır kol fotoğraf çekiminde güzel olur diye düşündüm bi tane de uzun kollu bi takım aldım
Pembesi de var kız bebek bekleyenler için ben de bayılarak aldımCok guzel
Banada çokKızlar bu akşam oğlan sanki tam rahimin başladığı yere vurdu.. Korktum biraz, ilk kez oldu.. Sizdede oluyor mu, kontrole 2 hafta var daha..
Ben o şekilde aldım canım pijamasını uzun kollu aldımKızlar lohusa takımı kısa kol alıp sabahlıklı olanlardan almayı düşünüyorum üşütürmü ekimde
Bende mavili aldim hep erkek bebek oldugu icin.Pembesi de var kız bebek bekleyenler için ben de bayılarak aldım❤
Buda cok guzel ama usuyecek olursan bunlada üsursun benceBir de şu takımı aldım üşürsem diye bizim burda bi mağazaDa satıyorlar internet sitesi de varmış Bunun sabahlığı da var ince kadife olarak
Ben ebebekten aldım filesini üstü havlu gibi olanlardanA101’den bebek küveti alan anneler onların filesini hangisinden alıcam biliyormusunuz ? Hangisi uyar ?
Teşekkürler canımBuda cok guzel ama usuyecek olursan bunlada üsursun bence
Bende öyle yapcam canım rahat olurBanada çok
Ben o şekilde aldım canım pijamasını uzun kollu aldım
Hangi marka canım baktım birkaç çeşit vardı bilemedim olur mu diye denedinmi uydu muBen ebebekten aldım filesini üstü havlu gibi olanlardan
Evet canım bendim. Trendyol dan almıştım. Ama bi ay sürdü gelmesi . Çokta beğendim tavsiye ederim
Hangi marka canım baktım birkaç çeşit vardı bilemedim olur mu diye denedinmi uydu mu
Bence hepsi uyar gibi geliyor bana öyle değişkenlik gösterdiğini sanmam ben küveti e bebekten file yi civilden aldım denemek hiç aklıma gelmediHangi marka canım baktım birkaç çeşit vardı bilemedim olur mu diye denedinmi uydu mu
Bende canım ya baktım e bebekte çok çeşit vardı bide uyumlu olmuyormuş hepsi biri demişti burda ama onlara uyanı ölçüpte mi alcaz bilmem uyar mı hepsi acabaHangi mağaza, atarmısın banada bi bakayım. Vaktim az benim 1 ay bekleme süresi koyunca hemen seçmem almam lazım.
Canım bende daha file almadım bakıcam.
Bence hepsi uyar gibi geliyor bana öyle değişkenlik gösterdiğini sanmam ben küveti e bebekten file yi civilden aldım denemek hiç aklıma gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?