2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım ilk çıktığında antibiyotik fitil kullandım geçmedi ya enfeksiyon bölümüne git dedi arkadaşıymış doktor ona gittim ikinci kültürde çıktı bayadır var yani kullanabileceğin antibiyotikler dedi ama gene içim rahat etmiyor kullanmasam ilerliycek diye korkuyorum baya oldu çünkü biri vajina içinmiş biride normal antibiyotik hamilelikte kullanılan

Enfeksiyon tehlikeli canım kullanman lazım çok ilerlememiş olsa sadece fitil veriyorlar ama ilerleyince maalesef antibiyotik veriyorlar

A101’den bebek küveti alan anneler onların filesini hangisinden alıcam biliyormusunuz ? Hangisi uyar ?

Ben şu takımı aldım canım sabahlığı saten içi sıfır kol fotoğraf çekiminde güzel olur diye düşündüm bi tane de uzun kollu bi takım aldım
Ben şu takımı aldım canım sabahlığı saten içi sıfır kol fotoğraf çekiminde güzel olur diye düşündüm bi tane de uzun kollu bi takım aldım

Eklentiler

• 7F7DD158-6760-435B-943B-B75F07527E9D.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 36
  • C1A48A08-824B-4DB8-933E-E3E113F5B68A.webp
    43 KB · Görüntüleme: 44
Cok guzel

Evet canım bendim. Trendyol dan almıştım. Ama bi ay sürdü gelmesi . Çokta beğendim tavsiye ederim

Hangi mağaza, atarmısın banada bi bakayım. Vaktim az benim 1 ay bekleme süresi koyunca hemen seçmem almam lazım.

Hangi marka canım baktım birkaç çeşit vardı bilemedim olur mu diye denedinmi uydu mu

Canım bende daha file almadım bakıcam.

Hangi mağaza, atarmısın banada bi bakayım. Vaktim az benim 1 ay bekleme süresi koyunca hemen seçmem almam lazım.

Canım bende daha file almadım bakıcam.
Bende canım ya baktım e bebekte çok çeşit vardı bide uyumlu olmuyormuş hepsi biri demişti burda ama onlara uyanı ölçüpte mi alcaz bilmem uyar mı hepsi acaba

Bence hepsi uyar gibi geliyor bana öyle değişkenlik gösterdiğini sanmam ben küveti e bebekten file yi civilden aldım denemek hiç aklıma gelmedi
canım ya biri demişti burda sanki diye hatırlıyorum ama bilemedim ölçüsü mü var acaba yoksa hepsi uyar mı ki acemilik böyle birşey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…