2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım normal beşikse muhtemelen 9 aya kadar falan kullanabilirsin sonra ayağa kalkıp içinden çıkmaya çalışıyolar bi de boydan sığmaz o aylardan sonra iki yaşına kadar yanında yatırma derim ben hala kendi yatağımda uyutup sonra odasına koyuyorum çok fena alıştı

Canım ben çilekten almıştım kızımınkini ilk başta bebek odası olarak kullanılıyo sonra beşik kısmı çıkıyo genç odasına dönüyo bildiğin 1.90 yatak oluyo onlara da bak derim
Bakayım canım.

Benim aldığım beşikte en fazla 1 yaşına kadar yatar. Babası gibi uzun olursa o da zor hatta.

yok alacağım beşiğe gittim baktım derin bir beşik.iki kademeli önce yukarda yatırıp büyüyünce en alta alıyorsun oda baya derin ha çıksada bizim yatağımıza düşer çünkü arada boşluk kalmayacak

Son düzenleme:
bizimde uzunda olmaz ben minyon babada çok uzun değil oda minyon sayılır erkeğe göre.1.72 boyu var.baktım yatamıyor koyarım odasına napayım

Kız minnak olur zaten annesi.

Canım ben netten aldım. Ama beşiği farklı yerden dolanı farklı yerden aldım. İkisini de çok beğendim içime sindi yani

Dolabı atan senmiydin canım? İnstagramdan almıştın sanki..

Kızlar lohusa takımı kısa kol alıp sabahlıklı olanlardan almayı düşünüyorum üşütürmü ekimde
Ben normal pijama takım aldım Kısa kollu aldım. Tabi Eylül olacağını düşünürsek diye :) hastaneler sıcak oluyor bi de lohusa ateşi oluyor diyorlar bence kısa kollu ideal olabilir

Ben normal pijama takım aldım Kısa kollu aldım. Tabi Eylül olacağını düşünürsek diye :) hastaneler sıcak oluyor bi de lohusa ateşi oluyor diyorlar bence kısa kollu ideal olabilir
aynen hastaneler sıcak oluyor.ben transferden sonra bir gece hastanede yattım sıcaktan bunaldim.onun öncesi kasımda operasyon geçirdim 2 gün kaldım o zaman uzun kollu gecelik giymiştim yer içinde kalmıştım.o yüzden bende kısa kol aldım ikisinide

Aynen canım zaten klima oluyor kendin ayarlıyorsun hastane de soğuk olmaz bence bunalmamak için en mantıklısı :)

Bende öyle düşündüm canım üşürsem sabahlığı giyerim oda olmadı başka bişey daha giyerim belki uzun kol sıkar dedim sabahlıklı da olunca kısa alayım diye düşündüm bide dediğin gibi lohusa ateşimizolursa vay halimize

Yaa kızlar bide ben geçen hafta idrar ve vajinal kültür verdim üreme falan çıkmamıştı temizdi bu hafta gene verdim arada sızı ve akıntı oluyor diye doktor haftaya bida yapalım dedi bakteri çıkmış iki taraftada canım sıkıldı antibiyotik başlıycaz iki taraf içinde ayrı ayrı korktum bide zararı olur mu diye ee içmesem ilerleyecek Canım sıkıldı gene ya

Benim de dün gene yeşile dönük akıntım vardı söyledim fitil verdi antibiyotik kullandırmıyor bi kere sormuştum 3. Aydan sonra antibiyotik veremem dedi ama iyice ilerlemişse kullanman lazım yoksa o da tehlikeli canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…