- 22 Ocak 2020
- 411
- 390
- 23
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #13.941
Canım normal beşikse muhtemelen 9 aya kadar falan kullanabilirsin sonra ayağa kalkıp içinden çıkmaya çalışıyolaraynen benimde sonradan aklıma dank etti.zaten beşikte 1,5-2 yaşına kadar yanımda yatırırım ben.sonra odasına geçince o beşikte yatamaz ayaklanacak çünkü.en azından karyolasının yanına bi korkuluk takılır düşmez uyurken.hiç bakmadım teslimat tarihlerine ama zaten beşikte yatacak geç gelsede sorun değil benim için.
Bakayım canım.Canım ben çilekten almıştım kızımınkini ilk başta bebek odası olarak kullanılıyo sonra beşik kısmı çıkıyo genç odasına dönüyo bildiğin 1.90 yatak oluyo onlara da bak derim
aynen benimde sonradan aklıma dank etti.zaten beşikte 1,5-2 yaşına kadar yanımda yatırırım ben.sonra odasına geçince o beşikte yatamaz ayaklanacak çünkü.en azından karyolasının yanına bi korkuluk takılır düşmez uyurken.hiç bakmadım teslimat tarihlerine ama zaten beşikte yatacak geç gelsede sorun değil benim için.
yok alacağım beşiğe gittim baktımCanım normal beşikse muhtemelen 9 aya kadar falan kullanabilirsin sonra ayağa kalkıp içinden çıkmaya çalışıyolarbi de boydan sığmaz o aylardan sonra iki yaşına kadar yanında yatırma derim ben hala kendi yatağımda uyutup sonra odasına koyuyorum çok fena alıştı
bizimde uzunda olmaz ben minyon babada çok uzun değil oda minyon sayılır erkeğe göre.1.72 boyu var.baktım yatamıyor koyarım odasına napayımBakayım canım.
Benim aldığım beşikte en fazla 1 yaşına kadar yatar. Babası gibi uzun olursa o da zor hatta.
Canım ben netten aldım. Ama beşiği farklı yerden dolanı farklı yerden aldım. İkisini de çok beğendim içime sindi yaniBakayım canım.
Benim aldığım beşikte en fazla 1 yaşına kadar yatar. Babası gibi uzun olursa o da zor hatta.
bizimde uzunda olmaz ben minyon babada çok uzun değil oda minyon sayılır erkeğe göre.1.72 boyu var.baktım yatamıyor koyarım odasına napayım
Canım ben netten aldım. Ama beşiği farklı yerden dolanı farklı yerden aldım. İkisini de çok beğendim içime sindi yani
Ben uzun kol ince aldim. Kizimdada ekimde dogum yapmistim havalar sicak degildi.Kızlar lohusa takımı kısa kol alıp sabahlıklı olanlardan almayı düşünüyorum üşütürmü ekimde
Ben normal pijama takım aldım Kısa kollu aldım. Tabi Eylül olacağını düşünürsek diye :) hastaneler sıcak oluyor bi de lohusa ateşi oluyor diyorlar bence kısa kollu ideal olabilirKızlar lohusa takımı kısa kol alıp sabahlıklı olanlardan almayı düşünüyorum üşütürmü ekimde
aynen hastaneler sıcak oluyor.ben transferden sonra bir gece hastanede yattım sıcaktan bunaldim.onun öncesi kasımda operasyon geçirdim 2 gün kaldım o zaman uzun kollu gecelik giymiştim yer içinde kalmıştım.o yüzden bende kısa kol aldım ikisinideBen normal pijama takım aldım Kısa kollu aldım. Tabi Eylül olacağını düşünürsek diye :) hastaneler sıcak oluyor bi de lohusa ateşi oluyor diyorlar bence kısa kollu ideal olabilir
Aynen canım zaten klima oluyor kendin ayarlıyorsun hastane de soğuk olmaz bence bunalmamak için en mantıklısı :)aynen hastaneler sıcak oluyor.ben transferden sonra bir gece hastanede yattım sıcaktan bunaldim.onun öncesi kasımda operasyon geçirdim 2 gün kaldım o zaman uzun kollu gecelik giymiştim yer içinde kalmıştım.o yüzden bende kısa kol aldım ikisinide
Bende sabahlıklı alayım diyorum canım üşürsem onu giyerim diye odalar sıcak oluyormu acaba o zamandaBen uzun kol ince aldim. Kizimdada ekimde dogum yapmistim havalar sicak degildi.
Bende öyle düşündüm canım üşürsem sabahlığı giyerim oda olmadı başka bişey daha giyerim belki uzun kol sıkar dedim sabahlıklı da olunca kısa alayım diye düşündüm bide dediğin gibi lohusa ateşimizBen normal pijama takım aldım Kısa kollu aldım. Tabi Eylül olacağını düşünürsek diye :) hastaneler sıcak oluyor bi de lohusa ateşi oluyor diyorlar bence kısa kollu ideal olabilir
Avrupadaym cnm o yuzden buralar serin oluyor.Bende sabahlıklı alayım diyorum canım üşürsem onu giyerim diye odalar sıcak oluyormu acaba o zamanda
Aaa evet canım ondan da olur buralar çok sıcakAvrupadaym cnm o yuzden buralar serin oluyor.
Ben geceleri usuyordum. Anemiyim ondanda olabilir. Oda sicakligiyla oynayamiyorum.
En guzel icli dışlı ama bulamadim. Kaynaanamdan istedim bakalim o getrcek trdenAaa evet canım ondan da olur buralar çok sıcakondan kısa kol idare eder diye düşündüm ekim için.
Aynen canım iyi olur senin içinde çok zor seçmek ya insan karar veremiyorEn guzel icli dışlı ama bulamadim. Kaynaanamdan istedim bakalim o getrcek trden
Benim de dün gene yeşile dönük akıntım vardı söyledim fitil verdi antibiyotik kullandırmıyor bi kere sormuştum 3. Aydan sonra antibiyotik veremem dedi ama iyice ilerlemişse kullanman lazım yoksa o da tehlikeli canımYaa kızlar bide ben geçen hafta idrar ve vajinal kültür verdim üreme falan çıkmamıştı temizdi bu hafta gene verdim arada sızı ve akıntı oluyor diye doktor haftaya bida yapalım dedi bakteri çıkmış iki taraftada canım sıkıldı antibiyotik başlıycaz iki taraf içinde ayrı ayrı korktum bide zararı olur mu diye ee içmesem ilerleyecekCanım sıkıldı gene ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?