- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.917
- 158
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #13.981
Canım allah korusun enfeksiyon erken doğumu tetikliyor bana bir kutu antibiyotik bitirtti doktorum çok şükür iyiyiz çöl zorda kalınmadıkça vermiolar ama napalım mecburCanım ilk çıktığında antibiyotik fitil kullandım geçmedi ya enfeksiyon bölümüne git dedi arkadaşıymış doktor ona gittim ikinci kültürde çıktı bayadır var yani kullanabileceğin antibiyotikler dedi ama gene içim rahat etmiyor kullanmasam ilerliycek diye korkuyorum baya oldu çünkü biri vajina içinmiş biride normal antibiyotik hamilelikte kullanılan
Bilmiyorum ki benim de hiç anladığım birşey değilcanım ya biri demişti burda sanki diye hatırlıyorum ama bilemedim ölçüsü mü var acaba yoksa hepsi uyar mı ki acemilik böyle birşey
Evet sabah karşı olmuş üstelik o saatlerde uyanıktım ben mide yanmasından uyanmıştım ama hiç duymadım biz odunpazarındayız bir de evimiz 2. Katta ya ondan duymadık galiba Ama Tepebaşı olanlar gerçekten çok hissetmiş söylediklerine göre baya uğultulu falan olmuş sesli olmuş Allah korusunkelebekmkelebek eskisehirde tepebasnda deprem olmus sende hissetinmi
4.1 baya hissetirir zaten. Allahim korusunBilmiyorum ki benim de hiç anladığım birşey değilevdekini anneme denettireceğim birazdan merak ettim
Evet sabah karşı olmuş üstelik o saatlerde uyanıktım ben mide yanmasından uyanmıştım ama hiç duymadım biz odunpazarındayız bir de evimiz 2. Katta ya ondan duymadık galiba Ama Tepebaşı olanlar gerçekten çok hissetmiş söylediklerine göre baya uğultulu falan olmuş sesli olmuş Allah korusun
Ben ölçüp alıcam canım.Bende canım ya baktım e bebekte çok çeşit vardı bide uyumlu olmuyormuş hepsi biri demişti burda ama onlara uyanı ölçüpte mi alcaz bilmem uyar mı hepsi acaba
Evet canım o yüzden içiyorum mecbur bi kere daha kullandım bi hafta geçmedi bu sefer on günlük iki tane kullancam bakalım inş. Bu sefer geçerCanım allah korusun enfeksiyon erken doğumu tetikliyor bana bir kutu antibiyotik bitirtti doktorum çok şükür iyiyiz çöl zorda kalınmadıkça vermiolar ama napalım mecbur
Bende öyle yapıcam canım en iyisiBen ölçüp alıcam canım.
Denettir canım bi olmazsa değiştirirsin.Bilmiyorum ki benim de hiç anladığım birşey değilevdekini anneme denettireceğim birazdan merak ettim
Evet sabah karşı olmuş üstelik o saatlerde uyanıktım ben mide yanmasından uyanmıştım ama hiç duymadım biz odunpazarındayız bir de evimiz 2. Katta ya ondan duymadık galiba Ama Tepebaşı olanlar gerçekten çok hissetmiş söylediklerine göre baya uğultulu falan olmuş sesli olmuş Allah korusun
Sağolasın canımDenettir canım bi olmazsa değiştirirsin.
Geçmiş olsun bu arada deprem korkutucu Allah korusun..
Evet hissedilir tabi merkez üssü burası olunca bir dahası yaşanmaz inşallah4.1 baya hissetirir zaten. Allahim korusun
Amin canım çok sağolkelebekmkelebek geçmiş olsun canım. Rabbim tekrar yaşatmasın.
Harika olmuşTakı yastığı anne kız tacı yaptık biz de arkadaşımla hazırla çok pahalı olunca iş başa düştü
BayıldımmmmmTakı yastığı anne kız tacı yaptık biz de arkadaşımla hazırla çok pahalı olunca iş başa düştü
Senin en mantıklısı kırmızı kurdeleBayıldımmmmm ❤ Güle güle güzel sağlıklı günlerde kullanın inşallah canım
bende lohusa taçı aldı kırmızı kurdele istiyordum ben Zaten daha gelmedi bakalımm Kargo da bekliyorum
TeşekkürlerHarika olmuş
Ay evet renk seçemedimSenin en mantıklısı kırmızı kurdelebiz kız bi oğlan olunca zor
Kıza bence yine böyle küçük çiçekli bişi takablirsin nolcak kiAy evet renk seçemedimkızla takım yaptırsam oğlum boynu büyük gibi dedim ki sadece ben takayım siz durun
Almadım ne bileyim sanki çocuklarımı ayıracakmış gibi hissettim kendimi değişik duygulardayım saçma biliyorum amaKıza bence yine böyle küçük çiçekli bişi takablirsin nolcak ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?