2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım allah korusun enfeksiyon erken doğumu tetikliyor bana bir kutu antibiyotik bitirtti doktorum çok şükür iyiyiz çöl zorda kalınmadıkça vermiolar ama napalım mecbur

canım ya biri demişti burda sanki diye hatırlıyorum ama bilemedim ölçüsü mü var acaba yoksa hepsi uyar mı ki acemilik böyle birşey
Bilmiyorum ki benim de hiç anladığım birşey değil evdekini anneme denettireceğim birazdan merak ettim
kelebekmkelebek eskisehirde tepebasnda deprem olmus sende hissetinmi
Evet sabah karşı olmuş üstelik o saatlerde uyanıktım ben mide yanmasından uyanmıştım ama hiç duymadım biz odunpazarındayız bir de evimiz 2. Katta ya ondan duymadık galiba Ama Tepebaşı olanlar gerçekten çok hissetmiş söylediklerine göre baya uğultulu falan olmuş sesli olmuş Allah korusun

4.1 baya hissetirir zaten. Allahim korusun

Canım allah korusun enfeksiyon erken doğumu tetikliyor bana bir kutu antibiyotik bitirtti doktorum çok şükür iyiyiz çöl zorda kalınmadıkça vermiolar ama napalım mecbur
Evet canım o yüzden içiyorum mecbur bi kere daha kullandım bi hafta geçmedi bu sefer on günlük iki tane kullancam bakalım inş. Bu sefer geçer

Denettir canım bi olmazsa değiştirirsin.
Geçmiş olsun bu arada deprem korkutucu Allah korusun..

Takı yastığı anne kız tacı yaptık biz de arkadaşımla hazırla çok pahalı olunca iş başa düştü
Bayıldımmmmm Güle güle güzel sağlıklı günlerde kullanın inşallah canım
bende lohusa taçı aldı kırmızı kurdele istiyordum ben Zaten daha gelmedi bakalımm Kargo da bekliyorum

Bayıldımmmmm ❤ Güle güle güzel sağlıklı günlerde kullanın inşallah canım
bende lohusa taçı aldı kırmızı kurdele istiyordum ben Zaten daha gelmedi bakalımm Kargo da bekliyorum
Senin en mantıklısı kırmızı kurdele biz kız bi oğlan olunca zor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…