- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 63
- 34
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #14.021
Benim doktorum normal doğumdan yana ama senin ne istediğin daha önemli dedi bende normal istiyorum dedim bi aksilik olmazsa inşallah normal görünüyor zaten herşey bakalımKızlar bir şey sormak istiyorum size. Bu gün Doğum yapmak istediğim hastane de muayene başladım. Bulunduğum yerden bi saat uzaklıkta. Ama tüp bebek olduğu için bizim önceliğimiz sezeryan dediler. Bulunduğum ilde de iki doktor aynısını dedi. Ama ben normal Doğum istiyorum . Size böyle diyen oldu mu. Sizin doktorlarınız ne düşünüyor ?
Benim ilki sezeryandı ama aradan 12 yıl geçti doktorum uzun zaman geçmiş olabilir normal dedi ama riske atamayız dedi bende zaten sezeryan istiyorumKızlar bir şey sormak istiyorum size. Bu gün Doğum yapmak istediğim hastane de muayene başladım. Bulunduğum yerden bi saat uzaklıkta. Ama tüp bebek olduğu için bizim önceliğimiz sezeryan dediler. Bulunduğum ilde de iki doktor aynısını dedi. Ama ben normal Doğum istiyorum . Size böyle diyen oldu mu. Sizin doktorlarınız ne düşünüyor ?
Ben olsam dondururdum cnm bir yıl dahaKizlar ya size bir sey danisacagim su an ikizlere hamileyim ve hastanede 3 tane daha embriyomuz var dondurulmuş hastane bizi aradi bir yil daha dondurup dondurmayacagimizi soruyor.cok kararsiz kaldim henuz bebisleri kucagima almadim imha edilsin diyemiyorum ama bir daha bebek düşünmüyorum...siz olsaniz ne yapardiniz?
Canim ben de oyle düşündüm ama esim bana deli misin der gibi bakiyor ama gerçekten elim varmiyor imha edin demeye.Allah korusun bir sey olursa tup bebek surecini bastan yaşamak cok zor.Ben olsam dondururdum cnm bir yıl daha
bende olsam 1 yıl daha bekletirdim canım.Allahım gerek duydurmasın,yavrularını sağlıkla kucağına al inşallahCanim ben de oyle düşündüm ama esim bana deli misin der gibi bakiyor ama gerçekten elim varmiyor imha edin demeye.Allah korusun bir sey olursa tup bebek surecini bastan yaşamak cok zor.
Valla canım benim de var 1 tane embriyom rabbim nasip ederse 4 yıl sonra yaptıracağım onu da dediğin gibi imha ettiremem o da benim çocuğumKizlar ya size bir sey danisacagim su an ikizlere hamileyim ve hastanede 3 tane daha embriyomuz var dondurulmuş hastane bizi aradi bir yil daha dondurup dondurmayacagimizi soruyor.cok kararsiz kaldim henuz bebisleri kucagima almadim imha edilsin diyemiyorum ama bir daha bebek düşünmüyorum...siz olsaniz ne yapardiniz?
Canim ben de oyle düşündüm ama esim bana deli misin der gibi bakiyor ama gerçekten elim varmiyor imha edin demeye.Allah korusun bir sey olursa tup bebek surecini bastan yaşamak cok zor.
Kızlar bir şey sormak istiyorum size. Bu gün Doğum yapmak istediğim hastane de muayene başladım. Bulunduğum yerden bi saat uzaklıkta. Ama tüp bebek olduğu için bizim önceliğimiz sezeryan dediler. Bulunduğum ilde de iki doktor aynısını dedi. Ama ben normal Doğum istiyorum . Size böyle diyen oldu mu. Sizin doktorlarınız ne düşünüyor ?
Kizlar ya size bir sey danisacagim su an ikizlere hamileyim ve hastanede 3 tane daha embriyomuz var dondurulmuş hastane bizi aradi bir yil daha dondurup dondurmayacagimizi soruyor.cok kararsiz kaldim henuz bebisleri kucagima almadim imha edilsin diyemiyorum ama bir daha bebek düşünmüyorum...siz olsaniz ne yapardiniz?
Nasıl aldın canım resim var mıGenç Odası takımı aldım çok uyguna. Vivenseden aldım, ilk kez alışveriş yapıyorum inşallah güzel bi takımdır.. Zaten ileride baza alınacak, dolap iş görsün yeter bana şimdilik.
hayırlı olsun canım.güle güle sağlıkla kullanın inşallahGenç Odası takımı aldım çok uyguna. Vivenseden aldım, ilk kez alışveriş yapıyorum inşallah güzel bi takımdır.. Zaten ileride baza alınacak, dolap iş görsün yeter bana şimdilik.
Nasıl aldın canım resim var mı
hayırlı olsun canım.güle güle sağlıkla kullanın inşallah
Nasıl aldın canım resim var mı
Bence çok güzel
Teşekkür ederim canım inşallah. Eşim beğendi benden önce. Herşeyi ben seçince bu olsun beğendiysen dedim bende. Ama zaten bende sadelik seviyorum.Bence çok güzelgüle güle sağlıklı günlerde kullanılsın canım
Bence çok güzel gayet kullanışlı bende çok severim sade olan herşeyi. Tertemiz duruyor mis gibiTeşekkür ederim canım inşallah. Eşim beğendi benden önce. Herşeyi ben seçince bu olsun beğendiysen dedim bende. Ama zaten bende sadelik seviyorum.
Canım öncelikle bebeklerine sağlıklı bir şekilde kavuşursun inşallah ama bencede dondur hayat bu bana 12 yıl önce oğluma hamileyken ilerde ikinci çocuğun için tüp bebek yaptırıcaksın deseler İnanmazdım ama hayatta herşey oluyormuş benimde 4 tane var dondurulmuş 3 çocuğu düşünmüyorum ama yinede uzun bir süre imha ettirmeyi düşünmüyoruzKizlar ya size bir sey danisacagim su an ikizlere hamileyim ve hastanede 3 tane daha embriyomuz var dondurulmuş hastane bizi aradi bir yil daha dondurup dondurmayacagimizi soruyor.cok kararsiz kaldim henuz bebisleri kucagima almadim imha edilsin diyemiyorum ama bir daha bebek düşünmüyorum...siz olsaniz ne yapardiniz?
Bugüne kadar hiç söylemedi aslında söylemesini beklerdim ben dikkat et diye ama ben kendi araştırdıklarımla yemedim içmedim. Bence bir doktor bununla ilgili uyarı yapmalıKizlar sizin doktorunuzda listeria virusunden bahsediyormu hic. Cig et ve cig sutten bulaşan bakteri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?