2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim doktorum normal doğumdan yana ama senin ne istediğin daha önemli dedi bende normal istiyorum dedim bi aksilik olmazsa inşallah normal görünüyor zaten herşey bakalım

Benim ilki sezeryandı ama aradan 12 yıl geçti doktorum uzun zaman geçmiş olabilir normal dedi ama riske atamayız dedi bende zaten sezeryan istiyorum

Kizlar ya size bir sey danisacagim su an ikizlere hamileyim ve hastanede 3 tane daha embriyomuz var dondurulmuş hastane bizi aradi bir yil daha dondurup dondurmayacagimizi soruyor.cok kararsiz kaldim henuz bebisleri kucagima almadim imha edilsin diyemiyorum ama bir daha bebek düşünmüyorum...siz olsaniz ne yapardiniz?

Ben olsam dondururdum cnm bir yıl daha

Canim ben de oyle düşündüm ama esim bana deli misin der gibi bakiyor ama gerçekten elim varmiyor imha edin demeye.Allah korusun bir sey olursa tup bebek surecini bastan yaşamak cok zor.
bende olsam 1 yıl daha bekletirdim canım.Allahım gerek duydurmasın,yavrularını sağlıkla kucağına al inşallah ama Allah korusun her ihtimale karşı dursunlar 1 yıl bencede.

Valla canım benim de var 1 tane embriyom rabbim nasip ederse 4 yıl sonra yaptıracağım onu da dediğin gibi imha ettiremem o da benim çocuğum

Canim ben de oyle düşündüm ama esim bana deli misin der gibi bakiyor ama gerçekten elim varmiyor imha edin demeye.Allah korusun bir sey olursa tup bebek surecini bastan yaşamak cok zor.

Her şeyi sil baştan yaşamaksa maddi manevi dondurmak daha mantıklı . Çünkü yarın bir gün fikriniz değişebilir belki 3. Çocuğu düşünebilirsin belli mi olur . O yüzden ben olsam dondururdum.

Benim tüp bebek yaptırdığım hastanede doktor sezeryan yaparız demişti, hastanemi değiştirdim pandemiden dolayı, öncelik normal doğum dediler ki bende öyle istiyorum.. Çok şükür bi sorun yaşamadık hiç hamilelik boyunca, herşey böyle giderse normal doğum yapıp kısa sürede toparlanmak içimden geçen.

Canım 1 yıl daha beklerdim ben olsam. Sağ salim kavuş miniklere sonra imha ettirirsin. Benim ilk transfer tutsa geride 3 embriyom kalıyordu, onları kardeş için denemek istiyordum, İlki tutmadı kalan üçü çözdürüldü oğlum öyle tuttu.

Genç Odası takımı aldım çok uyguna. Vivenseden aldım, ilk kez alışveriş yapıyorum inşallah güzel bi takımdır.. Zaten ileride baza alınacak, dolap iş görsün yeter bana şimdilik.

Canım öncelikle bebeklerine sağlıklı bir şekilde kavuşursun inşallah ama bencede dondur hayat bu bana 12 yıl önce oğluma hamileyken ilerde ikinci çocuğun için tüp bebek yaptırıcaksın deseler İnanmazdım ama hayatta herşey oluyormuş benimde 4 tane var dondurulmuş 3 çocuğu düşünmüyorum ama yinede uzun bir süre imha ettirmeyi düşünmüyoruz

Kizlar sizin doktorunuzda listeria virusunden bahsediyormu hic. Cig et ve cig sutten bulaşan bakteri.
Bugüne kadar hiç söylemedi aslında söylemesini beklerdim ben dikkat et diye ama ben kendi araştırdıklarımla yemedim içmedim. Bence bir doktor bununla ilgili uyarı yapmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…