2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugüne kadar hiç söylemedi aslında söylemesini beklerdim ben dikkat et diye ama ben kendi araştırdıklarımla yemedim içmedim. Bence bir doktor bununla ilgili uyarı yapmalı
Vallah benide uyarmadilar. Ben kendi kendime korkuyorum. Gecenlerde bisey yedim. Yedikten sonra acaba iyi pismismiydi die dusunmeye basladm

Bugüne kadar hiç söylemedi aslında söylemesini beklerdim ben dikkat et diye ama ben kendi araştırdıklarımla yemedim içmedim. Bence bir doktor bununla ilgili uyarı yapmalı
Vallah benide uyarmadilar. Ben kendi kendime korkuyorum. Gecenlerde bisey yedim. Yedikten sonra acaba iyi pismismiydi die dusunmeye basladm
valla şimdiye kadar banada kimse bişey demedi.transferim olduktan sonra ben kendim okuduklarımdan yola çıkarak dikkat ettim çiğ ve pişmemiş yememeye.

Kizlar sizin doktorunuzda listeria virusunden bahsediyormu hic. Cig et ve cig sutten bulaşan bakteri.

Hiç öyle bişey diyen olmadı. Ben kendim dikkat ediyorum. Az pişmiş bişey yemiyorum. Dışarı çıkmaya başladık yavaş yavaş eşim özellikle tembih ediyor bişey yiyeceksek iyi pişsin diye.

Yumurta mı vardı içinde korkma bin de bir ihtimal kötü tutma kalbini bence . Ben de dışar da yememeye çalışıyorum ama olur da yersem elli kere söyleyip bakıyorum işte zor oluyo ya
Benim kendi oda takımımda beyaz ferah gösteriyor içeriyi.. İlk kez internetten mobilya aldım güzel gelir inşallah.
Evet ferah olur canım güle güle kullan inşallah.

valla şimdiye kadar banada kimse bişey demedi.transferim olduktan sonra ben kendim okuduklarımdan yola çıkarak dikkat ettim çiğ ve pişmemiş yememeye.
Hiç öyle bişey diyen olmadı. Ben kendim dikkat ediyorum. Az pişmiş bişey yemiyorum. Dışarı çıkmaya başladık yavaş yavaş eşim özellikle tembih ediyor bişey yiyeceksek iyi pişsin diye.
Toksoplazma bagisikligim var . Ben listeria dan korkuyorum.
Ne yedigimi demeyim gene ban yerim ama yumurta degil . Sole soleyim kiyma buharla pişti. Ve yeterince pismismidir korkuorum

Her istedigimi korkmadan yemeyi ozledim.

Listeria virusu kavunun dışindada olurmus ben hic dışını yikamiodum.

Öyle birşeyler bende yedim geçen hafta kıymanın buhar da piştiği korkma pişmiştir illa kavrulmasınA gerek yok bence Hem de bu virüs binde bir olan birşey ben baya araştırmıştım tabi bilerek yememek lazım ama buharla pişince de iyice pişmiş oluyor bende yedim :)

Anam beni biliyon az cok. Cok korktm. Öldum öldum dirildim kac gundur. Sol kalçam agriyo onu bile listeriadan bildim

Anam beni biliyon az cok. Cok korktm. Öldum öldum dirildim kac gundur. Sol kalçam agriyo onu bile listeriadan bildim
Yok artık daha neler valla ben o yiyeceği 2 gün üst üste yedim :) bişey olacağını sanmıyorum gönlünü ferah tut bence olmaz o öyle her yiyene denk gelecek diye birşey yok hayvanda olacak ki ordan sana denk gelmiş olacak sonra geçecek bu ihtimal de düşük bir ihtimal tabi olabilir ama olasılığı düşük yani

Ay Allah razi olsun cnm. Icimi rahatlattin. Korkudan öluyodum kac gundur. Hastanye dedim. Atesin yoksa korkma dedi. Internete baktim ateste olmayabilir yaziyordu. Bende ztn kolay kolay ateslenmedigime korktum. Cok sagol cnm

Ay Allah razi olsun cnm. Icimi rahatlattin. Korkudan öluyodum kac gundur. Hastanye dedim. Atesin yoksa korkma dedi. Internete baktim ateste olmayabilir yaziyordu. Bende ztn kolay kolay ateslenmedigime korktum. Cok sagol cnm
Yok yok boşuna korkma bence yeterince dikkat ediyoruz hiç pişmemiş olsa haklısın buharda pişirme de bir yöntem sonuçta çiğ değil ki onu nerden çıkardın :) ben 2 gün üst üste yedim inan geçtiğimiz hafta kalbini serin tut unut gitsin sende sağol canım

Market sutuyse sorun dgl canim. Ama pastorize olmayan sut icme sakin. Koy peyniri falan yeme. Market peyniri olacak. Yani hersey pastorize olacak
Market sütü canım dolaptan çıkarıp içiyordum hep peynirlerde marketten sütten bişey olmaz dimi dolaptan içiyordum

Market sütü canım dolaptan çıkarıp içiyordum hep peynirlerde marketten sütten bişey olmaz dimi dolaptan içiyordum
Allah emi olmaz kız pastörize olan hiç birşeyden olmaz ama köyden süt geliyorsa mesela direk inekten sağılıp Onu içme onunla yoğurt yapıp yeme ne bileyim köyden gene peynir gelir mesela birisi kendisi yapıyordur onu yeme

Ahhh kuzum sorma ya bi an şoka girdim dolaptan alıp lıkır lıkır içip duruyordum aklım çıktı herşey marketten yiyom

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…