2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ku Canim benim de bir oglum var kendiliğinden olan aradan 11 yil gecti ikincisi olmadi uc kez tup bebek yaptık zor tuttu bunlar. simdi de kucagima almadan embriyolar imha olmasin diyorum.dedigin gibi hayatta her sey oluyor.ben de korkuyorum.esim de simdi sen bilirsin diyor topu bana atiyor.

Genç Odası takımı aldım çok uyguna. Vivenseden aldım, ilk kez alışveriş yapıyorum inşallah güzel bi takımdır.. Zaten ileride baza alınacak, dolap iş görsün yeter bana şimdilik.
Kız kardeşim de koltuk takımı yatak odası takımı aldı vivenseden cnm çok güzel çıktı onunkiler de kaliteli

Aynı şeyleri yaşamışız bizde aynı şekilde ilk normal şimdi üçüncüde tuttu kısmet inşallah hayırlısınla alalım kucağımıza

Ben vivenseden sandalye almistim internetten guzel cikti.hic sorun yasamadik.
Kız kardeşim de koltuk takımı yatak odası takımı aldı vivenseden cnm çok güzel çıktı onunkiler de kaliteli

Teşekkür ederim kızlar, içim rahatladı. Ağustos sonuna doğru gelecek muhtemelen, inşallah bizim takımda güzel çıkar.

Kizlar benim karnimda az yirtik oldu.
Ama bel yanlarimda ve popo ustumde yirtiklar coook.
Niye yanlardan ve popo ustunde yirtilio anlam veremedm.
Bide 4 gundur sol kalcam agriyor ustunde yirtiikta var.
Acili aradim agri kesici al dedi . Gelmene gerek yok bsy yapamayiz dedi. Yuruken yatarken cok agriyor

canım aynı tarz bir ağrımı bilmiyorum ama iki gün önce benimde kalçama bi ağrı saplandı.sofrayı topluyordum,ani bir hareket falanda yapmadım bi anda olduğum yerde kaldım yürüyemedim.eşimin yardımıyla koltuğa oturdum ama nasıl bir ağrı oturamadım bile.o gün akşam iki kere oldu sonra bir daha olmadı

Bendede baslarda olup olup gecti usuttum sandim. Simdi 4 5 gundur gecmiyor.
Dun evin icinde yururken birden bacaklarm kitlendi. Kalcama agri girdi adim atamadm

Bendede baslarda olup olup gecti usuttum sandim. Simdi 4 5 gundur gecmiyor.
Dun evin icinde yururken birden bacaklarm kitlendi. Kalcama agri girdi adim atamadm
benimkide benzer canım.aynen kitliyor insanı.normal demekki bebekler ağırlaştıkca şikayetler değişiyor

Kızlar yürürken falan çok çok dikkat edin ayaklarımız şiş çok şişti vücüt denge ağırlığımız falan çok değişti. Ben bugün kayınvalideme giderken merdivenlerden yuvarlandım bir kaç ufak sıyrıkla atlattım ama rabbim beterinden korusun. Ayaklar şiş olduğu için nereye nasıl bastığımı algılayamıyorum resmen

Cok gecmis olsun. Hastaneye gittinmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…