- 9 Ağustos 2019
- 5.072
- 2.468
- 123
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #14.061
Ahhh inşAllah sağ salim bi atlatalım Allah’ın izniyleBende oyleyim inan. Az kaldi insaallah.
Canim benim de bir oglum var kendiliğinden olan aradan 11 yil gecti ikincisi olmadi uc kez tup bebek yaptık zor tuttu bunlar. simdi de kucagima almadan embriyolar imha olmasin diyorum.dedigin gibi hayatta her sey oluyor.ben de korkuyorum.esim de simdi sen bilirsin diyor topu bana atiyor.Canım öncelikle bebeklerine sağlıklı bir şekilde kavuşursun inşallah ama bencede dondur hayat bu bana 12 yıl önce oğluma hamileyken ilerde ikinci çocuğun için tüp bebek yaptırıcaksın deseler İnanmazdım ama hayatta herşey oluyormuş benimde 4 tane var dondurulmuş 3 çocuğu düşünmüyorum ama yinede uzun bir süre imha ettirmeyi düşünmüyoruz
Ben vivenseden sandalye almistim internetten guzel cikti.hic sorun yasamadik.Benim kendi oda takımımda beyaz ferah gösteriyor içeriyi.. İlk kez internetten mobilya aldım güzel gelir inşallah.
Bende içiyorum canım korkma peyniri dolaptan yicez tabi nerden yicezAhhh kuzum sorma ya bi an şoka girdimdolaptan alıp lıkır lıkır içip duruyordum aklım çıktı herşey marketten yiyom
Yok kuzum sütü ısıtmadan içiyordum peynir market peyniri sıcak yesek zaten nolur bilmiomBende içiyorum canım korkma peyniri dolaptan yicez tabi nerden yicezkokar ayol sıcakta
Kız kardeşim de koltuk takımı yatak odası takımı aldı vivenseden cnm çok güzel çıktı onunkiler de kaliteliGenç Odası takımı aldım çok uyguna. Vivenseden aldım, ilk kez alışveriş yapıyorum inşallah güzel bi takımdır.. Zaten ileride baza alınacak, dolap iş görsün yeter bana şimdilik.
Isıtmadan tabi ki içersin arkadaşımızın demek istediği pastörize olsun soğuk sıcak farketmez canımYok kuzum sütü ısıtmadan içiyordum peynir market peyniri sıcak yesek zaten nolur bilmiom
Evet canım anladımIsıtmadan tabi ki içersin arkadaşımızın demek istediği pastörize olsun soğuk sıcak farketmez canım
Aynı şeyleri yaşamışız bizde aynı şekilde ilk normal şimdi üçüncüde tuttu kısmet inşallah hayırlısınla alalım kucağımızaKu
Canim benim de bir oglum var kendiliğinden olan aradan 11 yil gecti ikincisi olmadi uc kez tup bebek yaptık zor tuttu bunlar. simdi de kucagima almadan embriyolar imha olmasin diyorum.dedigin gibi hayatta her sey oluyor.ben de korkuyorum.esim de simdi sen bilirsin diyor topu bana atiyor.
Oluyor canımKızlar kasıklarda batma gibi şeyler oluyor mu sizde arada alt kısımlarda oluyor
Ben vivenseden sandalye almistim internetten guzel cikti.hic sorun yasamadik.
Kız kardeşim de koltuk takımı yatak odası takımı aldı vivenseden cnm çok güzel çıktı onunkiler de kaliteli
canım aynı tarz bir ağrımı bilmiyorum ama iki gün önce benimde kalçama bi ağrı saplandı.sofrayı topluyordum,ani bir hareket falanda yapmadım bi anda olduğum yerde kaldım yürüyemedim.eşimin yardımıyla koltuğa oturdum ama nasıl bir ağrı oturamadım bile.o gün akşam iki kere oldu sonra bir daha olmadıKizlar benim karnimda az yirtik oldu.
Ama bel yanlarimda ve popo ustumde yirtiklar coook.
Niye yanlardan ve popo ustunde yirtilio anlam veremedm.
Bide 4 gundur sol kalcam agriyor ustunde yirtiikta var.
Acili aradim agri kesici al dedi . Gelmene gerek yok bsy yapamayiz dedi. Yuruken yatarken cok agriyor
Bendede baslarda olup olup gecti usuttum sandim. Simdi 4 5 gundur gecmiyor.canı aynı tarz bir ağrımı bilmiyorum ama iki gün önce benimde kalçama bi ağrı saplandı.sofrayı topluyordum,ani bir hareket falanda yapmadım bi anda olduğum yerde kaldım yürüyemedim.eşimin yardımıyla koltuğa oturdum ama nasıl bir ağrı oturamadım bile.o gün akşam iki kere oldu sonra bir daha olmadı
benimkide benzer canım.aynen kitliyor insanı.normal demekki bebekler ağırlaştıkca şikayetler değişiyorBendede baslarda olup olup gecti usuttum sandim. Simdi 4 5 gundur gecmiyor.
Dun evin icinde yururken birden bacaklarm kitlendi. Kalcama agri girdi adim atamadm
Dogru rabbm yardimcimiz olsunbenimkide benzer canım.aynen kitliyor insanı.normal demekki bebekler ağırlaştıkca şikayetler değişiyor
Cok gecmis olsun. Hastaneye gittinmiKızlar yürürken falan çok çok dikkat edin ayaklarımız şiş çok şişti vücüt denge ağırlığımız falan çok değişti. Ben bugün kayınvalideme giderken merdivenlerden yuvarlandımbir kaç ufak sıyrıkla atlattım ama rabbim beterinden korusun. Ayaklar şiş olduğu için nereye nasıl bastığımı algılayamıyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?