2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar kontrolüm vardı bugün nst girdim yine çok şükür bir şey yok 1600 olmuş ama bundan sonra her hafta nst ye girmemi istedi daha sık bakalım dedi gebelik şekeri olduğu için

Kızlar kontrolüm vardı bugün nst girdim yine çok şükür bir şey yok 1600 olmuş ama bundan sonra her hafta nst ye girmemi istedi daha sık bakalım dedi gebelik şekeri olduğu için
Bende şimdi kontrolden çıktım ama nst falan bişi demedi sadece iki hafta da bir gidicez artık nst son haftalar dedi. Zor günler geri de kaldı sırada daha zor günler var dedi

analık böyle bişi işte.
Galiba öyle kendime gülüyorum zaten. Siz de oluyor mu ağlama isteği mesela hastanede bebekten kan alıyorlardı ağlıyor diye başladım ağlamaya eşim diyor ki ne oldu bebek ağlıyor dedim canı yanıyor galiba adam baktı kaldı birşey de diyemiyor

Bende şimdi kontrolden çıktım ama nst falan bişi demedi sadece iki hafta da bir gidicez artık nst son haftalar dedi. Zor günler geri de kaldı sırada daha zor günler var dedi
Nst de normal de 32 de başlıyor zaten canım bizim erken girdiğimize bakma sen ne güzel söylemiş doğru diyor sırada daha zor günler merhaba

Ayyy ben de öyle bir duygusallık yok henüz ben daha çok çocuğun geleceği hakkında endişe duymaya başladım Eşime diyorum ki üniversiteye giderse eğer uzağa gitmesin ya da biz de gidelim eşim de tabi bunu bi 20 yıl sonra konuşsak olur mu dedi bu annelik Denen duygu çok tuhaf çok ilginç ve hiç bir duyguya benzemiyormuş bide doğurunca nolcak bakalım

Onları bende düşünüyorum şehir dışına gitmelerini yasaklayacak gibiyim okumak için Neler neler düşünüyor insan tuhaf işte olunca daha da beter oluruz gibi hayır görmemişin çocuğu derler se desinler görmedim yalan mı

Bende geçen eşime diyorum ki üniversite için şehir dışına izin vermek yok, illede gidicem diye tutturursa Ankarada kalırsan sana araba alırız der ikna ederiz. Oralarda ne yer ne içer.

Görmedik tabi yalan değil
Bende geçen eşime diyorum ki üniversite için şehir dışına izin vermek yok, illede gidicem diye tutturursa Ankarada kalırsan sana araba alırız der ikna ederiz. Oralarda ne yer ne içer.
Hahahahaha arabayla kandırmak mantıklıymış

Benim ikinci girişimdi bugün nst ye bundan sonra sık sık bakalım kafamız rahat olsun dedi hayırlısı inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşalım

Hangi mağaza, atarmısın banada bi bakayım. Vaktim az benim 1 ay bekleme süresi koyunca hemen seçmem almam lazım.

Canım bende daha file almadım bakıcam.
Tabi canım hemen atıyorum. Ben beğendim dört kapılı oluşu da baya kullanışlı geldi bana .

Bu ara ben öyleyim istisnasız her şeye ağlıyorum Kendime kızıyorum bazen ağlayacak ne var diye bu sefer buna da ağlıyorum

Kızlar bir şey sormak istiyorum size. Bu gün Doğum yapmak istediğim hastane de muayene başladım. Bulunduğum yerden bi saat uzaklıkta. Ama tüp bebek olduğu için bizim önceliğimiz sezeryan dediler. Bulunduğum ilde de iki doktor aynısını dedi. Ama ben normal Doğum istiyorum . Size böyle diyen oldu mu. Sizin doktorlarınız ne düşünüyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…