- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #14.001
canım kutusunu attım ama ebebekteki üstü havlu olanlardan uyuyor benim evde önceden kalma küvet vardı onada oldu 101 kinedeHangi marka canım baktım birkaç çeşit vardı bilemedim olur mu diye denedinmi uydu mu
Oy maşallahKızlar kontrolüm vardı bugün nst girdim yine çok şükür bir şey yok 1600 olmuş ama bundan sonra her hafta nst ye girmemi istedi daha sık bakalım dedi gebelik şekeri olduğu için
Almadım ne bileyim sanki çocuklarımı ayıracakmış gibi hissettim kendimi değişik duygulardayım saçma biliyorum ama
Bende şimdi kontrolden çıktım ama nst falan bişi demedi sadece iki hafta da bir gidicez artık nst son haftalar dedi. Zor günler geri de kaldı sırada daha zor günler var dediKızlar kontrolüm vardı bugün nst girdim yine çok şükür bir şey yok 1600 olmuş ama bundan sonra her hafta nst ye girmemi istedi daha sık bakalım dedi gebelik şekeri olduğu için
Galiba öyleanalık böyle bişi işte.
Nst de normal de 32 de başlıyor zaten canım bizim erken girdiğimize bakma senBende şimdi kontrolden çıktım ama nst falan bişi demedi sadece iki hafta da bir gidicez artık nst son haftalar dedi. Zor günler geri de kaldı sırada daha zor günler var dedi
Ayyy ben de öyle bir duygusallık yok henüz ben daha çok çocuğun geleceği hakkında endişe duymaya başladımGaliba öylekendime gülüyorum zaten. Siz de oluyor mu ağlama isteği mesela hastanede bebekten kan alıyorlardı ağlıyor diye başladım ağlamaya eşim diyor ki ne oldu bebek ağlıyor dedim canı yanıyor galiba adam baktı kaldı birşey de diyemiyor
Onları bende düşünüyorum şehir dışına gitmelerini yasaklayacak gibiyim okumak içinAyyy ben de öyle bir duygusallık yok henüz ben daha çok çocuğun geleceği hakkında endişe duymaya başladımEşime diyorum ki üniversiteye giderse eğer uzağa gitmesin ya da biz de gidelim eşim de tabi bunu bi 20 yıl sonra konuşsak olur mu dedi bu annelik Denen duygu çok tuhaf çok ilginç ve hiç bir duyguya benzemiyormuş bide doğurunca nolcak bakalım
Tamam canım sağolcanım kutusunu attım ama ebebekteki üstü havlu olanlardan uyuyor benim evde önceden kalma küvet vardı onada oldu 101 kinede
Ayyy ben de öyle bir duygusallık yok henüz ben daha çok çocuğun geleceği hakkında endişe duymaya başladımEşime diyorum ki üniversiteye giderse eğer uzağa gitmesin ya da biz de gidelim eşim de tabi bunu bi 20 yıl sonra konuşsak olur mu dedi bu annelik Denen duygu çok tuhaf çok ilginç ve hiç bir duyguya benzemiyormuş bide doğurunca nolcak bakalım
Görmedik tabi yalan değilOnları bende düşünüyorum şehir dışına gitmelerini yasaklayacak gibiyim okumak içinNeler neler düşünüyor insan tuhaf işte olunca daha da beter oluruz gibi hayır görmemişin çocuğu derler se desinler görmedim yalan mı
Hahahahaha arabayla kandırmak mantıklıymışBende geçen eşime diyorum ki üniversite için şehir dışına izin vermek yok, illede gidicem diye tutturursa Ankarada kalırsan sana araba alırız der ikna ederiz. Oralarda ne yer ne içer.
Tam 29 canımOy maşallah ❤ Sağlıkla gelsin minikKaç haftalıktın sen canım
Benim ikinci girişimdi bugün nst ye bundan sonra sık sık bakalım kafamız rahat olsun dedi hayırlısı inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşalımBende şimdi kontrolden çıktım ama nst falan bişi demedi sadece iki hafta da bir gidicez artık nst son haftalar dedi. Zor günler geri de kaldı sırada daha zor günler var dedi
Tabi canım hemen atıyorum. Ben beğendim dört kapılı oluşu da baya kullanışlı geldi bana .Hangi mağaza, atarmısın banada bi bakayım. Vaktim az benim 1 ay bekleme süresi koyunca hemen seçmem almam lazım.
Canım bende daha file almadım bakıcam.
Bu ara ben öyleyim istisnasız her şeye ağlıyorumGaliba öylekendime gülüyorum zaten. Siz de oluyor mu ağlama isteği mesela hastanede bebekten kan alıyorlardı ağlıyor diye başladım ağlamaya eşim diyor ki ne oldu bebek ağlıyor dedim canı yanıyor galiba adam baktı kaldı birşey de diyemiyor
Bende geçen eşime diyorum ki üniversite için şehir dışına izin vermek yok, illede gidicem diye tutturursa Ankarada kalırsan sana araba alırız der ikna ederiz. Oralarda ne yer ne içer.
Bende aynı böyleyim işteBu ara ben öyleyim istisnasız her şeye ağlıyorumKendime kızıyorum bazen ağlayacak ne var diye bu sefer buna da ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?