- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 63
- 34
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #14.081
Yok gitmedim çocuğun hareketlerini takip ettim maşallah iyi o da yavrum hissetti sanki oynuo. O iyi olsun da benim ağırlar önemli değil. Allahtan karnımın üstüne falan düşmedimCok gecmis olsun. Hastaneye gittinmi
Cok sukur verilmiş sadakan varmis. Merdivende cok dikkat etmek lazim. Cok buyuk gecmis olsun. Bebegin iyi olsunda en onemlisi oYok gitmedim çocuğun hareketlerini takip ettim maşallah iyi o da yavrum hissetti sanki oynuo. O iyi olsun da benim ağırlar önemli değil. Allahtan karnımın üstüne falan düşmedim
Allah razı olsun. Hepimizin bebişleri iyi olsun inşallahCok sukur verilmiş sadakan varmis. Merdivende cok dikkat etmek lazim. Cok buyuk gecmis olsun. Bebegin iyi olsunda en onemlisi o
Kızlar yürürken falan çok çok dikkat edin ayaklarımız şiş çok şişti vücüt denge ağırlığımız falan çok değişti. Ben bugün kayınvalideme giderken merdivenlerden yuvarlandımbir kaç ufak sıyrıkla atlattım ama rabbim beterinden korusun. Ayaklar şiş olduğu için nereye nasıl bastığımı algılayamıyorum resmen
amin canımmDogru rabbm yardimcimiz olsun
canım çok geçmiş olsun yaKızlar yürürken falan çok çok dikkat edin ayaklarımız şiş çok şişti vücüt denge ağırlığımız falan çok değişti. Ben bugün kayınvalideme giderken merdivenlerden yuvarlandımbir kaç ufak sıyrıkla atlattım ama rabbim beterinden korusun. Ayaklar şiş olduğu için nereye nasıl bastığımı algılayamıyorum resmen
Çok geçmiş olsun yağmurcum. Dikkat et kendine. Ayağının altıns limon sür ve havada tut şişliğe iyi geliyormuş.Yok gitmedim çocuğun hareketlerini takip ettim maşallah iyi o da yavrum hissetti sanki oynuo. O iyi olsun da benim ağırlar önemli değil. Allahtan karnımın üstüne falan düşmedim
Kızlar yürürken falan çok çok dikkat edin ayaklarımız şiş çok şişti vücüt denge ağırlığımız falan çok değişti. Ben bugün kayınvalideme giderken merdivenlerden yuvarlandımbir kaç ufak sıyrıkla atlattım ama rabbim beterinden korusun. Ayaklar şiş olduğu için nereye nasıl bastığımı algılayamıyorum resmen
Yok canım şimdi iyiyim çok ayakta falan kalmıyorum ya çok su da içiyorum ama şu bir haftada inanılmaz şişiyor ellerim özellikle ayak bileklerim valla şu virüs olmazsa hemen giderdim de ondan da tedirgin oluyorum gerçi çok ağrım sızım olsaydı hemen giderdimYağmur çok geçmiş olsun. Bir dr a gitsen mi acaba yine de kontrol amaçlı . Bir de çok mu fazla ayakta duruyorsun ayakların şiş acaba ? Ağrıyan bir yerin falan var mı
Saol canım. Deniyim valla hemen sürekli havada tutuyorum uzanıyorum ama banamısın demiyor vallaÇok geçmiş olsun yağmurcum. Dikkat et kendine. Ayağının altıns limon sür ve havada tut şişliğe iyi geliyormuş.
Saol canım allah razı olsun. Ayakkabı uzun zamandır giyemiyorum valla büyüdü ayaklarCanım çok geçmiş olsun. Benimde ayaklarım fena şiş. Heryere parmak arası terlikle gidicem neredeyse..
Kızlar kasıklarda batma gibi şeyler oluyor mu sizde arada alt kısımlarda oluyor
bende cocugun hareketi azaldi normal mi bu. Mesela bu sabah 1 sefer hissetm sadece. Oda karnim kipirdadi tepik bile degildi.
Yok canım şimdi iyiyim çok ayakta falan kalmıyorum ya çok su da içiyorum ama şu bir haftada inanılmaz şişiyor ellerim özellikle ayak bileklerim valla şu virüs olmazsa hemen giderdim de ondan da tedirgin oluyorum gerçi çok ağrım sızım olsaydı hemen giderdim
Yok anam bende 4 5 gundur cok hareket yokBenim sağ tarafımda oluyor, ara arada saniyelik rahim içinde oluyor..
Benimkide bugün çok az hareket etti, az önce müzik açtım bi tekme attı. 2 gün önce filan gündüz o kadar az hareket etti ki ama o günün gecesi 2 saat karnımı çalkalayacak kadar hareket etti, gece 3.30da uyuyabildim.
Yok anam bende 4 5 gundur cok hareket yok
Insaallah cnm.Benimkinin artık az hareket etmesini anlıyorum aslında, önden gittiği için yeri daraldı artık. Seninkininde yeri daraldığı içindir.
YouTube da müzik var canım. Anne karnındaki bebeği hareketlendiren müzik yazınca çıkıyo, ben şimdi dinlettim biraz kıpırdandı durdu tekrar. Çok uyuyorlar zaten bu haftalarda.Insaallah cnm.
Kiş uykusuna yatti galibaYouTube da müzik var canım. Anne karnındaki bebeği hareketlendiren müzik yazınca çıkıyo, ben şimdi dinlettim biraz kıpırdandı durdu tekrar. Çok uyuyorlar zaten bu haftalarda.
Bende öyleyim ya her şey normal olması gerektiği gibi hatta çıkıp kısa kısa yürüyüş de yapıyorum ama nafile. Ay son aylar da napıcaz bakalım şimdiden böyleyse sıcakta çok etkiliyor gerçiŞişkinlik bendede çok canım. Tansiyonum normal suyu çok içiyorum bol bol dinleniyorum, ama felaket şişkinliğim var.
Kiş uykusuna yatti galibaben ne zaman hastaneye gelsem hissediom. Galiba taktiklari kemer sıkıo o yuzden hisediom
Ilık bi duşa giriyorum sonra sol tarafıma yatıyorum bi başlıo oynamayaYok anam bende 4 5 gundur cok hareket yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?