2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok gitmedim çocuğun hareketlerini takip ettim maşallah iyi o da yavrum hissetti sanki oynuo. O iyi olsun da benim ağırlar önemli değil. Allahtan karnımın üstüne falan düşmedim
Cok sukur verilmiş sadakan varmis. Merdivende cok dikkat etmek lazim. Cok buyuk gecmis olsun. Bebegin iyi olsunda en onemlisi o

Yağmur çok geçmiş olsun. Bir dr a gitsen mi acaba yine de kontrol amaçlı . Bir de çok mu fazla ayakta duruyorsun ayakların şiş acaba ? Ağrıyan bir yerin falan var mı

canım çok geçmiş olsun ya Allah korumuş.doğru söylüyorsun dikkat etmek lazım artık.çok korkmuşsundur.

Yok gitmedim çocuğun hareketlerini takip ettim maşallah iyi o da yavrum hissetti sanki oynuo. O iyi olsun da benim ağırlar önemli değil. Allahtan karnımın üstüne falan düşmedim
Çok geçmiş olsun yağmurcum. Dikkat et kendine. Ayağının altıns limon sür ve havada tut şişliğe iyi geliyormuş.

Canım çok geçmiş olsun. Benimde ayaklarım fena şiş. Heryere parmak arası terlikle gidicem neredeyse..

Yağmur çok geçmiş olsun. Bir dr a gitsen mi acaba yine de kontrol amaçlı . Bir de çok mu fazla ayakta duruyorsun ayakların şiş acaba ? Ağrıyan bir yerin falan var mı
Yok canım şimdi iyiyim çok ayakta falan kalmıyorum ya çok su da içiyorum ama şu bir haftada inanılmaz şişiyor ellerim özellikle ayak bileklerim valla şu virüs olmazsa hemen giderdim de ondan da tedirgin oluyorum gerçi çok ağrım sızım olsaydı hemen giderdim

Çok geçmiş olsun yağmurcum. Dikkat et kendine. Ayağının altıns limon sür ve havada tut şişliğe iyi geliyormuş.
Saol canım. Deniyim valla hemen sürekli havada tutuyorum uzanıyorum ama banamısın demiyor valla
Canım çok geçmiş olsun. Benimde ayaklarım fena şiş. Heryere parmak arası terlikle gidicem neredeyse..
Saol canım allah razı olsun. Ayakkabı uzun zamandır giyemiyorum valla büyüdü ayaklar

Kızlar kasıklarda batma gibi şeyler oluyor mu sizde arada alt kısımlarda oluyor

Benim sağ tarafımda oluyor, ara arada saniyelik rahim içinde oluyor..

bende cocugun hareketi azaldi normal mi bu. Mesela bu sabah 1 sefer hissetm sadece. Oda karnim kipirdadi tepik bile degildi.

Benimkide bugün çok az hareket etti, az önce müzik açtım bi tekme attı. 2 gün önce filan gündüz o kadar az hareket etti ki ama o günün gecesi 2 saat karnımı çalkalayacak kadar hareket etti, gece 3.30da uyuyabildim.

Şişkinlik bendede çok canım. Tansiyonum normal suyu çok içiyorum bol bol dinleniyorum, ama felaket şişkinliğim var.

Yok anam bende 4 5 gundur cok hareket yok

YouTube da müzik var canım. Anne karnındaki bebeği hareketlendiren müzik yazınca çıkıyo, ben şimdi dinlettim biraz kıpırdandı durdu tekrar. Çok uyuyorlar zaten bu haftalarda.
Kiş uykusuna yatti galiba ben ne zaman hastaneye gelsem hissediom. Galiba taktiklari kemer sıkıo o yuzden hisediom

Şişkinlik bendede çok canım. Tansiyonum normal suyu çok içiyorum bol bol dinleniyorum, ama felaket şişkinliğim var.
Bende öyleyim ya her şey normal olması gerektiği gibi hatta çıkıp kısa kısa yürüyüş de yapıyorum ama nafile. Ay son aylar da napıcaz bakalım şimdiden böyleyse sıcakta çok etkiliyor gerçi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…