2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende öyleyim ya her şey normal olması gerektiği gibi hatta çıkıp kısa kısa yürüyüş de yapıyorum ama nafile. Ay son aylar da napıcaz bakalım şimdiden böyleyse sıcakta çok etkiliyor gerçi

Ben geceleride uyuyamıyorum. Yastıkla uyumayı deniyorum. Uyandıkça bi sırtıma bi bacak arama alıyorum. Evde piştim piştim diye geziniyorum.

Kızlar günaydın. Ben belim ağrıyo, sıcak basıyo, uyuyamıyorum, şu oluyo bu oluyo diye çok söyleniyorum.. Çokta pişman oluyorum korkuyorum böyle söylediğim için.. Allahın gücüne giderde çocuğuma bişey olur diye.. Sizinde böyle söylendiğiniz oluyor mu..?

Ben de sürekli belim ağrıyo sırtım ağrıyo şiştim diye söyleniyorum ama o kadarcık hakkımız da olsun tatlı tatlı söyleniyoruz şurda

Günaydın canım.
bazen bende senin gibi düşünüyorum uyuyamıyorum geceleri artık sağa sola dönemez oldum sırtım belim ağrıyor midem yanıyor sonra da diyorum ki çok Şükür onlara birşey olmasın isyan etmiyoruz Allahım azıcık Naz

Ben de sürekli belim ağrıyo sırtım ağrıyo şiştim diye söyleniyorum ama o kadarcık hakkımız da olsun tatlı tatlı söyleniyoruz şurda

Valla bende gece uyuyamıyorum hem sıcak hem bel ağrısı. Hayatımda yan yatarak uyumadım ben, hep yüzüstü uyurdum, yan yatmak öyle zor geliyor ki.. Sabah bel ağrısıyla uyandım, söylendim birsürü sonrada korktum, bebeğim iyi olsun da geçecek hepsi.. İsyan değil tabi, biraz naz.

Olmazmi oluyor. Ama tovbe ediorum. Sukrediorum. Biz yavrumuzu zrn cok istioruz. Ama agzimiz durmuyo tabi

Olmazmi oluyor. Ama tovbe ediorum. Sukrediorum. Biz yavrumuzu zrn cok istioruz. Ama agzimiz durmuyo tabi
Tabiki çok istedik, çok istiyoruz. Gelip gidip beşiğine bakıyorum ben, kurban olurum veren Allah'ıma.. Ama işte insan zorlanıyor bazen, şikayet eder gibi konuşuyor.

Kizlar buraya yazdim mi hatirlamiyorum burayada anlatayim dunki yasadiklarimi.

Dun iste bebegi hissetmiyorum diye gittim hastaneye. Ntsye soktular hersey harikaydi. Bebegimide hissetm. 2 saat yaptilar cok guzeldi.
Cocugum kalbi 130dan 170e kadar inip cikiyordu. Sancida 45e kadar cikiyordu.

Sonra ultrasona aldi acilin doktoru beni. Cocuk uyuyormus hareket etmio diye karnima cok kez bastirdi ama oyle boyle dgl. Bagirdimm aciyo diye. Dvm etti. Yapmayn aciyo dedi. Beni dinlemedi. Kac kez ultrasn cihaziyla beter derecede bastirdi.

Sonra cocuk kipirdadi dedi hemen yolladi beni. Ben goremedm kipirdadigni hatta.

Ben yine nts istiyorum karnim agriyor simdi dedim.
Kestirip atti hadi hadi eve dedi sanki kendi hastanesi.
Baskasini cagirdim hemen beni tekrar ntsye bagladi.

Ve cocugum kalbi 107den en fazla 130a kadar yukseliyordu. 107ye kadar dusmesi beni korkuttu. Ve sanci hep 60lardaydi.

Cocuk gece cok hareketliydi kipirdadi. Ama simdi korkum doktor cocuga zarar vermis olabilir mi
Ilk defa karnima bastirma olayi olmadi. Ama bu bastirma gibi bastirma gormedim. Suan hala karnim agriyo etim aciyor resmen

çok geçmiş olsun canım ama neden böyle birşey yaptılarki. yanı senin canını acıtacak derecede öyle bastırmaları normal değil bence.tamam belki yapılan bir uygulamadır ama biz herşeyden sakınıyoruz şu an onları.bunu yapmadan önce sana önden söyleyip bilgi verselerdi keşke.hem zaten bebeğin kalp atışı falan var her şey yolunda görünüyorken zorla hareket ettirmek niye ?zarar vermişmidir konusuna gelince canım.sanmıyorum hiçbişey olmamıştır bebeğe.içinde bulunduğu sıvının onu herşeyden koruduğunu biliyoruz sonuçta.o baskı bebeğin sıvısından dolayı bebeğin her hangi biryerine temas etmemiştir için rahat olsun.olan sana olmuş.durduk yere canın acıyor şimdi

Safol canim. Olan bana olsun vallahi raziyim. Ama bana bukadar aci vermisken cocuga bisey olmusmudur diye dusunmeden edemiyorum.
Sikayet ettim. Yarina randeu verdileer

Safol canim. Olan bana olsun vallahi raziyim. Ama bana bukadar aci vermisken cocuga bisey olmusmudur diye dusunmeden edemiyorum.
Sikayet ettim. Yarina randeu verdileer
Korkma bir zararı olsa bebeğin o kadar hareket etmezdi gece falan olmamıştır senin canın yanmış ama korkusu bile yeter tabi bence şikayet etmekle en güzelini yapmışsın peşini bırakma derim. Doktorların stresini bizim çekecek halimiz yok üstelik benim doktorum her seferinde bastırmak iyi değildir dönmüşler ama arkalarını olsun görmeyelim bu sefer de diyor. Gereksiz yere can yakmasına ne lüzum var biz Zaten gözümüzden sakınıyoruz

Bende öyle hep kollarım yastığın altında yüz üstü dalardım ama kendimi o kadar sola yatmaya şartlandırdım ki sabah bi kalkıyorum sol yanım tutmuyor uyuşmuş her yerime ağrı giriyor

Zaten psikolojimiz bozuk zor elde ettik. Kac kez yapma dedim yapti. Koltukta oturamiyorum heryerim aciyo.

Zaten psikolojimiz bozuk zor elde ettik. Kac kez yapma dedim yapti. Koltukta oturamiyorum heryerim aciyo.
Tüh ya etin acımıştır canım korkma hareket etti bugn demi bebeğin Allah korusun düşsen Bile bebeğe birşey olmuyor kolay kolay Annem bana hamileyken 2. Kat merdivenden yuvarlanmış 8 aylıkmışım kalktım diyo bakındIm diyo azıcık Karnım ağrıdı yattım kimseye de birşey diyemedim diyo :) napsın yazık.

Evet hareket etti cnm. Bence merdivenddn dussem bukadar olmazdi kelebek oyle gibi gelio. Yada ben delirdim.
Ilk ntsnin ve 2nci ntsnin degiisimide korkutuyor beni.
Acisin onemli dgl ben dayanirim. Ama korkuom insaallah yavrumun kılına zarar gelmemistir.

Allah korusun olmamıştır nst de sancı olması ona zarar geldiği anlamına gelmiyor ki doğum sancın var demek erken doğum olur demek o zarar geldiğinden değil. Kasılman sertleşmen yoksa ondan da korkma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…