2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah korusun olmamıştır nst de sancı olması ona zarar geldiği anlamına gelmiyor ki doğum sancın var demek erken doğum olur demek o zarar geldiğinden değil. Kasılman sertleşmen yoksa ondan da korkma
Canim bastirdiktan sonra ntsye geri girdim
40tan 60a yukseldi. Ve sanki sertlesme var. Yrn randevum var Allahtan

kızlar eşimin arkadaşının bebeğinin kullandığı sepet beşik boşa çıkmış.eşime fotoğrafını atmış.normalde kullanışsız geldiği için hiç almayı bile düşünmediğim bir beşik modeli ama bir süre idare eder en azından diyerek tamam dedim.içindeki portbebeyi de almak isterseniz alın demişler ama onu istemedim.ana kucağı alacağım çünkü

Canım benimde ayrıntılı ultrasonda doktor göbeğim olduğu için biraz bastırdı, o an acımadı ama sonra acıdı. Aylar geçti üstünden bebek gayet iyi çok şükür. Bi zararı olmamıştır, bastırdığı için etin acımıştır, geçmiş olsun.

Bende öyle hep kollarım yastığın altında yüz üstü dalardım ama kendimi o kadar sola yatmaya şartlandırdım ki sabah bi kalkıyorum sol yanım tutmuyor uyuşmuş her yerime ağrı giriyor

Bende öyle uyurdum canım. Şu an bi uyanıyorum yastık izi geçmiş yüzüme, benim bebeğin vücudu sol tarafta ben korkuyorum üstüne yatıyorum gibi oluyor sağa dönüp yatıyorum birazda. Ama uyku ciddi bi problem olmaya başladı.

Sagol canim. Sen biraz bastirdi diyosun. Ben kadin bastirdiginda acidan gozumden yaş geldi. Acidan tum gun yataktan cikamadm

Canim bastirdiktan sonra ntsye geri girdim
40tan 60a yukseldi. Ve sanki sertlesme var. Yrn randevum var Allahtan
Canım mesela gün içerisinde 4-5 kez sertleşme bu haftada olması gereken birşey ondan korkma o kadarı hap kullanırken bende de oluyor artık rahim doğuma hazırlanıyor ama devamlı ise veya düzenli halde kasılıyorsa korkman gerek
Valla benim sol da kız sağda oğlan var sırt üstü de yatamıyorum hava da uyuyacaM herhalde
Kizlar bu arada demeyi unuttum. Benim bebek artik baş aşagi dgl. Dönermi ki
Döner döner daha erken bende başını yukarı çevirsin diye bakıyorum ah ah

Bence seni idare eder içine bebek uyku seti al canım bende bundan alacaktım başlar da kullanışsız dediler diye almadım ama yer kaplamaz bence. Portbebe de kullanışlı oluyor da bende almadım ben de puset aldım onun yerine hem arabada kullanmak için hem taşımak için

Karnim acidigina hep sertmis gibi gelio

herşeyi var bi cibinlik almak isterseniz alırsınız demişler.bi gelsin bakalım elime neyi var neyi yok alırım eksiklerini.dediğin gibi yeni bi uyku seti alır kullanırım.bende aynen arabada da kullanmak için puset istiyorum.normalde portbebenin taşınması daha kolay ama araba için puset lazım

Karnim acidigina hep sertmis gibi gelio
Hep sert olmaz ki sana öyle geliyor kasılma gelip gider dakika halinde
Evet puset çok kullanışlı olcak diye düşünüyorum bende ikisine de aldım bakalım birer :)

Sana öyle geliyordur korkma bu kadar napmıs bu kadın ya anlamadım ben güç denemesi mi yaptı
Bak sana oncedende diosum bastirdilar bssy olurmu diye. Ama acı falan olmuyordu.
Bu resmen nerdeyse belime yapistirdi karnimi. Tam caniyin eline dustum. Sukurki hareket edio. Ama yinede korkuom zarar verebilirmi diye.

Cunki ben ilk gebeligimde cocuk oturma pozisyonda diye cevirtmede yapmistim. Ordakiyle ayni aciyi yasadim. En azindan orda bilincli sekilde ultrasona bakip yaptilar. Bunda kadin rastgeele bastirdi

Amniyon sıvı gerçekten onları her türlü zarardan koruyor bişey olmamıştır içini ferah tut olsa o kadar hareket olur mu hiç. Ama bence doktorun peşini bırakma şikayet konusunda

Hep sert olmaz ki sana öyle geliyor kasılma gelip gider dakika halinde

Evet puset çok kullanışlı olcak diye düşünüyorum bende ikisine de aldım bakalım birer :)
güle güle sağlıkla kullansın inşallah minikler.sende herşey ikişer ikişer

Amniyon sıvı gerçekten onları her türlü zarardan koruyor bişey olmamıştır içini ferah tut olsa o kadar hareket olur mu hiç. Ama bence doktorun peşini bırakma şikayet konusunda
benim ablam yeğenime hamileyken doğuma çok az bi zaman kala bi mağazada direk göbeğinin üstüne yere kapaklanmıştı.çok şükür hiç bişey olamamıştı.tabiki karnı ağrımıştı ama bebekte bişey yoktu

Yok cnm ettim. Yarin yine hastane sorumlusunu isticem sikayt icin.
En iyisini yapaesın
güle güle sağlıkla kullansın inşallah minikler.sende herşey ikişer ikişer
inşallah canım Ah evet hiç sorma
Ay yazık Bişey olmamış Allah korusun birden kötü oldum

En iyisini yapaesın

inşallah canım Ah evet hiç sorma❣

Ay yazık Bişey olmamış Allah korusun birden kötü oldum
aynen o zaman bende kötü olmuştum ama şimdi kendimde hamile olunca o durumu düşünmek bile çok kötü geliyor.Allah korusun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…