2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah korusun gerçekten insan düşünemiyor bile. Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kavuştursun şurda ne kaldı ki :)
aminn canım inşallah aynen ilk başlarda zaman geçmiyor diye gün sayarken şimdi hayırlısıyla sona yaklaştık.dün ablamla konuşuyoruz,görümcesinin gelini doğum yapmış.35 haftalıkmış. dedim böyle düşününcede hiç bir şey kalmadı doğuma diyorum

Ayy çok heyecanlı 5 hafta varmış aramızda. aman dursunlar daha erken ya benim aklım gidiyo valla WC hariç evde yürümüyorum bile annem bağırıyor hemen çabuk yat çocuklara birşey olacak diye zar zor arada duş alıyorum çabuktann almadan da almıyor bu sıcakta

Ben bunun grisini aldım canım, çok tatlı duruyor, daha büyüğü odama sığmayacaktı zaten başka seçeneğim yok denebilirdi.. Hem yatakta aldım yaşına gelince odasına geçiririm.. Seninde işini görür.

Sagol canim. Sen biraz bastirdi diyosun. Ben kadin bastirdiginda acidan gozumden yaş geldi. Acidan tum gun yataktan cikamadm
Kimi doktor çok insafsız oluyor işte..

Kizlar bu arada demeyi unuttum. Benim bebek artik baş aşagi dgl. Dönermi ki

Daha vakti var ca

Ben genelde günde 2 kez duş alıyorum artık. Fena sıcak basıyor.

hahah annen de tam gardiyan desene Allah razı olsun başında sana yardımcı oluyor aynen aynen dursunlar daha 35 te erken.1kilo 800 gram doğmuş.çok minik doğmuş offf çok haklısın bu sıcaklar duşsuz çekilmiyor.hiç olmadı tabureye otur öyle al duşunu ayakta alma canım.

iyi bari yaa.ben daha görmedim beşiği.çok yüksek bişeyde değil gibi galiba demi.ne kadar yatarsa kâr kârdır dediğin gibi yatakta alıyoruz zaten.olmadı yatağına geçiririz.

Ben genelde günde 2 kez duş alıyorum artık. Fena sıcak basıyor.
Elimden gelse banyo da suyun altında yaşayacağım
Ay yavrum olsun canı içinde olsun derler büyür gider inşallah Valla sık alıyorum ya girip girip çıkıyorum duramıyorum yoksa sıcaktan ya

iyi bari yaa.ben daha görmedim beşiği.çok yüksek bişeyde değil gibi galiba demi.ne kadar yatarsa kâr kârdır dediğin gibi yatakta alıyoruz zaten.olmadı yatağına geçiririz.

Çok yüksek değil canım, ama cibinlik uyku seti olunca çok güzel oluyor, çok şirin duruyor. Ben 700 lira verdim aldım.. Dediğin gibi kar kardır, birsürü ihtiyaç karşılanır o paraya..

Çok yüksek değil canım, ama cibinlik uyku seti olunca çok güzel oluyor, çok şirin duruyor. Ben 700 lira verdim aldım.. Dediğin gibi kar kardır, birsürü ihtiyaç karşılanır o paraya..
zaten görünüş olarak güzel ve çok şirin bi beşik.ben hep kullanış olarak baktığım için hiç düşünmüyordum ama böyle havadan gelince neden olmasın dedim aynen ya benim almayı düşündüğüm beşikle döşeği falanda 500,600 civarı tutacaktı.şimdi buna başka şeylerini alırım.beşik alsam kullandıktan sonra bide onu elimden çıkarmaya çalışacaktım.bunu kullanıp geri sahiplerine vercem

Bende kullandıktan sonra eşimin iş yerinde depoya göndericem, bi ihtiyacı olana veririm belki ilerde kardeşim kullanır..

bende aynıyım ya.ferahlayım diye duşa giriyorum,çıkınca daha fazla hararet basıyor tekrar giresim geliyor
Diyorum Ben duşta yaşayalım oraya ayaklarımı uzatıp otursam gerektiğinde aç suyu dökün kapa

Su daha çok hararet yapıyor gibi.

Bende kullandıktan sonra eşimin iş yerinde depoya göndericem, bi ihtiyacı olana veririm belki ilerde kardeşim kullanır..

Su daha çok hararet yapıyor gibi.
Evet doğru valla ya uyku tutmadı gene 2.30 dan beri uyanığım bakalım Kaçta dalabilicem gene heryerlerim ağrıyor ellerim kaşınıyor bi de ilaçtan dolayı

Evet doğru valla ya uyku tutmadı gene 2.30 dan beri uyanığım bakalım Kaçta dalabilicem gene heryerlerim ağrıyor ellerim kaşınıyor bi de ilaçtan dolayı

Kardeşim bana gelmişti kalmaya, oturduk balkonda sandalyede uzun süre oturunca ayaklarım feci şişmiş, yeni yattım ama uyuyamıyorum..

T Translokasyon1521 nasıl oldun ? Kontrol var bugün galiba.
bende geldim kontrolden haftada gidiyorum artık sancım çıkmadı Allah’a binlerce kez şükürler olsun Ama oğlum Hala çok aşağıda dönmeyi de niyeti yok yerleşti o oraya iyice. Doktor kiloları ve haftaları çok iyi artık dedi 5 hafta daha dururlarsa küvöz e girmeden yanına veririm dedi inşallah dururlar rabbim yardımcımız olsun

Cok sevindimmm amin. Ben insaallah duracaklarina inaniyorum
Doktorda sira bekliorum 20 dkya alacaklar normalde.

Oh maşallah çok sevindim canım.. İnşallah duracaklar 5 hafta daha.

hadi gözün aydın canım çok şükür demekki minik erkek orda rahat etti annesi.iyi olsunlarda tek oda orda dursun napalim.bak maşallah kiloları gelişimleride yerindeymiş inşallah bi 5 hafta daha da duracaklar

Cok sevindimmm amin. Ben insaallah duracaklarina inaniyorum
Doktorda sira bekliorum 20 dkya alacaklar normalde.
İnşallah bende çok sevindim sancı çıkmayınca korkarak yatıyorum nst cihazına resmen inşallah senden de hayırlı haberler bekliyoruz canım
Oh maşallah çok sevindim canım.. İnşallah duracaklar 5 hafta daha.
İnşallah canım bende sevindim valla sancımın olmamasına rahim ağzı boyum da 1 mm daha uzamış yattığın için dedi doktor.
hadi gözün aydın canım çok şükür demekki minik erkek orda rahat etti annesi.iyi olsunlarda tek oda orda dursun napalim.bak maşallah kiloları gelişimleride yerindeymiş inşallah bi 5 hafta daha da duracaklar
Sağolasın canım çok şükür Olsun iyi olsunlar da kasığım da olsun biraz sancı oluyor ama normal dedi Doktor kafası orada dedi İnşallah dursunlar Tabi gelişimlerini güzelce tamamlasınlar dünya aynı dünya acelenin anlamı yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…