- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #14.141
aminn canım inşallahAllah korusun gerçekten insan düşünemiyor bile. Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kavuştursun şurda ne kaldı ki :)
Ayy çok heyecanlı 5 hafta varmış aramızda.aminn canım inşallahaynen ilk başlarda zaman geçmiyor diye gün sayarken şimdi hayırlısıyla sona yaklaştık.dün ablamla konuşuyoruz,görümcesinin gelini doğum yapmış.35 haftalıkmış. dedim böyle düşününcede hiç bir şey kalmadı doğuma diyorum
kızlar eşimin arkadaşının bebeğinin kullandığı sepet beşik boşa çıkmış.eşime fotoğrafını atmış.normalde kullanışsız geldiği için hiç almayı bile düşünmediğim bir beşik modeli ama bir süre idare eder en azından diyerek tamam dedim.içindeki portbebeyi de almak isterseniz alın demişler ama onu istemedim.ana kucağı alacağım çünkü
Eki Görüntüle 2668338
Kimi doktor çok insafsız oluyor işte..Sagol canim. Sen biraz bastirdi diyosun. Ben kadin bastirdiginda acidan gozumden yaş geldi. Acidan tum gun yataktan cikamadm
Kizlar bu arada demeyi unuttum. Benim bebek artik baş aşagi dgl. Dönermi ki
Ben genelde günde 2 kez duş alıyorum artık. Fena sıcak basıyor.Ayy çok heyecanlı 5 hafta varmış aramızda.aman dursunlar daha erken ya benim aklım gidiyo valla WC hariç evde yürümüyorum bile annem bağırıyor hemen çabuk yat çocuklara birşey olacak diye zar zor arada duş alıyorum çabuktann almadan da almıyor bu sıcakta
hahah annen de tam gardiyan deseneAyy çok heyecanlı 5 hafta varmış aramızda.aman dursunlar daha erken ya benim aklım gidiyo valla WC hariç evde yürümüyorum bile annem bağırıyor hemen çabuk yat çocuklara birşey olacak diye zar zor arada duş alıyorum çabuktann almadan da almıyor bu sıcakta
iyi bari yaa.ben daha görmedim beşiği.çok yüksek bişeyde değil gibi galiba demi.ne kadar yatarsa kâr kârdırBen bunun grisini aldım canım, çok tatlı duruyor, daha büyüğü odama sığmayacaktı zaten başka seçeneğim yok denebilirdi.. Hem yatakta aldım yaşına gelince odasına geçiririm.. Seninde işini görür.
Kimi doktor çok insafsız oluyor işte..
Daha vakti var ca
Elimden gelse banyo da suyun altında yaşayacağımBen genelde günde 2 kez duş alıyorum artık. Fena sıcak basıyor.
Ay yavrum olsun canı içinde olsun derler büyür gider inşallahhahah annen de tam gardiyan deseneAllah razı olsun başında sana yardımcı oluyor aynen aynen dursunlar daha 35 te erken.1kilo 800 gram doğmuş.çok minik doğmuş offf çok haklısın bu sıcaklar duşsuz çekilmiyor.hiç olmadı tabureye otur öyle al duşunu ayakta alma canım.
iyi bari yaa.ben daha görmedim beşiği.çok yüksek bişeyde değil gibi galiba demi.ne kadar yatarsa kâr kârdırdediğin gibi yatakta alıyoruz zaten.olmadı yatağına geçiririz.
Elimden gelse banyo da suyun altında yaşayacağım
zaten görünüş olarak güzel ve çok şirin bi beşik.ben hep kullanış olarak baktığım için hiç düşünmüyordum ama böyle havadan gelince neden olmasın dedimÇok yüksek değil canım, ama cibinlik uyku seti olunca çok güzel oluyor, çok şirin duruyor. Ben 700 lira verdim aldım.. Dediğin gibi kar kardır, birsürü ihtiyaç karşılanır o paraya..
bende aynıyım ya.ferahlayım diye duşa giriyorum,çıkınca daha fazla hararet basıyor tekrar giresim geliyorBirde ben duştan çıkınca daha çok terliyorum, bi çıkmazda gibiyim.
Diyorum Ben duşta yaşayalım oraya ayaklarımı uzatıp otursam gerektiğinde aç suyu dökün kapaBirde ben duştan çıkınca daha çok terliyorum, bi çıkmazda gibiyim.
Bende kullandıktan sonra eşimin iş yerinde depoya göndericem, bi ihtiyacı olana veririm belki ilerde kardeşim kullanır..zaten görünüş olarak güzel ve çok şirin bi beşik.ben hep kullanış olarak baktığım için hiç düşünmüyordum ama böyle havadan gelince neden olmasın dedimaynen ya benim almayı düşündüğüm beşikle döşeği falanda 500,600 civarı tutacaktı.şimdi buna başka şeylerini alırım.beşik alsam kullandıktan sonra bide onu elimden çıkarmaya çalışacaktım.bunu kullanıp geri sahiplerine vercem
bende aynıyım ya.ferahlayım diye duşa giriyorum,çıkınca daha fazla hararet basıyor tekrar giresim geliyor
Diyorum Ben duşta yaşayalım oraya ayaklarımı uzatıp otursam gerektiğinde aç suyu dökün kapa
Evet doğru valla ya uyku tutmadı gene 2.30 dan beri uyanığım bakalım Kaçta dalabilicem gene heryerlerim ağrıyor ellerim kaşınıyor bi de ilaçtan dolayıBende kullandıktan sonra eşimin iş yerinde depoya göndericem, bi ihtiyacı olana veririm belki ilerde kardeşim kullanır..
Su daha çok hararet yapıyor gibi.
Evet doğru valla ya uyku tutmadı gene 2.30 dan beri uyanığım bakalım Kaçta dalabilicem gene heryerlerim ağrıyor ellerim kaşınıyor bi de ilaçtan dolayı
Cok sevindimmm amin. Ben insaallah duracaklarina inaniyorumT Translokasyon1521 nasıl oldun ? Kontrol var bugün galiba.
bende geldim kontrolden haftada gidiyorum artık sancım çıkmadı Allah’a binlerce kez şükürler olsunAma oğlum Hala çok aşağıda dönmeyi de niyeti yok yerleşti o oraya iyice. Doktor kiloları ve haftaları çok iyi artık dedi 5 hafta daha dururlarsa küvöz e girmeden yanına veririm dedi inşallah dururlar rabbim yardımcımız olsun
T Translokasyon1521 nasıl oldun ? Kontrol var bugün galiba.
bende geldim kontrolden haftada gidiyorum artık sancım çıkmadı Allah’a binlerce kez şükürler olsunAma oğlum Hala çok aşağıda dönmeyi de niyeti yok yerleşti o oraya iyice. Doktor kiloları ve haftaları çok iyi artık dedi 5 hafta daha dururlarsa küvöz e girmeden yanına veririm dedi inşallah dururlar rabbim yardımcımız olsun
hadi gözün aydın canım çok şükürT Translokasyon1521 nasıl oldun ? Kontrol var bugün galiba.
İnşallah bende çok sevindim sancı çıkmayınca korkarak yatıyorum nst cihazına resmen inşallah senden de hayırlı haberler bekliyoruz canımCok sevindimmm amin. Ben insaallah duracaklarina inaniyorum
Doktorda sira bekliorum 20 dkya alacaklar normalde.
İnşallah canım bende sevindim valla sancımın olmamasına rahim ağzı boyum da 1 mm daha uzamış yattığın için dedi doktor.Oh maşallah çok sevindim canım.. İnşallah duracaklar 5 hafta daha.❤
Sağolasın canım çok şükürhadi gözün aydın canım çok şükürdemekki minik erkek orda rahat etti annesi.iyi olsunlarda tek oda orda dursun napalim.bak maşallah kiloları gelişimleride yerindeymiş inşallah bi 5 hafta daha da duracaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?