- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #14.161
Ohh çok şükür maşallah canım miniğinebenimde bugün kontrolün vardı kızlar.çok şükür bizdede herşey yolunda1kilo 200 gr olmuş bizim kız ben 2 hafta önceki kilomla aynı çıktım.ama minik almış.bu sefer biraz kafası büyük çıktı kafa ölçümüne göre 30+3 ama hiç bir sıkıntı yok gelişimi,suyu herşeyi gayet iyi dedi. zaten kafa büyüklüğüne takılmadım.bizim bi arkadaşın bebeğine ve yeğenimede hep öyle dediler doğdular cücük gibi kafaları var
aynen canım hiç takılmadım zatenOhh çok şükür maşallah canım miniğine ❤ Güzel güzel büyüsün inşallah takılma ona bazen çıkıyor öyle :) gelişimi iyiyse gerisi boş
Benim kızın da kafası aşağı da cnm doktor normal olduğunu söyledi bu şekilde gider artık kafası aşağı da kalır dedi o sebepten ötürüde normal doğum çok rahat olur inşallah benim gönlüm de normalden yanaİnşallah bende çok sevindim sancı çıkmayınca korkarak yatıyorum nst cihazına resmen inşallah senden de hayırlı haberler bekliyoruz canım
İnşallah canım bende sevindim valla sancımın olmamasına rahim ağzı boyum da 1 mm daha uzamış yattığın için dedi doktor.
Sağolasın canım çok şükürOlsun iyi olsunlar da kasığım da olsun biraz sancı oluyor ama normal dedi Doktor kafası orada dedi İnşallah dursunlar Tabi gelişimlerini güzelce tamamlasınlar dünya aynı dünya acelenin anlamı yok
benimde bugün kontrolün vardı kızlar.çok şükür bizdede herşey yolunda1kilo 200 gr olmuş bizim kız ben 2 hafta önceki kilomla aynı çıktım.ama minik almış.bu sefer biraz kafası büyük çıktı kafa ölçümüne göre 30+3 ama hiç bir sıkıntı yok gelişimi,suyu herşeyi gayet iyi dedi. zaten kafa büyüklüğüne takılmadım.bizim bi arkadaşın bebeğine ve yeğenimede hep öyle dediler doğdular cücük gibi kafaları var
Biz onu da alamadık kızın yüzünde oğlanın poposu yaslıaynen canım hiç takılmadım zatendoktor da öyle dedi.4boyutlu ultrasondan fotoda aldık ama benim kızın ya eli yüzünde ya plesantasını yastık yapıp ona yatıyor.zorla elini çenesinde yakalayıp aldık bi foto
Tek olsa aslında şuan senin ki çok iyi doğum kolay olur ama iki tane olunca Rahime baskı yapıyor işte o da açılmayı ve doğumu tetikliyor canımBenim kızın da kafası aşağı da cnm doktor normal olduğunu söyledi bu şekilde gider artık kafası aşağı da kalır dedi o sebepten ötürüde normal doğum çok rahat olur inşallah benim gönlüm de normalden yanakafa aşağı da olduğu için ara ara nasıl çıkabilirim diye denemeler yapacak o da sancı yapar ama korkma dedi.
Sukur herseyine iyi dedi canimİnşallah bende çok sevindim sancı çıkmayınca korkarak yatıyorum nst cihazına resmen inşallah senden de hayırlı haberler bekliyoruz canım
İnşallah canım bende sevindim valla sancımın olmamasına rahim ağzı boyum da 1 mm daha uzamış yattığın için dedi doktor.
Sağolasın canım çok şükürOlsun iyi olsunlar da kasığım da olsun biraz sancı oluyor ama normal dedi Doktor kafası orada dedi İnşallah dursunlar Tabi gelişimlerini güzelce tamamlasınlar dünya aynı dünya acelenin anlamı yok
aynen canım etrafımda o kadar çok duydum ki kafası büyük dediler diye.o yüzden hiç takılmadım.bugün tokluk şekeri için kan da verdim.oda normal çıkarsa haftaya perşembeye senin dediğin doktora randevu aldım.artık bende şehir hastanesine devam etcem.özele gitmemin bir anlamı yok artıkMaşallah canım. Benim oğlanın kafasınada büyük dediler, sağlıklı olsunlar gerisi boş.
Masaallah kuzuyabenimde bugün kontrolün vardı kızlar.çok şükür bizdede herşey yolunda1kilo 200 gr olmuş bizim kız ben 2 hafta önceki kilomla aynı çıktım.ama minik almış.bu sefer biraz kafası büyük çıktı kafa ölçümüne göre 30+3 ama hiç bir sıkıntı yok gelişimi,suyu herşeyi gayet iyi dedi. zaten kafa büyüklüğüne takılmadım.bizim bi arkadaşın bebeğine ve yeğenimede hep öyle dediler doğdular cücük gibi kafaları var
aynen canım ancak sığar yavrular.valla biz aldık ama çokta net değil.doktoruda çok uğraştırmak istemedim.sağlıklı ve iyi olduğunu duymak herşeye bedel.doğunca görücez zaten o minik sıfatlarınıBiz onu da alamadık kızın yüzünde oğlanın poposu yaslıyavrularım ancak sığıyorlar herhalde
Tek olsa aslında şuan senin ki çok iyi doğum kolay olur ama iki tane olunca Rahime baskı yapıyor işte o da açılmayı ve doğumu tetikliyor canımşuan ikisi 3 kilo çünkü baskıyla birlikte Allah korusun doğarlar diye korkuyoruz kafaları ağır geliyor ya ondan. Sağlıklı olsunlar tek Evet sancı yapıyor kasığında çok nadir benim oluyor senin de olabilir belki.
aynen canım etrafımda o kadar çok duydum ki kafası büyük dediler diye.o yüzden hiç takılmadım.bugün tokluk şekeri için kan da verdim.oda normal çıkarsa haftaya perşembeye senin dediğin doktora randevu aldım.artık bende şehir hastanesine devam etcem.özele gitmemin bir anlamı yok artık
Sukur herseyine iyi dedi canim
Kafa asagi donse rahatlicaktim
sağol canım sizede maşallahMasaallah kuzuya
Insaallah canim. Rahatladim sukur. 2 hafta sonra detayli ultrasonu var ztn bide ozaman gorurum minigisağol canım sizede maşallahbak çok şükür seninde bebeğin iyiymiş artık senin de için rahat etsin
evet bir anlamı yok.bide şimdi beni 2 haftada bir çağırıyor her defasında muayene ücreti ödüyorum.bebeğime feda olsun ama ekstra bişey yapılmıyor artık.aynen artık normal ultrasonda tamamını göremiyoruz.sığmıyorlarBende bayramdan sonra gidicem, 3 hafta sonra gel demişti.. Özele gitmemin benim içinde bi anlamı yok çünkü zaten çok şükür hareketlerini hissettiğim için içim rahat, doğumda özelde olmayacağı için gitmeye gerekte görmedim, artık büyüdüğü için fotoğraflarada zor sığıyor.
aynen canım hiç takılmadım zatendoktor da öyle dedi.4boyutlu ultrasondan fotoda aldık ama benim kızın ya eli yüzünde ya plesantasını yastık yapıp ona yatıyor.zorla elini çenesinde yakalayıp aldık bi foto
evet bir anlamı yok.bide şimdi beni 2 haftada bir çağırıyor her defasında muayene ücreti ödüyorum.bebeğime feda olsun ama ekstra bişey yapılmıyor artık.aynen artık normal ultrasonda tamamını göremiyoruz.sığmıyorlar
senin ne güzel detaylıda videosunu falan verdiler.biz o kadar para bayıldık bi foto bile yokBenimkide koluyla yüzünü kapatmıştı.Ayrıntılı ultrasonun videosunuda vermişlerdi bize videonun bi yerinde elini kafasına götürüyor, parmaklar minik minik.
senin ne güzel detaylıda videosunu falan verdiler.biz o kadar para bayıldık bi foto bile yokaman çok şükür iyi bir sıkıntı yok diye ona sevinip çıktık bizim kız zaten kesin çıkarken yüz görümlüğü isteyecek hep bi gizem peşinde sıpa
Maşallah canım, kuruntu yapmışsın bak gayet iyiymiş.Insaallah canim. Rahatladim sukur. 2 hafta sonra detayli ultrasonu var ztn bide ozaman gorurum minigi
Ayy çok heyecanlı 5 hafta varmış aramızda.aman dursunlar daha erken ya benim aklım gidiyo valla WC hariç evde yürümüyorum bile annem bağırıyor hemen çabuk yat çocuklara birşey olacak diye zar zor arada duş alıyorum çabuktann almadan da almıyor bu sıcakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?