- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.918
- 158
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #14.181
Evet sagol canim cook sukurMaşallah canım, kuruntu yapmışsın bak gayet iyiymiş.
Çok şükür canım sevindimSukur herseyine iyi dedi canim
Kafa asagi donse rahatlicaktim
Aynen bende öyle dedim benim için sağlıkları önemli gerisi şuan boşaynen canım ancak sığar yavrular.valla biz aldık ama çokta net değil.doktoruda çok uğraştırmak istemedim.sağlıklı ve iyi olduğunu duymak herşeye bedel.doğunca görücez zaten o minik sıfatlarını
Ben senin anneye hayranım zatençok selamlarımızı ilet ona. :)
Sagol insaallah canimÇok şükür canım sevindim
döner daha dur son zaman bile dönen oluyormus ki normal Doğum olacaksa nerden baksan 9-10 haftan var inşallah
ayy yerim senin anneni yaaasağolsun en basından beri perişan oldu o da benle beraber. 3. Embriyo duruyor ya 4 5 sene sonra yapacağım diyorum kızım pek eziyetli oluyor kurban olim dursun diyo
İletirim tabi ki canım ❤
Hahaha evet bencedeayy yerim senin anneni yaaasanada kıyamıyordur bence.yoksa gene her türlü bakar o sana hakları ödenmez gerçekten.
aminnnHahaha evet bencedeşimdi neyse baktım diyor o zaman 2 çocuk bi de ben ödenmez tabi ki rabbim kimseyi annesiz bırakmasın
Kızlar benim de 30unda arife günü kontrolüm var. Ama çok iyi bir doktor değil sadece ben riskli gebelik uzmanı olarak arattığımda çıktı karşıma. Geldiğim yerde elimde ne varsa artık onunla idare edeceğim... Onun harici hergun hemen hemen yüzüyorum çok iyi geliyor o bana. Riskli bir durumum da yok ama öyle bir doktor seçtim. Tüp bebek diye sırf. Inşallah her şey yolundadır ve yüzünü de görürüm bebeğin.
aminnntabiki zor olmaya zor olur.sen de hele o zaman olsun anne bakarız de bende tüp bebek öncesi perde ameliyatı olmuştum herkes şimdi zaten normal deneseniz gene olur demişti.ama ben beklemek istemedim tüp bebek yaptırdım.şimdide iyi korun arkasından hemen normal yolla olabilir diyorlar.ama ben korunmayı düşünmüyorum kardeşi olur ne güzel diyorum.tabi eşim ikinci çocuk için ne düşünüyor bilmiyorum.onada bi sorsam iyi olur heralde
hiç belli olmaz canım tüp bebek sonrası kendiliğinden hamile kalanda çok..bizede hep sebepsiz infertilite dediler ama rahimdeki perde tüp bebek öncesi histeroskopide belli oldu.belki de olmama sebebi oydu.benim hiç hamileliğimde olmadı.dediğin gibi beklemek her ay acaba oldumu stresi çekmek çok yıpratıyordu.tamamen buna odaklı yaşıyordum.o yüzde ben de hiç beklemeyi düşünmedimBende tüp bebek öncesi bi aşılamayla gebe kaldım, bide kimyasal gebelik yaşadım o yüzden kendiliğinden olur diyorlardı, artık daha fazla beklemek çok yıpratıcı olduğu için tüp bebeğe başlamıştık.. Bizim sebepsiz infertilite denildi hep.. Sanmıyorum olacağını, ama korunurmuyum bilmiyorum..
hiç belli olmaz canım tüp bebek sonrası kendiliğinden hamile kalanda çok..bizede hep sebepsiz infertilite dediler ama rahimdeki perde tüp bebek öncesi histeroskopide belli oldu.belki de olmama sebebi oydu.benim hiç hamileliğimde olmadı.dediğin gibi beklemek her ay acaba oldumu stresi çekmek çok yıpratıyordu.tamamen buna odaklı yaşıyordum.o yüzde ben de hiç beklemeyi düşünmedim
Evet genel de tüp bebekten sonra normal hamile kalan çok oluyor bünye alışıyor sanırım hamileliğeaminnntabiki zor olmaya zor olur.sen de hele o zaman olsun anne bakarız de bende tüp bebek öncesi perde ameliyatı olmuştum herkes şimdi zaten normal deneseniz gene olur demişti.ama ben beklemek istemedim tüp bebek yaptırdım.şimdide iyi korun arkasından hemen normal yolla olabilir diyorlar.ama ben korunmayı düşünmüyorum kardeşi olur ne güzel diyorum.tabi eşim ikinci çocuk için ne düşünüyor bilmiyorum.onada bi sorsam iyi olur heralde
bende öyle dedim. yaşım 37 zaten ikinciyi düşüneceksem neyi bekleyeceğim ki.bir arada büyür giderler diyorum ben de.Allah bakacak,onlara gelecek hazırlayacak maddi manevi güç versin yeterkiEvet genel de tüp bebekten sonra normal hamile kalan çok oluyor bünye alışıyor sanırım hamileliğerabbim gönlünüze göre versin canım yap arka arkaya ikiz gibi büyütürsün
offf o dönemleri hiç sorma.gün hesaplayıp dururdum,ovulasyon testleri alırdım.birde o tarihlerde ilişki olmadımı evde kıyamet kopardı.ne kavgalar ne ağlama krizlerim oldu. resmen hem kendimi hem eşimi strese sokmuştum.eşim artık benden kaçar olmuştu.her türlü yıpranıyorsun ya işte.Ben aşılama sonrası düşük yaptım, iki ay sonra günüm geçti kimyasal gebelik yaşadım, kimyasal gebelik sonrası 4 ay geçti yine olmadı. Sonra tüp bebeğe başladım işte. Banada yapıldı histeroskopi tüp bebek öncesi rahim temiz çıkmıştı. Olacağı varsada stresten, yumurtlama günü hesaplamaktan, planlı ilişkiye girmekten olmuyordu zaten.
offf o dönemleri hiç sorma.gün hesaplayıp dururdum,ovulasyon testleri alırdım.birde o tarihlerde ilişki olmadımı evde kıyamet kopardı.ne kavgalar ne ağlama krizlerim oldu. resmen hem kendimi hem eşimi strese sokmuştum.eşim artık benden kaçar olmuştu.her türlü yıpranıyorsun ya işte.
aynı durumlar yaaa.aynı cümleyi eşimde bana kullandı.böyle olunca istemiyorum.sen böyle yaptıkça olacağı varsada olmuyor diyordu.çok şükür geçti.Allahım hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallahEşimde öyle planlı olunca istemiyordu, içimden gelmiyor yoruldum ben bu hesap kitap işinden olmazsa olmasın diyordu, benim içinde zordu 3 ay ovülasyon takibi yaptım çok yıpratıcı olmuştu. Çok şükür geçti gitti hepsi.
Amin canım inşallah.aynı durumlar yaaa.aynı cümleyi eşimde bana kullandı.böyle olunca istemiyorum.sen böyle yaptıkça olacağı varsada olmuyor diyordu.çok şükür geçti.Allahım hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah
Aynen öyle canım sonuçta yaş gidinc ede kaldıramıyor insan bebek sesini bir an önce yapman gerek :) rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsinbende öyle dedim. yaşım 37 zaten ikinciyi düşüneceksem neyi bekleyeceğim ki.bir arada büyür giderler diyorum ben de.Allah bakacak,onlara gelecek hazırlayacak maddi manevi güç versin yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?