2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar Doğumda spinal ve epiduralin farkı ne bilen açıklayabilir mi
Canım spinal tek doz yapılan anestezi belden aşağısı uyuşuyor yine. Epidural de o anesteziyi yaptıkları yerde iğne bırakıyorlar içine incecik katater sokuyorlar ve devamlı ağrı kesici veriyorlar sana ağrın olmaması için. Bugün konuştuk doktorumla spinal öneriyorum ve seni spinal yapacağım epidural de hemen kalkamazsın ağrıların uyuşur dedi evdeyken Ağrı çekersin ayağa kalkman gerekiyor dedi ikiz çocukların var olacak dedi

Bana da doktorum tüp bebek olduğu için sezeryan Doğumu öneriyorum dedi. Bende çok kararsız kaldım . Hep normal istedim ama şimdi çok kararsızım. Bu yüzden ikisinin farkını bilmediğim için sorayım dedim

Ya ne alakaa tup bebek olunca niye sezerysn anlamadim. Tek cocuk dglmi sende ? Tupun ne farki var

Anladım canım yani ikisi de belden uyuşuyor ama birinde iğne kalıyor ordan devamlı Ağrı kesici veriliyor Yoksa doktor için bi Farkı yok

Ya ne alakaa tup bebek olunca niye sezerysn anlamadim. Tek cocuk dglmi sende ? Tupun ne farki var
Türkiye de artık sezaryeni o kadar çok kullanır oldular ki bende anlam veremiyorum tüp bebekse Sezaryen söylemleri çok fazla olmaya başladı ben artık doktorların bunu para için söylediklerini düşünmeye başladım devlet de olsa özel de olsa sonuçta ameliyat olduğundan para alıyorlar. Evet mecburi durum başka dönmez çocuk ya da çoğul gebelik olur riske atmak istemeyebilirler ama bu da fazla geliyor bana da

Normal doğum yapılırken epudiral mantıklı ama sezeryan için spinal en iyisi bence.. Epudiralde uyuşmuyosun sadece ağrın azalıyor hatta tamamen kesilebiliyormuş.. Tüp bebeklere genelde sezeryan diyorlar. Hakkımızda hayırlısı..

Kızlar kaç saat oldu benim oğlan hiç hareket etmedi.. İçime kurt düştü, karnıma dokununca filan tepki verirdi ama o da yok. Müzik açtım yine yok.
Uyuyordur annesi bi ılık duş alıp yat bakalım sağına. Geçen bende bi sabah hissettim uyandığım da sonra düştüm diye bizimkiler illa doktora git diye ısrar ettiler yok kordonu dolanır yok bişi olmuştur diye içime kurt düşürdüler ayy stres oldum ya resmen hissetmemeye başladım ve soluğu hemen doktor da aldım iyi olduğunu görünce eve geldim de kıpır kıpır. Bazen diyorum ki bizimle oyun oynuyor bunlar şimdiden

Eşim dün gece şehir dışına çıkmıştı, bugün akşam üzeri uyumuşum eşim gelince uyandım. Normalde eşimin sesine filanda tepki verirdi, elini koydu karnıma bekledi bekledi yok.. Oturdum bekliyorum hareket etmesini. 2 saatte 10 hareket sayın diyorlar bekliyorum.. Şimdiden hayatımızın merkezi oldular, doğduklarında neler yapacaklar bakalım.

Aynen aynen.... O kadar yıprattı ki o süreçler ... Unutup gideceğiz inşallah. Çok zor çok.... Çekmeyen bilemez bu derdi.

Aynen aynen.... O kadar yıprattı ki o süreçler ... Unutup gideceğiz inşallah. Çok zor çok.... Çekmeyen bilemez bu derdi.
vallahi öyle yaşamayan bilmez.şimdi dönüp arkama bakınca ne stresli ne zor günlermiş diyorum.inşallah kuzularımızla birlikte her şeyi unutacağız..

Doktorum bana 35 den sonra saymaya başla hareketlerini dedi bu zamanlar düzensiz olur genelde uyuyor dedi

Doktorum bana 35 den sonra saymaya başla hareketlerini dedi bu zamanlar düzensiz olur genelde uyuyor dedi
Valla şaşırdım artık iyice, zaten günü günü tutmuyor, dün bütün gün hareketliydi, sabah çok hareketliydi. Kaç saattir tepki vermiyor bişeye. Minik minik vurdu bi kaç kez bakalım bekliyorum..

Haklisin vallah hersey maddiyat. Yoksa ne alaka tup bebek sezeryan olmasi cok sacma. Dedigin gibi bunu gerektiren bir neden olmali..

kızlar iyi geceler.bi konuda kararsız kaldım.hani demiştim ya eşimin arkadaşından sepet beşik gelecek diye.o geldi.düşündüğümden daha büyük ve gerçekten iş görür. içinin kenar korumalığını cibinliğini süngerinin kılıfınıda yıkayıp yollamışlar.tekrar bende yıkarım ama yenilerini mi alsam bunları kullansam mı bilemedim.ben babynest te almıştım.beşiğin içine oda tam oluyor.nasıl yapayım bilemedim

Hangisi daha cok icine siniyosa onu tak canim. guzelik olarak hangisi guzelse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…