- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.361
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #14.221
2 saat olmak üzere. 11 12 tane minik minik kıpırdadı, canı öyle istedi demekki bu akşam.Doktor bugun bana dedi yerleri daraliyor hissetmek zor olabilir dedi. Bazen plasentayada vururlarmis. Yada uyurlardir
Şimdiden bizi parmaklarında oynatıyor ya bunlar2 saat olmak üzere. 11 12 tane minik minik kıpırdadı, canı öyle istedi demekki bu akşam.
kızlar iyi geceler.bi konuda kararsız kaldım.hani demiştim ya eşimin arkadaşından sepet beşik gelecek diye.o geldi.düşündüğümden daha büyük ve gerçekten iş görür. içinin kenar korumalığını cibinliğini süngerinin kılıfınıda yıkayıp yollamışlar.tekrar bende yıkarım ama yenilerini mi alsam bunları kullansam mı bilemedim.ben babynest te almıştım.beşiğin içine oda tam oluyor.nasıl yapayım bilemedim
Hiç sorma.Şimdiden bizi parmaklarında oynatıyor ya bunlar
Öyle valla ya sağ Salim gelsinler de ben çok sabırsızlanıyorumHiç sorma.Yaklaşık 2 ay sonra, uyku saatimize, duş saatimize, yemek saatimize bile onların keyfine göre karar vericez.
Eşim benden sabırsız. Hergün artık doğsa da sevsek diyor.Öyle valla ya sağ Salim gelsinler de ben çok sabırsızlanıyorumÇok merak ediyorum çok heyecanlıyım. Son haftalarımız hiç geçmicek sanırım heyecandan
Yok yok yalnız değilsin merak etmeEşim benden sabırsız. Hergün artık doğsa da sevsek diyor.Bende yeni hayatımız nasıl olacak çok merak ediyorum. Görmeden bu kadar sevdiren rabbim görünce nasıl sevdirecek kim bilir.. Fotoğraflarına bakıp bakıp eşime ne kadar güzel dimi diyorum. Bi ben mi böyleyim acaba diye düşünüyodum içten içe, geçen kontrole gittik eşimle bekliyoruz, içeriden bi çift çıktı kadın ultrason fotoğrafına bakıp ne kadar güzel baksana dedi eşine. Eşimle göz göze geldik direkt. Çok güzel heyecanlar, çok güzel telaşlar.
Çok güzeldir civil bende oradan zıbın aldırdım anneme havlularını ordan aldık alt açmalarını ordan aldık hem büyük herşey var hem de gerçekten çok kaliteli istediklerini söyle alsınlar bence hastane çıkışlarıda güzeldir oranın Sen istiyordun hastane çıkışı baksınlar bencekelebekmkelebek civil eskisehir icin ne dusunuyosun. Bilirdirsin diye sana sorayim dedim. Kp oraya gideceklermis
Bence kullanılacak gibiyse ilk önce gönderdiklerini kullan gene kendinde al değiştirmeliK yaparsın canımkızlar iyi geceler.bi konuda kararsız kaldım.hani demiştim ya eşimin arkadaşından sepet beşik gelecek diye.o geldi.düşündüğümden daha büyük ve gerçekten iş görür. içinin kenar korumalığını cibinliğini süngerinin kılıfınıda yıkayıp yollamışlar.tekrar bende yıkarım ama yenilerini mi alsam bunları kullansam mı bilemedim.ben babynest te almıştım.beşiğin içine oda tam oluyor.nasıl yapayım bilemedim
Ben ilkinde epidural sezeryan olmuştum hastaneden çıkmadan uyuşukluğum geçmişti hatta ilk gece hemen yürütmüşlerdi, evde de hastanede de hiç ağrı ve acı hissetmedim. Bana spinalden hiç bahsetmedi bile doktorum. Seninki de acıbademdi di mi canım?Canım spinal tek doz yapılan anestezi belden aşağısı uyuşuyor yine. Epidural de o anesteziyi yaptıkları yerde iğne bırakıyorlar içine incecik katater sokuyorlar ve devamlı ağrı kesici veriyorlar sana ağrın olmaması için. Bugün konuştuk doktorumla spinal öneriyorum ve seni spinal yapacağım epidural de hemen kalkamazsın ağrıların uyuşur dedi evdeyken Ağrı çekersin ayağa kalkman gerekiyor dedi ikiz çocukların var olacak dedi
Canım sadece makarnayla beslensen bile bebek gerekli olan bütün vitaminleri senin depolarından alıyo bebek için endişelenme ama kendine dikkat etmen lazım doğum sonrası güçlü olman gerekKızlar günaydın. Ben sadece 3kg aldım bu zamana kadar beslenmem çok iyi değil multivitamin de almıyorum. Omega3 demir magnezyum bu kadar sizce normal mi? Böyle az kilo alan var mı başka? Bulunduğum yerde çok da iyi beslenemedim annemin yanındayım ama annem çok yaşlı bakıma muhtaç bile diyebilirim. Kendim yapsam evdeki düzen müsade etmiyor çünkü engelli kardeşim bakıcı sorunlu bir yaşlı babam var ne yapacağım bilmiyorum ne bakliyat ne et tuketemiyorum. Çünkü burda bu evdeki kişilere göre yemek var. Et yemeye çalışacağım bundan sonra ama üzülüyorum bu duruma.
Evet canım Acıbadem.Ben ilkinde epidural sezeryan olmuştum hastaneden çıkmadan uyuşukluğum geçmişti hatta ilk gece hemen yürütmüşlerdi, evde de hastanede de hiç ağrı ve acı hissetmedim. Bana spinalden hiç bahsetmedi bile doktorum. Seninki de acıbademdi di mi canım?
aslında onların yolladıklarıda güzel pis değil yırtık değil,sadece ilk çocuk olunca yenisimi olsa diye düşünüyor insanHangisi daha cok icine siniyosa onu tak canim.guzelik olarak hangisi guzelse
düz beyaz güpürlü bişey.yorganı falan yok bununda ama içinin süngeri ve onun kılıfı var.sonuçta bunuda bi bebek kullandı deforme falanda değil.genede bilemedim.alırım belki yenisiniYenisini almak istiyorsan al canım. Ama hoşuna gittiyse kullan. Ben takım olarak almıştım, içinde yatakta var mesela ama onun altına bi tane daha yatak koyucaz biz. Sünger yoktu benimkinde.
kullanılacak gibi canım hiç bir şeyi yok.temiz sağlam.kullanırsam tekrar yıkarım zaten sıkıntı değil.ama buda mantıklı hep aynısı takılı kalacak değil arada değiştirmek lazım demiBence kullanılacak gibiyse ilk önce gönderdiklerini kullan gene kendinde al değiştirmeliK yaparsın canım
canım merak etme bebek senden beslenmiştir zaten.bi sıkıntı varsada doktora gittiğinde söyler sana ama sanmıyorum sıkıntı olduğunu.çünkü çok var öyle az kiloyla doğum yapan.ama sen kendin içinde beslenmene dikkat etmeye çalışKızlar günaydın. Ben sadece 3kg aldım bu zamana kadar beslenmem çok iyi değil multivitamin de almıyorum. Omega3 demir magnezyum bu kadar sizce normal mi? Böyle az kilo alan var mı başka? Bulunduğum yerde çok da iyi beslenemedim annemin yanındayım ama annem çok yaşlı bakıma muhtaç bile diyebilirim. Kendim yapsam evdeki düzen müsade etmiyor çünkü engelli kardeşim bakıcı sorunlu bir yaşlı babam var ne yapacağım bilmiyorum ne bakliyat ne et tuketemiyorum. Çünkü burda bu evdeki kişilere göre yemek var. Et yemeye çalışacağım bundan sonra ama üzülüyorum bu duruma.
Hastane cikisi siparis vermisler isimliÇok güzeldir civil bende oradan zıbın aldırdım anneme havlularını ordan aldık alt açmalarını ordan aldık hem büyük herşey var hem de gerçekten çok kaliteli istediklerini söyle alsınlar bence hastane çıkışlarıda güzeldir oranın Sen istiyordun hastane çıkışı baksınlar bence
Evet canım ama hemen Bile almasan olur şuan masrafın varsa mesela doğumdan sonra da alırsın değiştirmelik şimdilik kullan derim benaslında onların yolladıklarıda güzel pis değil yırtık değil,sadece ilk çocuk olunca yenisimi olsa diye düşünüyor insan
düz beyaz güpürlü bişey.yorganı falan yok bununda ama içinin süngeri ve onun kılıfı var.sonuçta bunuda bi bebek kullandı deforme falanda değil.genede bilemedim.alırım belki yenisini
kullanılacak gibi canım hiç bir şeyi yok.temiz sağlam.kullanırsam tekrar yıkarım zaten sıkıntı değil.ama buda mantıklı hep aynısı takılı kalacak değil arada değiştirmek lazım demi
Herşeyini Aldırabilirsin ordan Dediğim gibi büyük Kaliteli mağazadır biz çoğu şeyi ordan aldık alt açması falan çok güzel sende düşünebilirsin havluları çok hoşuma gitti benim yumuşacık:) 5 Li takımlar var gene onlar da hem uygun hem güzel zıbınlarda da indirim var 5 TL düşmüş civil de şuan. Yatak falan da var puset var öyle şeyler alırız derlerse biberon emzik de verHastane cikisi siparis vermisler isimli
Banada civile gidecez ne istiosan alalim dediler sana sorayim dedim. Cok sagol canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?