- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.917
- 158
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #14.241
Anam pusetlere bayildim cooook ucuzzz. Burda bir dunya para. Ama iste nasil getirecekler cok agir. GetiremezlerHerşeyini Aldırabilirsin ordan Dediğim gibi büyük Kaliteli mağazadır biz çoğu şeyi ordan aldık alt açması falan çok güzel sende düşünebilirsin havluları çok hoşuma gitti benim yumuşacık:) 5 Li takımlar var gene onlar da hem uygun hem güzel zıbınlarda da indirim var 5 TL düşmüş civil de şuan. Yatak falan da var puset var öyle şeyler alırız derlerse biberon emzik de ver
aynen çokta acil değil.yorgan,yeni doğan yastığı falanda ablamda var.duruma göre bakarım artık.dün biraz baktım çokta pahalı değil sepet beşik uyku setleri.Evet canım ama hemen Bile almasan olur şuan masrafın varsa mesela doğumdan sonra da alırsın değiştirmelik şimdilik kullan derim ben
Yok yok yalnız değilsin merak etmebende sürekli bakıyorum kurban olurum seni verene diyorum sonra inanamıyorum içimde bi can var ve dediğin gibi görmeden bile canımdan çok seviyorum çok şükür bugünlerimizi yaşatan rabbime hepimiz hemen hemen aynı yollardan yürüdük ağladık kader birliği yaptık ama çok şükür mukafatını aldık
Evet işte kg sorunu olmasa aldırırdın aslında paketli kaç kg geliyor ki sorsunlar bence incele orda bir sürü şey var canım rica ederimAnam pusetlere bayildim cooook ucuzzz. Burda bir dunya para. Ama iste nasil getirecekler cok agir. Getiremezler
Elim bos oldugunda inceleyim bakalim. Cok sagol
Bence de canım bi tane alırsın doğumdan sonra ikisi seni götürür baya zatenaynen çokta acil değil.yorgan,yeni doğan yastığı falanda ablamda var.duruma göre bakarım artık.dün biraz baktım çokta pahalı değil sepet beşik uyku setleri.
Insaallah rabbim onuda gostersin insaallahKızlar bebekler doğduktan sonra da burda olalım her şeyi sorariz birbirimize
bence kesin buralarda oluruzKızlar bebekler doğduktan sonra da burda olalım her şeyi sorariz birbirimize
Evet çok iyi olur tabi ben WC gitmeye vakit bulursam buraya da girerimKızlar bebekler doğduktan sonra da burda olalım her şeyi sorariz birbirimize
ben tek çocukla bile fırsat bulabilirsek diyorsam sen iki çocukla WCden sonra fırsatın olursa burayada bi göz atarsin artıkEvet çok iyi olur tabi ben WC gitmeye vakit bulursam buraya da girerim
Buluruz ya şimdiden o kadar gözümüzü korkutmayalımbence kesin buralarda oluruzçünkü o zamanda birbirimize danışacağımız,soracağımız çok şey olacak tabi bebeklerden yığılan ev işlerinden fırsat bulursak ❤
Buluruz ya şimdiden o kadar gözümüzü korkutmayalımhepimizin uslu akıllı gazsız minnakları olsun ki telefonu elimize alabilelim
hadi inşallah diyelimBuluruz ya şimdiden o kadar gözümüzü korkutmayalımhepimizin uslu akıllı gazsız minnakları olsun ki telefonu elimize alabilelim
Aynen valla canımben tek çocukla bile fırsat bulabilirsek diyorsam sen iki çocukla WCden sonra fırsatın olursa burayada bi göz atarsin artık
Dün ne düşündüm biliyor musun sanırım bizim bu korkular doğumdan sonra kalıcak bizdeAmin inşallahbu arada nedense beni bugün bir doğum korkusu aldı
Bana da abla geldi pazartesi günü sonra onun üstüne misafirim geldi çoluklu çocuklu. Derken ertesi gün bi baktım banyo ovuyorumBi anda kendimi ufak çaplı bi bayram temizliği içinde buldum.Koltukların yastıklarını sileyim dedim, bi baktım ki koltukların sırt kısımları kenar kısımları derken komple elden geçirdim, sandalyelerinde üstünden gidiverdim.. Çok ağır bişey değil ama bişey olmaz inşallah ya, korktum bi an..
Dün ne düşündüm biliyor musun sanırım bizim bu korkular doğumdan sonra kalıcak bizdeilk haftalar aman bişi oldu mu korkusu. Diğer haftalar aman bişi olucakmı korkusu. Şimdide erken mi doğurcam nolcak ne bitçek korkusu. Adam akıllı bi kurtulamadık şu korkulardan
Bana da abla geldi pazartesi günü sonra onun üstüne misafirim geldi çoluklu çocuklu. Derken ertesi gün bi baktım banyo ovuyorumbanyoyu balkonu yıka derken bide bi sil süpür yaptım bitti gitti
Aminnn hepimizin inşallah duaları kabul olsunKizlar arefe gununuz mubarek olsun. Rabbim tum hayirli dualarinizi kabul etsin
Gecen sene bu vakit kurban bayraminda. Kurbani hal edip ardindan yumurta toplatirmaya gitmistim. Rabbime sonsuz sukurAminnn hepimizin inşallah duaları kabul olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?