2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anam pusetlere bayildim cooook ucuzzz. Burda bir dunya para. Ama iste nasil getirecekler cok agir. Getiremezler
Elim bos oldugunda inceleyim bakalim. Cok sagol

Evet canım ama hemen Bile almasan olur şuan masrafın varsa mesela doğumdan sonra da alırsın değiştirmelik şimdilik kullan derim ben
aynen çokta acil değil.yorgan,yeni doğan yastığı falanda ablamda var.duruma göre bakarım artık.dün biraz baktım çokta pahalı değil sepet beşik uyku setleri.

Çok ağladık, çok yıprandık.. Doğduklarında yüzümüz gülsün inşallah. Bundan sonra güzel günlerini görmeyi nasip etsin rabbim bizlere.

Anam pusetlere bayildim cooook ucuzzz. Burda bir dunya para. Ama iste nasil getirecekler cok agir. Getiremezler
Elim bos oldugunda inceleyim bakalim. Cok sagol
Evet işte kg sorunu olmasa aldırırdın aslında paketli kaç kg geliyor ki sorsunlar bence incele orda bir sürü şey var canım rica ederim
aynen çokta acil değil.yorgan,yeni doğan yastığı falanda ablamda var.duruma göre bakarım artık.dün biraz baktım çokta pahalı değil sepet beşik uyku setleri.
Bence de canım bi tane alırsın doğumdan sonra ikisi seni götürür baya zaten

Kızlar bebekler doğduktan sonra da burda olalım her şeyi sorariz birbirimize
bence kesin buralarda oluruz çünkü o zamanda birbirimize danışacağımız,soracağımız çok şey olacak tabi bebeklerden yığılan ev işlerinden fırsat bulursak

bence kesin buralarda oluruz çünkü o zamanda birbirimize danışacağımız,soracağımız çok şey olacak tabi bebeklerden yığılan ev işlerinden fırsat bulursak
Buluruz ya şimdiden o kadar gözümüzü korkutmayalım hepimizin uslu akıllı gazsız minnakları olsun ki telefonu elimize alabilelim

Buluruz ya şimdiden o kadar gözümüzü korkutmayalım hepimizin uslu akıllı gazsız minnakları olsun ki telefonu elimize alabilelim
hadi inşallah diyelim haklısın gözümüzü korkutmayalım,biz süper anneler olarak herşeye yetişiriz

ben tek çocukla bile fırsat bulabilirsek diyorsam sen iki çocukla WCden sonra fırsatın olursa burayada bi göz atarsin artık
Aynen valla canım biliyorum ki bi banyo yapmaya bile vakit zor bulucam ama olsun ben her halimden memnunum yeter ki kavuşayım çocuklarıma

Bi anda kendimi ufak çaplı bi bayram temizliği içinde buldum. Koltukların yastıklarını sileyim dedim, bi baktım ki koltukların sırt kısımları kenar kısımları derken komple elden geçirdim, sandalyelerinde üstünden gidiverdim.. Çok ağır bişey değil ama bişey olmaz inşallah ya, korktum bi an..

Amin inşallah bu arada nedense beni bugün bir doğum korkusu aldı
Dün ne düşündüm biliyor musun sanırım bizim bu korkular doğumdan sonra kalıcak bizde ilk haftalar aman bişi oldu mu korkusu. Diğer haftalar aman bişi olucakmı korkusu. Şimdide erken mi doğurcam nolcak ne bitçek korkusu. Adam akıllı bi kurtulamadık şu korkulardan
Bana da abla geldi pazartesi günü sonra onun üstüne misafirim geldi çoluklu çocuklu. Derken ertesi gün bi baktım banyo ovuyorum banyoyu balkonu yıka derken bide bi sil süpür yaptım bitti gitti

Ohh valla kızlar şöyle bende müzikler açıp temizlik yapmayı özledim bir Gün süpürmesem ertesi gün mutlaka yapardım akşam işten gelince yapardım :) artık geçti benden takmamayı da öğreniyormuş insan püsür olmayı Falan bayramdan sonra kadın gleecek bakalım halıları falan vereceğiz doğum temizliğine girişilecek bayramda ben gidemeyeceğim için kaynanamlar bize gelecek zaten batacak

Bende doğumdan sonra ya bebeğe bişey olursa korkusu var mesela.. Saçma sapan şeyler geliyor aklıma, uyurken kusan boğulan bi bebek haberi okudum geçen bi yerde oturdum onu dert ettim filan..

Benim camları eşim, mutfak dolaplarını kardeşim halletmişti.. Halılarıda bayram sonrası yıkamaya vereyim diye düşündüm kimse gelmez nasılsa pandemiden dolayı diye, bi baktım mutfak halısını makinaya atmışım, koltuklar sandalyeler birden gelişti.. Mutfağıda genel bi temizlerim elim değmişken.. Banyo tuvalet benim rutindir zaten onlarıda aradan çıkardım eşimi işe gönderince.. Dinlene dinlene yapıyorum zaten, biraz oturuyorum biraz temizlik yapıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…