2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar 30. Hafta bebek kilosu 1 kg 700gr boyu da 38 dedi. Sizinkiler nasıl normal dedi kan değerlerim henüz çıkmadı diğer herşey normal. Bebek kilo aldıysa annenin almaması sorun değil diyetisyenle görüş dedi.

Gecen sene bu vakit kurban bayraminda. Kurbani hal edip ardindan yumurta toplatirmaya gitmistim. Rabbime sonsuz sukur
Bende 2. Günü ailemizle birlikte kaplıcalara kalmaya gitmiştik kimseye söylemeden iş yerine uğramam gerekiyor teslim almam gereken ürünler var deyip kaplıcalardan doktoruma kontrole gelmiştim çok şükür bin şükür

Canım bende 2 haftadır aynı kilodayım ama bebeklerim alıyor. Bence kilosu çok iyi benim kızım 1600 oğlum 1450 mesela 30. Haftadayım 43 cm biri 39 cm biri onun için telaşe etme herşey yolunda

Çok iyi maşallah benimde 29. haftada 1kg600 gr dı ben diyetisyene gidiyorum 2 aydır 1 kg aldım çok iyi dedi bebek alıyormuş zaten bebeğin kilo alması için beslenme proğramı veriyor gayet iyi Bebişin kilosu benimkisine 1 2 hafta önde demişti kilosu seninkinde maşallah öyle

Aynen valla canım biliyorum ki bi banyo yapmaya bile vakit zor bulucam ama olsun ben her halimden memnunum yeter ki kavuşayım çocuklarıma ❤
Allah şimdiden kolaylık versin canım evet senin işin bize göre biraz daha zor olacak ama biraz büyüdüklerinde çok tatlı oluyor ikizler öyle tabi canım sağlıkla kavuşmak nasip olsun hepimize

canım maşallah gayet iyi kilosu daha ne olsun.bak bebeğin gelişiminde sıkıntı yok.bemde bu salı gittim 28+3 tüm.1 kilo 200 gramda benimkiydi.sen sadece kendin içinde biraz güzel beslenmeye çalış ben de 1 aydır aynı kilodayım.bugün tartıldım kilom gene aynı.ama bebek alıyor.o yüzden almadığıma seviniyorum

Peki d vitamini alan var mı doktor istedi ama aşırı pahalı ben de labta ödeme yaparken 560tl dediler. ne istemiş doktor dedim, dediler D vitamini istemiş o özel pahalı ben de D ye gerek yok dedim. 300tl ye düştü. Endokrincim istemedi ayda bir 40 damla coledan damla alabilirsin dedi. Ben de öyle yaptım. D vitamini baktırmak şart mı?

o uyurken kusarsa bişey olursa mevzusuna bende takık durumdayım canım diyorum bebek uyusana uyumaya fırsatım varken kafamdaki düşüncelerden dolayı deli gibi kalkıp bebeğe bakarım kendimi ben uykusuz bırakırım diyorum. ama heralde ömrümüz hep onları sakınmakla onlar için korkmakla geçecek gibi.Anne olmak böyle başlıyor

benim d vitaminine tüp bebeğe başlarken bakılmıştı hatta düşüktü bana göre ama takviye vermediler.bir dahada bakılmadı.aile hekimliğimde 27-28 haftadan sonra d vitaminine başlaman lazım dedi.doktorun vermesede gün de 7-8 damla kullan bunu dedi.Devit-3 verdi.kullanıyorum bende

Ya aslında endokrincim ayda bir alabilirsin 40 damla demedi. Mevsime göre değerin iyi önümüz yaz alırsın bu vitamini dedi. Ben hasimato icin gittiğimde gebe değilken haftada bir 40damla diyordu. Sonra gebe kalınca herhalde ilk aylarda zararlıydı. Sonra ben kendim 27. Haftada alayım diye düşünüp kendim 40 damla damlatip içtim yoğurda. 2 hafta sonra endokrinciye bundan bahsedince iyi yapmışsın dedi ve yine d vitamini bakma gereği görmedi. Şimdi aradan 1 buçuk ay geçti ben yine 40 damla yaptim bugün. Buradaki doktor istemiş ama saçma geldi o kadar para vermek

Ben kullanıyorum canım d vitamini ama sağlık ocağı veriyor ücretsiz hatta doktoruma sordum onların verdiğini kullanayım yoksa siz önerdiğiniz bir markayımı yok kullan sağlık ocağınkini dedi

İnsanın aklına bin tane şey geliyor işte.. Ömrümüz endişelenmekle geçecek sanırım.

zaten daha öncede kullanıyorsan aynı şeklide kullan canım.bencede gereksiz fazla paralar alıyorlar.bence iyi yapmışsın yaptırmadığına.

Ben kendimde alıyorum bebekte alıyor benimki 29da 1500 kg 41 cmdi haftaya cuma bida gidicez bakalım

Uyurken boğulmalara karşı yüzüstü veya yan yatırabilirsin arkasına ufak bi yastıkla destek olursan hiç bişey olmaz kusarsa bile yan tarafa kusar canım

Uyurken boğulmalara karşı yüzüstü veya yan yatırabilirsin arkasına ufak bi yastıkla destek olursan hiç bişey olmaz kusarsa bile yan tarafa kusar canım
ya bununla ilgili çok video izledim uzman doktorların çoğu en güvenli yatış sırt üstü diyor.yüz üstünü belli bir yaşa gelmedikçe hiç tavsiye etmiyorlar.banada gene en güvenli hafif yan yatırmak gibi geliyor

Di mi... Almadığımız iyi yani bence de.

Ben hiç yüzüstü yatırmadım ama mesela kuzenim hep yüzüstü yatırdı doktorunun tavsiyesiyle :) bi de yan yatırdığında belli bi süre sonra kendilerini sırtüstü çevirebiliyolar bizimki öyle tıkanmıştı bi gece elimiz ayağımız karışmıştı

Kızlar merhaba arefeniz mübarek olsun benim oğluş da çok şükür iyi 1368 kg olmuş doktorum normal dedi bende çikolata kisti vardı bana bi kaç doktor sezeryan olursun hamile kalırsan aldırırsın kisti de demişlerdi ben de kendimi hep sezeryana hazırlamıştım doktorum hem sezeryan hem kist sana ağır gelir ikisi birden dedi belki erimiştir belki kistin bebekten şuan gözükmüyor dedi inşallah erimiştir bebeğin kafası aşağıda normal doğum dedi beni bi korku sardı Bu da oğluşun fotosu burnu baya büyük korkma öyle gözükür diyorlar ultrasonda

Eklentiler

• E7997BEF-92D4-4AB0-BDDF-7DD9AB51A813.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 28
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…