2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy maşallah neden burunlar böyle büyük çıkıyor ya bizim de öyle

Masaallah ultrason oyle gosteriyor evet

herkes birşey diyor vallahi.artık kendimiz yaşayıp tecrübe edeceğiz.Zaten uyutsakta sürekli gel git kontrol edeceğiz.öyle öyle biz düzen tuttururuz artık

VAla eşimin burnu da büyük korktum bi an burun hariç sana benzio dediler kayınvalidem direk eşime benzetti tabi
Bizim doktor bile direk babası dedi belki büyüdükçe bana da benzer diye umut ediyorum işte benim kayınvalidede babasına benzicek tabi dio dedim kocamı çok seviyorum ondan

Canlarımm sevgili yol arkadaslarim bayraminiz mubarek olsun uzun zamandir yoktum nasilsiniz iyi misiniz bebisler nasil biz 29 haftalik olduk cok sukur hersey yolunda gidiyor sizlerin durumu nasil ozledim hepinizi ♥
Iyi olduguna cok sevindim
Arada yaz
Senindr bayramin mubarek olsun

Cok guzel bir mucize bu

Kızlar iyi bayramlar herkese her ne kadar hayvanlara eziyet edilmesine dayanamazsam da umarım bu bayram yoksul insanlarımız et yiyebilir ve amacına ulaşır...

Ben bir şey soracağım size...şu an evimden 12 saat uzağım ve daha 1 buçuk hafta burdayim. 32. Haftada 12 saatlik yolculuk yapmam sakıncalı olur mu. Arabayla dinlene dinlene mola vere vere gideceğiz. Acaba bu konuda bilgisi olan var mı ya da doktora sorabilecek? Son kontrolde herhangi riskli durumum çıkmadı kendimi de iyi hissediyorum.

Canım kendi doktoruna sorman daha iyi olur Kimi hamile Seyahat edebilir kimisi edemez. Takibini yapan doktor bilir bunu tehlike var mı yok mu burda başka birisi de sorsa uygun olmaz bence 12 saatte uzun bir süre çünkü bence son kez doktoruna git bu hafta ondan sonra yolculuğa karar ver derim

Benim maalesef bir doktorun yok burası tatil yeri zaten berbat bir yerdi gittiğim yer hiç ilgilenmedi nerdeyse. Takibimi yapan doktoru bırakmak zorunda kaldım özel bir sebepten... En son gittiğim doktor var ama şimdi bayram ona sorabilirim belki...

Sen aynı doktoruna git gene sor canım en son gittiğine çünkü bahsettiğin şey baya hassas günümüz az kaldı hani 4-5 aylık hamile olsak neyse ama 32 den sonra uçak vs bile rapor istiyor

Son düzenleme:
Bence uygun degil. Cok uzun mesafe. 200 300 km fazlasini onermiyolar diye duymustum. Sen kesinlille doktoruna sor ama ben olsam asla okadar yol yapmam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…