- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 63
- 34
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #14.281
Ayy maşallahKızlar merhaba arefeniz mübarek olsunbenim oğluş da çok şükür iyi 1368 kg olmuş doktorum normal dedi bende çikolata kisti vardı bana bi kaç doktor sezeryan olursun hamile kalırsan aldırırsın kisti de demişlerdi ben de kendimi hep sezeryana hazırlamıştım doktorum hem sezeryan hem kist sana ağır gelir ikisi birden dedi belki erimiştir belki kistin bebekten şuan gözükmüyor dedi inşallah erimiştir bebeğin kafası aşağıda normal doğum dedi beni bi korku sardı Bu da oğluşun fotosu burnu baya büyük korkma öyle gözükür diyorlar ultrasonda
MasaallahKızlar merhaba arefeniz mübarek olsunbenim oğluş da çok şükür iyi 1368 kg olmuş doktorum normal dedi bende çikolata kisti vardı bana bi kaç doktor sezeryan olursun hamile kalırsan aldırırsın kisti de demişlerdi ben de kendimi hep sezeryana hazırlamıştım doktorum hem sezeryan hem kist sana ağır gelir ikisi birden dedi belki erimiştir belki kistin bebekten şuan gözükmüyor dedi inşallah erimiştir bebeğin kafası aşağıda normal doğum dedi beni bi korku sardı Bu da oğluşun fotosu burnu baya büyük korkma öyle gözükür diyorlar ultrasonda
herkes birşey diyor vallahi.artık kendimiz yaşayıp tecrübe edeceğiz.Zaten uyutsakta sürekli gel git kontrol edeceğiz.öyle öyle biz düzen tuttururuz artıkBen hiç yüzüstü yatırmadım ama mesela kuzenim hep yüzüstü yatırdı doktorunun tavsiyesiyle :) bi de yan yatırdığında belli bi süre sonra kendilerini sırtüstü çevirebiliyolar bizimki öyle tıkanmıştı bi gece elimiz ayağımız karışmıştı
VAla eşimin burnu da büyük korktum bi an burun hariç sana benzio dediler kayınvalidem direk eşime benzetti tabiAyy maşallahneden burunlar böyle büyük çıkıyor ya bizim de öyle
Bizim doktor bile direk babası dediVAla eşimin burnu da büyük korktum bi an burun hariç sana benzio dediler kayınvalidem direk eşime benzetti tabi
Iyi olduguna cok sevindimCanlarımm sevgili yol arkadaslarim bayraminiz mubarek olsun uzun zamandir yoktum nasilsiniz iyi misiniz bebisler nasil biz 29 haftalik olduk cok sukur hersey yolunda gidiyor sizlerin durumu nasil ozledim hepinizi ♥
Kızlar merhaba arefeniz mübarek olsunbenim oğluş da çok şükür iyi 1368 kg olmuş doktorum normal dedi bende çikolata kisti vardı bana bi kaç doktor sezeryan olursun hamile kalırsan aldırırsın kisti de demişlerdi ben de kendimi hep sezeryana hazırlamıştım doktorum hem sezeryan hem kist sana ağır gelir ikisi birden dedi belki erimiştir belki kistin bebekten şuan gözükmüyor dedi inşallah erimiştir bebeğin kafası aşağıda normal doğum dedi beni bi korku sardı Bu da oğluşun fotosu burnu baya büyük korkma öyle gözükür diyorlar ultrasonda
Canım kendi doktoruna sorman daha iyi olur Kimi hamile Seyahat edebilir kimisi edemez. Takibini yapan doktor bilir bunu tehlike var mı yok mu burda başka birisi de sorsa uygun olmaz bence 12 saatte uzun bir süre çünkü bence son kez doktoruna git bu hafta ondan sonra yolculuğa karar ver derimKızlar iyi bayramlar herkeseher ne kadar hayvanlara eziyet edilmesine dayanamazsam da umarım bu bayram yoksul insanlarımız et yiyebilir ve amacına ulaşır...
Ben bir şey soracağım size...şu an evimden 12 saat uzağım ve daha 1 buçuk hafta burdayim. 32. Haftada 12 saatlik yolculuk yapmam sakıncalı olur mu. Arabayla dinlene dinlene mola vere vere gideceğiz. Acaba bu konuda bilgisi olan var mı ya da doktora sorabilecek? Son kontrolde herhangi riskli durumum çıkmadı kendimi de iyi hissediyorum.
Canım kendi doktoruna sorman daha iyi olur Kimi hamile Seyahat edebilir kimisi edemez. Takibini yapan doktor bilir bunu tehlike var mı yok mu burda başka birisi de sorsa uygun olmaz bence 12 saatte uzun bir süre çünkü bence son kez doktoruna git bu hafta ondan sonra yolculuğa karar ver derim
Sen aynı doktoruna git gene sor canım en son gittiğine çünkü bahsettiğin şey baya hassas günümüz az kaldı hani 4-5 aylık hamile olsak neyse ama 32 den sonra uçak vs bile rapor istiyorBenim maalesef bir doktorun yokburası tatil yeri zaten berbat bir yerdi gittiğim yer hiç ilgilenmedi nerdeyse. Takibimi yapan doktoru bırakmak zorunda kaldım özel bir sebepten... En son gittiğim doktor var ama şimdi bayram ona sorabilirim belki...
Bence uygun degil. Cok uzun mesafe. 200 300 km fazlasini onermiyolar diye duymustum. Sen kesinlille doktoruna sor ama ben olsam asla okadar yol yapmamKızlar iyi bayramlar herkeseher ne kadar hayvanlara eziyet edilmesine dayanamazsam da umarım bu bayram yoksul insanlarımız et yiyebilir ve amacına ulaşır...
Ben bir şey soracağım size...şu an evimden 12 saat uzağım ve daha 1 buçuk hafta burdayim. 32. Haftada 12 saatlik yolculuk yapmam sakıncalı olur mu. Arabayla dinlene dinlene mola vere vere gideceğiz. Acaba bu konuda bilgisi olan var mı ya da doktora sorabilecek? Son kontrolde herhangi riskli durumum çıkmadı kendimi de iyi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?