2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bizim korkularımız hiç bitmeyecek galiba ☺

Canım ben doktorumla konuştum 32. Haftamda 10 saatlik bi yolculuk yapıcam sıkıntı yok dedi sadece arada durup yürümen lazım dedi :) yani dediğin gibi yaparsan bi sorun olmaz Allah’ın izniyle

Merhaba kızlar. Ben de tüp bebek yoluna başlıyorum. 6aylık evliyim. Eşimde sorun var. Şuan için sadece 2-3tane hareketsiz spermi var. Aynı zamanda prostatit olduğunu öğrendik onun tedavisini görüyor. Umuyorum onun tedavisi bittikten sonra 2-3hareketsiz sperm hareketlenir. Daha sonrasında direk tüp bebeğe başlayacağız. Bütün yorumları okumaya başladım. Allah herkesin yardımcısı olsun. Gerçekten aşırı zor bir yol hem maddi hem manevi. İnsan kimseyle konuşamıyor dertleşemiyor. Benim bilmek istedigim tüp bebek yaptırma nedeniniz meydi? Eşinde sorun olupta tüp bebekte başarılı olan varmı? Ben de hiç bir sorun yok. Eşimin hormonları falan da normal

Merhaba canım , benim eşimde de bende de vardı sorun Ama çok şükür bu günümüze Umutsuz olma lütfen pes etme inşallah rabbim en kısa zaman da kavuşturur yavrunuza ayrıca tüp bebekte harekete bakmıyorlar sprem çıkışı olması yeterli 2-3 tane bile varsa yeterli yani. 1 yumurta 1 sprem hepimiz böyle olduk

Gerçektenmi yaa çok çok teşekkür ederim. Ben Azerbaycanlıyım. Ama türkiyeyle ilişkim var yani universiteyi orda bitirdim annem şuan orda doktor ailem orda olduğu için burda aşırı yalnızım tabi ailem dışında durumu kimse bilmiyor. Zaman geçmiyor 1gün iyi 1gün felaket kötü durumda oluyorum. Tüp bebeğe de türkiyeye gelicez zaten

Vakit kaybetmeyin derim yaş geçtikçe herşey daha zor oluyor inanın hamilelikte buna dahil. Herşey gönlünüzce olur umarım İnancınızı ve umudunuzu kaybetmeyin arkadaşım çok zorlu bir yol ama sonunda ki melekler herşeyi unutturuyor

Çok teşekkür ederim desteyin için Gerçekten bu yolda her güzel cümleye ihtiyaç duyuyor insan

Oncelikle tedavin hayirli olsun bizlerde ayni mucadeleden gectik korku heyecan hepsini sonuna kadar yasadik hicbir zaman umudunu kaybetme olmadigi zamanlar hic anne olamayacagim gibi geliyor ama rabbim hic ummadigin anda kapilarini sana aciyor benimde esimde sorun vardi arkadasin dedigi gibi sperm cikisi olsun yeterli milyonlar arasindan sadece bi tanesi lazim o mucizeler icin rabbim tez zamanda kavustursun

Cevabınız için teşekkür ederim. İnşallah en kısa sürede bebeklerimize kavuşuruz. Her kızın hep evlilik hayali vardır ama benim tek hayalim eşime hamile olduğumu söylemekti çocukluğumdan beri. Ve hayatım boyu tek korkum anne olamamaktı

Merhaba Süreyya;bizde de durum aynıydı çok uzun yollardan geçtik şuan bu konuda güzel gelişmeler var yeterki Rabbim ol desin.Eşimde sayılı miktarda hareketsiz ve hareketli sper çıkıyordu bunlarla havuzlama yapıldı sonrasında tüp bebek bir ay ara ile İki kez denedik ikincide çok şükür pozitifi gördük.Burada sizin için en önemlisi merkez seçimi Biz Ankara’da Centrum da Recai hocada yaptık embriyolog Semra hanım. Recai ve Semra hoca Japonya’da Tanaka dan rosi yöntemini öğrendiler Azosperm hastalarının büyük bir kısmı kriptozoosperm tek tükte olsa çıkış var ama maalesef detaylı spermiyogram yapılmadığı için boşa vakit kaybediyoruz şuan Semra hoca centrumdan ayrıldı bizim durumda embriyolog çok önemli Biz azosperm hastaları olarak tamamı hastalardan kurulmuş İmadder (infertilite ile mücadele ve araştırma derneği)kurduk ve dört sene içinde hastalar adına çok yol alındı rosi işleminin öğrenilmesinde gelişmesinde uygulanmasında Derneğimiz öncü oldu.bizim durumdaki hastalar istismara çok açık yardımcı olabileceğim sormak istediğin konular varsa hem dernek olarak hem kişisel olarak severek yardımcı olurum elimden geldiğince

Çok çok teşekkür ederim gerçekten umut oldunuz. Eşim prostatit tedavisi sonrası yine test yaptırıcak sonuca göre irelileyeceğiz. Sperm hareketsiz olsa da kaliteli olabilirmi acaba?

Tabiki tedavi ve doğru bir yol haritası ile mümkün.Biz tedavi sürecine olumlu etkisi olduğunu düşündüğümüz S9 macunu kullandık şuanda imadder derneğinin organizasyonunda kullanan ilk 20 kişinin 8inde çıkış oldu.Sper öncesi hücreler olgun sperm hücresine döndü hareketsizlerde morfollejileri düzelerek hareketliye dönüştü

Bugun camssir suyuyla ugrastim dayanamayip. Pisman oldum is isten gecti sizce cokmu zararli
Çok zararlı değil ama tabi ki zararlı bi daha yapmazsın korkma Sonuçta çalışıp hamile olanlar var temizliğe gidenler var veya hamile olduğunu bilmeden kullananlar var. Ama sen yine de yapma boşver sabrettik bu kadar

Sanki heryer yagli gibime gelio. Sanki bardaklar bile kirli hepsini dokup bandirmak istiorum camasir suyuna
Rabbim saglikla versin yavrularimizi dogru diosun bukadar sabrettik. Tobe yapmam bidaha

Sanki heryer yagli gibime gelio. Sanki bardaklar bile kirli hepsini dokup bandirmak istiorum camasir suyuna
Rabbim saglikla versin yavrularimizi dogru diosun bukadar sabrettik. Tobe yapmam bidaha
Boşver yapma yapma bende ellemiyorum ama haftaya cumartesi kadın gelecek temizliğe yoksa zaten olmaz en azından ağır işleri yaptıracağım sizin oralar da yok mu öyle sende çağır bi gün en azından doğumdan önce elden geçirsin istediğin yerleri

Bugun camssir suyuyla ugrastim dayanamayip. Pisman oldum is isten gecti sizce cokmu zararli
Canım ben hamileliğimin başından beri hergün tuvaletimi lavabomu temizliyorum. Ama bu tvde reklamı dönen varya oksijenli olan, onu kullanıyorum. Öyle kötü bi kokusu yok. Başka türlüde içime sinmez zaten.

Olmaz olurmuuu. Burda hatta hamileye bedava temizlik hizmeti var . Doguma 1 ay kala.
Ama yabanci oldugu icin benim icime sinmicek.
Turk bulsam ah keske...
Turkun temizligi baska. Yabanci elini camssir suyada sokmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…