2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım ben hamileliğimin başından beri hergün tuvaletimi lavabomu temizliyorum. Ama bu tvde reklamı dönen varya oksijenli olan, onu kullanıyorum. Öyle kötü bi kokusu yok. Başka türlüde içime sinmez zaten.
Bugun yaptim bi hata vallah pismanim. Insaallah zarar vermemisimdir. Sanki kokuyu tum icime cektim gibime gelio. Psikolojikmidir nedir

Olmaz olurmuuu. Burda hatta hamileye bedava temizlik hizmeti var . Doguma 1 ay kala.
Ama yabanci oldugu icin benim icime sinmicek.
Turk bulsam ah keske...
Turkun temizligi baska. Yabanci elini camssir suyada sokmaz
Olsun gene de gelsin bence çamaşır sulu katkılı başka deterjanlar alırsın onu kullandırırsın mecbur senin verdiğini kullanacak

Yok cnm devlet yoladigi icin kendi ilaclariyla gelio.
Ebe kadinda cok onerdi.
Kaynanamda beni bekle ona gerek yok dedi. Bende bilmiom napacam
Kayınvaliden yapacaksa onu bekle madem ne güzel maşallah ona bizim ki haftada bir canı isterse uğruyor artık istemezse o da yok telefonla bile aramıyor kalırken evinde farklıydı şimdi ne oldu bilmem

Benimkide teklif etmezdi. Tr gidince beni ozledi demeki
Kayınvaliden yapacaksa onu bekle madem ne güzel maşallah ona bizim ki haftada bir canı isterse uğruyor artık istemezse o da yok telefonla bile aramıyor kalırken evinde farklıydı şimdi ne oldu bilmem

Ya ben kendimi durduramıyorum kızlar cips yiyorum devamlı var mı aranızda yiyen çocuklara zarar vermiyorumdur umarım
Cips ben hergun yiyorum kiz ne zarari olacak . Ay allahim hamileyede hersey yasakmi cipsi hc duymadm cnm.
Ben bgn disaridan ekmek arasi alacam. Cnm cekti eve gelince ekmegi pisirecem firina verecem mikrop ölurmuki

Cips ben hergun yiyorum kiz ne zarari olacak . Ay allahim hamileyede hersey yasakmi cipsi hc duymadm cnm.
Ben bgn disaridan ekmek arasi alacam. Cnm cekti eve gelince ekmegi pisirecem firina verecem mikrop ölurmuki
Bende her gün yiyorum kız ondan işte korktum sonuçta zararlı ya kilo aldırma konusunda bize bebeğe ne zararı vardır bilmiyorum işte
Ölür ölür korkma bende yedim bi kaç kez dışarda yemiştim hemde fırına da vermemiştim evde

Bi hayirlisiyla dogursaydik. Korkmadan yemek yeneyi cok ozledim

Ben en çok Çikolata yemeyi özledim 7 ay oldu ağzıma Sürmeyeli doğumda tembihledim herkesi çıktığımda kocaman bir çikolata istiyorum yanında da kahve hakettim bence
Vallah hakketin helal olsun gercekten.

Kucuk kutu kremalar oluyor ya markete satilan onlar sence serbest mi. Ama pismeden cirpacam sadece

Vallah hakketin helal olsun gercekten.

Kucuk kutu kremalar oluyor ya markete satilan onlar sence serbest mi. Ama pismeden cirpacam sadece
Ayy bilemedim ki içinde yumurta falan var mıdır yoksa olur pastörize de yumurta varsa koyma derim canım

Kızlar ben hiç haber vs takip edemiyorum.... Ne oldu şimdi covid vakaları artmış mı seyahat yasakları gelebilirmiş diye duydum. Bayramda millet deniz ziyaret vs vs hiç kimse önlem almadı... 15 gün sonra vakalar çok artmış olabilir deniyor? Bilgisi olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…