- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.917
- 158
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #14.321
Bugun yaptim bi hata vallah pismanim. Insaallah zarar vermemisimdir. Sanki kokuyu tum icime cektim gibime gelio. Psikolojikmidir nedirCanım ben hamileliğimin başından beri hergün tuvaletimi lavabomu temizliyorum. Ama bu tvde reklamı dönen varya oksijenli olan, onu kullanıyorum. Öyle kötü bi kokusu yok. Başka türlüde içime sinmez zaten.
Bugun yaptim bi hata vallah pismanim. Insaallah zarar vermemisimdir. Sanki kokuyu tum icime cektim gibime gelio. Psikolojikmidir nedir
Cok sagol canim insaallahYok bence kendi kendini strese sokma . Bir şey olmamıştır
Olsun gene de gelsin benceOlmaz olurmuuu. Burda hatta hamileye bedava temizlik hizmeti var . Doguma 1 ay kala.
Ama yabanci oldugu icin benim icime sinmicek.
Turk bulsam ah keske...
Turkun temizligi baska. Yabanci elini camssir suyada sokmaz
Yok cnm devlet yoladigi icin kendi ilaclariyla gelio.Olsun gene de gelsin benceçamaşır sulu katkılı başka deterjanlar alırsın onu kullandırırsın mecbur senin verdiğini kullanacak
Kayınvaliden yapacaksa onu bekle madem ne güzel maşallah onaYok cnm devlet yoladigi icin kendi ilaclariyla gelio.
Ebe kadinda cok onerdi.
Kaynanamda beni bekle ona gerek yok dedi. Bende bilmiom napacam
Kayınvaliden yapacaksa onu bekle madem ne güzel maşallah onabizim ki haftada bir canı isterse uğruyor artık istemezse o da yok telefonla bile aramıyor kalırken evinde farklıydı şimdi ne oldu bilmem
Aman iyi özlesin özlemişken ses etmeBenimkide teklif etmezdi. Tr gidince beni ozledi demeki
Bence uygun degil. Cok uzun mesafe. 200 300 km fazlasini onermiyolar diye duymustum. Sen kesinlille doktoruna sor ama ben olsam asla okadar yol yapmam
Cok mola verin. Arabayi yavas sursun. Sarsitmasin seniValla mecbur yapacağım çünkü evime dönmem lazım
Cips ben hergun yiyorum kiz ne zarari olacak . Ay allahim hamileyede hersey yasakmiYa ben kendimi durduramıyorum kızlar cips yiyorum devamlı var mı aranızda yiyen çocuklara zarar vermiyorumdur umarım
Bende her gün yiyorum kızCips ben hergun yiyorum kiz ne zarari olacak . Ay allahim hamileyede hersey yasakmicipsi hc duymadm cnm.
Ben bgn disaridan ekmek arasi alacam. Cnm cekti eve gelince ekmegi pisirecem firina verecem mikrop ölurmuki
Bi hayirlisiyla dogursaydik. Korkmadan yemek yeneyi cok ozledimBende her gün yiyorum kızondan işte korktum sonuçta zararlı ya kilo aldırma konusunda bize bebeğe ne zararı vardır bilmiyorum işte
Ölür ölür korkma bende yedim bi kaç kez dışarda yemiştim hemde fırına da vermemiştim evde
Ben en çok Çikolata yemeyi özledimBi hayirlisiyla dogursaydik. Korkmadan yemek yeneyi cok ozledim
Vallah hakketin helal olsun gercekten.Ben en çok Çikolata yemeyi özledim7 ay oldu ağzıma Sürmeyeli doğumda tembihledim herkesi çıktığımda kocaman bir çikolata istiyorum yanında da kahve hakettim bence
Ayy bilemedim ki içinde yumurta falan var mıdır yoksa olur pastörize de yumurta varsa koyma derim canımVallah hakketin helal olsun gercekten.
Kucuk kutu kremalar oluyor ya markete satilan onlar sence serbest mi. Ama pismeden cirpacam sadece
Yumurta yok ama pastorize diye yazmiyoAyy bilemedim ki içinde yumurta falan var mıdır yoksa olur pastörize de yumurta varsa koyma derim canım
Kız pastörizedir orda paketli sonuçta pastörize olmama ihtimali yok o zaman koyYumurta yok ama pastorize diye yazmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?