- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.917
- 158
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #14.341
Yaz tatili vakalar arttti. Turistler cogaldi.. 2nci dalga yoldaKızlar ben hiç haber vs takip edemiyorum.... Ne oldu şimdi covid vakaları artmış mı seyahat yasakları gelebilirmiş diye duydum. Bayramda millet deniz ziyaret vs vs hiç kimse önlem almadı... 15 gün sonra vakalar çok artmış olabilir deniyor? Bilgisi olan var mı?
Korkumdan yaptigim pastayida yiyemedim. Marketi aradim bilmiom dediKız pastörizedir orda paketli sonuçta pastörize olmama ihtimali yok o zaman koy
Ya ben kendimi durduramıyorum kızlar cips yiyorum devamlı var mı aranızda yiyen çocuklara zarar vermiyorumdur umarım
Kızlar ben hiç haber vs takip edemiyorum.... Ne oldu şimdi covid vakaları artmış mı seyahat yasakları gelebilirmiş diye duydum. Bayramda millet deniz ziyaret vs vs hiç kimse önlem almadı... 15 gün sonra vakalar çok artmış olabilir deniyor? Bilgisi olan var mı?
Sesli güldürdün beni alemsinKorkumdan yaptigim pastayida yiyemedim. Marketi aradim bilmiom deditabiki kesin pastorizedir ama nie bilmiom dio market delimi ben gibi deliyi suhpeye sokuo
Ah haftada bir iki iyi ben günlük yemeye başladım az yiyorum bi paket 3 4 gün gidiyor ama olsun işteHiç sorma bende yiyorum haftada 1-2 kez.. İştahım çok fena açıldı canım çekiyor. Bi zararı olacağını düşünmüyorum.
Ekonomi canlansın diye kalktı sanırsam yasaklar, herkes yeni normal diye döküldü avmlere cafelere.. Birinci dalga bitmeden ikincisi gelecek..
Benim psikolojim bozuldu vallah .Sesli güldürdün beni alemsintüh koymasaydın keşke Kremasız olsaydı ne vardı sende yeseydin azıcık ucundan tadına bak hamilesin sen olmaz market nasıl bilmiyor ya hazır olan her ürün pastörize zaten boşuna evham yaptın
Ah haftada bir iki iyi ben günlük yemeye başladım az yiyorum bi paket 3 4 gün gidiyor ama olsun işte
inan boşuna bence internete baktım ben şimdi pastörize tabiki çünkü zaten diğer türlü bozulur durmaz diyorBenim psikolojim bozuldu vallah .
He dogru vallah. Bozulurinan boşuna bence internete baktım ben şimdi pastörize tabiki çünkü zaten diğer türlü bozulur durmaz diyor
Kız ye ye afiyet olsun korkma birşey olmaz hem var ya senin bağışıklığın korkma afiyet olsun koy ye mis gibiHe dogru vallah. Bozulurama ben genede yemicem inan koca bi tepsi yaptim yiyim die . Yiyemiorum allahim vallah psikoloji alt ust
Toksoplazmadwn korkmuom. Bu listeris belasindna korkuom artikKız ye ye afiyet olsun korkma birşey olmaz hem var ya senin bağışıklığın korkma afiyet olsun koy ye mis gibi
O binde bir denk gelmesi lazım yani süt pastörize olmayacak pastörize olmayan sütteki inek hasta olacakta öylelikle geçecek korkma bence devamlı olan birşey değil ki. tabi ki dikkat edelim de krema emin ol pastörizedir canın çektiyse ye benceToksoplazmadwn korkmuom. Bu listeris belasindna korkuom artikesimde yeme sakin. Sonra korkuom diye tuturacan dio
Ah haftada bir iki iyi ben günlük yemeye başladım az yiyorum bi paket 3 4 gün gidiyor ama olsun işte
Bende öyleyim ya her şeyi yiyesim geliyor. Ama. Benim ki sürekli başımda onu yeme zararlı bunu yeme bebeğe faydası yok diye hep konuşuyorOhoo ben dün eşimle pikniğe gittim, cips çikolata dondurma Allah ne verdiyse yedim valla. Kendimi durduramıyorum ki. Canım herşeyi istiyor. İyiki ilk aylar böyle değildi.
Valla dondurmayı da her gün yiyorum benOhoo ben dün eşimle pikniğe gittim, cips çikolata dondurma Allah ne verdiyse yedim valla. Kendimi durduramıyorum ki. Canım herşeyi istiyor. İyiki ilk aylar böyle değildi.
ben de dondurma hergün yiyordum ama şeker mevzusundan sonra bıraktım.arada bire döndümValla dondurmayı da her gün yiyorum bensağlıklılar ama çok şükür bgn kontrolüm vardı gene kızım da baş aşağı dönmüş ikisi de gene baş aşağıda ne kadar meraklılar dünyayı görmeye az daha durun bakalım
Evet şekeri çıkarır canım sen 4 5 günde bir yemeye çalış ☺ben de dondurma hergün yiyordum ama şeker mevzusundan sonra bıraktım.arada bire döndüm
nst ye girdinmi canım sancın falan varmıydı.eğer yoksa korkma bence.artık bizimkiler de baş aşağı durmaya başladı.en son kontrolde benimkininde başı aşağıdaydı.tabi senin erken doğum riskin var ama sonuçta alınacak bütün tedbirleride aldınız canım.durur daha onlar bence
Bende öyleyim ya her şeyi yiyesim geliyor. Ama. Benim ki sürekli başımda onu yeme zararlı bunu yeme bebeğe faydası yok diye hep konuşuyor
Valla dondurmayı da her gün yiyorum bensağlıklılar ama çok şükür bgn kontrolüm vardı gene kızım da baş aşağı dönmüş ikisi de gene baş aşağıda ne kadar meraklılar dünyayı görmeye az daha durun bakalım
Hiç kalkmıyorum ki ben canımBenimki sen hamilesin ye diyor.
Sen biraz daha dikkat et dinlenmeye, zaten bişey kalmadı artık.. Benimkide önden gidiyor diye korkuyorum daha ne kendime aldığım mobilya geldi, ne ev düzenlendi, ne kıyafetleri temizlendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?